corw-inc 17.07.08, 15:22 Ciekaw jestem co dla plci pieknej jest najwazniejsze w facetach. Wielkosc ptaszka, a moze umiesniona pupa, a moze jeszcze cos zupelnie innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Wazne u samca 17.07.08, 15:28 Zasoby pieniężne i wyciąg z konta bankowego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n To oczywiste 17.07.08, 15:42 Zdolność dotarcia do SZEROKO POJĘTEGO punktu G :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Nic z tych rzeczy 17.07.08, 16:48 Facet musi mieć w sobie C O Ś ale to jest niedefiniowalne, to za każdym razem może być zupełnie coś innego, konfiguracja różnych cech osobowości. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 To jest przykra, ale szczera prawda, że 17.07.08, 18:53 trzeba zachować ostrożność, bo to COŚ może być złudzeniem, dostosowaniem się do sytuacji, a nie rzeczywistą osobowością :((( ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Tyle to sama wiem! 17.07.08, 19:11 Ale jak oddzielić ziarno od plew, żeby czegoś nie przegapić, a z drugiej strony nie dać się wpuścić w maliny... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1i3n Kazdy kiedys znajdzie sie w malinach IP: *.centertel.pl 17.07.08, 19:53 Dla kobiet psiapsiolek czasem dobra rada, zeby wtedy nie myslaly o Kirkorze tylko uwazaly na Balladyne :) Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Wazne u samca 17.07.08, 19:32 corw-inc napisał: > Ciekaw jestem co dla plci pieknej jest najwazniejsze w facetach. > Wielkosc ptaszka, a moze umiesniona pupa, a moze jeszcze cos > zupelnie innego? Zdecydowany, "mocny" uścisk dłoni przy powitaniu, Sposób bycia świadczący o tym, że zna swoje zalety i wady i ma do tego wszystkiego pewnien dystans, Pewna nieśmiałość w słowach, kiedy prawi komplementy kobiecie, Długie nogi i biodra, które super wyglądają w dzinsach, i lekki brzuszek, taka maleńka poduszczeczka, którą widać pod koszulką, Zdecydowanie w podejmowaniu decyzji itd - najważniejsze żeby umiał kochać, nie tylko fizycznie Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Wazne u samca 17.07.08, 20:58 Hmm...Jeśli pytasz o "wyposażenie" to zdecydowanie wysoki wzrost,postawna sylwetka,fajny tyłek,silne ramiona,zadbane dłonie i ...ciemne oczy:) A w moim facecie najważniejsze jest to..że jest sobą-czyli czasem despotą,czasem słodkim misiem,czasem poduszką do wypłakania a czasem zwariowanym dzieciakiem:) Co do konta-hmm...nie było warunkiem związku,ale nie bronie się kiedy pozwala je sobie lekko uszczuplić:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Wazne u samca 17.07.08, 22:25 no i Ty masz rację,zupełnie coś innego:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wazne u samca IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.08, 11:58 Liczy się wrażenie całościowe, no i to "coś", bliżej nieokreślone. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Wazne u samca 18.07.08, 20:43 jest to , żeby nie był "babą"... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano brak kultury na forum FR 18.07.08, 21:09 nie uwazasz, ze uzywanie form "samiec" , "samica" na forum F Romantica raczej nie uchodzi? miejmy jakies granice kultury. zwlaszcza tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: brak kultury na forum FR IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 12:54 altinka napisala ze podoba sie jej brzuszek u faceta, to chyba troche dziwne, zwawsze myslalem ze laskom bardziej podobaja sie plaskie brzuchy lub kaloryfery,a tu masz, a moze ty lubisz tatusiow. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: brak kultury na forum FR 21.07.08, 13:07 Laskom może i takie kaloryfery się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: brak kultury na forum FR 21.07.08, 18:04 Gość portalu: raf napisał(a): > altinka napisala ze podoba sie jej brzuszek u faceta, to chyba troche dziwne, zwawsze myslalem ze laskom bardziej podobaja sie plaskie brzuchy lub kaloryfery,a tu masz, a moze ty lubisz tatusiow. ja potraktowałam mężczyznę psychofizycznie, a ty jego brzuszek wyciągasz z całokształtu ... a on się wkomponowuje w tamte cechy bardzo. Czy ja lubię tatusiów? A teraz to wiadomo kto ojciec jak się dzieci do dowodu nie wpisuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
corw-inc Re: Wazne u samca 23.07.08, 09:47 Troche te wypowiedzi mnie zaskoczyly. Pytajac facetow o takie rzeczy prawdopodobnie skoncentrowaliby sie na sferze erotycznej. A tu nic. Wielkosc czy uroki ptaszka nie pojawily sie w wypowiedziach. Czy naprawde to jakiego ma ptaszka nie ma dla was znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
e_lia Re: Wazne u samca 22.02.09, 12:41 jakis ,stare watki sie pojawiaja:-) bede mało romantyczna:zdolnosc uzywania mydła i wody,posiadanie przynajmniej 20pln płacac za kawe,umiejetnosc rozmowy niekoniecznie zwiazanej z temetem byłych partnerek,usmiech ,wybitne poczucie humoru:-) ale ,ta "pupa"tez moze byc;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wazne u samca IP: *.chello.pl 22.02.09, 16:24 Poznałam ostatnio takich dwu rozwodników. z każdym osobno się spotkałam na zapoznawczą randkę. Na pierwszy rzut oka ok, zainteresowany, chce związku.. Zapytałam dlaczego rozpadło sie mu małżenstwo spodziewajac sie ogólnej odpowiedzi w 3 zdaniach jak to na pierwszym spotkaniu wypada. A facet jak zaczął opowiadać o szczegółach przepychanek z byłą żoną to nie szło mu przerwać. Gadał o tym kilka godzin. PORAŻKA! Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Wazne u samca 23.02.09, 10:24 A lepszy jest chory i bieny czy bogaty i zdrowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
petereczek Re: Wazne u samca 23.02.09, 11:16 kobieta.interia.pl/psychologia/ja-i-moj-swiat/news/amok-milosci,1256786,1655 wychodzi na to , że niestety ważne by miały na co narzekać i o co sie kłócić i przez co płakać :/ Odpowiedz Link Zgłoś