fajnytymoteusz 09.01.11, 15:04 SERDECZNIE WITAMM WSZYSTKICH. POWIEDZCIE JAK WYŁUMACZYĆ PROSTO WYTŁUMACZYC KLIENTOWI NOWALOKATE,CHODZI O ZYSK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradca.pl Re: NOWA LOKATA 09.01.11, 20:43 kiedyś zadzwoniłam do Biura Maklerskiego odnośnie historycznej już Bezpiecznej Lokaty i dowiedziałam się czegoś odnośnie lokat strukturyzowanych, tj. dowiedziałam się, że jeszcze nigdy w historii istnienia PKO nikt z klientów na lokatach strukturyzowanych nie zarobił i nie zarobi, są tak skonstruowane specjalnie, żeby klient nie zarobił a bank obracał kasą, klient nie straci kapitału ale będzie trzymał kasę np. 2 lata i nic z tego nie będzie miał, niestety... a co jakiś czas PKO takie właśnie lokaty wypuszcza i każe nam je sprzedawać, zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego Dyrekcja ich nie zakłada?? oni dobrze wiedzą że nie warto ale nam każą..... Odpowiedz Link
doradca.pl Re: NOWA LOKATA 09.01.11, 20:46 a klientom mamy mówić że to tylko zależy od kursu euro, jeśli euro w ciągu 2-3 lat spadnie poniżej kursu z dnia 8.02 to klient dostanie coś, ale jeśli pójdzie w górę to nie, czyż tak??? Odpowiedz Link