imlardis2 04.04.06, 10:57 Mam pierwszy mandacik :))) Trochę przegięłam z prędkością :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta979 Re: ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ... 04.04.06, 11:34 jak moglas zapomniec ze tak powiem HAHAHAHA zdradz na jakiej trasie i za jak nadwyzke km. to ja tez sie pochwale dostalam od niemeza samochod, to jest wersja dla mnie a tak naprawde on kupil sobie nowy ale pociesza mnie ze tamten tez ma byc dla mnie bo on bedzie jezdzil juz niedlugo sluzbowym a "moj" sprzedamy, (haha), niezle pogmaatwane, wazne jest to (cytat) -cieszysz sie Kochana? Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ... 04.04.06, 15:07 Przy wyjeździe z Wawy na trase poznańską (Ożarów), tam jeszcze był teren zabudowany (50km/h), na "suszarce" utrwaliło sie 89km/h :))))))))))) ale była 6 rano i kompletnie pusta droga. To ty kochana będziesz zmieniać samochody, jak rekawiczki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta979 Re: ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ... 05.04.06, 00:22 no coz, sie pracuje sie ma (haha) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha06_75 Re: ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ... 05.04.06, 09:24 A ja się nie mogę doczekać prawa jazdy. 8 Maja czwarte podejście, jak dam ciała to się potnę. Podobno świetnie jeżdżę tylko psycha mi siada. Ale co tam - są plusy dodatnie i plusy ujemne: pojeżdżę sobie jeszcze z moim fajnym instruktorem (bardzo mnie to cieszy) i znowu wydam kasę na dodatkowe jazdy (cieszy mnie to dużo mniej). A mandaciki pewnie też za prędkość będę płacić... jakoś tak... ciężką nogę mam do gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: ZAPOMNIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ... 05.04.06, 09:59 No to powodzonka. Wiem, że niełatwo jest zdać, ale to jest możliwe! a z mandaciku jestem dumna, jak nie wiem co! Wreszcie czuję się jak prawdziwy kierowca!!! Odpowiedz Link Zgłoś