bez_podwyzki 05.05.11, 21:22 A może już czas zrobić pospolite ruszenie na Puławską, tak jak zrobili to związkowcy KGHM-u?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: podwyżki 05.05.11, 21:25 Oj, boję się, że to jest słomiany zapał i nieprzemyślany zamiar. Temat był ćwiczony , tu na forum, w 2009 i 2010 r. Odpowiedz Link
ja.tomasz Re: podwyżki 07.05.11, 11:16 Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz. — Mahatma Gandhi Odpowiedz Link
czuk1 Re: podwyżki 07.05.11, 12:11 ja.tomasz napisał: > Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Późnie > j wygrywasz. > — Mahatma Gandhi ---------------------------------------- ja.tomasz - pisze tak w 5 wątkach. Wykreślić ? Odpowiedz Link
1357qetu Re: podwyżki 07.05.11, 13:10 5 takich samych wpisów to jeszcze nie spam, więc myslę, że nie ma powodu aby wyreślac; z tym wykreślaniem to może lepiej dac sobie spokój (poza wpisam sprzecznymi z regulaminem) bo to psuje forum i zniechęca ludzi do pisania czegokolwiek... Odpowiedz Link
czuk1 Re: podwyżki 07.05.11, 15:09 Ok. Choć z argumentami nie zgadzam się. Piszesz, m.in.: .."z tym wykreślaniem to może lepiej dać sobie spokój".. Mnie zniechęca i psuje forum, takie właśnie pisanie: - nie na temat (po co to komu), - obniżające poziom dyskusji forumowej, - utrudniające prowadzenie dyskusji- itd. Spam to sprawa prosta. Gorzej z takimi wpisami jak ten o którym mówimy. Nie ma sprawy . celem zapytania było uzyskanie opinii innych forumowiczów ale też zasygnalizowanie osobie tak piszącej ... aby się zastanowiła... Odpowiedz Link
redek9 dziwnie że chcesz wykreślić posta, 07.05.11, 16:36 który zawiera doskonały i trafny komentarz do dyskusji, może tobie osobiście nie pasuje i chcesz cenzurować? Odpowiedz Link
czuk1 Nie ma więc sprawy. 07.05.11, 22:33 Skończyłem swoje pytania. Nie przeszkadza Tobie , Almie i innym. Nie ma więc sprawy. Gdyby inni myśleli (i pisali jak ja) to bym wykreślił. Odpowiedz Link
vranix Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 06:25 czuk1 napisał: > Skończyłem swoje pytania. Nie przeszkadza Tobie , Almie i innym. Nie ma więc sp > rawy. Gdyby inni myśleli (i pisali jak ja) to bym wykreślił. a mnie przeszkadza. gosciu znalazl cytat bo od siebie napisac chyba nie potrafi. byloby ok gdyby nie spamowal tym w kilku watkach - chce sie dowartosciowac czy co? wchodze na forum, patrze, nowe wypowiedzi w paru miejscach, ale tu niestety zonk, wszedzie to samo. powinien jeszcze napisac to boldem, zeby podkreslic wage tych slow. Odpowiedz Link
1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 12:47 No i OK, i to jest właśnie wolna dyskusja... Nie ma jak szczerość, czy te niecałe 13k brutto/mies. z archiwalnego wątku, to była prawda ? >Re: Ile zarabiacie w PKO? >Autor: vranix 27.02.08, 11:19 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany >Srednia z ubieglorocznego PIT-a: niecale 13000 brutto/ mies >(wliczajac premie itp) > > > Odpowiedz Link
redek9 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 13:20 13 koła to niewiele, średnia w Polsce to 30 koła Odpowiedz Link
1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 13:46 redek9 napisał: > 13 koła to niewiele, średnia w Polsce to 30 koła Chodzi o miesięczne wynagrodzenie, mylisz rząd wielkości... zobacz co na ten temat piszą tutaj www.stat.gov.pl/gus/komunikaty_PLK_HTML.htm Odpowiedz Link
redek9 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 19:00 ty niestety się pomyliłeś, jeśli chodziło ci o 13 tysięcy to poprawnie po polsku należy napisać 13 tys. zł, a piszesz po polsku prawda? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 19:07 Faktycznie. Pisać mądre przypowieści wszędzie to Twoja sprawa . My natomiast chcemy dyskutować na tematy poruszone w wątku . Tu o podwyżkach. I w tym jest problem. Odpowiedz Link
vranix Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 18:51 Ty, masz jakis problem ze sobą? Co to ma do tematu? A czy to jest prawda, czy tez miałem taką fantazję tak napisac, to tylko i wyłącznie moja sprawa ;-P Odpowiedz Link
1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 21:16 vranix napisał: > Ty, masz jakis problem ze sobą? Co to ma do tematu? > > A czy to jest prawda, czy tez miałem taką fantazję tak napisac, > to tylko i wyłącznie moja sprawa ;-P > Do tematu ma to bardzo dużo, przypomniałem to z archiwalnego wątku gdzie każdy podawał swoje wynagrodzenie miesięczne - był to bardzo wartosciowy wątek, pozwalający się zorientowac chociaż troszeczkę jaka jest siatka płac w PKO... Nie wiem czemu się tak zirytowałeś, sam napisałeś wcześniej tego posta, więc zapytałem tylko czy to prawda :-) Odpowiedz Link
alma590 Re: podwyżki 07.05.11, 16:24 No tak, dotarłam do tego tematu i wpis ten sam, co na innych wątkach, ale mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link
ababa0101 Re: podwyżki 01.06.11, 19:56 Dziwne te podwyżki. Ucinano jednym, aby innym dodać. Ja uważam, że jest to świństwo, gdzie obiecane 8 %. Normalnie to otrzymałambym 100 % bonusa a może i więcej, a teraz okradziono mnie o XX %. Pracuję w PKO 35 lat i tak jak teraz mnie potraktowano, to nigdy wcześniej tak nieoberwałam. Ale cóż trzeba starych wykurzyć, choć plany wykonują w 100 %. Ciekawe czy można się odwołyać od tej decyzji i do kogo? Odpowiedz Link