Dodaj do ulubionych

sprzedam wyposażenie Agencji PKo

19.03.12, 20:22
Sprzedam całe wyposażenie Agencji PKO BP (woj. łódzkie) wg nowych standardów PKO BP.
multisejf, biurka, komputery, alarm, cctv, i inne

Cena 15 tys. do negocjacji. 796 811 933
Obserwuj wątek
    • 4kana Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 01.08.12, 06:16
      napisz czemu rezygnujesz?
      • 4krzys Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 07.09.12, 18:34
        Z powodu wyjazdu za granicę jestem zmuszona sprzedać bardzo tanio wyposażenie Agencji PKO BP (woj.mazowieckie). Agencja dostosowana do nowych standardów PKO BP. Lokal o powierzchni 40 m2. Agencja w pełni wyposażona w najnowszy sprzęt (dwustanowiskowa).
        -drukarka - urządzenie wielofunkcyjne
        -liczarka
        -niszczarka
        -multisejf
        -dwa fotele dla pracowników
        -4 krzeseła dla klientów
        -system stałego monitorowania - GRATIS

Cena 11 tys. do negocjacji. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na e-mail:elaolk@ wp.pl
        • damradzio Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 27.09.12, 13:59
          proszę o kontakt 518-844-115
    • damradzio Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 27.09.12, 08:23
      Witam byłbym zainteresowany. CZy ogłoszenie nadal aktualne? Czy cena jest sztywna czy do negocjacji?
    • agent90 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 08:04
      Sprzedam wyposażenie agencji wg nowych standardów, multisejf, krzesła, plastik, liczarkę pieniędzy, kamerę, zasilacze, alarm itp

jonerk@tlen.pl
      791-485-449
      • szar_amysz Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 08:54
        Witam.
        Agencie90 - usunelam Twoje wpisy - byly identyczne, dublowaly sie.
        Pozdrawiam
        • groch_z.kapusta Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 09:03
          szar_amysz napisała:

> Witam.
          > Agencie90 - usunelam Twoje wpisy - byly identyczne, dublowaly sie.
          > Pozdrawiam

No i co z tego ze się dubliowały? Dzięki temu miał wiekszą szansę by ktos zauważył jego ogloszenie. Czemu mu w tym przeszkadzasz zamiast pomóc???
          • szar_amysz Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 09:10
            groch_z.kapusta napisał:

> szar_amysz napisała:
            >
            > > Witam.
            > > Agencie90 - usunelam Twoje wpisy - byly identyczne, dublowaly sie.
            > > Pozdrawiam
            >
            > No i co z tego ze się dubliowały? Dzięki temu miał wiekszą szansę by ktos zauwa
            > żył jego ogloszenie. Czemu mu w tym przeszkadzasz zamiast pomóc???

Grochu - w niczym nie przeszkadzam. Czemu znow podwazasz moja decyzje? Jesli inni admini uznaja ze 4 identyczne ogloszenia moga byc na naszym Forum - przywroca je.
            Pozdrawiam
            • groch_z.kapusta Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 09:32
              szar_amysz napisała:

> Grochu - w niczym nie przeszkadzam. Czemu znow podwazasz moja decyzje? Jesli in
              > ni admini uznaja ze 4 identyczne ogloszenia moga byc na naszym Forum - przywro
              > ca je.
              > Pozdrawiam

Nie pytalem innych administratorów tylko Ciebie dlaczego utrudniasz człowiekowi próbę sprzedaży przez niego wyposażenia agencji. Jesli swoje ogloszenie umieszcza w kilku miekscach to ma większe szanse że ktos się tym zainteresuje. Kasując część z nich utudniasz to co on chce osiągnąć. Dlaczego dla Ciebie to jest problem żeby te ogloszenia były w kilku miejscach. Decyzji Twoich nie podważam. Raczej swoimi wpisami chciałbym spowodować byś najpierw pomyślała zanim coś na ślepo zrobisz :)
          • skuter44 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 07:53

Grochu z kapustą. Robisz groch z kapustą na forum. Chcesz zastąpić moderatorów ? Walczysz o pietruszkę - oceniając nietrafnie ich pracę ?

[i]Piszesz : No i co z tego ze się [u]dubliowały[/u]? Dzięki temu miał wiekszą szansę by ktos zauważył jego ogloszenie. Czemu mu w tym przeszkadzasz zamiast pomóc??? [/i]

Moderator usunąć jedno niepełne ogłoszenie. Zostawił drugie z danymi kontaktowymi. Od strony formalnej skasował spam. I co się takiego złego stało ? Ogłoszenie istnieje a szum na ten temat jest ogromny. Ogłoszenie i korespondencja na ten temat została całkowicie zagłuszona/ stała się niedostepna z powodu nawalanki z moderatorami. I teraz uznasz, że to wina moderatorów ? -;)
            Pretensję mogą mieć jedynie dający to ogłoszenie.[u] Im zależało na pomocy forum. Jaka to pomoc ?[/u] Wypadało by wydobyć ogłoszenie na poczatek watku. To byłaby pełna reahabilitacja uczestników forum . -:)
            • groch_z.kapusta Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:36
              skuter44 napisał:

> Moderator usunąć jedno niepełne ogłoszenie.

Jak wynika z wpisu racjonalnego moderator usunął 3 ogłoszenia. 3 to trzy razy wiecej niż 1 ;)
              To jak to w końcu jest? Kto tu robi ludziom wodę z mózgu, czy ja wolisz groch z kapustą ;)?
              • skuter44 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:50
                Grochu. O co to zmienia, że napisałem jedno (o tym wiedziałem pisząc). Usuwano kilkakrotne ogłoszenia. Zostawiano jedno podstawowe, z kontaktem. I dla Ciebie to problem tak wazny, że trzeba było wywołać drakę moderatorom - za zastosowanie regulaminu, za porzadkowanie forum !!!! Dopiero teraz zrobilismy bałagan, tymi swoimi "dyskusjami" .

Wypadało by powtórzyć ogłoszenie by można było go znaleźć w tym bałagańskim watku.
                Ale jesli to zrobi (Bogu ducha winny) zainteresowany sprzedażą agencji to moderator wytnie takie ogłoszenie - jako spam -;).

Na przykładzie tego wątku widać jak wazny jest porzadek na forum, jak potrzebne jest moderowanie. Ale moderowanie przez moderatorów - bez interwencji pozostałych uzytkowników forum .Dajmy moderatorom
                moderować.
    • scooter004 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 09:59
      szar_amysz napisała:

> Pisalam niejednokrotnie, ze nie kasuje nic na slepo i ze przy tym mysle oczywis
      > cie :) Widze jednak, ze moje proby tlumaczenia sie z tego nic nie daja :)
      > Pozdrawiam

To może po prostu niczego nie kasuj :). Rzeczywiście co Ci przeszkadzało, że to ogłoszenie było w kilku miejscach.
      • ukryty_wafel Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 11:42
        A tobie podróbka co znowu? Niewystarcza ci atakowanie nas ? Dyskusja sie nie klei na forum Exworkera i jego klonów? Ciebie ta sprawa nie dotyczyła. A Mysz nie ma sie z czego tlumaczyc.
        Wykasowalem jej odpowiedz, bo tylko winni sie tłumacza. Jak masz cos konkretnego do powiedzenia, to jest tu pare watkow, zbytych przez Ciebie brakiem zainteresowania.
        • ukryty_wafel Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 12:32
          groch_z.kapusta

Kapusta, a ja Cie prosze bys sie uspokoił. Po pierwsze wypowiadasz sie tylko w watkach, w ktorych mozesz podszczypywac Adminow. Twoja uczciwość w dyskusji jest wątpliwa.
          To ja usunalem dublujace sie ogłoszenia. Pozostawiam to z telefonem i mailem.
          I bardzo prosze bys zmienil ton.

> Nie pytalem innych administratorów tylko Ciebie dlaczego utrudniasz człowiekowi
          > próbę sprzedaży przez niego wyposażenia agencji.

To dlaczego sprzedający utrudnia sam sobie zycie? Post usuniety nie uniemożliwiał sprzedazy.
          Wiec czemu sie pieklisz?

>Jesli swoje ogloszenie umiesz
          > cza w kilku miekscach to ma większe szanse że ktos się tym zainteresuje.

Ale jesli jedno ogłoszenie puszcza kilka minut po poprzednim to jest to Spam i jako taki bedzie usuniety, czy ci sie to podoba czy nie.

>Kasują
          > c część z nich utudniasz to co on chce osiągnąć.

Bredzisz.

>Dlaczego dla Ciebie to jest pr
          > oblem żeby te ogloszenia były w kilku miejscach.

A dlaczego dla Ciebie jest to problemem, by jesli zawracasz uwage, robic to delikatnie, bez kazań i ze zrozumieniem, ze tu obowiązuje regulamin i w tym regulaminie nie ma zgody na spam?

> Decyzji Twoich nie podważam.

Podwazasz. Nie przeczytales samych ogłoszeń bo wiedzialbys, ze pierwszy wpis dublowal sie z nastepnym, ze autor zapomniał podać namiarow wiec powielil swoje ogłoszenie juz z namiarami, ktore to namiary ułatwiają sprzedaz a nie ilosc ogłoszeń.
          Masz w sobie nieukrywana juz złośliwość w stosunku do nas, wiec sie porostu odczep.

>R
          > aczej swoimi wpisami chciałbym spowodować byś najpierw pomyślała zanim coś na ś
          > lepo zrobisz

Nie - ty swoimi wpisami pokazujesz, ze jestes ponad wszystkich i zjechac potrafisz kazdego nawet wtedy kiedy nie masz racje, bo tu jest taka teza postawiona ze Admin cokolwiek zrobi jest złe i trzeba mu utrzeć nosa. I dlatego tu jest taka wlasnie atmosfera Kapusta. Zgnila i zakiszona
          Proste, czy mam zrobic większy wykład? Bys zrozumiał?

Zamiast słowa zjechać słownik wkleil mi słowo brzydkie, czego nie zauwazylem. Przepraszam i dziekuje Racjonalny
          • agrafek10 Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 21:43
            ukryty_wafel napisał:

> To ja usunalem dublujace sie ogłoszenia. Pozostawiam to z telefonem i mailem.
            > I bardzo prosze bys zmienil ton.

ukryta_mysz napisała:

Witam.
            Agencie90 - usunelam Twoje wpisy - byly identyczne, dublowaly sie.
            Pozdrawiam .

Matrix-c.d. ;)))
            • ukryty_wafel Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 22:22
              Agrafek, cud! Przemowilas! Rany, to trzeba było posprzątać, bys cos napisała? Rany, ech te kobiety :)

Ps: Bawimy sie w skojarzonka? Agrafku, powiedz mi, czy sa jakies tamaty, gdzie mógłbym znalezc Twoja dłuższa wypowiedz i na temat? I gdzie Bylabyś wyrozumiała dla Admina?
            • szar_amysz Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 22:33
              Witaj Agrafko :)

agrafek10 napisał(a):

> ukryta_mysz napisała:

Agrafko, szara mysz, szara - nie ukryta ;) Wiem dlaczego zapomnialas mojeg nicka - dawno nie muzykowalysmy razem :) Musimy nadrobic :)

> Matrix-c.d. ;)))

:) ... Reaktywacja? ;)
              Pozdrawiam
            • mistrzciemnosci Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 22:48
              Na początku szara napisała, że usunęła dublujące się wpisy. Później Szef (Wafel znaczy się ;)) napisał, że usunął dublujące się wpisy. Wniosek z tego taki, że szara i wafel to ta sama osoba. A jak wcześniej o tym pisano to były protesty. A teraz ta wpadka pokazała jak jest :)
              • ukryty_wafel Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 23:11
                mistrzciemnosci napisał:

Mistrzu, wiesz ja czasami sie nie dziwie, ze Ci sie juz wszystko mietoli.

> Na początku szara napisała, że usunęła dublujące się wpisy.

Tak, napisała. Ale nie usunęła. Wydawało sie jej tylko, pewnie byla off-line
                Ja to tez zauwazylem i usunalem. Faktycznie z boku mogło tak wyglądać.
                Ja ci powiem, ze to drugi raz tak sie zdarzyło. Kiedys w tym samym czasie napisaliśmy post na ten sam temat. No tak sie złożyło. Ja swoj skasowalem bo.... bo naprawde wyglądałaby to tak, jakbyśmy pisali pod jednym nickiem.

> Później Szef (Wafel
                > znaczy się ;)) napisał, że usunął dublujące się wpisy.

Tak, usunalem ten, ktory był niepełny. Autor powielil wpis dodając email i nr. Telefonu.
                Zrobiłem to by mu pomoc. Jak wiesz i mysz i ja zostaliśmy ponownie oskarżeni onzoe intencje.
                Tak samo sie broniliśmy, staraliśmy sie wyjasnic. No coz, przeciez jestesmy Adminami.

>Wniosek z tego taki, że
                > szara i wafel to ta sama osoba.

Na upartego mozna tak pomyśleć. Wiesz. Mam nadzieje,mze Mysza sie nie obrazi, ale my sobie z Myszka tak prywatnie to sobie piszemy na maila. Bez tego harmidru, ataków, posadzen o niecne rzeczy, dyskutujemy o Forum, o niektorych tematach, o jej czy moich punktach widzenia na rozne sprawy. Ja czasami jako starszy Kolega cos jej doradze, podpowiem.
                Dlatego, czego wiem, iz nieukrywa, w wieu rzeczach sie zgadzamy. Ktos patrzacy tylko z własnego punktu widzenia moze pomyśleć, ze jak w paru sprawach mamy taki sam punkt widzenia, to jestesmy jedna osoba?
                To w takim razie Miszczu, wszyscy, ktorzy sie zgadzaja, ze jestem arogant, cham, s....syn, etc sa Exworkerami?

>A jak wcześniej o tym pisano to były protesty.

Miszczu, ja pozwala, tkwić ludziom w błędzie :)

> A teraz ta wpadka pokazała jak jest :)

Pewny jestes? To wg Ciebie, zgłaszający sie ze soba Miszcz, Troubkemaker i Exworker to tez ta sama osoba? Moj Ty Boże! Miszczu, to jak Tybi ja napiszemy podobnie, to ja bede Toba czy Ty mna? ;-)

patrzaj a może wszyscy sa Waflami? :)

Pozostawiam Cie z ta zagadka :)
                • rick_b Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 09.05.13, 10:03
                  ukryty_wafel napisał:

[i]Kiedys w tym samym czasie napisaliśmy post na ten sam temat. No tak sie złożyło. Ja swoj skasowalem bo.... bo naprawde wyglądałaby to tak, jakbyśmy pisali pod jednym nickiem.[/i]

17.12.2012 o 14.32 po prawie 2 godzinach odpowiedzieliście równocześnie na ten sam post :) To nie ten usunięty więc mamy już trzy przypadki ;) Szukamy dalej? :D
              • szar_amysz Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 08.05.13, 23:14
                Witaj Mistrzu :)

mistrzciemnosci napisał:

> Na początku szara napisała, że usunęła dublujące się wpisy.

Tak zaiste bylo :)

Później Szef (Wafel
                > znaczy się ;)) napisał, że usunął dublujące się wpisy.

Widzialam co napisal - i potwierdzam -tak tez bylo :)

Wniosek z tego taki, że
                > szara i wafel to ta sama osoba.

Wniosek bledny :)

A jak wcześniej o tym pisano to były protesty.

Ja juz nie protestuje nawet :) Nie ma to sensu :) Bo i tak nikt mi nie wierzy :)

> A teraz ta wpadka pokazała jak jest :)

Wpadki nie bylo w tym zadnej :)
                Pozdrawiam

Ps. Mistrzu - tak zartem - przeciez i Ty i ja i pozostali - to tez Wafel :) Nie pamietasz??
                • szar_amysz Re: sprzedam bez wulgaryzmow :) 09.05.13, 00:14
                  Mistrzu!
                  Mialam juz dzis nie pisac. Ale po dlugim wahaniu uznalam,, ze jednak napisze, bo w poprzednim wpisie smialam sie do lez (przyznaje) i znow cos napisalismy z Ukrytym Waflem jednoczesnie.
                  Tak, zdaza sie to nam. Ja tez kilkakrotnie wykasowywalam swoje wpisy, bo zauwazylam, ze napisalismy to samo.
                  Nie jestesmy Mistrzu jedna osoba. Ja - jak juz wielokrotnie pisalam - nie pracuje juz z Wami w Banku.
                  Dzis nie mialam pojecia, ze kasujac wpisy bylam off. I dobrze, ze Ukryty to zauwazyl, bo bylaby to wtopa z mojej strony. No, ale na szczescie sa inni Admini, zeby pilnowac tez takich sytuacji jak ta, ktora mi sie przytrafila.

Pozdrawiam Cie Mistrzu Ciemnosci :)
                  szar_amysz

Ps. Do Ukrytego Wafla:
                  Nie gniewam sie Ukryty Waflu na Ciebie ze napisales ze piszemy sobie na maila. Oczywiscie ze sie nie gniewam :) I tez pozdrawiam :)
        • scooter004 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 12:40
          ukryty_wafel napisał:

> A tobie podróbka co znowu? Niewystarcza ci atakowanie nas ? Dyskusja sie nie k
          > lei na forum Exworkera i jego klonów? Ciebie ta sprawa nie dotyczyła. A Mysz ni
          > e ma sie z czego tlumaczyc.
          > Wykasowalem jej odpowiedz, bo tylko winni sie tłumacza. Jak masz cos konkretneg
          > o do powiedzenia, to jest tu pare watkow, zbytych przez Ciebie brakiem zaintere
          > sowania.

Ciebie słodziaku ;) też nie dotyczyła a głos zabrałeś. I to donośny jaki. Sam uczyłeś, że to forum publicznie gdzie każdy może się wypowiedzieć w dowolnym temacie. Zainteresował mnie ten wątek, więc napisałem tu. Co przeszkadzało by to ogłoszenie było w wielu miejscach poza szumnym nazwaniem go spamem?
          • ukryty_wafel Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.05.13, 22:19
            Może ty zostawiasz zuzyte skarpetki na środku pokoju, ale my je wrzucamy do pralki.
            Co ci to przeszkadza podróbka? ;-)
            • scooter004 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:10
              ukryty_wafel napisał:

> Może ty zostawiasz zuzyte skarpetki na środku pokoju, ale my je wrzucamy do pra
              > lki.
              > Co ci to przeszkadza podróbka? ;-)

Słodki mój zastanów się co ty chrzanisz :). Przecież gdyby nie moje i grocha wypowiedzi to dalej nic by sie tu nie działo, nikt by nic nie pisał i nie mógłbyś porownywać że tu dyskusja aż wrze a na wrażym forum ostatni raz to ktoś po nocy pisał :).
              Zamiast atakować, jak zwykle zreszta, tyś mnie i grochowi w nogrodę piernikową mysz powinien ufundować :)
              • skuter44 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:25
                Scoterze. Piszesz - nikt by nic nie pisał i nie mógłbyś porownywać że tu dyskusja aż wrze a na wrażym forum [u]ostatni raz to ktoś po nocy pisał[/u]

To nieprawda. Bo od 5 maja do dziś na tym forum były wpisy.
                • scooter004 tłumaczenie tekstu dla przesympatycznego skutera4 09.05.13, 09:33
                  skuter44 napisał:

> Scoterze. Piszesz - nikt by nic nie pisał i nie mógłbyś porownywać że tu dysku
                  > sja aż wrze a na wrażym forum [u]ostatni raz to ktoś po nocy pisał[/u]
                  >
                  W podkreślonej przez Ciebie części zdania chodziło o forum, kórego nazwy nie wolno tu wymieniać :)
                  • skuter44 Re: tłumaczenie tekstu dla przesympatycznego skut 09.05.13, 09:55
                    Tak Scooterze. Masz rację z tym podkresleniem - nietrafnie.
                    • skuter44 Re: tłumaczenie tekstu dla przesympatycznego skut 09.05.13, 10:01
                      Scouterze. Wkurza mnie jak ktoś pisze - "wraże forum". Przecież te [u]fora stały się sobą (jedynie) konkurencyjne[/u]. Nie zauważyłem by ktoś z waszych adwersarzy uzywał takiej nazwy.
                      • krolewna.smieszka Re: tłumaczenie tekstu dla przesympatycznego skut 09.05.13, 10:27
                        Pal sześć nazwę :) Tak sie porobiło że teraz trzeba czytać oba fora żeby miec cały obraz dyskusji. Jak czegos nie daje się napisac na Forum Pracowników... to wystarczy napisać to na Forum Rozmowy Pracowników... i już. Trochę to uciążliwe.
                        Najlepiej Pracowników i Rozmowy połączyć, skoro i tak mozna napisac wszystko a każdy wie że teraz działają dwa fora. Wszystko co jest napisane na Forum Rozmowy... można przenieśc tu i nic zlego się nie stanie. To jest moje zdanie oczywiście
                        • skuter44 połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 11:10
                          Jestem za. Proponuję - dodać tu moderatora - kotwicę 110, załozyciela nowego forum. Wpisać zawartość nowego forum do starego forum. Nie zmieniać założyciela i nazwy tego - starego, historycznego ,zasłużonego, z ogromną ilością wpisów. Zostawić obecny , bardzo uproszczony regulamin, który jest zgodny z zasadami wszystkich for na portalu Agory. Stosować łagodną politykę/zasady moderowania. Zachować się po chrześcijansku. Zapomnieć
                          wszystko co złe. Pogodzić się.
                          • ex-ex-ex Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 11:20
                            Popieram...ale.
                            Bez kotwica110, ukryty_wafel i szar_amysz w roli moderatorów.
                            Wybór moderatorów przez wszystkich zainteresowanych.
                            • skuter44 Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 11:21
                              A moze założyciel nowego forum doda swoich ?
                              • rozowy_chomik Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 11:25
                                Nie udało mu się wybrać. Ex ma rację. Zróbmy wybory. Kotwica i Mobbing i każdy mogą zgłosić kandydatów a forumowicze mogą głosować na kogo chcą.
                            • rozowy_chomik Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 11:24
                              Tak i jeszcze odbanowac wszystkich. I exworkerow i toublemakerów i okazje i nawet mamo kup mi wafla :). Wszystkich.
                              • racjonalny0880 Jak to wygląda od środka 09.05.13, 11:54
                                Na chwilę obecną 94 nicki mają zablokowaną możliwość pisania na forum. Wśród nich są nicki, które się powtarzają, np. nick różni się od podobnego jedynie numerem, znakiem lub literą.
                                Wśród zablokowanych nicków nie mamo_kup_mi_wafla :)
                                • rick_b Re: Jak to wygląda od środka 09.05.13, 12:08
                                  racjonalny0880 napisał:

[i] Na chwilę obecną 94 nicki mają zablokowaną możliwość pisania na forum.[/i]

Dla porównania. Kiedyś W. podał liczbę dopuszczonych do pisania na forum i o ile pamiętam było to 45 nicków :D

[i]Wśród zablokowanych nicków nie mamo_kup_mi_wafla :)[/i]

Aktualnie pisze pod innym nickiem :)
                                  • rozowy_chomik Re: Jak to wygląda od środka 09.05.13, 12:13
                                    rick_b napisał:

> racjonalny0880 napisał:
                                    >
                                    > [i] Na chwilę obecną 94 nicki mają zablokowaną możliwość pisania na forum.[/i]
                                    >
                                    > Dla porównania. Kiedyś W. podał liczbę dopuszczonych do pisania na forum i o il
                                    > e pamiętam było to 45 nicków :D

Ale to było w czasach zamknięcia forum. Teraz forum jest otwarte więc piszących może być nawet kilkanaście milionów :D
                                  • rozowy_chomik Re: Jak to wygląda od środka 09.05.13, 12:14
                                    rick_b napisał:

> [i]Wśród zablokowanych nicków nie mamo_kup_mi_wafla :)[/i]
                                    >
                                    > Aktualnie pisze pod innym nickiem :)

A szkoda bo w konkursie na najciekawszy nick miał by duże szanse na zwycięstwo ;). Jak nagroda by jeszcze atrakcyjna była to az szkoda rezygnować :)
                                  • ukryty_wafel Bez przesadyzmu 09.05.13, 15:38
                                    rick_b napisał:

> racjonalny0880 napisał:
                                    >
                                    > [i] Na chwilę obecną 94 nicki mają zablokowaną możliwość pisania na forum.[/i]
                                    >
                                    > Dla porównania. Kiedyś W. podał liczbę dopuszczonych do pisania na forum i o il
                                    > e pamiętam było to 45 nicków :D

Nie kręć Trouble. Z tej liczby nie wyciągaj daleko idących wniosków. Masz za bujną fantazję.

Oto wyjątki z listy zbanowanych nicków, które z nazwy same mówią za siebie:
                                    (zdublowane nicki, to nicki jednej osoby)

1exworker
                                    23lateks
                                    2exworker
                                    3exworker

66obiektywny
                                    6obiektywny

academus
                                    anty_cenzor
                                    dajcie-spokoj

exfreud
                                    exfreud0
                                    exfreud1
                                    exfreud2
                                    exfreud3
                                    exfreud4

exworker
                                    exworker3
                                    exworker4
                                    exworker5

kosmaty_waldek

kotwica110
                                    kotwica110a
                                    kotwica110b
                                    kotwica110c

mmmonik
                                    mmmonika25
                                    mmonika25wawa
                                    mona_lisa25

prawda-zwyciezy
                                    prawdzic2
                                    prawdziwy4

prawnik_zmobbowany
                                    prawnuczka_kopciuszka

rob.ex
                                    robo.tix

s.ky.fall
                                    s.kyfall
                                    skyf.all
                                    skyfa.ll
                                    skyfal.l

somosierra
                                    szary_kotek
                                    szmyszkunia
                                    tix.robo
                                    ukryty_wafen

Teraz Cuś sie liczba już się zgadza? ;-)
                                    Po zapoznaniu się z w/w listą, może ktoś zrozumie, że jest oczywista grupa osób, których nikt tu nie odblokuje, bo ciężko naruszyli przyjęte zasady i de facto prowadzą nieustanną wojnę z tym Forum - te Forum jest poszadkowane przez ich akcje. Osobiscie jestem przekonany, że kilka osób jest bardzo szczęśliwych z takiego obrotu sytuacji i nie zależy im na tym, by tu było normalnie. Ty troublemakerze_ricku_b jestes tego klasycznym przykładem. Każda Twoja wypowiedź to nic innego niż jątrzenie i robienie wszystkiego, by nie było tu spokoju. Szkoda, że do tego dołączyła Zocha.

Pisząc pod innymi nickami tolerujemy je tylko, do czasu aż znowu czegoś nie przeskrobią.
                                    Decyzją moją i Mobbiego, troublemaker ma bana do czasu aż zrozumie cos zrobił i przeprosi osoby, które opluł.
                                    Exworker, Kotwica i ich klony nie mają tu prawa wstępu i nie będa mieli, chyba że zmienią swoje nastawienie i przeprosza tych, których obrażili i zmieszali z błotem oraz zadeklarują, że skończą z trollowaniem.
                                    Jestesmy realistami - kilka osób chce śmierci tego Forum. My staramy się jakoś je jeszcze utrzymać. Troublemakerze - ty należysz do grupy, której nie zależy na zakopaniu podziałów.
                                    I proszę, nie zaprzeczaj. Nie jesteś faktycznie sam z takim podejściem.
                                    >
                                    > [i]Wśród zablokowanych nicków nie mamo_kup_mi_wafla :)[/i]
                                    >
                                    > Aktualnie pisze pod innym nickiem :)

Tak - rick_b - i to, że piszesz tu nadal jest wyłącznie Twoją decyzją oraz Mobbiego. Bo ja mam do Ciebie słabość i tak jak było w przypadku Kotwica, Exfreuda i Exworkera piszacych pod innym nickiem, wciąż za kazdym razem wierzyłem w opamietanie. I jakiś cień zrozumienia.
                                    Bezskutecznie... Chcesz postawic na swoim, prawda? Dlatego Ciebie tu nie ma :-)
                                    • groch_z.kapusta Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 15:51
                                      Taki fajne nicki poblokowaliście. kosmaty_waldek, prawnuczka_kopciuszka, szary_kotek!!!, ukryty_wafen!!!
                                      Dlaczego? One są piękne [url=http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif]Tekst linka[/url]
                                      • q.p.r Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 17:51
                                        qrede ja pamietam ze tu jeszcze zuzia_bez_bielizny pisala; wezcie i jej nicka odblokujcie ;)
                                        • ukryty_wafel Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 18:48
                                          Qper - prosisz i masz :)
                                          • zuzia_bez_bielizny Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 18:52
                                            ukryty_wafel napisał:

> Qper - prosisz i masz :)

Dzięki :D Słodki jesteś :*
                                            • ukryty_wafel Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 18:55
                                              zuzia_bez_bielizny napisała:

> ukryty_wafel napisał:
                                              >
                                              > > Qper - prosisz i masz :)
                                              >
                                              > Dzięki :D Słodki jesteś :*

Jestem hetero ;-)
                                    • rick_b Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 16:52
                                      ukryty_wafel napisał:

[i]Z tej liczby nie wyciągaj daleko idących wniosków.[/i]

A widzisz tu jakieś wnioski?

[i]ricku_b jestes tego klasycznym przykładem. Każda Twoja wypowiedź to nic innego niż jątrzenie i robienie wszystkiego, by nie było tu spokoju[/i]

Mieliście tu spokój przez miesiąc ;) :D O taki Wam chodzi? Jesteś pewny, że znasz znaczenie słowa "każdy"?

[i]Pisząc pod innymi nickami tolerujemy je tylko, do czasu aż znowu czegoś nie przeskrobią[/i]

Bo tak naprawdę nigdy nie masz pewności kto to pisze...

[i]troublemaker ma bana do czasu aż zrozumie cos zrobił i przeprosi osoby, które opluł[/i].

Trouble nie opluwał tylko był opluwany. Nie musi nikogo przepraszać. Trouble od lat był aktywny na Hyde Parku i nie bał się pomimo braku anonimowości głośno i zdecydowanie wypowiadać przeciwko łamaniu praw pracowników. Wielokrotnie pomagał tyle ile mógł na forum i walczył z gnidami które zaprzeczały istnieniu mobbingu i łamaniu prawa w banku. Gdzie Ty wtedy byłeś? Bo tam Ciebie nie było... Tutaj łatwo sobie pokrzyczeć jak nikt Cię nie zna. Troubla ludzie znają, wielu z imienia i nazwiska, nie jest anonimowy i dlatego nie obraził i nie obrazi tu nikogo. Nawet Ciebie chociaż na siłę szukasz pretekstu.

Tyle o Nim tu wyczytałem :)
                                      • ukryty_wafel Re: Bez przesadyzmu 09.05.13, 18:47
                                        rick_b napisał:

> ukryty_wafel napisał:
                                        >
                                        > [i]Z tej liczby nie wyciągaj daleko idących wniosków.[/i]
                                        >
                                        > A widzisz tu jakieś wnioski?

A ty wdzisz?

>
                                        > [i]ricku_b jestes tego klasycznym przykładem. Każda Twoja wypowiedź to nic inne
                                        > go niż jątrzenie i robienie wszystkiego, by nie było tu spokoju[/i]
                                        >
                                        > Mieliście tu spokój przez miesiąc ;)

Dluzej.

> :D O taki Wam chodzi? Jesteś pewny, że zna
                                        > sz znaczenie słowa "każdy"?

Tak, znam.

>
                                        > [i]Pisząc pod innymi nickami tolerujemy je tylko, do czasu aż znowu czegoś nie
                                        > przeskrobią[/i]
                                        >
                                        > Bo tak naprawdę nigdy nie masz pewności kto to pisze...

Skad wiesz? Znowu insynuujesz :)
                                        >
                                        > [i]troublemaker ma bana do czasu aż zrozumie cos zrobił i przeprosi osoby, któr
                                        > e opluł[/i].
                                        >
                                        > Trouble nie opluwał tylko był opluwany.

Nie opluwał i opluwa dalej i jak pokazujesz, nadal nie widzisz co robisz.
                                        Dlatego jako troublemaker masz Bana.

>Nie musi nikogo przepraszać.

Musi.

> Trouble od
                                        > lat był aktywny na Hyde Parku i nie bał się pomimo braku anonimowości głośno i
                                        > zdecydowanie wypowiadać przeciwko łamaniu praw pracowników.

Duzo gadał i nic nie robił.

>Wielokrotnie pomag
                                        > ał tyle ile mógł na forum

Nie na tym.

>i walczył z gnidami które zaprzeczały istnieniu mobbi
                                        > ngu i łamaniu prawa w banku.

Tak? Ha ha ha. Robin Hood normalnie :)

> Gdzie Ty wtedy byłeś? Bo tam Ciebie nie było..

Skad wiesz?

>. Tu
                                        > taj łatwo sobie pokrzyczeć jak nikt Cię nie zna.

Ja Cie nie znam i dlatego tak sie wydzierasz? Insynuujesz? Rozwalasz?
                                        Aaaa rozumiem...

>Troubla ludzie znają, wielu z
                                        > imienia i nazwiska, nie jest anonimowy i dlatego nie obraził i nie obrazi tu ni
                                        > kogo.

Obraza, obrazal i bedzie obrazal i nawet nie stac go na proste słowo.
                                        Dlatego ma bana.

>Nawet Ciebie chociaż na siłę szukasz pretekstu.

Gdzie tam. Na tyle Cie juz poznałem, ze niczym dobrym mnie nie zaskoczysz.
                                        Dlatego potwierdziles to, ci juz wiemy. Tylko ci, co sie Toba zachwycają sa godni twojego szacunku "bozyszcze" :)

>
                                        > Tyle o Nim tu wyczytałem :)

Tia :) wciaz ci brak samokrytycyzmu :)
                              • ciuciubabka78 Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 12:22
                                rozowy_chomik napisał:

> Tak i jeszcze odbanowac wszystkich. I exworkerow i toublemakerów i okazje i naw
                                > et mamo kup mi wafla :). Wszystkich.

Jak już ten świat stanie się taki idealny to poprosze o odbanowanie mojego pierwotnego nicka lefaw_atyrku :)
                                • rick_b Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 14:40
                                  ciuciubabka78 napisała:

[i]Jak już ten świat stanie się taki idealny to poprosze o odbanowanie mojego pierwotnego nicka lefaw_atyrku :)[/i]

Najpierw daj rękojmię, że nie jesteś dyrektorem wiązkowym i napisz komu pomogłaś ;)
                                  • ex-ex-ex Re: połączenie for - postulat królewny śmieszki 09.05.13, 15:10
                                    rick_b napisał:

> Najpierw daj rękojmię, że nie jesteś dyrektorem wiązkowym i napisz komu pomogła
                                    > ś ;)

Nie-Nie-Nie ;). Mamy zrobić cos pozytywnego a nie ciągle patrzec jak było i kto co powiedział ;). Przecież robimy pozytywny PR by sie pogodzic :D
              • groch_z.kapusta Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:40
                scooter004 napisał:

> Przecież gdyby nie moje i grocha wy
                > powiedzi to dalej nic by sie tu nie działo, nikt by nic nie pisał i nie mógłbyś
                > porownywać że tu dyskusja aż wrze a na wrażym forum ostatni raz to ktoś po noc
                > y pisał :).

No nie...ja takich zasług to tu nie mam żeby tam od rozum forum rozruszać. Admin mnie o wiele nicków posądza ;) a ja tylko teraz skromny groch jestem i za wszywstkich nie dam rady dyskutować :)
                • skuter44 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:53
                  Grochu. Nie masz żadnych zasług w rozruszaniu tego forum. Na forum są merytoryczne wpisy i tworzone są nowe watki.
                  Grochu. Masz natomiasta "zasługi" (u kogoś, nie wiem u kogo) w tworzeniu tu bałaganu.
            • annamaria87 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 09:18
              ukryty_wafel napisał:

> Może ty zostawiasz zuzyte skarpetki na środku pokoju, ale my je wrzucamy do pra
              > lki.
              > Co ci to przeszkadza podróbka? ;-)

Skarpetki można też zostawiac na kaloryferze ;)
              Pozdrowienia dla Agrafki, Figi i Zochy :)

www.youtube.com/watch?v=iC15MraDv3U
              • agrafek10 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 09.05.13, 22:17
                annamaria87 napisała:

> ukryty_wafel napisał:
                >
                > > Może ty zostawiasz zuzyte skarpetki na środku pokoju, ale my je wrzucamy
                > do pra
                > > lki.
                > > Co ci to przeszkadza podróbka? ;-)
                >
                > Skarpetki można też zostawiac na kaloryferze ;)
                > Pozdrowienia dla Agrafki, Figi i Zochy :)
                >
                Zocha w Figach spiętych Agrafką śle buziaki;)
    • racjonalny0880 Obiektywnie na temat usuniętych ogłoszeń 09.05.13, 08:43
      Z czterech ogłoszeń o tej samej treści które wczoraj umieścił agent90 usunięte zostało nie jedno tylko trzy.
      Skasowano ogłoszenie:
      z dnia 08.05.13 z godziny 08:01, w wątku sprzedam wyposażenie Agencji PKo, w którym nie było danych kontaktowych autora,
      z dnia 08.05.13 z godziny 08:05, w wątku Sprzedam kompletne wyposażenie agencji PKO BP, w którym są dane kontaktowe autora,
      z dnia 08.05.13 z godziny 08:07, w wątku O co chodzi z Agencjami, w którym są dane kontaktowe autora.
    • anilah_g Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 19.09.13, 10:55
      Witam,
      jestem zainteresowana zakupem krzeseł dla klientów-najlepiej 6 szt. Czy jest możliwość zakupienia u Państwa tylko krzeseł? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
      Kontakt e-mail anilah_g@interia.pl
    • jacek1.2345 Re: sprzedam wyposażenie Agencji PKo 08.10.13, 08:44
      Sprzedam wyposażenie Agencji PKO BP (woj. Zach-Pom) wg nowych standardów PKO BP.
      multisejf dwustanowiskowy, biurko, krzesła alarm, cctv, liczarka, antyramy i inne. Posiadam około 80% wyposażenia. Transport na 2-3 paletach tanim kurierem.
      Cena 6 tys zł. Tel.502-921-139

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka