nikiel2 03.09.11, 21:05 No i koniec kariery Pana Dyrektora CRW. To musiało tak się skończyć, szkoda, że tyle ludzi musiało odejść przez chorą politykę outsourcingu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasja345 Re: CRW- zmiany kadrowe 05.09.11, 18:46 Witam No właśnie. Po 30 latach pracy kilka lat temu musiałam odejść. Oj dało mi popalić CRW. Obecnie borykam się z ogromnymi problemami i zdrowotnymi i finansowymi - co jest skutkiem tamtych decyzji. Ktoś ostatnio powiedział, ze nie powinnam podejmować wtedy tak ostatecznych decyzji. Pewnie ma rację. Ale czyż można pracować gdy rano z płaczem i roztrojem nerwowym idzie się do pracy? I co mi z tego, że byłam lojalnym pracownikiem? PKO zniszczyło mnie.., właściwie przepraszam. CRW zrobiło ze mnie wraka człowieka. Szczególnie dziękuję Panu który teraz został wyrzucony oraz ówczesnemu Dyrektorowi. Zyczę Panom po chrześcijańsku wszystkiego dobrego.., bo cóż ja mam Wam życzyć źle.., los sam Was sowicie wynagrodzi za wszystkie ludzkie krzywdy. pozdrawiam pasja34 Odpowiedz Link
nagrodalive ja to sie dziwie ze sami go nie załatwiliście. 03.11.11, 19:31 ze nie nagrywaliście tego jak on sie do was odnosil. trzeb bylo sie zebrac w kilka osob zebrac dowody i wniesc mu sprawe o mobbing. bylo to do wygrania w 100%. a teraz polezie gdzies dalej i bedzie meczyc innych. Odpowiedz Link
auris1234 Re: ja to sie dziwie ze sami go nie załatwiliście 03.11.11, 21:00 ale o co Ci chodzi? Nagrywasz każdą rozmowę i zbierasz każdy dowód???. Człowieku większość ludzi w tym ja po prostu chce mieć świety spokój, dostać pensję i nie chce się chandrzyczyć po sądach. Po za tym o jakiej grupie piszesz, teraz każdy pracuje na siebie i widzi swój kawałek nosa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
nagrodalive Re: ja to sie dziwie ze sami go nie załatwiliście 03.11.11, 21:07 tak, dokladnie nagrywasz kazda rozmowe z szefem na tym to polega ale jesli ktos lubi zeby 8 gidzn dziennie byl mieszany z blotem to ok. wlasnie nikomu sie nie chce podjac dzialan, Odpowiedz Link
auris1234 Re: ja to sie dziwie ze sami go nie załatwiliście 03.11.11, 21:19 Moje pytanie było konkretnie do Ciebie. Czyli jak rozumiem nagrywasz każdą rozmowę ? - zakładam że pracujesz w PKO BP Odpowiedz Link
nagrodalive Re: ja to sie dziwie ze sami go nie załatwiliście 03.11.11, 21:37 porpostu bylam swiadkiem takiej sytuacji w jakiejs tam firmie jak jeszcze nie pracowałam w pko szef byl wyjatkowo zlym czlowiekiem z mocnymi "plecami" nic nie pomagały, rozmowy z góra itd. po prostu kilka osób sie skrzyknelo. poszli do prawnika i dowiedzieli sie co musza miec aby sprawe wygrac. nagrywali kazda rozmowe z szefem. byli zdesperowani i zorganizowani. wygrali sprawe i pan juz nie pracuje. ja slyszałam o waszym bylym szefie chociaz jestem w innym pionie, po banku sie niesie, u nas na szczecie nie ma takiej sytuacji. ale rozumiem tez ze ludzie sie boja bo jesli nawet pojda do sadu i wygraja to potem sie boja sie firma bedzie sie mscic. ale jak pisałam wczesniej ze widzialam taka akcje to przyznam sie ze bylam pelna podziwu dla tych ludzi. mam nadzieje ze nowy dyrektor da wam odpoczac :) Odpowiedz Link