schizo69 28.11.03, 22:27 nawet kropelki romantyzmu; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 22:41 Nie romantyczny jest ktoś, by romantycznym był ktoś inny. Normalne. Jednemu Bóg daje romantyzm, a innych obdziela czym innym - rozumem, ciekawym życiem i p.t. Nie martw się, nie jesteś sam na świecie. Też jestem mało romantyczna.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 22:45 nie ma we mnie kropelki rozumu; nie ma we mnie kropelki ciekawego życia; nie ma we mnie kropelki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:00 Nie przesadzaj. Człowiek to nie pusta szklanka. Coś w nim zawsze jest. Może poprostu tego nie dostrzegasz?:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 22:51 we mnie chyba sa ze dwie albo trzy kropelki tego specyfiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:18 To możesz obdarować tych, którzy nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:21 debi_bebi napisała: > To możesz obdarować tych, którzy nie mają. Tobie zawsze chetnie odstapie, ale Ty zdaje sie nie potrzebujesz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:24 Może zamieść wątek p.t. "Odstąpie posiadany romantyzm, by żyć bez niego"? Jak znajdzie się chętny i mu podarujesz, to potem możesz żałować. Zbyt cenny to towar i nie sprzedawany w sklepach.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:27 Tego odstąpić się nie da, można tylko podarować, ale od tego i tak ofiarodawcy nie ubędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:25 Czasem potrzebuję. Czasem każdy potrzebuje, tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:31 debi_bebi napisała: > Czasem potrzebuję. Czasem każdy potrzebuje, tak sądzę. > kazdy potrzebuje i lubi kiedy bliska osoba przejawia troche romantyzmu. mowilem o tym, ze ty masz go w sobie. za nieporozumienie przepraszaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:37 Ależ właśnie tak Ciebie zrozumiałam :) A jednak czasem ucieka mi gdzieś ten romantyzm i wtedy go potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:31 Jakby nie było, tu byś nie pisal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:34 Ciiiicho. Niektórzy nie lubią, kiedy wychodzi na jaw, że nie są wcale takimi wielkimi twardzielami :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:39 Owszem, a jednak nie każdy lubi sie do tego przyznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:40 Bo to takie niemęskie byc romantycznym. Bardziej męskie jest byc macho.... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:47 O to, to! Siedzi taki macho na pomoście, gapi się razem z Toba w gwiazdy i obejmuje ramieniem. Dlaczego - to proste: żeby w razie napaści wilka z lasu ochronić Cię silnym ramieniem. Cholendrum, nie wiem, czy nie mylę pojęć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:49 macho to taki, co z nim nie posiedzisz i nie pogadasz ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:06 To prawdziwy macho, czy stereotypowy? Juz mi się wszystko miesza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:18 Cytrynko, jezeli jeszcze nie śpisz wejdź na sekunde na GG caly dzien do Ciebie dzwoniłam bez skutku, mam jedno pytanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:38 debi_bebi napisała: > Ciiiicho. Niektórzy nie lubią, kiedy wychodzi na jaw, że nie są wcale takimi > wielkimi twardzielami :) super debi_bebi, spider debi_bebi czy debi_thatcher_bebi ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:43 Tak sądzisz? Żadna z trzech nie przyszłaby mi to do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_obiekt Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:44 Dobra dobra, nie zapieraj się tak rękami i nogami, bo to świadczy tylko o tym, że usiłujesz sobie i nam wmówić nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:49 Moze próbuje powiedzieć prawdę inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 28.11.03, 23:56 debi_bebi napisała: > Moze próbuje powiedzieć prawdę inaczej? twarda_inaczej_debi_bebi ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:08 Primus, onieśmielasz mnie. Może skupiłbyś się na jakims innym obiekcie? Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:11 debi_bebi napisała: > Primus, onieśmielasz mnie. Może skupiłbyś się na jakims innym obiekcie? > na obiekcie ? nieeeeeee ja wole kobiete z krwi i kosci, ale jesli Cie nagabuje to przepraszam i znikam Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:14 Nie nagabujesz, ale czuje sie nieco przeskanowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:16 debi_bebi napisała: > Nie nagabujesz, ale czuje sie nieco przeskanowana :) to chyba lepsze niz przeskalowana ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:19 Chyba tak. Chociaz to dziwne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:24 debi_bebi napisała: > Chyba tak. Chociaz to dziwne uczucie. > to pierwsze czy to drugie ? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:29 To pierwsze. Bo przeskalowana jeszcze chyba nigdy nie byłam. Jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:31 debi_bebi napisała: > To pierwsze. Bo przeskalowana jeszcze chyba nigdy nie byłam. Jak to się robi? skonsultuj sie z Alicja z Krainy Czarow, ona jest tu expertka :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:38 Słyszę, że dzwonią, ale w którym kościele?? Alicja z Krainy Czarów... Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:48 debi_bebi napisała: > Słyszę, że dzwonią, ale w którym kościele?? Alicja z Krainy Czarów... chyba nie chcesz mi powiedziec, ze nie znasz Alki !? to taka jedna mala, ktora pod wplywem ciasteczek i napojow ( podejrzewam ze z substancjami odurzajacymi ) robila sie raz wielka a raz mala. jestem obcykany, bo przerabiam to teraz z siostrzencami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:50 Nie chodzi o powieść, chodzi o osobę, która często o niej wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:56 debi_bebi napisała: > Nie chodzi o powieść, chodzi o osobę, która często o niej wspomina. chyba nie zrozumialem. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 00:58 Miałes prawo. To moje wewnętrzne dochodzenie, jakem Sztyrlic :) Coś jak to Twoje z siostrami jednojajecznymi :P Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 01:08 debi_bebi napisała: > Miałes prawo. To moje wewnętrzne dochodzenie, jakem Sztyrlic :) Coś jak to > Twoje z siostrami jednojajecznymi :P zdradz lepiej kim mialbym byc wg Twego dochodzenia ? dostarczysz mi napewno duzo radosci przed snem , siostro sisters Falconki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 01:10 Nie zdradzę, dopóki nie będę miała pewności, a kiedy juz ją zdobędę - tym bardziej nie. Lubię trzymać pewne wiadomości wyłącznie dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
primus Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 01:23 debi_bebi napisała: > Nie zdradzę, dopóki nie będę miała pewności, a kiedy juz ją zdobędę - tym > bardziej nie. Lubię trzymać pewne wiadomości wyłącznie dla siebie :) to mi sie podoba coraz bardziej.......... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierdziolek Re: Nie ma we mnie 29.11.03, 01:27 Mnie romantyzm nie potrzebny.Potrzebuje kobiety do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś