odkryty_joker
21.08.12, 22:28
Coraz mniej tu zaglądam i chyba całkowicie zrezygnuje z wypowiadania się tutaj, pomimo że moje wpisy miały na celu przedstawienie rzeczy wymagających naprawy, tak aby Bank funkcjonował jak jeden organizm. Czytanie rozmowy pomiędzy trzema tymi samymi osobami mija się z celem. Ukryty Wafel (dawny wredny pierog) wytyka innym łamanie regulaminu, a sam łamie regulamin i manipuluje. Czy to się kiedyś skończy? :)
Postanowiłem przypomnieć 3 cytaty jakie przypadkowo wyszukałem naszego wielkiego pomocnika z Centrali - Ukrytego Wafla :)
Autor: ukryty_wafel 28.07.12, 14:49
Exworkerze zgreedku. - jeśli uważasz się za super inteligentnego, to nim nie jesteś.
Pamiętaj o tym [b]schizofreniku[/b]. Tak wiec wszystkie postulaty bym np. Ja stad znikl to [b]walenie trolowym głupim lbem w mur[/b]. Nigdy stad nie odejdę. [b]Mam w d..... [/b]Wszystkie Twoje prośby
[b]Normalny człowiek z idiota nie polemizuje.[/b]
Autor: wredny_pierog 06.05.12, 09:49
Ja byłam dawno, dawno temu w podobnej sytuacji. Zarabiałam niewiele więcej od Ciebie, pracowałam w wielkim molochu, gdzie czułam się zupełnie niepotrzebnym trybikiem. I gdy rozmowy o podwyżce nic nie dały, kiedy prośby o jakiś rozwój, o jakąś zmianę nic nie dały - ja postawiłam ultimatum - albo coś zmienicie, albo odchodzę.
Odeszłam. [b]Musiałam z małym dzieckiem zmienić swoje życie. Nie było to łatwe. Musiałam.[/b]
Autor: wredny_pierog 15.12.11, 18:33
[b]Największym moim osiągnięciem było urodzenie i wychowanie dwójki dzieci. [/b]
Czy Pan jest w stanie pochwalić się podobnym osiągnięciem?
Cześć z tych cytatów pochodzi jeszcze z okresu jak Pan ukryty wafel jako wredny pierog polemizował z Panem Przewodniczącym ZZ :) Jak widać największym osiągnięciem było dla ukrytego Wafla urodzenie i wychowanie dwójki dzieci :) Tak samo w to uwierzyłem, jak w to, że ukryty wafel często pisze z ubikacji, ma wolne i jest na urlopie oraz często podróżuje.
Te podróże są chyba tylko z pokoju 505 do pokoju 509 :)
Dobranoc.