Dodaj do ulubionych

messjo przestan psuc i zarazac watki przez ataki

25.10.03, 23:55
znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj
znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek???
wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna.
Obserwuj wątek
    • messja vvexel przestan psuc i zarazac watki przez at 25.10.03, 23:59
      vvexel napisał:

> znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj
      > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek???
      > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna.

spadaj krowo:)
    • debi_bebi Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 00:11
      A ja lubię Messje, i nie mam nawet bladego zamiaru jej nienawidzić!
      Pecunia non olet, za to fałszywy vveksel na odległość!!
      :P
      • vvexel Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 01:05
        debi_bebi napisała:

> A ja lubię Messje, i nie mam nawet bladego zamiaru jej nienawidzić!
        > Pecunia non olet, za to fałszywy vveksel na odległość!!

hahahaaaaaaaa "pecunia" mowisz? pecunia= pieniadz, czyli messja Ci placi za
        popieranie jej psinko? Zgadza sie. Zobacz ze jestes jedyna osoba, ktora ja
        popiera.
        > :P
        • debi_bebi Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 10:07
          Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz oraz kto i czym Tobie za to płaci? Tak za
          darmo się udzielasz, czy odbierasz wynagrodzenie w naturze?
          :PP
          • messja do debi-bebi 26.10.03, 12:14
            debi_bebi napisała:

> Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz oraz kto i czym Tobie za to płaci? Tak za
            > darmo się udzielasz, czy odbierasz wynagrodzenie w naturze?
            > :PP

:)))
            alez z ta wexel jest hmmm "inteligentna inaczej" zeby takie bzdury wygadywac.
            wydaje mi sie, ze to nie jest calkiem normalna osoba, wystarczy poczytac, jak
            ni z gruszki ni z pietruszki rzuca sie na forumowiczki i nagle mowi im,
            ze "lataja" za quickly, albo ,ze ktos jest brzydki, teraz , ze ktos komus za
            cos placi...
            nawet jak na zarty jest to poprostu zbyt glupie, zeby bylo smieszne:(
            • debi_bebi Re: do debi-bebi 26.10.03, 17:18
              Mam wrażenie, że to wcale nie ma być śmieszne, ten vveksel wszystko pisze
              na "śmiertelnie poważnie", chyba desperacja i chęć posiadania (quickly'ego?)
              przez nią przemawia??
              • messja Re: do debi-bebi 26.10.03, 20:44
                debi_bebi napisała:

> Mam wrażenie, że to wcale nie ma być śmieszne, ten vveksel wszystko pisze
                > na "śmiertelnie poważnie", chyba desperacja i chęć posiadania (quickly'ego?)
                > przez nią przemawia??

w takim razie to jest bardzo smutny przypadek: bo jak mozna kogos posiadac na
                forum, w dodatku, gdzie wiekszosc rozmow (z racji na miejsce) prowadzonych jest
                w stylu lekkim i zartobliwym?
                druga sprawa, ze wogole nie mozna nikogo "posiadac", a kiedy uczucie
                zaborczosci i zazdrosci nie daje spac miesiacami z powodu zartow na forum, to
                jednka bardziej sensowne jest molestowanie obiekt zazdrosci, niz osoby, ktore z
                nim mialy kiedys okazje rozmawiac:)

a na marginesie zupelnie: popatrz jak dalece ludzie musza czuc sie samotni, by
                z powodu forum i prowadzonych tu rozmow tak sie przejmowac i rzucac sie w
                palipatacjach agresywnych atakow....
    • Gość: zahedan Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at IP: *.protonet.pl 26.10.03, 00:38
      wexel nie denerwowac sie ty
      tekla niedługo do pajęczyna polezie spac
      • messja zahedan przesladuje ciagle zone:) 26.10.03, 00:44
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

> wexel nie denerwowac sie ty
        > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac

ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum i
        osiwiec ze zmartwienia:PPP
        • Gość: zahedan Re: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 00:59
          messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
          >
          > > wexel nie denerwowac sie ty
          > > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac
          >
          > ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum i
          > osiwiec ze zmartwienia:PPP
          ty TEKLA nie udawac głupia.przeciez to apf wymyśleć to określenie w stosunku
          do twoja osoba-niezłe ono być
          • messja Re: madrosci apf:PPP 26.10.03, 01:05

> messja napisała:
            >
            > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
            > >
            > > > wexel nie denerwowac sie ty
            > > > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac
            > >
            > > ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum
            > i
            > > osiwiec ze zmartwienia:PPP
            > ty TEKLA nie udawac głupia.przeciez to apf wymyśleć to określenie w stosunku
            > do twoja osoba-niezłe ono być

apf wiele wymyslec, albo wiedziec: np. kiedy mowil, ze zahedan do warszawy
            przyjezdasz "podupczyc". ale bardziej od tego co apf zgaduje, jest intersujace
            co zahedan potwierdza odpowiadajac na forum na anonse 18-latek:PPPP
            dlatego wlasnie, wszystkie przezwiska zahedanka tak latwo przylegac do jego
            zona:PPP
            • vvexel messjo 26.10.03, 01:07
              jakos zahedan jest jedna z najpopularniejszych osob na tym Forum, A Ty
              najbardziej znienawidzona
              • messja Re: messjo 26.10.03, 01:08
                vvexel napisał:

> jakos zahedan jest jedna z najpopularniejszych osob na tym Forum, A Ty
                > najbardziej znienawidzona

spadaj krowo:)
            • Gość: zahedan TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 01:12
              www.sence.com/green/pets/salmonpink.htm
              • messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 01:18

> www.sence.com/green/pets/salmonpink.htm

znowu zdjecie zony? juz mi sie nawet znudzilo otwierac:(
                • Gość: zahedan Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 01:22
                  to twój TEKLO wizerunek to byc
                  nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc
                  • messja zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz:) 26.10.03, 02:13

> to twój TEKLO wizerunek to byc
                    > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc

inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje
                    wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowych.
                    jak to zwykle bywa:PPPPP

p.s.
                    kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac we
                    wspolnym lozu:PPP
                    • Gość: zahedan Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 09:49
                      messja napisała:

>
                      > > to twój TEKLO wizerunek to byc
                      > > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc
                      >
                      > inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje
                      > wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowych.
                      > jak to zwykle bywa:PPPPP
                      >
                      > p.s.
                      > kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac
                      we
                      > wspolnym lozu:
                      gdy ty TEKLA to klepac w srodku noca ja juz dawno spac
                      • messja Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: 26.10.03, 12:07

> messja napisała:
                        >
                        > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
                        > >
                        > > > to twój TEKLO wizerunek to byc
                        > > > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc
                        > >
                        > > inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje
                        > > wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowyc
                        > h.
                        > > jak to zwykle bywa:PPPPP
                        > >
                        > > p.s.
                        > > kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac
                        >
                        > we
                        > > wspolnym lozu:
                        > gdy ty TEKLA to klepac w srodku noca ja juz dawno spac

tja. ostatnio, do piatej nada ranem warowales przy komputerze, bo koniecznie
                        chciales na bierzaco mnie poinformowac "spadaj krowo":PPPPP

p.s.
                        spadaj krowo!
                        • Gość: zahedan Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 13:22
                          ty sie mylic TEKLA i zbytnio pochlebiac sobie-po prostu ja musiec wtedy
                          wczesnie wstac
                          • messja Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: 26.10.03, 13:57

> ty sie mylic TEKLA i zbytnio pochlebiac sobie-po prostu ja musiec wtedy
                            > wczesnie wstac

brawo zahedan! a juz w ciebie calkowicie zwatpilam. myslalam, ze stac cie w
                            obecnej fazie tylko na wyzwiska, i bezradne "spadaj krowo" bez wzgledu na
                            kontekst. a ty jeszcze umiesz dowicipy opowiadac:))))

p.s.
                            wyzwiska typu:"tekla" wielkimi literami wcale bardziej mnie nie irytuja:).
                            raczej spostrzegam uwypuklanie wyzwisk jako oznake bezradnosci i usilna probe
                            zwrocenia na siebie uwagi. moje ty biedactwo:P
                • Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: 213.17.147.* 26.10.03, 09:56
                  ...ale cie boli , że ta żona....
                  • messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 12:04
                    Gość portalu: Goga napisał(a):

> ...ale cie boli , że ta żona....

tak wyglada? mile to moze nie jest, ale zaraz: "boli"?:)
                    • Gość: zahedan messja na spacerze.............. IP: *.protonet.pl 26.10.03, 13:34
                      www.animation.arthouse.org/spider.html
                      • messja Re: messja na spacerze.............. 26.10.03, 13:58

> www.animation.arthouse.org/spider.html

...bede i mimo wyslanych zdjec, nie bede szukac twojej zony. nawet juz mi sie
                        nie chce ich otwierac:)
                    • Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:06
                      :) wygląda na to że jesteś o nia bardzo zazdrosna i cierpisz że nie jesteś na
                      jaj miejscu u boku zahedana.... :))
                      • Gość: Frezja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:20
                        Brawo Goga ! ja to juz mowie od paru tygodni, ale jestem
                        posądzana o to, że sama jestem zazdrosna, a mnie to ani
                        "nie grzeje ani nie ziębi".
                        Czy ja mogę się śmiać!!!!(to pytanie do wiadomych Pań)
                        • messja powiedzialabym w stylu zahedanka 26.10.03, 20:35
                          skoro tak go cenisz i lubisz:"spadaj krowo", ale mimo wszystko mysle, ze nie
                          wypada.
                          powiem wiec troche subtelniej:wracaj do szafy na kochanki:)

Gość portalu: Frezja napisał(a):

> Brawo Goga ! ja to juz mowie od paru tygodni, ale jestem
                          > posądzana o to, że sama jestem zazdrosna, a mnie to ani
                          > "nie grzeje ani nie ziębi".
                          > Czy ja mogę się śmiać!!!!(to pytanie do wiadomych Pań)
                          • Gość: Frezja Re: powiedzialabym w stylu zahedanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:07
                            Widzę Messjo , że wyprowadziłam Ciebie z równowagi
                            nie bylo to moim zamiarem.
                            Uśmiechnij się , podejdż do tych spraw z dystansem ,
                            a poczujesz sie lepiej.
                            Życzę miłego klikania
                            • messja Re: powiedzialabym w stylu zahedanka 26.10.03, 21:16

> Widzę Messjo , że wyprowadziłam Ciebie z równowagi
                              > nie bylo to moim zamiarem.
                              > Uśmiechnij się , podejdż do tych spraw z dystansem ,
                              > a poczujesz sie lepiej.
                              > Życzę miłego klikania

absolutnie nie wyprowadzilas mnie z rownowagi, ale nie widze zadnego sensu
                              ciagle dyskutowac z tymi samymi bezasadnymi zarzutami. na temat zazdrosci,
                              zahedana i tego, co powinnas zrobic, jesli sadzisz, ze dzieje mu sie krzywda
                              juz mowilam. dalsza wiec dyskusja wydaje mi z toba tak samo sensowna, jak z
                              kims, kto od kilku tygodni nie zmienia plyty i zaczepia mnie w dziecinny i
                              glupi sposob: uzywajc wyzwisk.

odwzajemniam zycznia i powaznie bylabym wdzieczna, gdybys swoje zainteresowanie
                              przelala na bardziej wdzieczny obiekt: zahedan. wszystkim zainteresowanym
                              niewatpliwie przyniosloby o wiele wiecej przyjemnosci:)
                          • Gość: zahedan .......... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 21:27
                            messja napisała:

> skoro tak go cenisz i lubisz:"spadaj krowo", ale mimo wszystko mysle(???) ze
                            nie
                            > wypada.
                            > powiem wiec troche subtelniej:wracaj do szafy na kochanki:)
                            "subtelna tekla"

• Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:46
                              hahahaha trafileś w "setno" Zahadenie.
                              Messjo będzie tylko problem z tą szafą , bo jestem ogromną kobietą
                              i nie zmieszcze sie w szafe.Wolę sobie poczekac, na Zahadena,
                              aż inne konkuretki podleczą sie troszkę, albo same odpadną wykończone
                              nerwowo.
                              • messja Re: .......... 26.10.03, 22:08

> hahahaha trafileś w "setno" Zahadenie.
                                > Messjo będzie tylko problem z tą szafą , bo jestem ogromną kobietą
                                > i nie zmieszcze sie w szafe.Wolę sobie poczekac, na Zahadena,
                                > aż inne konkuretki podleczą sie troszkę, albo same odpadną wykończone
                                > nerwowo.

a co cie obchodza "inne konkutentki" jesli w tej chwili tylko ty go pragniesz:)
                                bierz i sie nie zastanawiaj: miejmy nadzieje, ze zahedan nie bedzie wybrzydzal
                                zbytnio:PPP
                              • debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:14
                                To na mnie niech pani Frezja nie liczy, ja się nie wykończę. A na dowód
                                sympatii, jaką do Pani mam z róznych powodów, dedykuje Pani tę oto myśl,
                                wypowiedzianą kiedyś przez Gabrielę Zapolską:
                                "Kobieta bez kokieterii - to jak kwiat bez woni".
                                z wyrazami poważana
                                Debi
                                • messja Re: .......... 26.10.03, 22:21
                                  debi_bebi napisała:

> To na mnie niech pani Frezja nie liczy, ja się nie wykończę. A na dowód
                                  > sympatii, jaką do Pani mam z róznych powodów, dedykuje Pani tę oto myśl,
                                  > wypowiedzianą kiedyś przez Gabrielę Zapolską:
                                  > "Kobieta bez kokieterii - to jak kwiat bez woni".
                                  > z wyrazami poważana
                                  > Debi

debi nie badz tak i "wykoncz sie" dla pani frezji. niech sie wreszcie jej
                                  uczucie spelni... i moze da mi wtedy spokoj?:)

myslisz, ze jestem naiwna?:)
                                  • debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:30
                                    Ani myślę!! Idea haremu bardzo mi odpowiada, poza tym chce poznać bliżej pania
                                    Frezję, bo to jest fascynująca kobieta, w niej musi być coś specjalnego (np.
                                    ja bym w szafie tyle nie usiedziała).

P.S. Pewnie, że jesteś naiwna - popatrz tylko na pierdzioszka!Znów jest blisko.

messja napisała:
                                    > debi nie badz tak i "wykoncz sie" dla pani frezji. niech sie wreszcie jej
                                    > uczucie spelni... i moze da mi wtedy spokoj?:)
                                    • messja Re: .......... 26.10.03, 22:39
                                      debi_bebi napisała:

> Ani myślę!! Idea haremu bardzo mi odpowiada, poza tym chce poznać bliżej
                                      pania
                                      > Frezję, bo to jest fascynująca kobieta, w niej musi być coś specjalnego (np.
                                      > ja bym w szafie tyle nie usiedziała).

rotfl:) no dobrze - probowalam. moze ten harem dla zehedanka to i dobry pomysl.
                                      mzoe przestanie w koncu udawac pastucha, wolac wkolko "spadaj krowo" i zajmie
                                      sie swoimi kobietami?:))))
                                      >
                                      > P.S. Pewnie, że jesteś naiwna - popatrz tylko na pierdzioszka!Znów jest
                                      blisko.
                                      >

pierdzioszek teraz podrywa wexel. wroze im udany zwiazek:)
                                • Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:30
                                  oooooo widzę , ze adwokat sie odezwal. My z Messją bardzo sympatycznie sobie
                                  rozmawiamy i myślę, że Messja nie potrzebuje pomocy. Nie musisz komentowac
                                  każdej wypowiedzi Messji.
                                  • debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:33
                                    Nie muszę, ale chcę! Ma Pani z tym kłopot?
                                    A w ogóle to dobry wieczór Pani.
                                  • messja Re: .......... 26.10.03, 22:36

> oooooo widzę , ze adwokat sie odezwal. My z Messją bardzo sympatycznie sobie
                                    > rozmawiamy i myślę, że Messja nie potrzebuje pomocy. Nie musisz komentowac
                                    > każdej wypowiedzi Messji.

alez pani frezjo nie badz niegrzeczna. przeciez debi, jak sie okazuje, duzo
                                    lepiej cie rozumie, niz ja. nawet ma podobne ciagoty: "harem". poza tym bardzo
                                    sympatycznie i z duzym szacunkiem zawsze sie do ciebie odnosi. a ze nie chce
                                    ustapic jesli chodzi o zahedanka? no coz, moze sie jakos podzielicie:)
                                    • debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:42
                                      Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć, messjo!
                                      :))
                                      P.S. Pani Frezja jakaś nerwowa ostatnio, zauważyłaś??
                                      • messja Re: .......... 26.10.03, 22:46
                                        debi_bebi napisała:

> Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć, messjo!
                                        > :))

pewno. w koncu kto powiedzial, ze zahedanek nalezy sie pani frezji bardziej niz
                                        tobie? to, ze jest bardziej oddana, nie znaczy, ze bedzie lepsza pod kazdym
                                        wzgledem zona:)

> P.S. Pani Frezja jakaś nerwowa ostatnio, zauważyłaś??

moze to z powodu zahedanka? malo na nia uwage zwraca? moze sie dziewczyna czuje
                                        niedowartosciowana - w koncu dla niego wysiedziala sie w szafie, a on - nic:(
                                        • debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:57
                                          Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym
                                          zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli co
                                          jakieś 2 lata.
                                          Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubić
                                          stamtąd ryjka :)
                                          • Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:46
                                            debi_bebi napisała:

> Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym
                                            > zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli co
                                            > jakieś 2 lata.
                                            > Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubić
                                            > stamtąd ryjka :)

"Każdy mierzy swoją miarą"
                                            Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz, przykro mi bardzo.
                                            Przemyślałam i w tym układzie kończę "walkę" walkowerem. Życzę powodzenia:)
                                            • messja Re: .......... 27.10.03, 21:52

> debi_bebi napisała:
                                              >
                                              > > Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym
                                              > > zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli
                                              > co
                                              > > jakieś 2 lata.
                                              > > Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubi
                                              > ć
                                              > > stamtąd ryjka :)
                                              >
                                              > "Każdy mierzy swoją miarą"
                                              > Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz, przykro mi bardzo.
                                              > Przemyślałam i w tym układzie kończę "walkę" walkowerem. Życzę powodzenia:)

przepraszam, ze sie wtracam, ale zastanawiam sie, co mialas na mysli mowiac:
                                              "Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz"? nie sadze, zeby debi w jakis sposob
                                              opisala swoj, ani tym bardziej twoj wyglad.
                                              • debi_bebi Re: .......... 27.10.03, 22:16
                                                Ach, bo dla pani Frezji ważniejsze jest to, co sama chce powiedzieć, niż to,
                                                co przeczyta, taka utopiona we własnych myślach chyba chodzi :)
                                                • messja Re: .......... 27.10.03, 22:21
                                                  debi_bebi napisała:

> Ach, bo dla pani Frezji ważniejsze jest to, co sama chce powiedzieć, niż to,
                                                  > co przeczyta, taka utopiona we własnych myślach chyba chodzi :)

moze za dlugo siedziala w szafie i oszolomil ja lyk powietrza?:)

dobry wieczor debi!
                                                  co slychac?:)
                                                  • debi_bebi Re: .......... 27.10.03, 22:27
                                                    Dobry wieczór, messjo! Jestem padnięta, ale jeszcze siedzę :))
                                                    Pani Frezja oddała pojedynek walkowerem, widzisz, jak to dobrze czasem być
                                                    uważana za brzydulę?? Np. wsiadam do autobusu, a wszyscy uciekają na mój
                                                    widok, i mogę sobie usiąść gdzie chcę! O ile kierowca tez nie ucieknie, to
                                                    jedyny szkopuł.
                        • Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:33
                          nie martw się Frezja..niektóre kobiety nie nadają się ani na zony ani na
                          kochanki ;)
                          • Gość: taa Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 21:46
                            Niektóre tylko na Messje się nadają.
                            • messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 22:06
                              Gość portalu: taa napisał(a):

> Niektóre tylko na Messje się nadają.

trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka zahedana.
                              moze i on to kiedys zrozumie. oby:)
                              • Gość: zahedan Re:ja mam wole byc panienką................... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 22:18
                                messja napisała:

>
                                > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka
                                zahedana
                                A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie
                                ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać
                                • messja Re:ja mam wole byc panienką.- no napewno nie 26.10.03, 22:28
                                  mezczyzna, jesli chodzi o zahedana:)

> messja napisała:
                                  >
                                  >
                                  > >
                                  > > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka
                                  > zahedana
                                  > A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie

ja nie bede zdradzac szczegolow korespondencji teraz, wiec udam, ze nie
                                  zauwazylam tego pytania:)))

> ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać

ty sie nie zajmowac, czym ja mam sie starac. to nie twoja "biznes". ty pilnowac
                                  twoja zona, ja pilnowac moje zycie i wszyscy byc zadowoleni. zahedan moglby
                                  wreszcie sie znudzic pitolic ciagle jak maly kazio i lazic za mna, jakby mial
                                  rozwolnienie. zahaden dorosnac, bo to wstyd by facet po 50-tce zachowyla sie
                                  jak g.. i wyzywal kobiety, jakby go mama nie nauczyla dobrych manier:)
                                  to tylko takie zyczenia swiateczne - ja nie mam zludzen, ze zahedan jest
                                  odporny na delikatne sugestie:)))
                                  • Gość: zahedan Re:ja mam wole byc panienką.- no napewno nie IP: *.protonet.pl 26.10.03, 22:55
                                    messja napisała:

>
                                    > > messja napisała:
                                    > >
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochank
                                    > a
                                    > > zahedana
                                    > > A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie
                                    >
                                    > ja nie bede zdradzac szczegolow korespondencji teraz
                                    alez zdradzaj zdradzaj- ja prosić mnóstwo ciebie;sam ja ciekawy byc
                                    >
                                    > > ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać
                                    >
                                    > ty sie nie zajmowac, czym ja mam sie starac. to nie twoja "biznes". ty
                                    pilnowac

>
                                    > twoja zona
                                    ja nie musieć żona pilnować-małżenstwo nie na "pilnowaniu" polegać
                                    ja pilnowac(??????) moje zycie. zahedan moglby
                                    > wreszcie sie znudzic pitolic ciagle jak maly kazio i lazic za mna, jakby
                                    mial
                                    > rozwolnienie.
                                    przy rozwolnienie to sie do ubikacja chodzić-czyżby ty jakieś skojarzeniaz
                                    moim łażenie miec mieć?
                                    zahaden dorosnac, bo to wstyd by facet po 50-tce(?????????)
                                    coś ci sie pop... mnóstwo za dużo ty w klawiatura klikać
                                    zachowyla sie
                                    > jak g.. i wyzywal kobiety(?????????????????)

> to tylko takie zyczenia swiateczne - ja nie mam zludzen, ze zahedan jest
                                    > odporny na delikatne(?????????) sugestie(a tak,tak- inna forumowicze te
                                    twoja "sugestie" juz dawno zauważyć i sie im juz dziwic

ROTFL

• messja j.w. n/t 26.10.03, 23:34

• messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 20:33

> :) wygląda na to że jesteś o nia bardzo zazdrosna i cierpisz że nie jesteś
                        na
                        > jaj miejscu u boku zahedana.... :))

moze tak wyglada na podstawie wlasnych dosiwadczen? bo napewno nie moich:)
                        za nic nie chcialabym byc na miejscu pani zahedanowej: po co komu facet, ktory
                        zamiast poswiecac czas zonie biega za "krowami":) po forum?:)
                        tylko masohista moze to wiedziec:PPP
                        • Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: 62.148.87.* 26.10.03, 21:39
                          nie martw się o moje doświadczenia-wszystko OK i
                          nie mam potrzeby nazywać wszystkie kobiety z forum "krowami" tylko dlatego że
                          Zahedan je lubi. Nie tylko On siedzi tu dosyć często ale...i ..Ty ;)
                          • messja do tajemnieczego obroncy zahedanka:) 26.10.03, 22:17

> nie martw się o moje doświadczenia-wszystko OK

a gdzie ja napisalam, ze sie martwie. zwykly logiczny wniosek i tyle:PPP

i
                            > nie mam potrzeby nazywać wszystkie kobiety z forum "krowami" tylko dlatego że
                            > Zahedan je lubi.

ja tez nie. to byl jedynie cytat z licznych wypowiedzi zahedana:)

Nie tylko On siedzi tu dosyć często ale...i ..Ty ;)

no i co z tego? ja nie mam "ambicji" prowadzic z zahedanem, czy innym
                            osobnikiem niekonczacych sie, jednakowych pyskowek przy pomocy ciagle tych
                            samych wyzwisk:)
                            • Gość: Goga Re: do tajemnieczego obroncy zahedanka:) IP: 62.148.87.* 27.10.03, 09:51
                              To proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :)
                              A poza tym to wygląda na to że wszystko w porządku..
                              Ps. i niejestem obrońcą zahedana :)
                              • messja Re: do tajemnieczego obroncy zahedanka:) 27.10.03, 11:29

> To proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :)

i wzajemnie:)

> A poza tym to wygląda na to że wszystko w porządku..
                                > Ps. i niejestem obrońcą zahedana :)

trudno, nie tylko ty zostales zbyt szybko oceniony:)
    • slodki_pierdzioszek Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 21:45
      vvexel napisał:

> znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj
      > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek???
      > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna.

kochanie, chwilowo mnie nie ma, ale nie daj się :)
      jeszcze trochę i wracam to sobie "milutko pogawędzimy", jak zwykle
      • messja para dobrana:) 26.10.03, 22:19
        slodki_pierdzioszek napisał:

> vvexel napisał:
        >
        > > znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj
        > > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek???
        > > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna.
        >
        >
        > kochanie, chwilowo mnie nie ma, ale nie daj się :)
        > jeszcze trochę i wracam to sobie "milutko pogawędzimy", jak zwykle

patrz wexel, kolega sie do ciebie odezwal. bedziesz miala adwersarza na twoim
        poziomie:)
        • andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:24
          zastanawsiam sie co ten zahedan ma ze kobieta szaleja za nim?
          Messja to juz nie wydaje za wygrana - chce go wszystkim obrzydzic, zeby go miec
          dla siebie :-) niezla taktyka
          • debi_bebi Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:31
            Ale nieskuteczna!
          • messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:32
            andrzejjewski napisała:

> zastanawsiam sie co ten zahedan ma ze kobieta szaleja za nim?
            > Messja to juz nie wydaje za wygrana - chce go wszystkim obrzydzic, zeby go
            miec
            >
            > dla siebie :-) niezla taktyka

ty mnie przeceniac. ja nie jestem matka zahedana, ja go kultury osobistej nie
            uczylam. sam sie z wlasnej woli innym "obrzydza"skutecznie:P

p.s.
            a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem pisac?
            dlaczego?:)))
            • andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:35
              messja napisała:

> a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem
              pisac?
              >
              > dlaczego?:)))

- to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych
              bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja mam
              zycie pelne.
              • messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:42
                andrzejjewski napisała:

> messja napisała:
                >
                > > a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem
                > pisac?
                > >
                > > dlaczego?:)))
                >
                > - to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych
                > bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja mam
                > zycie pelne.

akurat:) pamietam cie z jakis wpisow kiedy to zastapilas, pod "nieobecnosc"
                ktoras ze stale piszacych tu "kolezanek". nie dziwie sie jednak, ze wstydzisz
                sie zalecac sie do zahedanka pod wlasnym nickiem:PPPP
                • andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:58
                  messja napisała:

> andrzejjewski napisała:
                  >
                  > > messja napisała:
                  > >
                  > > > a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nick
                  > iem
                  > > pisac?
                  > > >
                  > > > dlaczego?:)))
                  > >
                  > > - to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych
                  > > bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja ma
                  > m
                  > > zycie pelne.
                  >
                  > akurat:) pamietam cie z jakis wpisow kiedy to zastapilas, pod "nieobecnosc"
                  > ktoras ze stale piszacych tu "kolezanek". nie dziwie sie jednak, ze wstydzisz
                  > sie zalecac sie do zahedanka pod wlasnym nickiem:PPPP

nie boj sie nie zabiore Tobie jego. Spokojna glowa. Nie jestem gej :-))
                  Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze Tobe
                  powodzenia :-)))
                  • Gość: zahedan NOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.protonet.pl 26.10.03, 23:05
                    andrzejjewski napisała:
                    >
                    > nie boj sie nie zabiore Tobie jego. Spokojna glowa. Nie jestem gej :-))
                    > Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze
                    Tobe
                    > powodzenia :-)))
                    oj andrzejjewski!!!!!!! to tym samym ty mnie fatalnie życzyć:-(((((((((((((((
                  • messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 23:32
                    andrzejjewski napisała:
                    > nie boj sie nie zabiore Tobie jego.

no ja sie wlasnie boje, ze ty nie zabierzesz, chociaz pewno bys chciala, bo
                    inaczej wogole po co na siebie tu uwage zwracac:PPPPPPPPP

Spokojna glowa. Nie jestem gej :-))

wiem. jestes kobieta:)))

> Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze Tobe
                    > powodzenia :-)))

co moze ten watek tez zalozylam sama i jako zahedan sie tu przyplatalam i sama
                    do siebie mowie "tekla" i "spadaj krowo"?
                    moze wojna na blakanch to tez moja wina?:))))

och "andrzejjewski", bierz zahedana pod pache i daj mi spokoj:)
                    • Gość: zahedan owiń sie dobrze pajeczynką i paaaaaa......... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 23:48
                      ...
                      • messja Re: spadaj krowo i paaaaaa.........:PPP 26.10.03, 23:51

> ...
                        • Gość: zahedan smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 00:01
                          www.kiwicare.co.nz/images/fly-2.gif
                          • messja Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa 27.10.03, 00:04

> www.kiwicare.co.nz/images/fly-2.gif

juz ci mowilam, ze nie interesuja mni zdjecia z twojego albumu i ze ich nawet
                            nie otwieram.

spadaj krowo!
                          • jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa 27.10.03, 10:46

Mucha tsse-tsse? ;-))
                            • Gość: zahedan Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 15:37
                              jmx napisała:

>
                              > Mucha tsse-tsse? ;-))
                              małe conieco tekli
                              • Gość: jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 15:44

Żeby tylko brzuszek nie bolał po takim daniu...! ;-)
                                • Gość: zahedan Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 16:08
                                  Gość portalu: jmx napisał(a):

>
                                  > Żeby tylko brzuszek nie bolał po takim daniu...! ;-)
                                  eeeeeeeeeee,nie sadzic ja-to kwestia przyzwyczajenie byc;tekle lubic takie menu
                                  • Gość: jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 16:54

Skutki owego "menu" da się odczuć na forum ;-)))
                                    • Gość: zahedan a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:02
                                      tekla głodna-tekla zła.
                                      .....ułagodzic ja jeszcze jednym smacznym kąskiem???
                                      biology.st-and.ac.uk/sites/flycell/pix/big-fly.jpg
                                      • Gość: jmx Re: a moze tak.....? IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 17:07

Myślisz, że da się przekupić...? No nie wiem ;-D
                                        • Gość: zahedan Re: a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:13
                                          Gość portalu: jmx napisał(a):

>
                                          > Myślisz, że da się przekupić...? No nie wiem ;-D
                                          nałapac dla niej mnóstwo ja tego móc."a nuż," a widelec...i tak nie miec ja
                                          nic do stracenia....:-(((((((((((
                                          • jmx Re: a moze tak.....? 27.10.03, 17:23

Poświęcenie godne prawdziwego uczucia ;-D
                                            • Gość: zahedan Re: a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:26
                                              "amor vincit omnia"-wiem,że ty byc zazdrosna ;-)
                                              • messja Re: a moze tak.....? 27.10.03, 20:43

> "amor vincit omnia"-wiem,że ty byc zazdrosna ;-)

DDDDDDDD

nastepna para dobrana: jmx w roli muchy tse-tse i zahedan w roli pajaka.
                                                ciagnie swoj do swego:)
                                                byle ich potem "brzuszki" nie bolaly:PPPPP

p.s.
                                                tak sobie mysl: jmx szybko sie pocieszyla po odejsciu sergiusza, w objeciach
                                                zahedanka:PPP

p.s.2
                                                jmx dziekuje, ze sie zajelas zahedankiem - trzymaj tak dalej!:)
                                                • jmx Re: a moze tak.....? 28.10.03, 10:01

Ech, tak to jest jak się człowiek wmiesza między zakochanych...
                                                  Od obojga dostanie po głowie ;-))))))))
                                                  • messja Re: a moze tak.....? 28.10.03, 10:38
                                                    jmx napisała:

>
                                                    > Ech, tak to jest jak się człowiek wmiesza między zakochanych...
                                                    > Od obojga dostanie po głowie ;-))))))))
                                                    >

co do "zakochanych" to po raz kolejny jmx osadza najwyrazniej po sobie, ale ze
                                                    me tendencje do wsadzania nosa miedzy drzwi, to slusznie sama zauwazyla:)
                                                  • ja_nek Re: a moze tak.....? 28.10.03, 18:42
                                                    Jmx nie zawracaj sobie Panią głowy:)
                                                  • messja Re: a moze tak.....? 28.10.03, 19:36
                                                    ja_nek napisał:

> Jmx nie zawracaj sobie Panią głowy:)

janku daj moze najpierw dobry przyklad, zamiast ustawicznie mnie
                                                    zaczepiac "pieniac sie" w charakterze "sasiedztwa" gdziekolwiek mozesz sie
                                                    schowac za plecami innych "harpi":)
        • slodki_pierdzioszek Re: para dobrana:) 27.10.03, 16:32
          messja napisała:

> patrz wexel, kolega sie do ciebie odezwal. bedziesz miala adwersarza na twoim
          > poziomie:)

messju, kochaniutki ptysiu, pare dni mnie nie było a ty już zapomniałas o
          naszej miłości? dlaczego? i dlaczego jak zwykle zioniesz jadem? nieładnie,
          wstydź się, szybko zbrzydniesz. czy juz ci na tym nie zależy? :)
          • messja Re: para dobrana:) 27.10.03, 20:45

> wstydź się, szybko zbrzydniesz. czy juz ci na tym nie zależy? :)

a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:)))))
            • slodki_pierdzioszek Re: para dobrana:) 28.10.03, 16:01
              messja napisała:

> a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:)))))

ja też nie wiem, kochanie. Ale kiedy tak zionesz ogniem to wtedy brzydniesz.
              Nie chciałbym, żebyś za szybko wyglądała na zużytą :))))
              • messja Re: para dobrana:) 28.10.03, 16:07

> messja napisała:
                >
                > > a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:)))))
                >
                > ja też nie wiem, kochanie. Ale kiedy tak zionesz ogniem to wtedy brzydniesz.
                > Nie chciałbym, żebyś za szybko wyglądała na zużytą :))))

znowu oceniasz "wedlug wlasnej miarki". wstdz sie smierdzioszku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka