Dodaj do ulubionych

Błąd pracownika

28.02.12, 17:35
Witam,
Dzisiejszego dnia dowiedziałem się, że została mi zastrzeżona karta bankomatowa bez powodu co naraziło mnie na nieudogodnienia z tego powodu. Kartę zastrzeżyła mi pracownica banku pomyłkowo bez powiadomienia mnie o tym. Moje pytanie co grozi tej Pani bo do dnia dzisiejszego nie uzyskałem telefonu (wcześniej obiecanego) w tej sprawie.
Pozdrawiam,
Krzysztof
Obserwuj wątek
    • a_grafka_2 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 18:47
      ze względu na aurę może grozić jej grypa ;)
    • mis_podkarpacki Re: Błąd pracownika 28.02.12, 19:03
      ZASTRZEŻYŁA??? :) A może przy okazji jeszcze ci zęby WYSZCZERZYŁA? Naucz się pisać po POLSKIEMU, a dopiero potem wypowiadaj się na forum.
      • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 19:18
        I powstał nam wiersz o rymach częstochowskich:

kartę zastrzeżyła
        zęby wyszczerzyła
        o bądź ty przeklęta
        idź w rzeki odmęta

:)
        • mis_podkarpacki Re: Błąd pracownika 28.02.12, 20:27
          To może, idąc za ciosem, niech będzie wiersz limerykiem zwany:

Pewna banku pracownica
          Odsłoniła w pracy cyca.
          Jednak standardy złamała,
          Więc cyca schować musiała
          I już cycem nie zachwyca! :)
          • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 21:31
            A to przyśpiewka ludowa :)

Oj ty nasz standardzie
            Coś ty za bestyja
            Kto ciebie ominie
            Wnet dostanie w ryja
            • mis_podkarpacki Re: Błąd pracownika 28.02.12, 21:52
              Standard goni standard,
              standardem pogania,
              A mnie od wstawania
              bolą już kolana!
              Hej!

Widzę, że koleżance też pasują wierszowo-przyśpiewkowe klimaty, tylko chyba już zbaczamy z tematu i przydałoby się założyć ku temu nowy wątek. Bo jak to przeczyta ten biedak, któremu pani przez pomyłkę kartę ZASTRZEŻYŁA, to pomyśli, że PKO to jakieś świry :)
              • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:01
                NO chyba tak może pomyśleć. Aczkolwiek tak do końca nie jestem przekonana, że jesteśmy normalni :). To znaczy jakaś pani kartę ZASTRZEŻYŁA ale nie ja - żeby nie było nie domówień.
                • mis_podkarpacki Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:06
                  Oczywiście, że "jakąś" panią miałem na myśli, a konkretnie tą z wyszczerzonymi zębami :) A te nasze przyśpiewki to taki krzyk rozpaczy, na tym łez padole, zwanym PKO Bankiem Polskim, Spółką Akcyjną zresztą ;)
                  • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:25
                    No właśnie - tak samo to odbieram. Przynajmniej trochę się odstresowaliśmy - przez przypadek przyczyniło się do tego zastrzeżenie bogu ducha winnej karty:

Przyśpiewki – rzecz dobra
                    Wiedzą wszystkie panie
                    Że to jest metoda
                    Na odstresowanie
    • dalida37 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 20:27
      ...rozumiem że napewno to naraziło Cię na nieudogodnienia....ale pracownik banku też człowiek pomylić sie może....a sądząc po Twoim pytaniu ..." co grozi tej pani...."....to chciałbyś otrzymać telefon z informacją że została zwolniona dyscyplinarnie po uprzedniej chłoście...?
    • wjjk1974 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 21:05
      Człowieku, to jest forum pracowników a nie klientów i to jeszcze roszczeniowych. Zrób sobie rachunek sumienia i zastanów się czy Ty całe życie nie zrobiłeś żadnego błędu.... Napewno ich bylo kilka - padałeś wtedy do stóp i przepraszałeś oszukanych. Chwila na zastanowienie wskazana
    • obserwator256mb Re: Błąd pracownika 28.02.12, 21:08
      Pracownicy juz wystarczajaca dostaja po d... bez problemu z Twoja karta. Faktycznie tragedia zastrzezna karta. Jak zyc ...bez karty? Daj dziewczynie spokoj - to najlepsze wyjscie.
    • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:03
      Na pewno należy udać się po wyjaśnienia do tego oddziału, w którym ta sytuacja miała miejsce i skoro zastrzeżenie było wynikiem błędu na pewno karta zostanie ponownie wydana
      • mloda_duchem54 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:32
        Och jak się uśmiałam, nareszcie coś wesołego na tym Forum.
        Ja wiem, dlaczego Wam tak wesoło, bo macie premie, a ja biedna rencistka,już zeza dostałam od wypatrywania tego listonosza z pierwszą rentą.
        Zaczęły się lata chude, podobno ma być ich siedem?

Pozdrawiam serdecznie.
        • dragomir6 Re: Błąd pracownika 28.02.12, 22:40
          Nie mam premii - może będzie jutro - nie taka, jaka by mogła być, ale myślę że będzie. Jutro ostatni dzień. Ale za ten kwartał premii nie będzie - w każdym razie dla mnie. Straszna posucha, mało się dzieje, a w każdym razie mało tego, co jest potrzebne.
          Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka