Dodaj do ulubionych

Manipulacja.

21.08.12, 22:28
Coraz mniej tu zaglądam i chyba całkowicie zrezygnuje z wypowiadania się tutaj, pomimo że moje wpisy miały na celu przedstawienie rzeczy wymagających naprawy, tak aby Bank funkcjonował jak jeden organizm. Czytanie rozmowy pomiędzy trzema tymi samymi osobami mija się z celem. Ukryty Wafel (dawny wredny pierog) wytyka innym łamanie regulaminu, a sam łamie regulamin i manipuluje. Czy to się kiedyś skończy? :)
Postanowiłem przypomnieć 3 cytaty jakie przypadkowo wyszukałem naszego wielkiego pomocnika z Centrali - Ukrytego Wafla :)

Autor: ukryty_wafel 28.07.12, 14:49
Exworkerze zgreedku. - jeśli uważasz się za super inteligentnego, to nim nie jesteś.
Pamiętaj o tym [b]schizofreniku[/b]. Tak wiec wszystkie postulaty bym np. Ja stad znikl to [b]walenie trolowym głupim lbem w mur[/b]. Nigdy stad nie odejdę. [b]Mam w d..... [/b]Wszystkie Twoje prośby
[b]Normalny człowiek z idiota nie polemizuje.[/b]

Autor: wredny_pierog 06.05.12, 09:49
Ja byłam dawno, dawno temu w podobnej sytuacji. Zarabiałam niewiele więcej od Ciebie, pracowałam w wielkim molochu, gdzie czułam się zupełnie niepotrzebnym trybikiem. I gdy rozmowy o podwyżce nic nie dały, kiedy prośby o jakiś rozwój, o jakąś zmianę nic nie dały - ja postawiłam ultimatum - albo coś zmienicie, albo odchodzę.
Odeszłam. [b]Musiałam z małym dzieckiem zmienić swoje życie. Nie było to łatwe. Musiałam.[/b]

Autor: wredny_pierog 15.12.11, 18:33
[b]Największym moim osiągnięciem było urodzenie i wychowanie dwójki dzieci. [/b]
Czy Pan jest w stanie pochwalić się podobnym osiągnięciem?

Cześć z tych cytatów pochodzi jeszcze z okresu jak Pan ukryty wafel jako wredny pierog polemizował z Panem Przewodniczącym ZZ :) Jak widać największym osiągnięciem było dla ukrytego Wafla urodzenie i wychowanie dwójki dzieci :) Tak samo w to uwierzyłem, jak w to, że ukryty wafel często pisze z ubikacji, ma wolne i jest na urlopie oraz często podróżuje.
Te podróże są chyba tylko z pokoju 505 do pokoju 509 :)
Dobranoc.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: Manipulacja. 21.08.12, 22:47
      A więc trzymaj się. Za wszystko co złe .... przepraszam. -:)
      • exworker Re: Manipulacja. 21.08.12, 22:58
        nie "trzymaj się" tylko zrób coś, żeby nie ochodzili z forum

waffen i jego klony wygrywają - zaśmiecili forum, obrzydzili ludziom pisanie, zmobbingowali myślących inaczej

"trzymaj się" to powiedz waffenowi i jego przydupasom
        • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:23
          exworkredekfreud napisał:

> nie "trzymaj się" tylko zrób coś, żeby nie ochodzili z forum

A czemu? Chce odchodzić niech odchodzi. On odchodzi ty zostajesz piszecie to samo
          Tak samo i macie takie same poglądy, razem sobie wpijacie sie w swoje usta, on znika pojawiasz sie ty (różnica paru minut) ty znikasz, pojawia sie on (różnica kilku minut)
          Jego "zniknięcie" nic nie zmienia. Wielki tytuł "manipulacja" jakby sie wielka tragedia stała, odnosi sie niby do moich wcześniejszych wcieleń. A prawda jest taka, ze nie jest ważne kto kim tutaj jest. Ważne jest co sie pisze i jak sie pisze i co mozna zrobić. O mojej płci ńikt tu sie nie dowie, bo nie chce by ktokolwiek wiedział kim jestem.

Mogę swobodnie pisać jako wredny pierog, mogę pisać jako ukryty Wafel, ale to nie jest manipulacja, ale przyjęta konwencja. Nikt tu nie pisze o swojej rodzinie ńikt nie pisze gdzie mieszka. Ja zrobiłam to celowo, bo wiedziałam, ze w pewnym momencie ludzie bedą zainteresowani kim jestem. A tego po prostu nie da sie rozpoznać, dlatego kiedyś tu była sympatyczna, chociaż wredną suka teraz jestem sympatycznym, dosadnie piszących Waflem.
          A to kim jestem będzie zagadka i tak pozostanie, bo ja tak chce.

Nie mam zamiaru tworzyć kolejnych klonów. Ja przyznaje. I mówię otwarcie kim tu byłam i kim teraz jestem. Natomiast sorry, ze nie uwierze nagle w kolejne odejścia i przyjścia. Exworkredekfreud nagle odkrył kolejny patent na mieszanie tutaj. Ja Cię Pociesze - odszedł Jokker, pozostał Exworkredefraud :) a pewnie pojawi sie ktoś następny.

>
          > waffen i jego klony wygrywają

Dobra dobra :) juz sie wzruszam :) to nie mecz. Wkurza Cię wszystko co ze mną jest związane.
          Nawet drobna przysluga jest tutaj be, bo niszczy Twoje misternie spełnione bzdury.
          Mnie tez nie ruszają kolejne przejawy Twojej schizofrenii (tak, tak) i mam w d....ie co napiszesz i myślisz na moj temat.
          Mozesz sobie to zapisać w kajeciku i powtarzać jak mantrę. To co nas różni Exworkredekfreudzie poza wieloma sprawami to tez to, ze ja o swoim jedynym klonie sam napisałem. A Ty nawet nie musisz :)
          Który Twoj kolejny klon ładnie pożegna sie z Forum? Redek? Czy 4 costam?
          Bo cos naglenstracili ochotę do dzielenia sie swoimi "głębokimi" refleksjami?
          Zapomniałeś haseł do profilu Exworkredekfreud ?

>zaśmiecili forum, obrzydzili ludziom pisanie,

Jak na razie ty to tylko robisz. A ja przyznaje obrzydzenie Ci obrzydzenie tego forum.
          Pokazuje ludziom, ze mozna tu normalnie pisać i faktycznie mozna sobiecs doradzić pomoc.
          I dlatego to Ty i Twoje klony jesteście niewiarygodni.

>z
          > mobbingowali myślących inaczej

Chłopie, ty naprawdę nie wiesz co piszesz. Ty biedactwo taki jesteś zmobbingowany?
          Małe przypomnienie z tego jak odzywasz sie do dorosłych:

> Zamknąć to możesz swojego bezczelnego, żałosnego ryja a nie to forum.

To Twoje słowa Exworkredekfreudzie und Jokkerze :)

> "trzymaj się" to powiedz waffenowi i jego przydupasom

Niech powie. Będzie to gadanie po proznicy :)
          Papa Jokerze, papa :)
    • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:03
      Wszystkiego dobrego życzę. :) powodzenia w realnym życiu.
      • exworker Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:09
        Nawzajem. W szczególności życzę Ci, abyś wrócił do szczęśliwego życia w realu zamiast siedzieć tu 24 / 7.
        • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:28
          exworkredekfreud napisał:

> Nawzajem. W szczególności życzę Ci, abyś wrócił do szczęśliwego życia w realu z
          > amiast siedzieć tu 24 / 7.

No zobacz, ja Ci mówię swoje a Ty swoje. Nie siedzę tu jak Ty dniami i nocami. Zaglądam od ok. 6:00 do 7:30 poznieji po pracy. W trakcie zagladam jak mam chwile. W życiu jestem szczęśliwy, chociaż wiesz, latka lecą :) dzieci zdrowe partner ten sam i kocha wciąż. Więc nie narzekam :) dzięki za zycżenia. Juz sie spełniły :) teraz moze konkretnie komuś pomożesz zamiast tyle gadać i nie na temat? He?
          Pewnie próżne nadzieje, No nie? Ale próbowałem Panie Dyrektor :)
          Pa
          • skuter44 Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:34
            Ale szybko piszesz. Gratuluję. -:)
            • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:47
              skuter44 napisał:

> Ale szybko piszesz. Gratuluję. -:)

Skuter, bo tylu latach pracy jak Ty to ja będę pisał jeszcze szybciej :)
              To szybkie pisanie nie jest trudne, trzeba tylko wiedzieć co pisać :)

Powoli czas iść spać :) Exworedekfreud juz pożegnał sie z Forum, ekspediujac Jokkera na słuszna emeryturę z przytupem, pewnie juz sie redek i 4costam sie tez nie pojawi, pojawia sie za chwile nowe klony, ktore zaczną sie wpijać w usta Exworkredefreuda i tak naprawdę nic sie nie zmieni. Pomiędzy moje próby przemówienia do resztek rozsądku Exorkredekfreuda i jego klonów, dla znudzenia wszystkich ciągłym powtarzaniem tego samego do skutku zaczną sie pewnie za chwile jakies nowe dyskusje, moze ktoś wreszcie tez uwierzy, ze mozna pewne sprąwy załatwić na lepsze i wtedy tez Exworkredekfreud będzie dalej przeszkadzał z kolejnymi "genialnymi" tekstami prowokujacymi mnie do coraz bardziej szyderczych odpowiedzi. I pewnie stojąc nad grobem będę pisał juz dużo wolniej, że Exworkredekfreud niczego nie rozumie i oddam ostatnie tchienienie, ktore uraduje wielce Exworkredekfreuda po czym on tez ryknie na caly glos "na mojem stanelo!" i zakonczy z rozkoszy swoje nudne życie Dyrektora wirtualnego prźedsiebiorstwa :)

No powiedz Kolego Skuter :) wesoło nie?
              Dobranoc :)
              • skuter44 Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:54
                Robisz dobrą robotę ... i to na wesoło. Bez klonów. Dobrej nocy. -:) Do jutra ? .... pięć minut.
                • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 22.08.12, 00:10
                  A zaraz wstać trzeba, krowy wydoić przed wyjściem, kury nakarmić (albo odwrotnie, juz trochę nie kojarze) i wsiąść w furmanke i do roboty jechać, dobrze, ze żona dobrze powozi, to na wybojach mniej błędów na moim ostatnim krzyku techniki robić będę :)
                  dobranoc czytającym i nieczytajacym :) Wafla
          • jota1974 Re: Manipulacja. 21.08.12, 23:46
            Dzień dobry.
            Odczuwam dyskomfort gdy wchodzę na forum i widzę wpisy Ukrytego Wafla.
            Jak wielkim trzeba być frustratem, by ustosunkowywać się oddzielnie do każdego zdania przedmówcy. Jak bardzo maluczkim i małostkowym trzeba być?
            Ukryty Wafel jest TROLLEM, który kocha to co robi i odnoszę wrażenie, że jeszcze pobiera za to wynagrodzenie. Ale cóż żadna praca nie hańbi.
            Forumowicze dzielą się informacjami na temat podwyżek, zwolnień, itp. Ukryty Wafel swoimi wypowiedziami zmienia tok rozmowy i już po kilku wpisach nikt nie pamięta o temacie wątku, w którym się znalazł. Ukryty Wafel zamula forum i utrudnia wymianę informacji.
            Oczekuję olbrzymiego elaboratu na mój temat, gdzie ustosunkowuje się Pan/Pani do każdego napisanego przeze mnie zdania. Proszę bardzo. Dla mnie nie ma to już żadnego znaczenia. Nigdy bowiem nie wejdę w żadną pańską wypowiedź, nie będę się z nią zapoznawać ani też jej komentować.
            Ja wchodzę na forum by dowiedzieć się czegoś o PKO, podwyżkach, zwolnieniach grupowych, itp. Rzeczach, które moim zdaniem interesują przeciętnego pracownika a do których nie ma on dostępu.
            Dlaczego warunki przyznawania podwyżki są tajne. Dlaczego trzeba zdobywać informacje pokątnie a nie są one dostępne oficjalnie. Dlaczego o podwyżce i jej wysokości muszę dowiadywać gdy pensja wpłynie na konto (robię różnicę z poprzednim miesiącem i obliczam kwotę brutto – żenada). Przełożeni zachowują się jakby wynagrodzenie i podwyżki to był jakiś poboczy temat. A ja chodzę do pracy dla wynagrodzenia.
            DLATEGO APELUJĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW:
            IGNORUJMY WYPOWIEDZI UKRYTEGO WAFLA!!!
            Ukrytemu Waflowi dziękuję i nie wchodzę z nim w polemikę.
            • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 22.08.12, 00:08
              jota1974 napisała:

> Dzień dobry.

Dobry wieczór?

> Odczuwam dyskomfort gdy wchodzę na forum i widzę wpisy Ukrytego Wafla.

Jakże by inaczej :) Ale dobrze, ze to piszesz. Kolejne głosy frustracji zagrzewają mnie do pisania :)

> Jak wielkim trzeba być frustratem, by ustosunkowywać się oddzielnie do każdego
              > zdania przedmówcy.

Powiem Ci, ze zerowym. Wystarczy chcieć byc tak sumiennym, by nie uronic i nie stracić żadnej kwestii z ktora ktoś sie do mnie lub pod moim adresem zwraca.

> Jak bardzo maluczkim i małostkowym trzeba być?

Cholernie maciupinko maleńkim trzeba byc. Bardzo takim piciu piciu :)

> Ukryty Wafel jest TROLLEM, który kocha to co robi i odnoszę wrażenie, że jeszcz
              > e pobiera za to wynagrodzenie.

Wiesz, wszystkie klony Exworkredekfreuda ciagle Tomasz twierdza. Ja na to samo odpisuje.
              Więc sie znowu powtórzę: ile byś mi zapłaciła za pisanie tutaj? Bo za żadne pieniadze ja bym sie nie zgodził :)
              Tu mogę pisać tylko dlatego ze chce.

> Forumowicze dzielą się informacjami na temat podwyżek, zwolnień, itp. Ukryty Wa
              > fel swoimi wypowiedziami zmienia tok rozmowy i już po kilku wpisach nikt nie pa
              > mięta o temacie wątku, w którym się znalazł.

No tak. I Ukryty Wafel to Zlo wcielone tego Forum, pitoli bezsensu i składu, jest tu zupełnie zbędny i najlepiej go ubić, ukatrupić, bo przez nie wszystko sie psuje, mleko kwasnieje i kobiety zachodzą w niepożądaną ciążę. Mm pytanko Skarbie, co ja Tobie osobiście zrobiłem?

>Ukryty Wafel zamula forum i utrudn
              > ia wymianę informacji.

Ciekawej - a w którym miejscu ten paskudni Wafel to robi?

> Oczekuję olbrzymiego elaboratu na mój temat, gdzie ustosunkowuje się Pan/Pani d
              > o każdego napisanego przeze mnie zdania.

Proszę uprzejmie. Pare zdań wycialem, bo nie wnoszą one do dyskusji nic nowego.

>Dla mnie nie ma to już
              > żadnego znaczenia.

Ależ czemu? Przecież każda wypowiedz na temat ma znaczenie! Czy nie lepiej było napisać jedno zdanie w stylu Exworkredekfreuda np. "ukryty Wafel to menda i niech go Bóg pokarze"
              I nie byłoby tak lepiej niz sie rozpisywać?

>Nigdy bowiem nie wejdę w żadną pańską wypowiedź, nie będę si
              > ę z nią zapoznawać ani też jej komentować.

Ale to widać :) proszę mnie nie czytać. Ba, nawet odradzam. Polecam czytanie wpisów genialnego, niesamowicie przenikliwego super erudyty i człowieka władzy Pana Exworkredekfreuda. To co dowiesz sie od niego napewno rozjasni Ci życie i na pewno uczyńi Cię szczesliwsza. Po mnie będziesz miała zgage, nudnosci i biegunke. Proszę nie czytaj mnie.

> Ja wchodzę na forum by dowiedzieć się czegoś o PKO, podwyżkach, zwolnieniach gr
              > upowych, itp

Ponieważ nie czytasz mniej to nie wiesz, ze ja pare słów na te tematy jednak napisałem.
              Ale.... Wiesz, czytając wypowiedzi Exworkredekfreuda niestety sama odkryjesz, ze on tez nic w tych tematach nie wniósł. Więc będzie faktycznie cieżko.

> Dlaczego warunki przyznawania podwyżki są tajne.

Nie są tajne. Są znane. Średnia podwyżka na jednostkę, to ok 3-4% puli wynagrodzenia, rozdzielona według określonych przez Dyrektora jednostki Ciebie zatrudniającej.
              Dlatego Ci co dostają podwyżki wiedza ile dostali, a ponieważ niektórzy niedostali, to sie nie chwalą. Ja nie dostałem podwyżki. Nie zasłużyłem.

> Dlaczego trzeba zdobywać infor
              > macje pokątnie a nie są one dostępne oficjalnie.

Bo Ci co maja wiedzieć, to wiedza. O tym tez gdzieś pisałem, ale jak piszesz Ty mnie nie czytasz.

>Dlaczego o podwyżce i jej wyso
              > kości muszę dowiadywać gdy pensja wpłynie na konto (robię różnicę z poprzednim
              > miesiącem i obliczam kwotę brutto – żenada).

Bo Twoj szef do dupa. Powinien Ci powiedzieć ile dostałaś podwyżki i czemu Ty i za co.
              Idź do szefa i go objedź. On wszystko wie.

> DLATEGO APELUJĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW:
              > IGNORUJMY WYPOWIEDZI UKRYTEGO WAFLA!!!

Podpisuje sie pod apelem. Gorąco namawiam do jego poparcia. Niech nikt mnie nie czyta, życie będzie od razu piękniejsze, podwyżki większe a to Forum będzie nudniejsze!

> Ukrytemu Waflowi dziękuję i nie wchodzę z nim w polemikę.

Ale fajnie :) to mogę iść wreszcie spać :) dziekuje :)
              I serdecznie pozdrawiam
              • tujejekscelencja Re: Manipulacja. 22.08.12, 00:19
                Witam,
                Podwyżek, poza nielicznymi inflacyjnymi - nie będzie. Niestety, Bank nie ma pieniędzy.
                Cieszmy się, że w ogóle mamy pracę! W Hiszpanii bezrobocie rekordowe, a u nas? Mamy ten luksus, że możemy pracować. Nie myślcie sobie, ale Zarząd też ma teraz ciężkie czasy. To wielka odpowiedzialnośc prowadzić takie ogromne przedsiębiorstwo jakim jest Bank PKO. I również dla Zarządu jest to praca nie zapłacona, a nikt z członków tego gremium nie narzeka -wszyscy sumiennie pracują.
                Zatem pracujcie i pozwólcie innym pracować!
                Pozdrawiam. Wasza Jej Ekscelencja.
                • skuter44 Re: Manipulacja. 22.08.12, 07:21
                  Smutna to, poranna wiadomość.
                  • kotwica110 Re: Manipulacja. 22.08.12, 18:55
                    wafel/pieróg to kłamca , oszust i ignorant,przyznaje się otwarcie do tego,że wszystkich na forum okłamał i jest z tego szczesliwy,na wszystko ma wymówke.
                    jego wypowiedzi nic nie wnoszą tylko zaśmiecają forum,czepiałeś sie wczesniej przewodniczącego zwiazku,ze lewa zbiórka kasy itp,roznica jest taka ,że on się przedstawił a ty,nie ma odwagi?
                    takiego rzniesz cwaniaka,ze "derektorów" bedziesz zwalniał pewnie,jak chcesz pomóc pracownikom,w jaki sposob? co ty możesz zrobić,jakie masz uprawnienia i kto ci je nadal?
                    • exworker Re: Manipulacja. 24.08.12, 09:07
                      Masz rację ale to nic nie zmienia. Po nim wszystko spływa. Mobbingował Sebastiana, terazmnie i zawsze tak będzie robił bo to taki typ. Pisze pod wieloma nickami, wymyśla niestworzone historie itd. Osoba kompletnie niewiarygodna aż do granic śmieszności.
                      • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 24.08.12, 09:23
                        exworkredefreud napisał:

> Masz rację ale to nic nie zmienia.

Dokładnie - to nic nie zmieni Exworkredefreud. Ze mną można tylko rzeczowo, konkretnie i na temat.

>Po nim wszystko spływa.

Dokładnie, moja edukacja przynosi efekty. Czemu jednak nie wrzuciłeś mnie do grona nieprzyjaciół? Czy dlatego, że nie możesz się obyć beze mnie? :-)

> Mobbingował Sebastia
                        > na,

Nie mobbingował, ale punktował. I do dzisiaj nie ma odpowiedzi, na konkretnie postawione pytania. Mógł mnie Pan Sebastian roznieść, gdyby odpowiedział na jedno pytanie. Na jedno! Ale nie odpowiedział na żadne, tylko zebrał się i sobie poszedł albo pisuje pod nickiem :)
                        Ale ja wciąż czekam...

> terazmnie

Terazcie - punktuję. Tak, przyznaję, mam na Ciebie oko. Bo chcesz tu uchodzić i za Boga, Sędziego i kata. Uzurpujesz władzę "reprezentowania większości", której za sobą nie masz.
                        Uzurpujesz sobie władzę decydowania, kto tu ma być, a kto nie być, co można pisać, tutaj a czego nie można, dopuszczasz pewne tematy a niektórych nie tolerujesz i dlatego ja się na Ciebie uwziąłem. I masz rzeczywiście przerąbane - bo jak ja się uwezme, to nie odpuszczam.
                        Odpuszczę Ci tylko i wyłącznie jak zaczniesz się normalnie zachowywać, nie obrażac tu ludzi, nie wyzywać, nie zaglądać im do rozporków, nie badać rodziny do 10 pokolenia wstecz, nie oceniać, nie sądzić, ale po prostu z życzliwościa rozmawiać. Bo ja jednej rzeczy w życiu nie cierpię - jednej jedynej - Galopującej głupoty.

> i zawsze tak będzie robił bo to taki typ.

Tak jest. Wreszcie po tylu tygodniach pisania to poniał! Geniusz niebywały!
                        I wiesz co? I od razu się na Forum wszystko uspokoiło. I tak ma być.

> Pisze pod wieloma nicka
                        > mi,

Pisze teraz pod jednym ale Ty twierdzisz inaczej - wolno Ci. Możesz popełniać Exworkredekfreudze głupoty, ale nie narzekaj, nie chlipaj mi tu, jaki ty z tego powodu jesteś biedny i nieszczęśliwy. Mam znowu zrobić tu wklejkę z tego jak ubliżałeś innym?

> wymyśla niestworzone historie itd.

Jak to niestworzone. No odpaliłem Twojego nicka, by ożywić Forum, bo od wczoraj zamarło - tylko Twój klon się znowu ożywił i biedny skuter prowadzi z nim kulturalną, ale beznadzieją dyskusję.

>Osoba kompletnie niewiarygodna aż do gra
                        > nic śmieszności.

Powaga? Ale jedyna, która swoje słowa ma pokrycie w faktach. Niewiarygodna dla Ciebie?
                        A wiesz gdzie ja mam Twoje osądy i opinie na mój temat? Dokładnie! tam gdzie wiatr nie wieje i słońce nie dochodzi :) Bo ty sam jesteś niewiarygodny. I jako były pracownik Banku i jako Dyrektor w firmie. O! :-)
                        Wiec tu nie chlipaj, tylko mnie wpisz na listę nieprzyjaciół i nie będziesz się musiał wysilać.
                        Ja i tak sprawia, że mnie nienawidzisz, wściekam Cie, gdybyś mógł to byś doniósł na mnie jak poseł PIS piękny Tomuś, ale nie możesz. I bardzo dobre. Mądrze gadaj, to się wszystko ułoży
                        Zdrowia życzę.
                        • s.obuch-woszczatynski Re: Manipulacja. 24.08.12, 10:44
                          ukryty wafelku

Złożyłem Ci i Twojej kobiecej tożsamości konkretną i krótką propozycję. Nie odpowiedziałeś do dziś. A podobno tak interesuje Cię prawda i odpowiedzi na zadane pytania?! Ciebie nie trzeba punktować. Robisz to sam ponieważ nie pamiętasz komu i co nakłamałeś. Ukrywanie się pod wieloma nickami to Twoja domena, więc proszę nie stosuj swoich miar do innych.
                          Powodzenia w zamulaniu forum
                          Pisz szybko i efektywnie ze swojej łazienki

Sebastian
                          • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 24.08.12, 14:44
                            s.obuch-woszczatynski napisał:

> ukryty wafelku

Siema Dwojga Nazwisk :-) Przewodniczacy - dawno Cię nie widziałem na Forum :) chociaż byłeś tu, byłeś :)

Wiedziałem jednak, że czuwasz i Cię wywołam do tablicy :)
                            A ty się nie mogłeś powstrzymać :) Tęskniłeś? Na poczatku mam pytanie, czy doniosłeś już do prokuratury na afery, które podobno wykryłeś? Hę? Czy prokuratura wszczęła śledztwo? Zamieniam sie w słuch :) jestem ciekaw niewsów :) W Banku ani widu ani słychu - nic się nie dzieje, ciężko pracujemy :-)

>
                            > Złożyłem Ci i Twojej kobiecej tożsamości konkretną i krótką propozycję.

Tak, pamietam, miałem się przed Waszą Świętobliwością ujawnić, i mnie chciałes wszystko przedstawić. Ale ja tę Twoją propozycje odrzuciłem, moją kobieca tożsamość była z lekka rozbawiona tą propozycją, obawiała się molestowania :)

>Nie odpowiedziałeś do dziś.

Bo mysłałem, żeś bardziej domyślny :) Milczenie jest złotem. Takie było moje odrzucenie tej niepoważnej propozycji. Z wiadomych względów. Więc powtórzę - Ty Wasza Świętobliwość tu publicznie deklarowałeś, pisałeś informacje o tym, że Cię bank tak wykończył, że aż trafiłeś do szpitala (sugerując, że to Bank jest sprawcą Twej choroby - prosiłem byś podał czym Cie Bank zaraził czy uszkodził - bez skutku), tu zachęcałeś do przekazywania pieniedzy na rodzinę samotnej, ś.p. naszej Pracownicy , etc. więc wracam do kwestii, byś Ty nie mnie, ale ludziom tutaj wyjaśnił, jaka jest prawda. Np. o tym ilu i jak pomogłeś osobom. etc. Nie mnie. Innym. A Ty mnie chcesz tak na boczek wziąść by inni nie wiedzieli, co mi powiesz i co? Czule mi wyszeptać jak Ja malutki jestem i się Ciebie obawiam Wielkoludzie :)

Tyś wielki Przewodniczacy a ja? Mały Pikuś :)??
                            O! Dlatego Twoja propozycja niemoralna została w milczeniu odrzucona jako niepoważna.

>A podobno tak interesuje Cię prawda i odpowiedzi na zadane pytania?!

Mnie? NIEEE! Co Ty Wasza Świętobliwość. Mnie te odpowiedzi są znane. Ponieważ publicznie to ogłaszałeś, chce publicznej odpowiedzi! Tyś tutaj się chwalił, nie ja :)

Mało tego, zadałem Ci masę pytań, na które nie udzieliłeś żadnej odpowiedzi mimo (zero odpowiedzi), że tu się chwaliłeś, tym o co pytałem. Wiem czemu nie piszesz :) ?

Ja wiem czemu, bo Ty wiesz jaka jest prawda i że prawdy tu napisac nie możesz, bo wtedy wyjdzie wszystko - stracisz twarz (już ja straciłeś, tylko jeszcze nie wiesz o tym). Jak skłamiesz, ja to będe wiedział. Logicznie myślacy człowiek szybko sobie wyrobi zdanie sam. Ja nic pisac nie muszę - Ty powinieneś, jeśli nadal uważasz się za Męża Opatrzności, Wielkiego Przewodniczacego i Świętobliwość w jednym :)

Napisz prawdę :) a prawda nas wyzwoli :)

>Ciebie nie trzeba punktować.

Nie trzeba, ale jak ktoś koniecznie chce, to mu wolno. A ja będę mu odpowiadał, a jakże.
                            Jestem tu jako ta zmora nocna (o! mam pomysł na Twój nowy nick) :-)

> Robisz to sam ponieważ nie pamiętasz ko
                            > mu i co nakłamałeś.

Ponieważ Wasza Świętobliwość uważasz, że gdzieś skłamałem, to proszę o fakty. Gdzie?
                            Na kłamstwo Ty Mój Przewodniczący jest jedna metoda - fakty. Więc przedstaw fakty - gdzie skłamałem?

Wtedy kiedy Cię pytałem? No ja np. coś tam wiem. Ale mogę się mylić, prawda? Więc się pytam. Pytam się i pytam i Ty wciąż chcesz mnie tak na boczek wziąźć i nie odpowiesz. A ja chcę byś publicznie powiedział! "Ty Wredny Pierogu, Ty Wstrędny Waflu, no to masz, chciałeś! Bank mnie wykończył bo...., pomogłem N osobom w taki to a taki sposób, temu X pomogłem bo dzięki mnie wrócił do pracy, temu B pomogłem, że pracy nie stracił. W sumie pomogłem XY osobom! Zawiadomiłem prokuraturę o tym, iż nieznany sprawca nasrał mi na wycieraczkę, powiadomiłem stosowne organa o aferach, jakie wykryłem. Oto numer zawiadomienia, etc."
                            O!
                            Tak jakbyś napisał, to było by już po krzyku. A Ty zamiast konkretów sie do mnie chcesz przytulać! A ja hetero jestem :)

> Ukrywanie się pod wieloma nickami to Twoja domena,

Powaga? A ja myślałem, że Twoja Exworkredefreudzie :) Głupio Ci co?
                            :-)

> więc proszę nie stosuj swoich miar do innych.

Waszmości - a czemuż to nie?!

> Powodzenia w zamulaniu forum
                            > Pisz szybko i efektywnie ze swojej łazienki
                            >

Już się robi - o to efekty :) Czuwaj :)

> Sebastian
                            Wafel :-)
                            • exworker Re: Manipulacja. 24.08.12, 15:33
                              > Wiedziałem jednak, że czuwasz i Cię wywołam do tablicy :)
                              > A ty się nie mogłeś powstrzymać :) Tęskniłeś? Na poczatku mam pytanie, czy doni
                              > osłeś już do prokuratury na afery, które podobno wykryłeś? Hę? Czy prokuratura
                              > wszczęła śledztwo? Zamieniam sie w słuch :) jestem ciekaw niewsów :) W Banku an
                              > i widu ani słychu - nic się nie dzieje, ciężko pracujemy :-)

Szczególnie ty ciężko pracujesz - cały dzień na kiblu albo w internecie ( to twoje słowa ).
                              > >
                              > Tak, pamietam, miałem się przed Waszą Świętobliwością ujawnić, i mnie chciałes
                              > wszystko przedstawić. Ale ja tę Twoją propozycje odrzuciłem, moją kobieca tożsa
                              > mość była z lekka rozbawiona tą propozycją, obawiała się molestowania :)

On pisze z imienia i nazwiska a ty kryjesz swoje tchórzostwo i szmaciarstwo za pszasnymi żarcikami.

> >Nie odpowiedziałeś do dziś.
                              >
                              > Bo mysłałem, żeś bardziej domyślny :) Milczenie jest złotem. Takie było moje o
                              > drzucenie tej niepoważnej propozycji. Z wiadomych względów. Więc powtórzę - Ty
                              > Wasza Świętobliwość tu publicznie deklarowałeś, pisałeś informacje o tym, że Ci
                              > ę bank tak wykończył, że aż trafiłeś do szpitala (sugerując, że to Bank jest sp
                              > rawcą Twej choroby - prosiłem byś podał czym Cie Bank zaraził czy uszkodził - b
                              > ez skutku), tu zachęcałeś do przekazywania pieniedzy na rodzinę samotnej, ś.p.
                              > naszej Pracownicy , etc. więc wracam do kwestii, byś Ty nie mnie, ale ludziom t
                              > utaj wyjaśnił, jaka jest prawda. Np. o tym ilu i jak pomogłeś osobom. etc. Nie
                              > mnie. Innym. A Ty mnie chcesz tak na boczek wziąść by inni nie wiedzieli, co m
                              > i powiesz i co? Czule mi wyszeptać jak Ja malutki jestem i się Ciebie obawiam W
                              > ielkoludzie :)

Ty masz wszystkich za głupców - nigdy nie odpowiadasz na niewygodne pytania.

> Tyś wielki Przewodniczacy a ja? Mały Pikuś :)??
                              > O! Dlatego Twoja propozycja niemoralna została w milczeniu odrzucona jako niepo
                              > ważna.

Oczywiście, że jesteś mały pikuś w sensie człowieka.

> >A podobno tak interesuje Cię prawda i odpowiedzi na zadane pytania?!
                              >
                              > Mnie? NIEEE! Co Ty Wasza Świętobliwość. Mnie te odpowiedzi są znane. Ponieważ
                              > publicznie to ogłaszałeś, chce publicznej odpowiedzi! Tyś tutaj się chwalił, ni
                              > e ja :)
                              >
                              > Mało tego, zadałem Ci masę pytań, na które nie udzieliłeś żadnej odpowiedzi mim
                              > o (zero odpowiedzi), że tu się chwaliłeś, tym o co pytałem. Wiem czemu nie pisz
                              > esz :) ?

Nie umiesz podać nawet w jakim departamencie pracujesz o on ma ci przekazywać tajne informacje publicznie. Zwariowałeś ? Namawiasz go do przestępstwa ? Prowokacja ?

> Ja wiem czemu, bo Ty wiesz jaka jest prawda i że prawdy tu napisac nie możesz,
                              > bo wtedy wyjdzie wszystko - stracisz twarz (już ja straciłeś, tylko jeszcze nie
                              > wiesz o tym). Jak skłamiesz, ja to będe wiedział. Logicznie myślacy człowiek s
                              > zybko sobie wyrobi zdanie sam. Ja nic pisac nie muszę - Ty powinieneś, jeśli na
                              > dal uważasz się za Męża Opatrzności, Wielkiego Przewodniczacego i Świętobliwość
                              > w jednym :)

Bo i nic nie piszesz ciekawego.

> Nie trzeba, ale jak ktoś koniecznie chce, to mu wolno. A ja będę mu odpowiadał,
                              > a jakże.
                              > Jestem tu jako ta zmora nocna (o! mam pomysł na Twój nowy nick) :-)

Pomsyły jakkogoś mobbigować zachowaj dla siebie mendo.
                              > > Robisz to sam ponieważ nie pamiętasz ko
                              > > mu i co nakłamałeś.
                              >
                              > Ponieważ Wasza Świętobliwość uważasz, że gdzieś skłamałem, to proszę o fakty. G
                              > dzie?
                              > Na kłamstwo Ty Mój Przewodniczący jest jedna metoda - fakty. Więc przedstaw fak
                              > ty - gdzie skłamałem?

Skłamałeś mówiąc, że jesteś kobietą, pisząc spod różnych nicików, zarzucając mi, że ja piszę z różnych nicków ponoć z analizy informatycznej i wiele innych.

> Wtedy kiedy Cię pytałem? No ja np. coś tam wiem. Ale mogę się mylić, prawda? Wi
                              > ęc się pytam. Pytam się i pytam i Ty wciąż chcesz mnie tak na boczek wziąźć i n
                              > ie odpowiesz. A ja chcę byś publicznie powiedział! "Ty Wredny Pierogu, Ty Wstrę
                              > dny Waflu, no to masz, chciałeś! Bank mnie wykończył bo...., pomogłem N osobom
                              > w taki to a taki sposób, temu X pomogłem bo dzięki mnie wrócił do pracy, temu B
                              > pomogłem, że pracy nie stracił. W sumie pomogłem XY osobom! Zawiadomiłem proku
                              > raturę o tym, iż nieznany sprawca nasrał mi na wycieraczkę, powiadomiłem stosow
                              > ne organa o aferach, jakie wykryłem. Oto numer zawiadomienia, etc."
                              > O!
                              > Tak jakbyś napisał, to było by już po krzyku. A Ty zamiast konkretów sie do mni
                              > e chcesz przytulać! A ja hetero jestem :)

Nie bank ale tacy jak ty go wykończyli. Bank to ludzie.

> > Ukrywanie się pod wieloma nickami to Twoja domena,
                              >
                              > Powaga? A ja myślałem, że Twoja Exworkredefreudzie :) Głupio Ci co?
                              > :-)

Oceniasz po sobie bo ty piszesz z wielu nicków.

> > więc proszę nie stosuj swoich miar do innych.
                              >
                              > Waszmości - a czemuż to nie?!
                              >
                              > > Powodzenia w zamulaniu forum
                              > > Pisz szybko i efektywnie ze swojej łazienki
                              > >
                              >
                              > Już się robi - o to efekty :) Czuwaj :)
                              >
                              > > Sebastian
                              > Wafel :-)
                              • skuter44 Re: Manipulacja. 24.08.12, 15:54
                                Czyżby exworker = Seba ?
                                • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 24.08.12, 16:56
                                  skuter44 napisał:

> Czyżby exworker = Seba ?

Skuter, ciało może mdłe, ale głowa - szacun :)
                                  • szar_amysz Re: Manipulacja. 24.08.12, 17:53
                                    ukryty_wafel napisał:

> skuter44 napisał:
                                    >
                                    > > Czyżby exworker = Seba ?
                                    >
                                    > Skuter, ciało może mdłe, ale głowa - szacun :)
                                    Kurcze blade! W rzeczy samej!
                                  • odkryty_joker Re: Manipulacja. 24.08.12, 22:55
                                    Czyżby czuk=skuter=ukryty wafel?
                                    • ad63 Re: Manipulacja. 25.08.12, 21:54
                                      odkryty_joker napisał(a):

> Czyżby czuk=skuter=ukryty wafel?

Kurcze, czyli nie tylko mnie naszła tak teoria spiskowa.
                                      :)
                                      Nie pozostaje nic innego, jak przeczekać. Kiedyś przestaną mu/im za to płacić, to sytuacja wróci do normy. Najważniejsze to nie dać się zmanipulować i umieć samodzielnie wyciągać wnioski.
                                  • mistrzciemnosci Re: Manipulacja. 24.08.12, 23:11
                                    ukryty_wafel napisał:

> skuter44 napisał:
                                    >
                                    > > Czyżby exworker = Seba ?
                                    >
                                    > Skuter, ciało może mdłe, ale głowa - szacun :)

Czyżby Ukryty_wafel = exworker?
                                • lukaj1953 Re: Manipulacja. 24.08.12, 19:06
                                  dość manipulacji.Skuter nie udawaj,że nie wiesz o co chodzi.Ktoś tu robi krecią robotę! exworker-wyłącz się na jakiś czas i niech niektórzy polemizują sami z sobą!
                                  • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 24.08.12, 19:31
                                    lukaj1953 napisała:

> dość manipulacji.Skuter nie udawaj,że nie wiesz o co chodzi.Ktoś tu robi krecią
                                    > robotę!

Oj Lukaj. Spoko :) juz sie zmeczyl :)

>exworker-wyłącz się na jakiś czas i niech niektórzy polemizują sami z
                                    > sobą!

No problem w tym, ze jak sie Exworkredekfreud zamknie, to wlasnie zrobi sie spokój :)
                                    Ale jemu o to wcale nie chodzi :)
                                  • skuter44 Re: Manipulacja. 24.08.12, 21:26
                                    Witaj Lukaj. Nie biorę udziału w manipulacjach. Udział mój w wątku 'Manipulacja" jest taki jak w innych - w miarę zainteresowania wpisami innych. Jestem na forum. W większości przypadków wiem o co chodzi , mam swoje zdanie i włączam się swoimi wpisami. Po stronie prawdy, w tym mojej prawdy. Na forum jest "krecia robota" (jak Ty nazywasz) a ściślej nieuzasadniony argumentami , totalny atak na zarządzających bankiem . Do celów badania psychologicznego inspiruje się wykorzystuje , dyskusję forumową, m.in. na temat motywów poddawania się mobbingowi.
                                    "Zachęcasz" exworkera do urlopu na forum. Ale wyprowadzasz błędny wniosek. Gdyby spełniła się Twoja "zachęta" , nietrafna będzie twoja prognoza, że wtedy [u]to "niektórzy" [/u]nie będą polemizować sami ze sobą. Przecież ci "niektórzy" to mała grupka forumowiczów. Gdyby tak było forum by uspokoiło się, całkowicie zamarło. Moja prognoza jest inna to pracownicy banku, przychylni bankowi emeryci wejdą na forum (jak tu już było) ze swoimi problemami, informacjami, wnioskami, prośbami, krytyką przełożonych i zarządzających bankiem wejdą tu pracownicy. Otworzy się miejsce i czas na funkcjonowanie forum po myśli jego założyciela. A tematyka forum jest określona. Wolność wypowiedzi pełna.

Zauważyłaś jaki jest mechanizm/kolejność przepychanek na forum . (1) Nietrafny, ostry, bez argumentów niekulturalny wątek-atak. Następnie (2) konkretny, cierpliwy ale stanowczy wątek - odpowiedź. I tak w kółko. Dochodzą wpisy trolli i osób postronnych poszerzające i podgrzewające tę "dyskusję". Jeśli uznasz , że mam rację to zauważ jeszcze gdzie można przerwać błędne koło. Bardzo to jest proste ale niewykonalne.

Doceniam Twoją troskę o forum i intencję. Pozdrawiam
                              • ukryty_wafel Re: Manipulacja. 24.08.12, 16:55
                                Obuch exworkredekfreud napisał:

> Szczególnie ty ciężko pracujesz - cały dzień na kiblu albo w internecie ( to tw
                                > oje słowa ).

A Ty co? Nie lepszy :) A ty w to oczywiście wierzysz :) Ciekawe, że wierzysz w część moich słów a czemu w część nie wierzysz. Wierzysz w to w co chcesz wierzyć :) Ale wiesz o Bwana , że wiem, iż Ty wszystko wiesz, nawet to na czym siedzę i co robię pisząc na Forum :) Ech Exworkredefreud :)

> On pisze z imienia i nazwiska a ty kryjesz swoje tchórzostwo i szmaciarstwo za
                                > pszasnymi żarcikami.

A Ty piszesz z imienia i z nazwiska? Nie - no to czemu ja mam pisać? jak wszyscy będą wiedzieli, kto jest kto, ładnie się przedstawią to i ja to zrobie :)
                                Natomiast ja nie wiem, czy Pan podający się za Przewodniczącego Dwojga Nazwisk jest nim osobiście. To, że ma nicka o takim nazwisku, to jeszcze nic nie znaczy. On może być swobodnie też Tobą :) Natomiast rzeczywiście, żartuję, co rusz, ale poprzez żarty mówię cos bardzo dobitnie :) czego Ty biedactwo nie rozumiesz :)
                                Pisanie pod nickiem nie jest tchórzostwem (to kim Ty jesteś, jeśli nie piszesz pod nazwiskiem?) ani szmaciarstwem (o rany, tak obraziłeś wszystkich, w tym siebie i innych Poza Wielebnym na tym Forum) - tylko jest oznaką rozsądku.
                                Ale masz rację w jednym - anonimowości to nie zapewnia.

>
                                > Ty masz wszystkich za głupców - nigdy nie odpowiadasz na niewygodne pytania.
                                >
                                Ależ Broń BOŻE! Na jakie ja pytania nie odpowiedziałem - przypomnij mi mój Exworkredekfreudzie :) na pewno na nie odpowiem. Na wszystkie Twoje pytania odpowiadam zawsze, nawet te nienapisane :)
                                Np. Nie, teraz nie siedze na stolcu :)

> Oczywiście, że jesteś mały pikuś w sensie człowieka.
                                >
                                No widzisz, nie zawiodłeś mnie. Zawsze musisz obrazić przedmówcę. Tak, w sensie człowieka, jestem małoważny. Nawet powiem więcej, jestem nikim. Ale zobacz, mimo, że mnie nienawidzisz, byłbyś gotów mnie opluć, wyrzucic stąd, gdybyś tylko mógł, to chciałbyś w mordę przylać, ale nic nie możesz. Musisz takiego malutkiego, cipuńkiego człowiekczka czytać, musisz mu odpowiadać, nie możesz mnie zablokować! Musisz! Jestes ode mnie uzależniony. A jeśli ja jestem szmatą, gównem, małym człowieczkiem, to kim Ty jesteś, jesli Ty, taki wielki, mądry, człowiek, moralny, etyczny, wzór wszelkich cnót - musisz mnie czytać, nie możesz się powstrzymać, bo wiesz, że tak nie jest. Że mam siłę przebicia, więc się wściekasz i bluzgasz i starasz się drugą strone poniżyć :)

Jesli ktoś się pochyla nad gównem jak Ty, to jesteś od tego gówna zdecydowanie mniejszy - tak to działa.

Ludzie mający poczucie wartości, znający swoją wartość, działają jak ja - z przymróżeniem oka, kiwają i przytakują, bo wiedzą jak jest. Mają dystans, którego Ty nie masz, usmiechają sie a nie zagryzają wargi. Niczego nie muszą udowadniać.

Więc się piekl i udowadniaj, kim jesteś. Lubię odzierać Ci maskę świętobliwości Exwporkredefreudzie :) Tak, sprawiasz mi tu przyjemność :)

>
                                > Nie umiesz podać nawet w jakim departamencie pracujesz

Ależ Exworkredefreudzie! Ja umiem podać w jakim Departamencie pracuję. Naprawdę uwierz, że umiem. Nawet umiem podać swoje nazwisko, imię, stanowisko i nawet telefon (chociaż i jedno i drugie jest w Książce telefonicznej). Ale ja nie chcę, bo nie ma tutaj ani obowiązku, ani zwyczaju? Jeśli ktoś chce - podaje swoje dane w sieci. Ja nie chcę. Bo sieć jest ogólnie dostępna. I koniec i kropka :)

> o on ma ci przekazywać t
                                > ajne informacje publicznie.

Ja go nie pytam o tajne informacje! Ale o jawne! On o tym co pisał, pisał publicznie! Nie może publicznie napisać ilu osobom pomógł? Ja bym to sprawdził od ręki! Nie może publicznie powiedzieć, na co chorował!? Ależ wiadomo na co chorował, to w Centrali nie jest tajemnicą! Sam publicznie tu pisał o tym, ale napisał, że chorował z powodu tego, że go ludzie wykończyli. Dlatego chciałem zweryfikować to. Napisał, że go nieznani sprawcy atakowali, a ja go tylko pytam, czy zgłosił to do prokuratury! Pytałem, czemu mówił, że niesprawiedliwie go zwolniono? Czemu nie odwołał się do sądu pracy? Nie wiem czemu pisał o odkrytych aferach - mnie to nie interesuje, ja chciałem się tylko dowiedzieć, czy zgłosił je do prokuratury, jeśli tak, wystartczy podac numer sprawy - to nie jest tajne! Niech napisze, jak to możliwe jest, że zbierał pieniądze dla rodziny osoby, która rodziny nie miała!? Czy to też jest tajne? Pisał tu o tym a ja chce wiedzieć? Nie żartuj Exworkredefreudzie :) Ty nie masz poczucia humoru, na pewno :)

> Zwariowałeś ? Namawiasz go do przestępstwa ?

Jakiego przestępstwa? Tu nie ma przestępstwa - ja korzystam z prawa do informacji publicznej. Jesli tu pisał to co napisał, to chce wiedzieć, czy to jest prawda. I to jest przestępstwo?
                                Just kidding?! :)

> Prowok
                                > acja ?

Chłopie - taka prowokacja jak krowa na polu. Jeśli ktoś mówi, że coś robi, to ja chcę wiedzieć, że to robi. Jak nie odpowiada na pytania, co zrobił, to tak długo jak nie mówi, to nic nie zrobił, jest blagierem. Jak ja napisałem, że pomogę w danej sprawie a nie pomagam, to jestem blagier. Moja skrzynka jest cały czas czynna. Pan Obuch-Woszczatyński też na nią nie napisał.
                                Admin może potwierdzić, że pisze z IP Banku.
                                >
                                > Bo i nic nie piszesz ciekawego.

Mój Ty Boże. ja pisze same ciekawe rzeczy, jestem tu popularny, jestem celem do walenia numer 1! Ty nawet nie możesz się oprzeć i mnie czytasz mimo, że mnie nienawidzisz. Robisz wszystko dokładnie to co ja chce bys robił :) Jak możesz czytać, wypowiadać się na rzeczy, które są nieciekawe :-) Exworkredefreudzie - ja wiem, że mam rację, dlatego mnie czytasz. I bezsilnie zaciskasz piąstki ze złości :)

> Pomsyły jakkogoś mobbigować zachowaj dla siebie mendo.

O widzisz, to jest ta twoja bezsilność, musisz ciągle chciec upokarzać, czując się bezsilnie.
                                Ubliżaj mi, po mnie to spływa, za to Ty tracisz resztki szacunku u tych, co Ci jeszcze wierzą.
                                Niestety nie masz nic co mogłoby mnie załatwić. Żadnych faktów, żadnych konkretów, żadnych treści - tylko nieudolne próby poniżenia interlokutora :)

> Skłamałeś mówiąc, że jesteś kobietą, pisząc spod różnych nicików,

Ale ja się przyznałem, że pisałem spod Wrednego Pieroga jako kobieta by pokazać, że płeć i cycki tu nie grają roli, ale rolę gra to, kto co tu mówi :) A skąd wiesz, że ja nie jestem kobietą?
                                A może jestem a teraz jestem mężczyzną? Jakie to ma znaczenie? No to jestem facetem i co z tego?
                                Co jeszcze skłamałem?

>zarzucając mi
                                > , że ja piszę z różnych nicków ponoć z analizy informatycznej i wiele innych.
                                >
                                Oczywiście Exworkredekfreud - piszesz z kilku nicków, ty to wiesz i ja to wiem. To nie jest kłamstwo. Kłamstwem byłoby powiedzenie, że piszesz z jednego. I napisałem już czemu tak uwazam - sam się walnąłeś :-) Biedactwo :) Niepamiętasz już co?

> Nie bank ale tacy jak ty go wykończyli. Bank to ludzie.
                                >

To jeszcze Exworkredefreudzie trzeba udowodnić. Jak na razie Bank się ma świetnie, więc nikt go nie wykończył :)

> > > Ukrywanie się pod wieloma nickami to Twoja domena,
                                > >
                                > > Powaga? A ja myślałem, że Twoja Exworkredefreudzie :) Głupio Ci co?
                                > > :-)
                                >
                                > Oceniasz po sobie bo ty piszesz z wielu nicków.

Jesteś naprawde zabawny - pisałem z jednego, potem pisałem z drugiego i pierwszego już nie używam. To oznacza, że ja pisze z wielu nicków :) Miodzio - masz cukierka za logike :)
                                Buźka :)
                    • exworker Re: Manipulacja. 24.08.12, 10:22
                      On nic nie może, co najwyżej tropić po śladach "karaluchy" takie jak ja.
                      • tujejekscelencja Tu Jej Ekscelencja 24.08.12, 22:35
                        Tu Jej Ekscelencja!
                        Jutro dzień wolny! Zarządzam święto państwowe!
                        Siostry, zakończcie proszę ten dialog. On nie wnosi żadnej nowej jakości:
                        exworker=ARCHEO
                        ukryty_wafel= GENETIX
                        Pozdrawiam
                        Wasza Jej Ekscelencja.
                        • a_grafka_2 Re: Tu Jej Ekscelencja 24.08.12, 22:47
                          Tutaj doktor Lamia.

Nie poddawajmy się psychomanipulacji ludzi zatrudnionych w agencji "pijarowskiej".

Piszmy nadal o swoich bolączkach.

Albo przeczekajmy aż skończy im się umowa...

Albo zawalczmy, aby ich kampania okazała się nieefektywna.

Niech zbiorą kasę i spadają ; xDDD
                          • tujejekscelencja Re: Tu Jej Ekscelencja 24.08.12, 22:57
                            Doktor Lamia!
                            I tego się trzymajmy! ;-)
                            Pozdrawiam
                            Jej Ekscelencja.
                            • a_grafka_2 Re: Tu Jej Ekscelencja 24.08.12, 23:46
                              To kiedy spadasz ?

Heheh.....

• inzyniergamon Re: Tu Jej Ekscelencja 25.08.12, 12:33
                            a_grafka_2 napisała:

> Tutaj doktor Lamia.
                            >
                            > Nie poddawajmy się psychomanipulacji ludzi zatrudnionych w agencji "pijarowskie
                            > j".
                            >
                            > Piszmy nadal o swoich bolączkach.
                            >
                            > Albo przeczekajmy aż skończy im się umowa...
                            >
                            > Albo zawalczmy, aby ich kampania okazała się nieefektywna.
                            >
                            > Niech zbiorą kasę i spadają ; xDDD

Racja, "nie z nami takie numery..." :-)

"I kto za to płaci? Pani płaci, Pan płaci.. Społeczeństwo."

Pozdrawiam
                            • a_grafka_2 Re: Tu Jej Ekscelencja 25.08.12, 20:25
                              a łyżka na to - niemożliwe ;)))
                              • inzyniergamon Re: Tu Jej Ekscelencja 25.08.12, 21:07
                                a_grafka_2 napisała:

> a łyżka na to - niemożliwe ;)))

tia, a "w Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle". ;-)
                                • a_grafka_2 Re: Tu Jej Ekscelencja 25.08.12, 21:49
                                  ale ja taka zwyczajna, a Wy tacy nadziani

;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka