05.05.11, 21:22
A może już czas zrobić pospolite ruszenie na Puławską, tak jak zrobili to związkowcy KGHM-u??
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: podwyżki 05.05.11, 21:25
      Oj, boję się, że to jest słomiany zapał i nieprzemyślany zamiar.
      Temat był ćwiczony , tu na forum, w 2009 i 2010 r.
    • ja.tomasz Re: podwyżki 07.05.11, 11:16
      Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
      — Mahatma Gandhi

• czuk1 Re: podwyżki 07.05.11, 12:11
        ja.tomasz napisał:

> Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Późnie
        > j wygrywasz.
        > — Mahatma Gandhi
        ----------------------------------------
        ja.tomasz - pisze tak w 5 wątkach. Wykreślić ?
        • 1357qetu Re: podwyżki 07.05.11, 13:10
          5 takich samych wpisów to jeszcze nie spam, więc myslę, że nie ma powodu aby wyreślac;
          z tym wykreślaniem to może lepiej dac sobie spokój (poza wpisam sprzecznymi z regulaminem) bo to psuje forum i zniechęca ludzi do pisania czegokolwiek...
          • czuk1 Re: podwyżki 07.05.11, 15:09
            Ok. Choć z argumentami nie zgadzam się.
            Piszesz, m.in.:
            .."z tym wykreślaniem to może lepiej dać sobie spokój"..

Mnie zniechęca i psuje forum, takie właśnie pisanie:
            - nie na temat (po co to komu),
            - obniżające poziom dyskusji forumowej,
            - utrudniające prowadzenie dyskusji- itd.

Spam to sprawa prosta. Gorzej z takimi wpisami jak ten o którym mówimy.

Nie ma sprawy . celem zapytania było uzyskanie opinii innych
            forumowiczów ale też zasygnalizowanie osobie tak piszącej ... aby się zastanowiła...

• redek9 dziwnie że chcesz wykreślić posta, 07.05.11, 16:36
              który zawiera doskonały i trafny komentarz do dyskusji, może tobie osobiście nie pasuje i chcesz cenzurować?
              • czuk1 Nie ma więc sprawy. 07.05.11, 22:33
                Skończyłem swoje pytania. Nie przeszkadza Tobie , Almie i innym. Nie ma więc sprawy. Gdyby inni myśleli (i pisali jak ja) to bym wykreślił.
                • vranix Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 06:25
                  czuk1 napisał:

> Skończyłem swoje pytania. Nie przeszkadza Tobie , Almie i innym. Nie ma więc sp
                  > rawy. Gdyby inni myśleli (i pisali jak ja) to bym wykreślił.

a mnie przeszkadza. gosciu znalazl cytat bo od siebie napisac chyba nie potrafi.
                  byloby ok gdyby nie spamowal tym w kilku watkach - chce sie dowartosciowac czy co?

wchodze na forum, patrze, nowe wypowiedzi w paru miejscach, ale tu niestety zonk, wszedzie to samo.
                  powinien jeszcze napisac to boldem, zeby podkreslic wage tych slow.
                  • 1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 12:47
                    No i OK, i to jest właśnie wolna dyskusja...
                    Nie ma jak szczerość, czy te niecałe 13k brutto/mies. z archiwalnego wątku, to była prawda ?

>Re: Ile zarabiacie w PKO?
                    >Autor: vranix 27.02.08, 11:19 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                    >Srednia z ubieglorocznego PIT-a: niecale 13000 brutto/ mies
                    >(wliczajac premie itp)
                    >
                    >
                    >
                    • redek9 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 13:20
                      13 koła to niewiele, średnia w Polsce to 30 koła
                      • 1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 13:46
                        redek9 napisał:

> 13 koła to niewiele, średnia w Polsce to 30 koła

Chodzi o miesięczne wynagrodzenie, mylisz rząd wielkości...
                        zobacz co na ten temat piszą tutaj www.stat.gov.pl/gus/komunikaty_PLK_HTML.htm
                        • redek9 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 19:00
                          ty niestety się pomyliłeś, jeśli chodziło ci o 13 tysięcy to poprawnie po polsku należy napisać 13 tys. zł, a piszesz po polsku prawda?
                          • czuk1 Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 19:07

Faktycznie. Pisać mądre przypowieści wszędzie to Twoja sprawa . My natomiast chcemy dyskutować na tematy poruszone w wątku . Tu o podwyżkach. I w tym jest problem.
                    • vranix Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 18:51
                      Ty, masz jakis problem ze sobą? Co to ma do tematu?

A czy to jest prawda, czy tez miałem taką fantazję tak napisac,
                      to tylko i wyłącznie moja sprawa ;-P
                      • 1357qetu Re: Nie ma więc sprawy. 08.05.11, 21:16
                        vranix napisał:

> Ty, masz jakis problem ze sobą? Co to ma do tematu?
                        >
                        > A czy to jest prawda, czy tez miałem taką fantazję tak napisac,
                        > to tylko i wyłącznie moja sprawa ;-P
                        >

Do tematu ma to bardzo dużo, przypomniałem to z archiwalnego wątku gdzie każdy podawał swoje wynagrodzenie miesięczne - był to bardzo wartosciowy wątek, pozwalający się zorientowac chociaż troszeczkę jaka jest siatka płac w PKO...

Nie wiem czemu się tak zirytowałeś, sam napisałeś wcześniej tego posta, więc zapytałem tylko czy to prawda :-)
      • alma590 Re: podwyżki 07.05.11, 16:24
        No tak, dotarłam do tego tematu i wpis ten sam, co na innych wątkach, ale mnie to nie przeszkadza.
        • ababa0101 Re: podwyżki 01.06.11, 19:56
          Dziwne te podwyżki. Ucinano jednym, aby innym dodać.
          Ja uważam, że jest to świństwo, gdzie obiecane 8 %.
          Normalnie to otrzymałambym 100 % bonusa a może i więcej,
          a teraz okradziono mnie o XX %.
          Pracuję w PKO 35 lat i tak jak teraz mnie potraktowano, to nigdy wcześniej tak nieoberwałam.
          Ale cóż trzeba starych wykurzyć, choć plany wykonują w 100 %.
          Ciekawe czy można się odwołyać od tej decyzji i do kogo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka