Dodaj do ulubionych

Jesien za oknem, a w ...

02.10.03, 12:45
... duszy caly czas lato :-)))))

Milego dnia i cieplego weekendu :-)
Obserwuj wątek
    • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 13:04
      Jesień za oknem, "a w sercu ciągle maj".
      Dziękujemy Ka_27. Tobie również życzymy miłego, ciepłego weekendu...:-)
      • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 13:08
        Witaj Mandaryn_ko :-)

mysle, ze u Ciebie jest wszystko oki :-))))
        Majowego nastroju w ta jesienna aure :-))))
        • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 13:47
          ka_27 napisał:

> Witaj Mandaryn_ko :-)
          >
          > mysle, ze u Ciebie jest wszystko oki :-))))
          > Majowego nastroju w ta jesienna aure :-))))

Podzielcie się ze mną tym nastrojem ! U mnie w duszy mróz, zima i zamieć :-(
          • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 14:45
            a w sercu cieplutko i słonecznie...:)))))

Witaj Ka_27, witaj Mandaryn_ko:))

Życzę Wam tak dobrego nastroju nie tylko na weekend...:))

Hetacus, pamiętaj, że po największym mrozie i zamieci nigdy nie zapomina
            zaświecić słońce...:))
            • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:14
              meg25 napisała:

> a w sercu cieplutko i słonecznie...:)))))
              >
              > Witaj Ka_27, witaj Mandaryn_ko:))
              >
              > Życzę Wam tak dobrego nastroju nie tylko na weekend...:))
              >
              > Hetacus, pamiętaj, że po największym mrozie i zamieci nigdy nie zapomina
              > zaświecić słońce...:))

W zasadzie masz rację, ale nie do końca. Są takie lądy jak Antarktyda...
              Antarktyda może też tkwić w sercu...
              • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:16
                Napij się ciepłej herbatki z cytrynką, to może ocieplisz swoje wnętrze :-)
                • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:18
                  mandaryn_ka napisała:

> Napij się ciepłej herbatki z cytrynką, to może ocieplisz swoje wnętrze :-)

Szkoda tylko, że sam muszę sobie ją przygotować :-)
                  • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:23
                    Dziś ja Ci zrobię taką z sokiem malinowym, pod warunkiem, że mi się woda nie
                    wygotuje w czajniku ;-)
                    • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 12:01
                      Czekam, w razie potrzeby dostarczam wodę :-))))
                      • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:42
                        Utlenioną ?? :-)
                        • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:52
                          mandaryn_ka napisała:

> Utlenioną ?? :-)
                          Vitalinea Danone i do tego z małą zawartością sodu :-)))
                          • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:59
                            ale taka wrząca mam nadzieję, bo z nieprzegotowanej nie umiem zaparzyć
                            herbatki;-)
                            • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:57
                              mandaryn_ka napisała:

> ale taka wrząca mam nadzieję, bo z nieprzegotowanej nie umiem zaparzyć
                              > herbatki;-)

Jest powiedzenie: "dla chcącego nie ma nic trudnego". Jest i kontra dla
                              mówiącego takie słowa: " w takim razie wyciśnij pastę z tubki i wciśnij z
                              powrotem" :-))
                              • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:05
                                Fiu, fiu...toś mi Pan dał zadanie na weekend, wolę przebierać mak z grochem z
                                jednego korca:-)
                                • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:15
                                  Z jednego korca z Hetakusem, Mandarynko??;)))
                                  • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:18
                                    Eeee, tam tylko by mi przeszkadzał, faceci mają takie niezgrabne ręcę, do
                                    takiej pracy trzeba kobiecego sprytu i ...delikatności w paluszkach;-)
                                    • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:29
                                      mandaryn_ka napisała:

> Eeee, tam tylko by mi przeszkadzał, faceci mają takie niezgrabne ręcę, do
                                      > takiej pracy trzeba kobiecego sprytu i ...delikatności w paluszkach;-)

Faceci mają niezgrabne ręce? Oni mają je cudownie zgrabne i delikatne zawsze
                                      wtedy kiedy tego potrzebujemy;)))
              • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:41
                Żadne serce nie zniesie długo zimna Antarktydy. Wiem, że i Twoje da się
                ogrzać... chwilowo herbatką z sokiem, jak proponuje Mandaryn_ka, ale za jakiś
                czas...odtaje. Ja to wiem :)))
                Acha, polecam herbatę z cytryną, miodem i odrobiną wiśniówki, pycha, a jak
                rozgrzewa...:))))
                • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 12:04
                  meg25 napisała:

> Żadne serce nie zniesie długo zimna Antarktydy. Wiem, że i Twoje da się
                  > ogrzać... chwilowo herbatką z sokiem, jak proponuje Mandaryn_ka, ale za jakiś
                  > czas...odtaje. Ja to wiem :)))
                  > Acha, polecam herbatę z cytryną, miodem i odrobiną wiśniówki, pycha, a jak
                  > rozgrzewa...:))))

Niekoniecznie w moim sercu gości Antarktyda, moje jest gorące i kochające...
                  Herbata z cytryną, miodem, wiśniówką... - pycha ! Az żałuję, że dzisiaj jest
                  ciepło i rozgrzewka nie jest konieczna :-)))

• hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 12:11
                    hetacus napisał:

> meg25 napisała:
                    >
                    > > Żadne serce nie zniesie długo zimna Antarktydy. Wiem, że i Twoje da się
                    > > ogrzać... chwilowo herbatką z sokiem, jak proponuje Mandaryn_ka, ale za ja
                    > kiś
                    > > czas...odtaje. Ja to wiem :)))
                    > > Acha, polecam herbatę z cytryną, miodem i odrobiną wiśniówki, pycha, a jak
                    >
                    > > rozgrzewa...:))))

Hmmmm, wychodzi na to,że mam dychotomiczne serce. Chodziło mi o to, że zdolność
                    kochania jest w nim wielka, ale wyziębione jest obojętnością innych. Ale
                    mieszam :-)
                    >
                    > Niekoniecznie w moim sercu gości Antarktyda, moje jest gorące i kochające...
                    > Herbata z cytryną, miodem, wiśniówką... - pycha ! Az żałuję, że dzisiaj jest
                    > ciepło i rozgrzewka nie jest konieczna :-)))
                    >
                    >
                    • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:47
                      Ech Ci inni...takie serce ich kocha, a oni...:-(, nic tylko przełożyć przez
                      kolano i dać kilka klapsów;-)
                      • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:57
                        mandaryn_ka napisała:

> Ech Ci inni...takie serce ich kocha, a oni...:-(, nic tylko przełożyć przez
                        > kolano i dać kilka klapsów;-)

Takie gorące i wielkie (niekoniecznie w sensie fizycznym) serce :-)))
                        A klapsy to dla mnie ?
                        • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:02
                          ha, ha...nie , nie do Ciebie, dla tych innych, którzy nie kochają Hetacusa...(
                          chorobcia znów nie wiem, czy dobrze to napisałam )...co to za nazwa kosmiczna :-
                          )
                          • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:04
                            mandaryn_ka napisała:

> ha, ha...nie , nie do Ciebie, dla tych innych, którzy nie kochają Hetacusa...
                            (
                            > czyli moja radość była przedwczesna :-)))
                            • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:18
                              hmmm...nie mogłabym Cię zaklapsować, i jesteś taki biedny, nie dość , że
                              serduszko skute lodem, to jeszcze moje okłady z klapsów, nie zniósł byś tego:-)
                              • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:25
                                mandaryn_ka napisała:

> hmmm...nie mogłabym Cię zaklapsować, i jesteś taki biedny, nie dość , że
                                > serduszko skute lodem, to jeszcze moje okłady z klapsów, nie zniósł byś tego:-

może jednak spróbujemy, do odważnych świat należy ;-)))))))))
                                • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:31
                                  Terminator-Prowokator...ja nawet muchy nie potrafię klapnąć, a Ty jak sądzę
                                  jesteś troszkę większy niż mucha...więc tym bardziej nie miałabym sumienia:-)
                                  • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:36
                                    mandaryn_ka napisała:

> Terminator-Prowokator...ja nawet muchy nie potrafię klapnąć, a Ty jak sądzę
                                    > jesteś troszkę większy niż mucha...więc tym bardziej nie miałabym sumienia:-)

Jestem większy więc nic by mi się złego nie stało ;-) Ale widać klaps z ręki
                                    mandaryn_ki nie jest mi pisany ;-)
                                    • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:43
                                      :-( no raczej nie, bo jak Cię zacznę okładać, to albo przyjedzie policja i mnie
                                      zgarnie za wszczynanie bójek ulicznych, albo przyjedzie karetka pogotowia i
                                      mnie zgarną na oddział ;-)zamknięty, w najlepszym wypadku obserwatorzy zajścia
                                      będą się pukać w głowę :-).
                                      Ale jeśli jesteś amatorem silnych emocji, to może wymyślimy coś dla Ciebie;-)
                                      • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:54
                                        Mandaryn_ko ! Przecież nie musimy się umawiać w miejscach publicznych ;-)))
                                        To może być sprawa tylko między nami, oczywiście przy obiecanej przez Ciebie
                                        herbatce ;-)
                                        • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:59
                                          Hetacusie!! Na Boga!! W jednym wątku ronisz łzy, że serce masz skute lodem, bo
                                          Ty kochasz swoją kobitkę, a ona Ciebie troszkę mniej, a w drugim wątku
                                          namawiasz inną kobitkę, do...;-) herbatki!!
                                          Właśnie dlatego nie cierpię chłopów;-(
                                          • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:08
                                            mandaryn_ka napisała:

> Hetacusie!! Na Boga!! W jednym wątku ronisz łzy, że serce masz skute lodem,
                                            bo
                                            > Ty kochasz swoją kobitkę, a ona Ciebie troszkę mniej, a w drugim wątku
                                            > namawiasz inną kobitkę, do...;-) herbatki!!
                                            > Właśnie dlatego nie cierpię chłopów;-(

Ależ Mandarynko, to tylko harbatka!!!:)))
                                          • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:20
                                            mandaryn_ka napisała:

> Hetacusie!! Na Boga!! W jednym wątku ronisz łzy, że serce masz skute lodem,
                                            bo
                                            > Ty kochasz swoją kobitkę, a ona Ciebie troszkę mniej, a w drugim wątku
                                            > namawiasz inną kobitkę, do...;-) herbatki!!
                                            > Właśnie dlatego nie cierpię chłopów;-(

To Twoja wina (i meg25), bo wprowadziłaś mnie w tak dobry nastrój, że zachciewa
                                            mi się figli ;-)
                                            • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:22
                                              ha, ha, ha...przybij piątkę ;-)
                                              • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:24
                                                mandaryn_ka napisała:

> ha, ha, ha...przybij piątkę ;-)

przybijam i z dużym żalem Was opuszczam; mam nadzieję, że tylko na weekend;
                                                mam nadzieję, że dla każdego z nas będzie udany. Pa, pa ,pa
                                                • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:27
                                                  Pa, pa :-)
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:35
                                                    Pa, pa Hetakusie, do przeczytania:))))
                                            • mandaryn_ka MEG !! 03.10.03, 15:25
                                              Hetacus potrzebuje naszej pomocy, cierpi na nadmiar energii i chce się
                                              wyładować, masz jakieś pomysły ??
                                              Bo ja proponuję bieg przez płotki ok. 100 km :-)
                                              • meg25 Re: MEG !! 03.10.03, 16:40
                                                mandaryn_ka napisała:

> Hetacus potrzebuje naszej pomocy, cierpi na nadmiar energii i chce się
                                                > wyładować, masz jakieś pomysły ??
                                                > Bo ja proponuję bieg przez płotki ok. 100 km :-)

Dobry jest też basen, o ile Hetacus umie i lubi pływać:))
                                                Ale Mandarynko, ja nie zauważyłam tego nadmiaru u Niego:)))
                                                • meg25 Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 10:46
                                                  Jak tam dzisiejsze, poniedziałkowe humorki??:)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 11:14
                                                    Witam Cię Meg25! :-)
                                                    Witam cieplutko i bardzo serdecznie. Miłego dnia życzę, co tam dnia, całego
                                                    tygodnia :-)
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 11:32
                                                    Witaj Mandarynko:)))!!!
                                                    Dziękuję, trudny tydzień przede mną, ale mam nadzieję, że dam sobie radę:)
                                                    Jaki miałaś weekend? Czy jesteś zadowolona?
                                                  • hetacus Re: Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 11:36
                                                    Witajcie, trzymajcie za mnie kciuki. Ważne i bardzo trudne dni przede mną.
                                                    Słońce chce zachodzić, ale usiłuję je przekonać aby świeciło nadal... .
                                                  • meg25 Re: Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 11:41
                                                    Ogrzewaj je swym ciepłem, nie będzie mogło zgasnąć!:))
                                                    Kciuki trzymam mocno:)))
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 11:42
                                                    Witaj Mandaryn_ko :-)

co usmiechniete oblicze masz :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko, hej Hetakusie!! 06.10.03, 13:38
                                                    Witaj ka_27! :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 06.10.03, 14:48
                                                    Mandaryn_ka :-)

w jesienna pore
                                                    letnia jest
                                                    z pogodnym usmiechem
                                                    o smaku mandarynki :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 06.10.03, 14:54
                                                    ka_27, Ty to mi zawsze potrafisz osłodzić życie :-)
                                                    Dziękuję :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 06.10.03, 14:56
                                                    Mandaryn_ka :-)
                                                    slodka jest,
                                                    o czym kazdy dobrze wie,
                                                    choc nie kazdy godzien
                                                    sprawdzic i tylko usmiech pozostaje jej :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:00
                                                    Jest Pan miłym dżentelmenem Panie ka_27...:-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:04
                                                    Ma Pani piekny manadarynkowy usmiech, droga Mandaryn_ko :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:07
                                                    Tak powiadają Drogi Panie ka_27 :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:10
                                                    Powiadaja to,
                                                    co sami widza :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:16
                                                    Coś w tym musi być :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:22
                                                    I cos w tym tez jest :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 06.10.03, 15:23
                                                    hmmm.......no, tak...:-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 08:02
                                                    A widzisz Mandaryn_ko :-)))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 08:32
                                                    Dzień dobry Panie ka_27 :-)
                                                    Miło Pana widzieć z samego ranka :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 08:37
                                                    Dziendobry Pani Mandaryn_ko :-)

Milo widziec Pania w ten jesienny poranek
                                                    w wiosenno-letnim nastroju :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 08:42
                                                    Tak, nastrój mam istotnie wiosenno-letni:-), tym bardziej, że słonko zaświeciło
                                                    za oknem. Aż chce się żyć...Popatrz, jak niewiele potrzeba do szczęścia, jeden
                                                    mały promyk słońca :-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 08:59
                                                    Mandaryn_ko :-)

widzisz, jak niewiele potrzeba, by czuc wiosne jesienna pora :-)))
                                                    Jeden maly, cieply promyk Slonca, a jak duzo daje :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 09:06
                                                    Oj, tak, oj tak :-)
                                                    Aż chce się śpiewać...

• ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 09:14

zatem zaspiewaj piekna piosenke,
                                                    by jesienny dzien upodobnil sie
                                                    do cieplego, letniego poranka :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 09:21
                                                    Z dedykacja dla ka_27:

" Wiosna, cieplejszy wieje wiatr,
                                                    wiosna, znów nam ubyło lat
                                                    wiosna, wiosna w koło
                                                    rozkwitły bzy.

Śpiewa skowronek nad nami,
                                                    drzewa strzelają pąkami,
                                                    wszyskto kwitnie w koło
                                                    i ja i Ty..."
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 10:03

tylko od Ciebie zalezy,
                                                    jaka bedzie Twoje jesien :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 10:42
                                                    Nie tylko ka_27, nie tylko...:-)
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 13:35
                                                    Wiem o tym,
                                                    na TO sklada sie wiele rzeczy
                                                    i dwie osoby :-))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Hej Mandarynko!! 08.10.03, 13:44
                                                    No, tak
                                                    Chyba tak...
                                                    Nie wiesz kiedy zrobi się trochę cieplej,
                                                    bo starsznie zmarzłam:-(
                                                  • ka_27 Hej Mandarynko!! 08.10.03, 15:46
                                                    Cieplo sie zrobi wowczas,
                                                    gdy tego ciepla sama bedziesz chciala ... :-)))
                                                  • mandaryn_ka Hetakusie!! 06.10.03, 13:37
                                                    Głowa do góry, wszystko pójdzie jak z płatka. Po tem z perspektywy czasu, tylko
                                                    się uśmiechniesz na myśl, że tak się obawiałeś, a tak głodko poszło:-)
                                                    Niech moc i słońce będą z Tobą! :-)
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:28
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Głowa do góry, wszystko pójdzie jak z płatka. Po tem z perspektywy czasu,
                                                    tylko
                                                    >
                                                    > się uśmiechniesz na myśl, że tak się obawiałeś, a tak głodko poszło:-)
                                                    > Niech moc i słońce będą z Tobą! :-)

Mandarynko ! Jak ja bym chciał abyś miała rację...
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:31
                                                    Ja mam rację ?? :-)
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:33
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Ja mam rację ?? :-)

Bardzo bym chciał aby tak było...
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:37
                                                    A jak słonko zawiedzie, to daj znać, namaluję je farbą plakatową i prześlę Ci,
                                                    przykleisz w pobliżu monitora i będziesz na nie spoglądał, gdy za nim
                                                    zatęsknisz...:-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:32
                                                    !! ( zamiast znaczków zapytania :-) )
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:54
                                                    Taki cytat ze znanego filmu: "Sądziłem, że nic nas nie rozdzieli. Teraz wiem,
                                                    że kochający się ludzie pamiętają. A jeśli nadal są razem, to nie dlatego, że
                                                    zapomnieli o przeszłości, ale dlatego, że wybaczyli".
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 14:57
                                                    Potrafisz wybaczać ?
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:06
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Potrafisz wybaczać ?

Potrafię, ale problem tkwi gdzie indziej. Właśnie dostałem "rachunek" za
                                                    wspólne kilka lat. Okazuje się, że tylko ja sądziłem, że nasz związek jest
                                                    udany...
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:14
                                                    Strasznie mi przykro...:-(
                                                    Ale nie poddawaj się. Nie można. Walcz. Wiesz, czasami bywa, że aby przywrócić,
                                                    sprowadzić coś na dobre tory musi się coś wydarzyć, czasami nawet jakiś szok.
                                                    Wówczas takie ekstremalne sytuacje zbliżają ludzi, każą im szukać w sobie
                                                    nawzajem oparcia, stwarzają pretekst do dialogu...
                                                    Wierzę, żę będzie dobrze.
                                                    Napisz ile lat trwa Wasz związek ?
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:16
                                                    mandaryn_ka napisała:

> Strasznie mi przykro...:-(
                                                    > Ale nie poddawaj się. Nie można. Walcz. Wiesz, czasami bywa, że aby
                                                    przywrócić,
                                                    >
                                                    > sprowadzić coś na dobre tory musi się coś wydarzyć, czasami nawet jakiś szok.
                                                    > Wówczas takie ekstremalne sytuacje zbliżają ludzi, każą im szukać w sobie
                                                    > nawzajem oparcia, stwarzają pretekst do dialogu...
                                                    > Wierzę, żę będzie dobrze.
                                                    > Napisz ile lat trwa Wasz związek ?

6 lat, które bardzo miło wspominam...
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:22
                                                    To dużo i mało...
                                                    Dużo, aby zdąrzyć poznać się nawzajem, nauczyć siebie, poznać swe oczekiwania
                                                    względem siebie.
                                                    Mało, aby myśleć o tym , żeby go zakończyć. Zakładam, że nie ma tu Twojej winy,
                                                    jeśli jest, to chciałabym poznać jakiś szczegół, zarzut, co do Twej osoby ?
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:38
                                                    Czy sprawdzasz swoją skrzynkę na www.gazeta.pl ?
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:40
                                                    tak, czasami tak...
                                                  • hetacus Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:41
                                                    mandaryn_ka napisała:

> tak, czasami tak...

zajrzyj, proszę...
                                                  • mandaryn_ka Re: Hetakusie!! 06.10.03, 15:56
                                                    juz...
                                    • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:44
                                      Oj Mandaryn_ko, oj Hetakusie, widzę, żeście się troszeczkę rozbrykali;)))))
                                      • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:46
                                        Oj Meg, dołącz do nas:-) to sobie w trójkę pobrykamy, jak młode źrebaki;-)
                                        • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:50
                                          A bardzo chętnie, to jak to było z tymi klapsami?;)))))
                                          • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:53
                                            Proponuję zabawę w berka, jak ktoś kogoś złapie, to da mu klapsa( to tak , żeby
                                            usatysfakcjonować hetacusa;-), ona ma ranne serce, więc dajmy mu trochę
                                            radości ) :-)
                                            • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:59
                                              mandaryn_ka napisała:

> Proponuję zabawę w berka, jak ktoś kogoś złapie, to da mu klapsa( to tak ,
                                              żeby
                                              >
                                              > usatysfakcjonować hetacusa;-), ona ma ranne serce, więc dajmy mu trochę
                                              > radości ) :-)

o, jakie Wy jesteście dobre i szlachetne ;-)))
                                              • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:01
                                                ha, ha, ha i jakie miłosierne...dodaj;-)
                                              • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:04
                                                My tak po prostu... lubimy sprawiać radość:))))
                                            • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:59
                                              Na zranione serce klaps? Chyba taki bardzo, bardzo delikatny...:)))
                                        • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 15:00
                                          mandaryn_ka napisała:

> Oj Meg, dołącz do nas:-) to sobie w trójkę pobrykamy, jak młode źrebaki;-)

zapraszamy Cię meg25 !!!
                    • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:53
                      Hekatusie, ja tak właśnie to zrozumiałam, nie miałam wątpliwości co do
                      możliwości Twojego gorącego serca:)))
                      • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:00
                        meg25 napisała:

> Hekatusie, ja tak właśnie to zrozumiałam, nie miałam wątpliwości co do
                        > możliwości Twojego gorącego serca:)))

No tak, używając młodzieżowego języka - moje serce jest cool !!!
                        • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:05
                          I tak trzymaj(używając oczywiście młodzieżowego języka):)))!!
                          • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:06
                            meg25 napisała:

> I tak trzymaj(używając oczywiście młodzieżowego języka):)))!!

spoko :-)))
                            • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:38
                              Uwaga, uwaga, Hetakus, przechodzę na język bardziej mi odpowiadający:)) Do
                              młodzieży już się nie zaliczam:))))
                              • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:44
                                meg25 napisała:

> Uwaga, uwaga, Hetakus, przechodzę na język bardziej mi odpowiadający:)) Do
                                > młodzieży już się nie zaliczam:))))

Też się nie zaliczam do młodzieży, ale dobrze jeszcze pamiętam jak się tą
                                młodzieżą było !!!
                                • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:53
                                  hetacus napisał:

> Też się nie zaliczam do młodzieży, ale dobrze jeszcze pamiętam jak się tą
                                  > młodzieżą było !!!

Niezbyt odległe czasy czy pamięć doskonała:))))??
                                  • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 14:55
                                    meg25 napisała:

> hetacus napisał:
                                    >
                                    >
                                    > > Też się nie zaliczam do młodzieży, ale dobrze jeszcze pamiętam jak się tą
                                    > > młodzieżą było !!!
                                    >
                                    > Niezbyt odległe czasy czy pamięć doskonała:))))??

oczywiście jedno i drugie !!!
            • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:14
              Witaj radosna Meg25, zasiej swym dobrym humorkiem radość i ciepło tam, gdzie
              brakuje...Masz ku teme wyjątkowy dar :-)
              Pozdrawiam Cię !
              • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 16:01
                Staram się Mandaryn_ko:))
                Wiem jak trudno jest żyć z sercem skutym lodem, trzeba je rozgrzewać chociaż
                uśmiechem...:)))
                Ciepło pozdrawiam!
          • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:11
            Hecatusie! Cytując słowa piosenki" to co się da podziel na dwa", dzielę to co
            moje dobre, miłe, pozytywne i połowę oddaję Tobie...Głowa do góry, to tylko
            jesienna handra. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz...
            Pozdrawiam cieplutko:-)
            • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:15
              mandaryn_ka napisała:

> Hecatusie! Cytując słowa piosenki" to co się da podziel na dwa", dzielę to co
              > moje dobre, miłe, pozytywne i połowę oddaję Tobie...Głowa do góry, to tylko
              > jesienna handra. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz...
              > Pozdrawiam cieplutko:-)

Ale ja Cię lubię mandaryn_ko !
              • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:17
                Bardzo mi miło, chyba też Cię polubię :-)
                • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 12:06
                  Lejesz miód w serce hetacusowe !!!
                  • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:41
                    he...kaktusowe serce...:-)
                    masz świetny nick:-)Panie Hetacusie, nie wiem, czy teraz go poprawnie
                    napisałam, czy znów strzeliłam byka...?;-)
                    • hetacus Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:58
                      mandaryn_ka napisała:

> he...kaktusowe serce...:-)
                      > masz świetny nick:-)Panie Hetacusie, nie wiem, czy teraz go poprawnie
                      > napisałam, czy znów strzeliłam byka...?;-)

teraz wzorowo !
        • mandaryn_ka Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 15:07
          Dzięki Ka_27. U mnie nie jest tak do końca różowo, ale nie skarżę się, podobno
          nigdy nie jest tak źle , żeby nie mogło być gorzej.
          Pozdrawiam Cię Ka_27! :-)
    • sunrise1 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 14:29
      To Ty już weekend zaczynasz, szczęściarzu ?

z:))
      • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 16:06
        Fast Guten Abend Meg25:)

Cieplego jesiennego weekendu
        i pogodnego nastroju :-)
        • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 16:06
          Sunrise:)

hier morgen ein Festtag ist :-)))
          • ka_27 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 16:07

widze Cie zawsze usmiecnieta :-)))
        • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 02.10.03, 16:24
          Dziękuję Ka_27:)))
          Na pogodę nie mam wpływu, ale na nastrój tak!
          Życzę Ci udanego weekendu i całej gamy uśmiechów na najbliższe dni. I na
          dalsze też:)))))
          • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 11:41
            Meg25 :-)

na pogode masz wplyw,
            na pogode w sobie samej :-)
            Spedzisz weekend
            wnet z usmiechem
            i odpoczniesz sobie troche,
            nowych sil nabierzesz pewnie :-)))
            • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 03.10.03, 13:43
              ka_27 napisał:

> na pogode masz wplyw,
              > na pogode w sobie samej :-)
              > Spedzisz weekend
              > wnet z usmiechem
              > i odpoczniesz sobie troche,
              > nowych sil nabierzesz pewnie :-)))

Oj, Ka_27, teraz to już nie mam wyjścia, muszę spędzić go z uśmiechem, zresztą
              tak właśnie lubię:)))
              • Gość: ka_27 Re: Jesien za oknem, a w ... IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 20:57

czy weekend był z uśmiechem ? :-)))
                • Gość: zakochana Re: Jesien za oknem, a w ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 21:26
                  < Dzieki weekend był ciepły i radosny, chociaz za oknem ... ciagle pada!
                  • Gość: ka_27 Jesien za oknem, a w ... IP: *.lua / 194.76.232.* 06.10.03, 08:09
                    Ciagle pada, ciagle pada,
                    wciaz za onem jest deszczowo,
                    ale za to w duszy jest slonecznie
                    i tak trzymac jest wskazane :-))))
                • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 10:35
                  Witaj Ka_27:))!

weekend był pełen uśmiechów,
                  ciepła, radości, leciutkich promieni słońca,
                  kolorowych liści,
                  pełen marzeń i zadumy nad brzegiem jeziora...
                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:16
                    Witaj Meg25 :-)

To milo uslyszec,
                    ze Twoj weekend byl pelen usmiechow,
                    ciepla, radosci i leciutkich promieni Slonca,
                    takze kolorowych lisci,
                    pelen marzen i zadumy nad brzegiem jeziora :-)))
                    • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:25
                      Oj, Ka_27 jesteś niepoprawny!:))
                      I jak zawsze uśmiecham się do monitora, kiedy Cię czytam:)))
                      • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:30

poniewaz dodajesz blasku swemu otoczeniu :-)
                        I Swiat od razu nabiera barw :-))))
                        • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:36
                          Czasem te barwy są przygaszone...
                          • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:41

czasm te barwy sa przygaszone,
                            by wnet wystrzelic wysokim,
                            strzelistym plomieniem :-)
                            Eksplozja barw :-)))
                            • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:45
                              Płomień potrafi spalić na popiół...:)
                              • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 11:49

kto potrafi wzniecic ten plomien,
                                potrafi pokazac jego blask ... :-)))

A na popiol spala sie tylko nieudolnosci ...
                                • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 12:28
                                  Blask płomienia jest piękny,
                                  ale potrafi być niebezpieczny...:))

nie tylko dla nieudolności:))
                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 12:48

blask Twego plomienia
                                    potrafi rozswietlic trakty zycia :-))))

Ale gdy wzniecaja go
                                    i podtrzymuja wprawne dlonie ... :-)))
                                    • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 12:52
                                      Wprawne i czułe Ka_27 :)))
                                      • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 12:54

TE dlonie ... :-)))))
                                        • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:01
                                          Ka_27:))

Nie tylko...;)))
                                          • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:04

TE dlonie to tylko dodatek,
                                            a liczy sie cos wiecej ... :-)))
                                            • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:08

Dużo, więcej, wszystko...:)))))
                                              • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:10

a dokladnie TO NAJWAZNIJSZE :-)))))
                                                • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:14
                                                  Na to NAJWAŻNIEJSZE składa się to... WSZYSTKO, Ka_27:)))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:16

Na to WSZYSTKO sklada sie to ... NAJWAŻNIEJSZE :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 13:18
                                                    Rozbrajasz mnie Ka_27:)))))))))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 14:59

a wiesz, najwazniejsze jest to,
                                                    kto jest Kluczem do Sukcesu :-))))))))
                                                    A odpowiedz dobrze znasz :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 15:20
                                                    ka_27 napisał:

> a wiesz, najwazniejsze jest to,
                                                    > kto jest Kluczem do Sukcesu :-))))))))
                                                    > A odpowiedz dobrze znasz :-)))

Nie zawsze wiedzieć znaczy umieć:)
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 15:25

ale zawsze wiedziec z TA osoba,
                                                    znaczy umiec wszsystko TO ... :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 06.10.03, 15:42

Świat, miłość nie są tak jednoznaczne, niestety:))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 08.10.03, 08:06

Swiat jest piekny,
                                                    a Swiat wokol nas,
                                                    jesli to jest nasz Swiat,
                                                    jest pelen milosci i uczuc :-)))

Chociaz milosc
                                                    to nie tylko sloneczne dni,
                                                    lecz dni rozne,
                                                    czyli pelne prawdziwego zycia :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 08:30

Prawdziwe życie to śmiech, radość i miłość,
                                                    prawdziwe życie to łzy, rozpacz, porzucenie,
                                                    prawdziwe życie to tysiąc uczuć...:))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 08:38
                                                    Dzien Dobry Meg25 :-)

Prawdzie zycie to codziennosc,
                                                    a kazdy dzien przynosi nam zarowno to,
                                                    czego oczekujemy, jak i rzeczy calkiem niespodziewne :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 08:44
                                                    Dzień Doberek Ka_27:))

Lubię spokojną codzienność,
                                                    uczę się nie oczekiwać, nie każdy może dać nam to czego pragniemy,
                                                    rzeczy niespodziewane uwielbiam, ale tylko te, które przynoszą radość:)))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 09:15

spokojna codziennosc,
                                                    a czasem cos nieoczekiwanego,
                                                    cos, co moze przyniesc Ci radosc :-)

Jesienia nowe, zywe barwy Ci dac :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 09:19
                                                    I znowu wracamy do moich barw Ka_27:))))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 10:10

mienisz sie zywymi barwami,
                                                    wiesz o tym dobrze,
                                                    cieszyc sie zyciem potrafisz :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 10:54

Kiedy życie da w kość,
                                                    możemy cierpieć i użalać się,
                                                    albo...
                                                    zmieniać siebie,
                                                    a zmieniając siebie, zmieniać swoje życie:))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 11:22

kiedy zycie da Ci w kosc,
                                                    to czas z podniesiona glowa
                                                    wnet nowe wyzwanie zycia podjac,
                                                    by pokazac swoja osobowosc :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 09.10.03, 12:49
                                                    Ka_27, pozostaję pod Twoim urokiem:)))
                                                  • Gość: ka_27 Jesien za oknem, a w ... IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.03, 08:23
                                                    Dziendobry Meg25 :-)

Twoj urok dodaje barw jesieni za oknem :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 10.10.03, 09:30
                                                    Dzień Dobry Ka_27:)

Za oknem (którego nie mam) świeci piękne słońce,
                                                    mój urok, lekko dzisiaj przygaszony, nie jest potrzebny jesieni...
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 10.10.03, 14:54

Za oknem,
                                                    ktore masz w sobie,
                                                    Slonce swieci niczym w lecie :-)
                                                    Twoj urok zawsze jest potrzebny,
                                                    by dzien nabral smaku :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 10.10.03, 15:06

Dzień nabrał smaku i uroku,
                                                    ale za oknem (tym prawdziwym)- deszcz:)))
                                                    Może przestanie padać zanim wyjdę?
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 10.10.03, 15:15

jesli dzien nabral uroku i smaku,
                                                    to pomysl, jaki aromat bedzie mial Twoj weekend :-))))

Jak pomyslisz o czyms przyjemnym, milym i cieplym,
                                                    to deszcz wnet przestanie padac :-))))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 10.10.03, 15:31

Już myślę o czymś przyjemnym, miłym i ciepłym,
                                                    czy już nie pada? Jestem niecierpliwa, muszę trochę poczekać:))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 13.10.03, 07:49

jestes jak kazda kobieta :-))))
                                                    Niecierpliwa :P

A za oknem juz nie pada :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 13.10.03, 10:23
                                                    Witaj Ka_27!:)

Wciąż próbuję swoją niecierpliwość poskromić,
                                                    nie zawsze mi wychodzi...
                                                    Jestem kobietą:)))

Mam nadzieję, że nie będzie dzisiaj deszczu,
                                                    jestem w białym płaszczu:))))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 13.10.03, 11:19

jestes kobieta,
                                                    to dobrze ze nia jestes :-)))
                                                    Jestes codziennie inna,
                                                    caly czys tajemnicza i nieodgadniona :-))))

Jestes dzis w bialym plaszczu,
                                                    Slonce sie za oknem do Ciebie usmiecha,
                                                    towarzyszyc Ci po poludniu takze zamierza :-)))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 13.10.03, 11:42

Cieszę się z takiego towarzysza,
                                                    choć nie wiem, czy starczy mu wytrwałości,
                                                    o tej porze roku jest dosyć kapryśny:))))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 14.10.03, 15:30

jesien ma takze w sobie cieple barwy ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 14.10.03, 15:36

Ciepłe, słoneczne i... niebezpieczne:)))
                                                  • ka_27 Jesien za oknem, a w ... 14.10.03, 15:43

cieple,
                                                    sloneczne,
                                                    jezeli jest T,
                                                    to jest dla Ciebie przyjemne ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Jesien za oknem, a w ... 14.10.03, 15:50
                                                    ka_27 napisał:

> cieple,
                                                    > sloneczne,
                                                    > jezeli jest T,
                                                    > to jest dla Ciebie przyjemne ... :-))))

Przyjemnie jest również bez T.:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka