Dodaj do ulubionych

Wniosek na dofinansowanie wypoczynku..

09.06.12, 15:52
Mam ogromną prośbę. Może jest tu ktoś kto ma wniosek oraz załącznik o dofinansowanie wypoczynku z ZFŚS? Byłabym wdzięczna za przesłanie mi go na gazetowego.

Jestem na wychowawczym i jak ognia chcę uniknąć wizyty w oddziale. Z góry bardzo dziękuję za fatygę.
Obserwuj wątek
    • malgonia70 Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 10.06.12, 21:53
      w TYM ROKU NIE BĘDZIE DOFINANSOWANIA DO URLOPU, OD 01 CZERWCA OBOWIĄZUJE NOWY REGULAMIN I DOFINANSOWANIE DO WYPOCZYNKU JEST TYLKO DLA DZIECI, MOŻE BYĆ ZORGANIZOWANE LUB NIEZORGANIZOWANE. DLA PRACOWNIKÓW BĘDĄ BONY LUB KASA NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA. POZDRAWIAM
      • hanka2501 Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 10.06.12, 22:23
        Dziwne. Znajoma emerytka otrzymała pieniądze.
        • istnycyrk Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 11.06.12, 19:34
          Jeśli złożyła wniosek w maju, to pewnie się załapała. Ta decyzja o nowych świadczeniach ZFŚS obowiązuje od 01-06-2012 :/
          • hanka2501 Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 11.06.12, 21:05
            No na pewno złożyła wniosek w maju. Ależ się wkurzyłam. Ehhhh

Czyli jak to teraz wygląda? Mogę składać wniosek na wypoczynek dzieci?? Wiek dzieci ma znaczenie??
            • istnycyrk Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 12.06.12, 20:01
              No niby dają coś na dzieci, ale nie dowiadywałam sie tak dokładnie, bo nie mam dzieci, a za mój urlop nie dostanę :/
            • malgonia70 Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 12.06.12, 23:19
              Wiek dzieci nie ma znaczenia, możesz się ubiegać o dofinansowanie zorganizowanego wypoczynku dzieci lub niezorganizowanego. Podaj email to wyślę Ci regulamin i tabelę ze stawkami , załączniki , które musisz wypełnić i złożyć.
              • hanka2501 Re: Wniosek na dofinansowanie wypoczynku.. 13.06.12, 08:37
                hanka2501@gazeta.pl

Bardzo serdecznie Ci dziękuję Małgoniu :)
                • hanka2501 Małgonia70 19.06.12, 23:18
                  przypominam się :)
                  • malgonia70 Re: Małgonia70 20.06.12, 20:40
                    Przepraszam Haniu wyślę jeszcze dziś na pocztę , nie wchodziłam ostatnio na forum ....
                    • hanka2501 Re: Małgonia70 21.06.12, 10:34
                      Dziękuję Małgosiu. Wszystko dotarło. A masz może jeszcze regulamin?

Zastanawiam się jakie są warunki wypoczynku zorganizowanego dzieci? W tabeli jest informacja "Dofinansowanie do kosztów wypoczynku zorganizowanego na każde dziecko. Dofinansowanie do świadczeń związanych z opieką nad dziećmi (na każde dziecko) np. w żłobkach, przedszkolach w zł"

Czyli wystarczy aby dziecko uczęszczało do przedszkola??? Nie ogarniam tego. Zawsze korzystałam tylko z wypoczynku niezorganizowanego i nie mam pojęcia jak to rozgryźć. Może ktoś się orientuje? Będę wdzięczna za pomoc.
                      • pinesska3 Re: Małgonia70 21.06.12, 13:10
                        Czy ja również mogę prosić o regulamin, tabele itp.? pinesska3@gazeta.pl

Z góry dziękuję
                        • hanka2501 Re: Małgonia70 21.06.12, 13:19
                          Pinesska prześlę Ci to co dostałam od Małgoni :)
                          • pinesska33 Re: Małgonia70 21.06.12, 13:40
                            Prześlij mi to wszystko jeszcze raz na pinesska33@gazeta.pl bo przez przypadek usunęłam tamto konto ;-/
                      • miecia14 Re: Małgonia70 21.06.12, 18:36
                        wypoczynek niezorganizowany-jeśli posiadasz dochody w podanych przedziałach , to po złożeniu dokumentów dostaniesz kaskę:)
                        wypoczynek zorganizowany-np.kolonie, wczasy z rodzicami, także te zagraniczne wojaże:) - tu kwota trochę większa ale musisz przedstawić najlepiej rachunek, umowę i musi być tam wyszczególnione dziecko i ile za nie zapłaciłaś.
                        • hanka2501 Re: Małgonia70 20.07.12, 12:42
                          A orientujecie się jak długo się czeka? U mnie minęło już 3 tygodnie a kasa mnie nagli ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka