vvexel 25.10.03, 23:55 znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek??? wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja vvexel przestan psuc i zarazac watki przez at 25.10.03, 23:59 vvexel napisał: > znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek??? > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna. spadaj krowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 00:11 A ja lubię Messje, i nie mam nawet bladego zamiaru jej nienawidzić! Pecunia non olet, za to fałszywy vveksel na odległość!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 01:05 debi_bebi napisała: > A ja lubię Messje, i nie mam nawet bladego zamiaru jej nienawidzić! > Pecunia non olet, za to fałszywy vveksel na odległość!! hahahaaaaaaaa "pecunia" mowisz? pecunia= pieniadz, czyli messja Ci placi za popieranie jej psinko? Zgadza sie. Zobacz ze jestes jedyna osoba, ktora ja popiera. > :P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 10:07 Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz oraz kto i czym Tobie za to płaci? Tak za darmo się udzielasz, czy odbierasz wynagrodzenie w naturze? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
messja do debi-bebi 26.10.03, 12:14 debi_bebi napisała: > Ciekawe co ty jeszcze wymyślisz oraz kto i czym Tobie za to płaci? Tak za > darmo się udzielasz, czy odbierasz wynagrodzenie w naturze? > :PP :))) alez z ta wexel jest hmmm "inteligentna inaczej" zeby takie bzdury wygadywac. wydaje mi sie, ze to nie jest calkiem normalna osoba, wystarczy poczytac, jak ni z gruszki ni z pietruszki rzuca sie na forumowiczki i nagle mowi im, ze "lataja" za quickly, albo ,ze ktos jest brzydki, teraz , ze ktos komus za cos placi... nawet jak na zarty jest to poprostu zbyt glupie, zeby bylo smieszne:( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: do debi-bebi 26.10.03, 17:18 Mam wrażenie, że to wcale nie ma być śmieszne, ten vveksel wszystko pisze na "śmiertelnie poważnie", chyba desperacja i chęć posiadania (quickly'ego?) przez nią przemawia?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do debi-bebi 26.10.03, 20:44 debi_bebi napisała: > Mam wrażenie, że to wcale nie ma być śmieszne, ten vveksel wszystko pisze > na "śmiertelnie poważnie", chyba desperacja i chęć posiadania (quickly'ego?) > przez nią przemawia?? w takim razie to jest bardzo smutny przypadek: bo jak mozna kogos posiadac na forum, w dodatku, gdzie wiekszosc rozmow (z racji na miejsce) prowadzonych jest w stylu lekkim i zartobliwym? druga sprawa, ze wogole nie mozna nikogo "posiadac", a kiedy uczucie zaborczosci i zazdrosci nie daje spac miesiacami z powodu zartow na forum, to jednka bardziej sensowne jest molestowanie obiekt zazdrosci, niz osoby, ktore z nim mialy kiedys okazje rozmawiac:) a na marginesie zupelnie: popatrz jak dalece ludzie musza czuc sie samotni, by z powodu forum i prowadzonych tu rozmow tak sie przejmowac i rzucac sie w palipatacjach agresywnych atakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at IP: *.protonet.pl 26.10.03, 00:38 wexel nie denerwowac sie ty tekla niedługo do pajęczyna polezie spac Odpowiedz Link Zgłoś
messja zahedan przesladuje ciagle zone:) 26.10.03, 00:44 Gość portalu: zahedan napisał(a): > wexel nie denerwowac sie ty > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum i osiwiec ze zmartwienia:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 00:59 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > wexel nie denerwowac sie ty > > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac > > ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum i > osiwiec ze zmartwienia:PPP ty TEKLA nie udawac głupia.przeciez to apf wymyśleć to określenie w stosunku do twoja osoba-niezłe ono być Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: madrosci apf:PPP 26.10.03, 01:05 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > wexel nie denerwowac sie ty > > > tekla niedługo do pajęczyna polezie spac > > > > ty nie przezywac ciagle swoja zona, ona biedna kiedys przecyztac to forum > i > > osiwiec ze zmartwienia:PPP > ty TEKLA nie udawac głupia.przeciez to apf wymyśleć to określenie w stosunku > do twoja osoba-niezłe ono być apf wiele wymyslec, albo wiedziec: np. kiedy mowil, ze zahedan do warszawy przyjezdasz "podupczyc". ale bardziej od tego co apf zgaduje, jest intersujace co zahedan potwierdza odpowiadajac na forum na anonse 18-latek:PPPP dlatego wlasnie, wszystkie przezwiska zahedanka tak latwo przylegac do jego zona:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
vvexel messjo 26.10.03, 01:07 jakos zahedan jest jedna z najpopularniejszych osob na tym Forum, A Ty najbardziej znienawidzona Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messjo 26.10.03, 01:08 vvexel napisał: > jakos zahedan jest jedna z najpopularniejszych osob na tym Forum, A Ty > najbardziej znienawidzona spadaj krowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 01:12 www.sence.com/green/pets/salmonpink.htm Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 01:18 Gość portalu: zahedan napisał(a): > www.sence.com/green/pets/salmonpink.htm znowu zdjecie zony? juz mi sie nawet znudzilo otwierac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 01:22 to twój TEKLO wizerunek to byc nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
messja zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz:) 26.10.03, 02:13 Gość portalu: zahedan napisał(a): > to twój TEKLO wizerunek to byc > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowych. jak to zwykle bywa:PPPPP p.s. kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac we wspolnym lozu:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 09:49 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > to twój TEKLO wizerunek to byc > > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc > > inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje > wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowych. > jak to zwykle bywa:PPPPP > > p.s. > kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac we > wspolnym lozu: gdy ty TEKLA to klepac w srodku noca ja juz dawno spac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: 26.10.03, 12:07 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > to twój TEKLO wizerunek to byc > > > nie ma sprawa inni ludzia to otworzyc i cie zobaczyc > > > > inni ludzie niewatpliwie podobnie jak ja beda sobie tlumaczyc, ze twoje > > wyobrazenia i fantazje musza miec jakies zrodlo w doswiadczenaich zyciowyc > h. > > jak to zwykle bywa:PPPPP > > > > p.s. > > kondolencje dla zony. pewno o tej porze musi jej wyjatkowo ciebie brakowac > > we > > wspolnym lozu: > gdy ty TEKLA to klepac w srodku noca ja juz dawno spac tja. ostatnio, do piatej nada ranem warowales przy komputerze, bo koniecznie chciales na bierzaco mnie poinformowac "spadaj krowo":PPPPP p.s. spadaj krowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: IP: *.protonet.pl 26.10.03, 13:22 ty sie mylic TEKLA i zbytnio pochlebiac sobie-po prostu ja musiec wtedy wczesnie wstac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zahedaniena jaki jestes -sam najlepiej wiesz: 26.10.03, 13:57 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ty sie mylic TEKLA i zbytnio pochlebiac sobie-po prostu ja musiec wtedy > wczesnie wstac brawo zahedan! a juz w ciebie calkowicie zwatpilam. myslalam, ze stac cie w obecnej fazie tylko na wyzwiska, i bezradne "spadaj krowo" bez wzgledu na kontekst. a ty jeszcze umiesz dowicipy opowiadac:)))) p.s. wyzwiska typu:"tekla" wielkimi literami wcale bardziej mnie nie irytuja:). raczej spostrzegam uwypuklanie wyzwisk jako oznake bezradnosci i usilna probe zwrocenia na siebie uwagi. moje ty biedactwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: 213.17.147.* 26.10.03, 09:56 ...ale cie boli , że ta żona.... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 12:04 Gość portalu: Goga napisał(a): > ...ale cie boli , że ta żona.... tak wyglada? mile to moze nie jest, ale zaraz: "boli"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan messja na spacerze.............. IP: *.protonet.pl 26.10.03, 13:34 www.animation.arthouse.org/spider.html Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja na spacerze.............. 26.10.03, 13:58 Gość portalu: zahedan napisał(a): > www.animation.arthouse.org/spider.html ...bede i mimo wyslanych zdjec, nie bede szukac twojej zony. nawet juz mi sie nie chce ich otwierac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:06 :) wygląda na to że jesteś o nia bardzo zazdrosna i cierpisz że nie jesteś na jaj miejscu u boku zahedana.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 19:20 Brawo Goga ! ja to juz mowie od paru tygodni, ale jestem posądzana o to, że sama jestem zazdrosna, a mnie to ani "nie grzeje ani nie ziębi". Czy ja mogę się śmiać!!!!(to pytanie do wiadomych Pań) Odpowiedz Link Zgłoś
messja powiedzialabym w stylu zahedanka 26.10.03, 20:35 skoro tak go cenisz i lubisz:"spadaj krowo", ale mimo wszystko mysle, ze nie wypada. powiem wiec troche subtelniej:wracaj do szafy na kochanki:) Gość portalu: Frezja napisał(a): > Brawo Goga ! ja to juz mowie od paru tygodni, ale jestem > posądzana o to, że sama jestem zazdrosna, a mnie to ani > "nie grzeje ani nie ziębi". > Czy ja mogę się śmiać!!!!(to pytanie do wiadomych Pań) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: powiedzialabym w stylu zahedanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:07 Widzę Messjo , że wyprowadziłam Ciebie z równowagi nie bylo to moim zamiarem. Uśmiechnij się , podejdż do tych spraw z dystansem , a poczujesz sie lepiej. Życzę miłego klikania Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: powiedzialabym w stylu zahedanka 26.10.03, 21:16 Gość portalu: Frezja napisał(a): > Widzę Messjo , że wyprowadziłam Ciebie z równowagi > nie bylo to moim zamiarem. > Uśmiechnij się , podejdż do tych spraw z dystansem , > a poczujesz sie lepiej. > Życzę miłego klikania absolutnie nie wyprowadzilas mnie z rownowagi, ale nie widze zadnego sensu ciagle dyskutowac z tymi samymi bezasadnymi zarzutami. na temat zazdrosci, zahedana i tego, co powinnas zrobic, jesli sadzisz, ze dzieje mu sie krzywda juz mowilam. dalsza wiec dyskusja wydaje mi z toba tak samo sensowna, jak z kims, kto od kilku tygodni nie zmienia plyty i zaczepia mnie w dziecinny i glupi sposob: uzywajc wyzwisk. odwzajemniam zycznia i powaznie bylabym wdzieczna, gdybys swoje zainteresowanie przelala na bardziej wdzieczny obiekt: zahedan. wszystkim zainteresowanym niewatpliwie przyniosloby o wiele wiecej przyjemnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan .......... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 21:27 messja napisała: > skoro tak go cenisz i lubisz:"spadaj krowo", ale mimo wszystko mysle(???) ze nie > wypada. > powiem wiec troche subtelniej:wracaj do szafy na kochanki:) "subtelna tekla" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:46 hahahaha trafileś w "setno" Zahadenie. Messjo będzie tylko problem z tą szafą , bo jestem ogromną kobietą i nie zmieszcze sie w szafe.Wolę sobie poczekac, na Zahadena, aż inne konkuretki podleczą sie troszkę, albo same odpadną wykończone nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 26.10.03, 22:08 Gość portalu: Frezja napisał(a): > hahahaha trafileś w "setno" Zahadenie. > Messjo będzie tylko problem z tą szafą , bo jestem ogromną kobietą > i nie zmieszcze sie w szafe.Wolę sobie poczekac, na Zahadena, > aż inne konkuretki podleczą sie troszkę, albo same odpadną wykończone > nerwowo. a co cie obchodza "inne konkutentki" jesli w tej chwili tylko ty go pragniesz:) bierz i sie nie zastanawiaj: miejmy nadzieje, ze zahedan nie bedzie wybrzydzal zbytnio:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:14 To na mnie niech pani Frezja nie liczy, ja się nie wykończę. A na dowód sympatii, jaką do Pani mam z róznych powodów, dedykuje Pani tę oto myśl, wypowiedzianą kiedyś przez Gabrielę Zapolską: "Kobieta bez kokieterii - to jak kwiat bez woni". z wyrazami poważana Debi Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 26.10.03, 22:21 debi_bebi napisała: > To na mnie niech pani Frezja nie liczy, ja się nie wykończę. A na dowód > sympatii, jaką do Pani mam z róznych powodów, dedykuje Pani tę oto myśl, > wypowiedzianą kiedyś przez Gabrielę Zapolską: > "Kobieta bez kokieterii - to jak kwiat bez woni". > z wyrazami poważana > Debi debi nie badz tak i "wykoncz sie" dla pani frezji. niech sie wreszcie jej uczucie spelni... i moze da mi wtedy spokoj?:) myslisz, ze jestem naiwna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:30 Ani myślę!! Idea haremu bardzo mi odpowiada, poza tym chce poznać bliżej pania Frezję, bo to jest fascynująca kobieta, w niej musi być coś specjalnego (np. ja bym w szafie tyle nie usiedziała). P.S. Pewnie, że jesteś naiwna - popatrz tylko na pierdzioszka!Znów jest blisko. messja napisała: > debi nie badz tak i "wykoncz sie" dla pani frezji. niech sie wreszcie jej > uczucie spelni... i moze da mi wtedy spokoj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 26.10.03, 22:39 debi_bebi napisała: > Ani myślę!! Idea haremu bardzo mi odpowiada, poza tym chce poznać bliżej pania > Frezję, bo to jest fascynująca kobieta, w niej musi być coś specjalnego (np. > ja bym w szafie tyle nie usiedziała). rotfl:) no dobrze - probowalam. moze ten harem dla zehedanka to i dobry pomysl. mzoe przestanie w koncu udawac pastucha, wolac wkolko "spadaj krowo" i zajmie sie swoimi kobietami?:)))) > > P.S. Pewnie, że jesteś naiwna - popatrz tylko na pierdzioszka!Znów jest blisko. > pierdzioszek teraz podrywa wexel. wroze im udany zwiazek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:30 oooooo widzę , ze adwokat sie odezwal. My z Messją bardzo sympatycznie sobie rozmawiamy i myślę, że Messja nie potrzebuje pomocy. Nie musisz komentowac każdej wypowiedzi Messji. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:33 Nie muszę, ale chcę! Ma Pani z tym kłopot? A w ogóle to dobry wieczór Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 26.10.03, 22:36 Gość portalu: Frezja napisał(a): > oooooo widzę , ze adwokat sie odezwal. My z Messją bardzo sympatycznie sobie > rozmawiamy i myślę, że Messja nie potrzebuje pomocy. Nie musisz komentowac > każdej wypowiedzi Messji. alez pani frezjo nie badz niegrzeczna. przeciez debi, jak sie okazuje, duzo lepiej cie rozumie, niz ja. nawet ma podobne ciagoty: "harem". poza tym bardzo sympatycznie i z duzym szacunkiem zawsze sie do ciebie odnosi. a ze nie chce ustapic jesli chodzi o zahedanka? no coz, moze sie jakos podzielicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:42 Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć, messjo! :)) P.S. Pani Frezja jakaś nerwowa ostatnio, zauważyłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 26.10.03, 22:46 debi_bebi napisała: > Wiedziałam, ze mogę na Ciebie liczyć, messjo! > :)) pewno. w koncu kto powiedzial, ze zahedanek nalezy sie pani frezji bardziej niz tobie? to, ze jest bardziej oddana, nie znaczy, ze bedzie lepsza pod kazdym wzgledem zona:) > P.S. Pani Frezja jakaś nerwowa ostatnio, zauważyłaś?? moze to z powodu zahedanka? malo na nia uwage zwraca? moze sie dziewczyna czuje niedowartosciowana - w koncu dla niego wysiedziala sie w szafie, a on - nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 26.10.03, 22:57 Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli co jakieś 2 lata. Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubić stamtąd ryjka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frezja Re: .......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 21:46 debi_bebi napisała: > Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym > zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli co > jakieś 2 lata. > Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubić > stamtąd ryjka :) "Każdy mierzy swoją miarą" Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz, przykro mi bardzo. Przemyślałam i w tym układzie kończę "walkę" walkowerem. Życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 27.10.03, 21:52 Gość portalu: Frezja napisał(a): > debi_bebi napisała: > > > Ja tez jak czasami cos zapakuję do szafy, to zdarza mi sie całkiem o tym > > zapomnieć, a przypominam sobie przy kolejnym gruntownym przeglądzie, czyli > co > > jakieś 2 lata. > > Biedna pani Frezja w tej szafie! Dobrze, że przyszło jej do głowy wyściubi > ć > > stamtąd ryjka :) > > "Każdy mierzy swoją miarą" > Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz, przykro mi bardzo. > Przemyślałam i w tym układzie kończę "walkę" walkowerem. Życzę powodzenia:) przepraszam, ze sie wtracam, ale zastanawiam sie, co mialas na mysli mowiac: "Debi nie wiedziałam, że tak wyglądasz"? nie sadze, zeby debi w jakis sposob opisala swoj, ani tym bardziej twoj wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 27.10.03, 22:16 Ach, bo dla pani Frezji ważniejsze jest to, co sama chce powiedzieć, niż to, co przeczyta, taka utopiona we własnych myślach chyba chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: .......... 27.10.03, 22:21 debi_bebi napisała: > Ach, bo dla pani Frezji ważniejsze jest to, co sama chce powiedzieć, niż to, > co przeczyta, taka utopiona we własnych myślach chyba chodzi :) moze za dlugo siedziala w szafie i oszolomil ja lyk powietrza?:) dobry wieczor debi! co slychac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: .......... 27.10.03, 22:27 Dobry wieczór, messjo! Jestem padnięta, ale jeszcze siedzę :)) Pani Frezja oddała pojedynek walkowerem, widzisz, jak to dobrze czasem być uważana za brzydulę?? Np. wsiadam do autobusu, a wszyscy uciekają na mój widok, i mogę sobie usiąść gdzie chcę! O ile kierowca tez nie ucieknie, to jedyny szkopuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 21:33 nie martw się Frezja..niektóre kobiety nie nadają się ani na zony ani na kochanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 21:46 Niektóre tylko na Messje się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 22:06 Gość portalu: taa napisał(a): > Niektóre tylko na Messje się nadają. trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka zahedana. moze i on to kiedys zrozumie. oby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:ja mam wole byc panienką................... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 22:18 messja napisała: > > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka zahedana A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:ja mam wole byc panienką.- no napewno nie 26.10.03, 22:28 mezczyzna, jesli chodzi o zahedana:) Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > > > > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochanka > zahedana > A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie ja nie bede zdradzac szczegolow korespondencji teraz, wiec udam, ze nie zauwazylam tego pytania:))) > ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać ty sie nie zajmowac, czym ja mam sie starac. to nie twoja "biznes". ty pilnowac twoja zona, ja pilnowac moje zycie i wszyscy byc zadowoleni. zahedan moglby wreszcie sie znudzic pitolic ciagle jak maly kazio i lazic za mna, jakby mial rozwolnienie. zahaden dorosnac, bo to wstyd by facet po 50-tce zachowyla sie jak g.. i wyzywal kobiety, jakby go mama nie nauczyla dobrych manier:) to tylko takie zyczenia swiateczne - ja nie mam zludzen, ze zahedan jest odporny na delikatne sugestie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re:ja mam wole byc panienką.- no napewno nie IP: *.protonet.pl 26.10.03, 22:55 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > messja napisała: > > > > > > > > > > trafiles w sedno. wole byc "tylko" messja, nie zadna zona czy kochank > a > > zahedana > > A czy ktos ci to kiedys proponować???????ROTFL -bo ja nie > > ja nie bede zdradzac szczegolow korespondencji teraz alez zdradzaj zdradzaj- ja prosić mnóstwo ciebie;sam ja ciekawy byc > > > ty sie raczej starac aby wogóle czyjąkolwiek i kiedykolwiek żoną zostać > > ty sie nie zajmowac, czym ja mam sie starac. to nie twoja "biznes". ty pilnowac > > twoja zona ja nie musieć żona pilnować-małżenstwo nie na "pilnowaniu" polegać ja pilnowac(??????) moje zycie. zahedan moglby > wreszcie sie znudzic pitolic ciagle jak maly kazio i lazic za mna, jakby mial > rozwolnienie. przy rozwolnienie to sie do ubikacja chodzić-czyżby ty jakieś skojarzeniaz moim łażenie miec mieć? zahaden dorosnac, bo to wstyd by facet po 50-tce(?????????) coś ci sie pop... mnóstwo za dużo ty w klawiatura klikać zachowyla sie > jak g.. i wyzywal kobiety(?????????????????) > to tylko takie zyczenia swiateczne - ja nie mam zludzen, ze zahedan jest > odporny na delikatne(?????????) sugestie(a tak,tak- inna forumowicze te twoja "sugestie" juz dawno zauważyć i sie im juz dziwic ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... 26.10.03, 20:33 Gość portalu: Goga napisał(a): > :) wygląda na to że jesteś o nia bardzo zazdrosna i cierpisz że nie jesteś na > jaj miejscu u boku zahedana.... :)) moze tak wyglada na podstawie wlasnych dosiwadczen? bo napewno nie moich:) za nic nie chcialabym byc na miejscu pani zahedanowej: po co komu facet, ktory zamiast poswiecac czas zonie biega za "krowami":) po forum?:) tylko masohista moze to wiedziec:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: TEKLO naprawde jaka jestes nie wie nikt.... IP: 62.148.87.* 26.10.03, 21:39 nie martw się o moje doświadczenia-wszystko OK i nie mam potrzeby nazywać wszystkie kobiety z forum "krowami" tylko dlatego że Zahedan je lubi. Nie tylko On siedzi tu dosyć często ale...i ..Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja do tajemnieczego obroncy zahedanka:) 26.10.03, 22:17 Gość portalu: Goga napisał(a): > nie martw się o moje doświadczenia-wszystko OK a gdzie ja napisalam, ze sie martwie. zwykly logiczny wniosek i tyle:PPP i > nie mam potrzeby nazywać wszystkie kobiety z forum "krowami" tylko dlatego że > Zahedan je lubi. ja tez nie. to byl jedynie cytat z licznych wypowiedzi zahedana:) Nie tylko On siedzi tu dosyć często ale...i ..Ty ;) no i co z tego? ja nie mam "ambicji" prowadzic z zahedanem, czy innym osobnikiem niekonczacych sie, jednakowych pyskowek przy pomocy ciagle tych samych wyzwisk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: do tajemnieczego obroncy zahedanka:) IP: 62.148.87.* 27.10.03, 09:51 To proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :) A poza tym to wygląda na to że wszystko w porządku.. Ps. i niejestem obrońcą zahedana :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do tajemnieczego obroncy zahedanka:) 27.10.03, 11:29 Gość portalu: Goga napisał(a): > To proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :) i wzajemnie:) > A poza tym to wygląda na to że wszystko w porządku.. > Ps. i niejestem obrońcą zahedana :) trudno, nie tylko ty zostales zbyt szybko oceniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: messjo przestan psuc i zarazac watki przez at 26.10.03, 21:45 vvexel napisał: > znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek??? > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna. kochanie, chwilowo mnie nie ma, ale nie daj się :) jeszcze trochę i wracam to sobie "milutko pogawędzimy", jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
messja para dobrana:) 26.10.03, 22:19 slodki_pierdzioszek napisał: > vvexel napisał: > > > znowu zaczepilaś bez prowokacji zahedana. Nie widzisz ze jesteś tutaj > > znienawidzona? Nie mozesz wynieść się na jakis prywatny watek??? > > wszedzie czuje sie smród messji, az oddychać nie mozna. > > > kochanie, chwilowo mnie nie ma, ale nie daj się :) > jeszcze trochę i wracam to sobie "milutko pogawędzimy", jak zwykle patrz wexel, kolega sie do ciebie odezwal. bedziesz miala adwersarza na twoim poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:24 zastanawsiam sie co ten zahedan ma ze kobieta szaleja za nim? Messja to juz nie wydaje za wygrana - chce go wszystkim obrzydzic, zeby go miec dla siebie :-) niezla taktyka Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:32 andrzejjewski napisała: > zastanawsiam sie co ten zahedan ma ze kobieta szaleja za nim? > Messja to juz nie wydaje za wygrana - chce go wszystkim obrzydzic, zeby go miec > > dla siebie :-) niezla taktyka ty mnie przeceniac. ja nie jestem matka zahedana, ja go kultury osobistej nie uczylam. sam sie z wlasnej woli innym "obrzydza"skutecznie:P p.s. a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem pisac? dlaczego?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:35 messja napisała: > a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem pisac? > > dlaczego?:))) - to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja mam zycie pelne. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:42 andrzejjewski napisała: > messja napisała: > > > a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nickiem > pisac? > > > > dlaczego?:))) > > - to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych > bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja mam > zycie pelne. akurat:) pamietam cie z jakis wpisow kiedy to zastapilas, pod "nieobecnosc" ktoras ze stale piszacych tu "kolezanek". nie dziwie sie jednak, ze wstydzisz sie zalecac sie do zahedanka pod wlasnym nickiem:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: para dobrana:) 26.10.03, 22:58 messja napisała: > andrzejjewski napisała: > > > messja napisała: > > > > > a co ty "andrzejewki" tak sie kryjesz? wstydzisz sie pod wlasnym nick > iem > > pisac? > > > > > > dlaczego?:))) > > > > - to jest moj staly nick, tylko rzadko tu bywam i podziwiam tych stalych > > bywalcow ze maja tyle czasu by tutaj ciagle wysiadywac - tak jak Ty. Ja ma > m > > zycie pelne. > > akurat:) pamietam cie z jakis wpisow kiedy to zastapilas, pod "nieobecnosc" > ktoras ze stale piszacych tu "kolezanek". nie dziwie sie jednak, ze wstydzisz > sie zalecac sie do zahedanka pod wlasnym nickiem:PPPP nie boj sie nie zabiore Tobie jego. Spokojna glowa. Nie jestem gej :-)) Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze Tobe powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan NOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.protonet.pl 26.10.03, 23:05 andrzejjewski napisała: > > nie boj sie nie zabiore Tobie jego. Spokojna glowa. Nie jestem gej :-)) > Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze Tobe > powodzenia :-))) oj andrzejjewski!!!!!!! to tym samym ty mnie fatalnie życzyć:-((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: para dobrana:) 26.10.03, 23:32 andrzejjewski napisała: > nie boj sie nie zabiore Tobie jego. no ja sie wlasnie boje, ze ty nie zabierzesz, chociaz pewno bys chciala, bo inaczej wogole po co na siebie tu uwage zwracac:PPPPPPPPP Spokojna glowa. Nie jestem gej :-)) wiem. jestes kobieta:))) > Poza tym tyle pracy wkladasz zeby zwrocic na siebie jego uwage, ze zycze Tobe > powodzenia :-))) co moze ten watek tez zalozylam sama i jako zahedan sie tu przyplatalam i sama do siebie mowie "tekla" i "spadaj krowo"? moze wojna na blakanch to tez moja wina?:)))) och "andrzejjewski", bierz zahedana pod pache i daj mi spokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan owiń sie dobrze pajeczynką i paaaaaa......... IP: *.protonet.pl 26.10.03, 23:48 ... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: spadaj krowo i paaaaaa.........:PPP 26.10.03, 23:51 Gość portalu: zahedan napisał(a): > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 00:01 www.kiwicare.co.nz/images/fly-2.gif Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa 27.10.03, 00:04 Gość portalu: zahedan napisał(a): > www.kiwicare.co.nz/images/fly-2.gif juz ci mowilam, ze nie interesuja mni zdjecia z twojego albumu i ze ich nawet nie otwieram. spadaj krowo! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa 27.10.03, 10:46 Mucha tsse-tsse? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 15:37 jmx napisała: > > Mucha tsse-tsse? ;-)) małe conieco tekli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 15:44 Żeby tylko brzuszek nie bolał po takim daniu...! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.protonet.pl 27.10.03, 16:08 Gość portalu: jmx napisał(a): > > Żeby tylko brzuszek nie bolał po takim daniu...! ;-) eeeeeeeeeee,nie sadzic ja-to kwestia przyzwyczajenie byc;tekle lubic takie menu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: smacznego sniadanka ja życzyć paaaaaaaaaaaaa IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 16:54 Skutki owego "menu" da się odczuć na forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:02 tekla głodna-tekla zła. .....ułagodzic ja jeszcze jednym smacznym kąskiem??? biology.st-and.ac.uk/sites/flycell/pix/big-fly.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: a moze tak.....? IP: *.opa-carbo.com.pl 27.10.03, 17:07 Myślisz, że da się przekupić...? No nie wiem ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:13 Gość portalu: jmx napisał(a): > > Myślisz, że da się przekupić...? No nie wiem ;-D nałapac dla niej mnóstwo ja tego móc."a nuż," a widelec...i tak nie miec ja nic do stracenia....:-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a moze tak.....? 27.10.03, 17:23 Poświęcenie godne prawdziwego uczucia ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: a moze tak.....? IP: *.protonet.pl 27.10.03, 17:26 "amor vincit omnia"-wiem,że ty byc zazdrosna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a moze tak.....? 27.10.03, 20:43 Gość portalu: zahedan napisał(a): > "amor vincit omnia"-wiem,że ty byc zazdrosna ;-) DDDDDDDD nastepna para dobrana: jmx w roli muchy tse-tse i zahedan w roli pajaka. ciagnie swoj do swego:) byle ich potem "brzuszki" nie bolaly:PPPPP p.s. tak sobie mysl: jmx szybko sie pocieszyla po odejsciu sergiusza, w objeciach zahedanka:PPP p.s.2 jmx dziekuje, ze sie zajelas zahedankiem - trzymaj tak dalej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a moze tak.....? 28.10.03, 10:01 Ech, tak to jest jak się człowiek wmiesza między zakochanych... Od obojga dostanie po głowie ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a moze tak.....? 28.10.03, 10:38 jmx napisała: > > Ech, tak to jest jak się człowiek wmiesza między zakochanych... > Od obojga dostanie po głowie ;-)))))))) > co do "zakochanych" to po raz kolejny jmx osadza najwyrazniej po sobie, ale ze me tendencje do wsadzania nosa miedzy drzwi, to slusznie sama zauwazyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: a moze tak.....? 28.10.03, 18:42 Jmx nie zawracaj sobie Panią głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a moze tak.....? 28.10.03, 19:36 ja_nek napisał: > Jmx nie zawracaj sobie Panią głowy:) janku daj moze najpierw dobry przyklad, zamiast ustawicznie mnie zaczepiac "pieniac sie" w charakterze "sasiedztwa" gdziekolwiek mozesz sie schowac za plecami innych "harpi":) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: para dobrana:) 27.10.03, 16:32 messja napisała: > patrz wexel, kolega sie do ciebie odezwal. bedziesz miala adwersarza na twoim > poziomie:) messju, kochaniutki ptysiu, pare dni mnie nie było a ty już zapomniałas o naszej miłości? dlaczego? i dlaczego jak zwykle zioniesz jadem? nieładnie, wstydź się, szybko zbrzydniesz. czy juz ci na tym nie zależy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: para dobrana:) 27.10.03, 20:45 slodki_pierdzioszek napisał: > wstydź się, szybko zbrzydniesz. czy juz ci na tym nie zależy? :) a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: para dobrana:) 28.10.03, 16:01 messja napisała: > a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:))))) ja też nie wiem, kochanie. Ale kiedy tak zionesz ogniem to wtedy brzydniesz. Nie chciałbym, żebyś za szybko wyglądała na zużytą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: para dobrana:) 28.10.03, 16:07 slodki_pierdzioszek napisał: > messja napisała: > > > a kiedys mi zalezalo, zeby "szybko zbrzydnac"? nic o tym nie wiem:))))) > > ja też nie wiem, kochanie. Ale kiedy tak zionesz ogniem to wtedy brzydniesz. > Nie chciałbym, żebyś za szybko wyglądała na zużytą :)))) znowu oceniasz "wedlug wlasnej miarki". wstdz sie smierdzioszku! Odpowiedz Link Zgłoś