dr.esiarz 28.10.03, 17:48 Kocham platonicznie pewna kobieta.Ona jest zla.Zblizona charkterem do prof. Kohut z filmu Pianistka z Isabelle Huppert.Chyba mam jakas fobie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dużo Starszy Re: Jak sie odkochac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 11:54 Mózg uodparnia się na działanie wydzielanej dokrewnie endomorfiny w ciągu 6 do 18 miesięcy od zainfekowania tzw. miłością. Wtedy następuje syndrom "gdzie ja miałem oczy!!!!!!" Ile ci jeszcze zostało? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.esiarz Re: Jak sie odkochac? 01.11.03, 11:58 jestem zakochany platonicznie od 5 lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoloco333 Re: Jak sie odkochac? 05.11.03, 05:51 A czy nie mozesz jej poprostu pomoc a nie chcesz ja zostawic sama.... przemysl to i wyciagnij do niej dlon... zobaczysz ze zyskasz wiele... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: Jak sie odkochac? 05.11.03, 09:15 wyobraz sobie ze ona dlubie w nosie, beka, puszcza baki i jest brudna i ma brzydki oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas29needles Re: Jak sie odkochac? 05.11.03, 12:23 > Kocham platonicznie pewna kobieta.Ona jest zla.Zblizona charkterem do prof. > Kohut z filmu Pianistka z Isabelle Huppert.Chyba mam jakas fobie.... Ee tam... Profesor Kohut git kobieta jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Jak sie odkochac? 05.11.03, 20:10 dr.esiarz napisał: > Kocham platonicznie pewna kobieta.Ona jest zla.Zblizona charkterem do prof. > Kohut z filmu Pianistka z Isabelle Huppert.Chyba mam jakas fobie.... na to pytanie jak i wiele innych odpowie ci nasze forumowe guru - panna messja. pisz do niej śmiało, nie obrazi sie :) Odpowiedz Link Zgłoś