slaw.ostry78 27.08.10, 20:13 Mam pytanie, moja znajoma pracuje w pko, ja mam tam konto chciałem zapytac czy ona moze sprawdzac stan mojego konta, czy może naprzykład sprawdzic jakie mam kredyty w innych bankuach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcabp Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 20:17 hehe a jaki jest prawdziwy powod pytania?;)jesli to Twoja znajoma to sie jej zapytaj na pewno 'wszystko' Ci powie:) Odpowiedz Link
slaw.ostry78 Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 20:21 o to chodzi ze to jest dziewczyna która poznałem i jestem zainteresowny nia ale nie bardzo bym chciał zeby wiedziała ze mam troche długów i dlatego pytam was bo przeciez jej nie zapytam Odpowiedz Link
slaw.ostry78 Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 20:24 moze lepiej zmienic bank zeby sie niedowiedziała??? Odpowiedz Link
dalida37 Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 20:47 nie powinno sie bez powodu grzebać w kontach klientów...ale może sprawdzi wszystko ...ja tam bym sprawdziła swego chłopaka...hi..hi Odpowiedz Link
slaw.ostry78 Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 20:57 a jak mam kredyty w innych bankach to tez to sprawdzi? i czy jak zamkne konto to tez bedzie umiala to sprawdzic? Odpowiedz Link
sss-yk Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 21:10 Tylko wówczas jak złożysz wniosek o kredyt debet czy linie kredytową.Bez tego nie może zaglądnąć, no chyba że jest bardzo ciekawa i wcześniej miałeś w pko wniosek to w historie może zaglądnąć. Jak Ci zależy to może warto być szczerym? Pozdrawiam Odpowiedz Link
doradcabp Re: Pytanie do pracowników pko 27.08.10, 21:21 nie musi skladac wniosku...stanu konta w innym banku mu nie sprawdzi ale jakie ma kredyty spokojnie mozna sprawdzic ..ale to juz tak na marginesie bo temat powoli przeradza sie w jakis watek milosny a to chyba nie to forum...bez urazy... tak wiec jesli jej cos nasciemniales to mozesz byc na spalonej pozycji;) Odpowiedz Link
pkoformerworker Re: Pytanie do pracowników pko 30.08.10, 01:14 wystarczy, że "wrzuci" Cię do Infokreda i już po Tobie :-( dla pociechy - tak naprawdę nie powinna tego robić bez powodu, Odpowiedz Link
pawelxx5 Re: Pytanie do pracowników pko 30.08.10, 20:42 Już dawno temu Ciebie sprawdziła. Odpowiedz Link