25.08.12, 09:32
WItam wszystkich szczekających piesków,zakompleksionych lizusów, - sytem was przemieli i wydali już w krótce . śmieszy mnie to wszystko jestem tylko ciekaw ile dotajecie ze każdy wpis
pozd
Obserwuj wątek
    • ukryty_wafel Re: witam 25.08.12, 09:44
      baranfranc napisał(a):

> WItam wszystkich szczekających piesków,zakompleksionych lizusów,

To nie do mnie, ale ja sie zawsze witam, więc witaj.

>- sytem was p
      > rzemieli i wydali już w krótce .

Mogę prosić o trochę wiecej szczegółów. Jaki system, jak przemieli i czemu wydali?
      Ta przenosnia odnosi sie do systemu trawiennego, faktycznie jest element spożywania. Jest trafienia, wchlaniania i wydalania. Mozesz więc wyjaśnić o czym myślisz koncentrując sie wyłącznie na mieleniu i wydalaniu?

> śmieszy mnie to wszystko

A co dokładnie?

>jestem tylko ciekaw
      > ile dotajecie ze każdy wpis

A ile Tobie dają? A jeśli Tobie nie dają, to skąd wiesz ze dają innym?
      A ile Ty byś dał? A ile byś aty chciał?
      Tak z ciekawości pytam, bo chciałbym wreszcie zrozumieć ten rodzaj obsesji?
      Będę wdzięczny :)
      Pozdro
      > pozd
      • baranfranc Re: witam 25.08.12, 09:49
        stuknij w stół a nożyce ....
        • ukryty_wafel Re: witam 25.08.12, 09:55
          baranfranc napisał(a):

> stuknij w stół a nożyce ....

No przyszedłeś i od razu chcesz w mordę przylać
          A ja chciałem sie tylko dowiedzieć. Mozesz jednak odpowiedzieć na moje pytania?
          Czy były za trudne?
          Pozdrawiam
      • skuter44 Re: witam 25.08.12, 09:49
        [b]Nie masz podstaw by witać[/b]. Nie jesteś w domu lecz przybywasz skądś błędny rycerzu.
        [b]Tylko założyciel forum może witać.[/b]
        Dużo was tu wieczorowo-rannych szczekających piesków .
        • inzyniergamon Re: witam 25.08.12, 10:54
          skuter44 napisał:

> [b]Nie masz podstaw by witać[/b]. Nie jesteś w domu lecz przybywasz skądś błędn
          > y rycerzu.
          > [b]Tylko założyciel forum może witać.[/b]
          > Dużo was tu wieczorowo-rannych szczekających piesków .

Bardzo mi przykro. Inżynier Gamoń jestem.

A czy ja tu mogę zaglądać i ewentualnie coś czasem napisać ?
          • skuter44 Re: witam 25.08.12, 11:07
            Klonie jeden, namnożony.
            Nie udawaj głupiego.
            Nie prowokuj.
            Nie nazwałem Cię Gamoniem.
            Dlaczego Ci przykro ?
            Sami się mianujecie postaciami z "Seksmisji"
            Nikt tu Was nie prosił, nie blokuje,
            piszecie co chcecie. Wnosicie tu WIELKIE NIC.
            Mnie dzioba nie zamkniecie,
            z Gamoniami też mogę rozmawiać.
            • inzyniergamon Re: witam 25.08.12, 11:13
              skuter44 napisał:

> Klonie jeden, namnożony.
              > Nie udawaj głupiego.
              > Nie prowokuj.
              > Nie nazwałem Cię Gamoniem.
              > Dlaczego Ci przykro ?
              > Sami się mianujecie postaciami z "Seksmisji"
              > Nikt tu Was nie prosił, nie blokuje,
              > piszecie co chcecie. Wnosicie tu WIELKIE NIC.
              > Mnie dzioba nie zamkniecie,
              > z Gamoniami też mogę rozmawiać.

Szanowny Panie skuterze44, prawdopodobnie wcześniej piszący jako czuk1, jestem oddzielnym bytem od poprzednio wypowiadającego się bytu.
              Uprzejmie proszę się mną nie przejmować i nie denerwować niepotrzebnie, bo w Pana emerytalnym wieku, to może być niebezpieczne dla zdrowia.

Dlaczego mi przykro to może wyjaśnię później, jeszcze nie pora.
              • skuter44 Re: witam 25.08.12, 13:34
                Inżynierze gamon. Okej. Nie będę się denerwował niepotrzebnie, to może być niebezpieczne dla zdrowia.
            • pkoformerworker Re: witam 26.08.12, 14:33
              skuter44 napisał:

> Klonie jeden, namnożony.
              > Nie udawaj głupiego.
              > Nie prowokuj.
              > Nie nazwałem Cię Gamoniem.
              > Dlaczego Ci przykro ?
              > Sami się mianujecie postaciami z "Seksmisji"
              > Nikt tu Was nie prosił, nie blokuje,
              > piszecie co chcecie. Wnosicie tu WIELKIE NIC.
              > Mnie dzioba nie zamkniecie,
              > z Gamoniami też mogę rozmawiać.

- to nie my! To ten Wasz znajomy - Kuppelweiser!
        • diabolo13 Re: witam 25.08.12, 12:58
          Skuterze44 vel Czuku1 wyluzuj, dotychczas miałem o tobie dobre zdanie. Ale widzę w tobie jakąś przemianę, zaczynasz iść drogą, która nie przystoi Tobie. Twoje zachłystywanie się Założycielem przypomina mi trochę z filmu "Żywot Briana" szefa sekty wyzwolicieli Jerozolimy. Powołujesz się na jakieś regulaminy, zasady i inne drobnostki. Zapomnij o tym, Założyciel wywołał wika z lasu i starczy. Sami mamy dość rozumu by pisać, czytać i myśleć. Jak ci nie leży temat, lub piszący to go ignoruj. To najlepsza metoda,
          • skuter44 witam 25.08.12, 13:32
            Diabolo13. okej.
      • exworker Re: witam 25.08.12, 11:14
        Z przyjemnością przetłumaczę ci wypowiedź na język dostosowany do twojego poziomu percpepcji.

System - jemu chodziło o bank.

Jego śmieszą twoje wypowiedzi. Podejrzewam, że wpisy nic nie wnoszące, buźki, manipulacje zdaniami, słowami, arogancja, chamstwo, mobbing itd.

Pyta ile dostajesz za wpis, bo normalny człowiek nie jest w stanie zrozumieć jak ktoś może za darmo robić z siebie takiego szmaciarza.

Zawsze jak masz problem ze zroumieniem wypowiedzi wal do mnie jak w dym - przetłumaczę ci.

• ukryty_wafel Re: witam 25.08.12, 15:58
          exworkredekfreud napisał:

> Z przyjemnością przetłumaczę ci wypowiedź na język dostosowany do twojego pozio
          > mu percpepcji.

Aaaa a Ty go znasz. Ok. Dziwnie się uzupełniacie Kloniki. Ale ok., zobaczę co zrozumiałeś z mojego tekstu. To jest dla mnie ważniejsze. :-)
          >
          > System - jemu chodziło o bank.

Zdążyłem zauważyć :)
          >
          > Jego śmieszą twoje wypowiedzi.

Nie dziwię się, dbam o to by treść niektórych była bardzo śmieszna. zadbam o to nawet teraz :-) Złość piękności szkodzi, nienawiść rozum odbiera, a radość pozwala przemycić do umysłu tresći, które ktoś normalny nigdy by nie załapał :) Ale tak przy okazji zapytam, czy ta troska o moje zrozumienie tekstów wynika z tego, że nadal mnie nie zamieściłeś w zakładce wrogowie?
          Imponujesz mi tym, że nie zgadzając się ze mną, wciąż mnie czytasz. :-) Ale ok - jesteś moim wielbicielem, więc poświęce Ci odrobinę dzisiejszego czasu :)

> Podejrzewam, że wpisy nic nie wnoszące,

Wg. Ciebie - zapomniałeś dodać. Tak, to ja wiem, że wdług Ciebie one nic nie wnoszą, są głupie i nie znaczące. Więc ja zadam Ci pytanie? Czemu je czytasz? Ja durnych wypowiedzi, niektórych autorów wogóle nie czytam. Czytam Ciebie, bo dostarczasz mi świetnych okazji do pisania. Myślałem, że jesteś zdolny do merytorycznej dyskusji na temat w wątku o zatrudnieniu ludzi z Amber Gold. I tak wyszło, że i tam dałeś sobie poużywać, taką szpileczkę wrzucić. Ale, że czytasz wpisy wg. Ciebie nic nie wnoszące, to już zupełnie jakiś idiotyzm.
          Naprawdę. Po co? Po co je czytasz i na nie odpowiadasz? Ja wiem, że Ty uważasz połowę ludzi tutaj za głupszych od Ciebie i masz takie samoposłannictwo, że prostujesz ścieżki moje, by ktoś idąc za mną nie zbłądził, ale znalazł Twoje zbawienie :) Ale, jak już czytasz to co uważasz za badziew, a jak teraz zabrałeś się nawet za przekład na exworkoredzkofreodowski, to chłopie zrozum najpierw gościa, który wszedł tutaj po raz pierwszy i wszedł po to by naubliżać. Ja go nie potraktowałem poważnie, a Ty wciąż się takimi rzeczami podniecasz. To niezdrowe chłopie :)

> buźki,

Buźki to emotikony, używa się ich w sieci, by pokazać emocje. Uśmiechy w moim teście to wyraz tego, że pisząc się uśmiecham. W zależności od tekstu i osoby, albo z tekstu, albo z osoby. Dla Ciebie prostego człowieka, to buźki - ok, już zakonotowałem. No to zasmucę Cię - co nie zabronione, to dozwolone. Jak zabronią emotikonów, to nie będe ich używał. Lecim dalej.

> m
          > anipulacje zdaniami,

Manipulacje zdaniami. Ten tekst ja przekładam na swoje. To co napisałeś wiele mi mówi o Tobie :) Np. wiem, że Ciebie wkurza to, że ja te wątki tak osobno omijam. Jak widzisz, robię to, by się nad nimi zastanowić, nie uronić nawet kropli ani jednej okazji do wypowiedzi. W Twoim przypadku, każde słowo, zdanie to okazja do tego, by się pośmiać :)

> arogancja,

A to fakt - jestem Arogancki, ale przy okazji miły i życzliwy :) Szczególnie dla osób zagubionych i niepewnych swojej sytuacji jak Ty :-) No nie powiesz, że ja Cię fajnie traktuję, na pewno lepiej niż Ty mnie :)

> chamstwo,

Oj, oj! To nieprawda. Za chamstwo tutaj odpowiadasz wyłącznie Ty. Wyłącznie. Mam wkleić zbiór chamskich odzywek Twoich?

> mobbing itd.
          >
          Mobbing - nie znasz jego definicji (zaraz mi ją podasz, ale ja ją znam, wiec się nie wysilaj), zaś moją złośliwość, nabijanie się z Ciebie i ośmieszanie Ciebie nazywasz mobbingiem :)
          Wyluzuj chłopie, bo Ci coś wysiądzie. Już percepcja nawala, A co będzie dalej? Kto to wie :)

> Pyta ile dostajesz za wpis,

To zrozumiałem :-)A ja mu powiedziałem, skąd taki pomysł, bo jeśli ktoś tak mnie o to posądza, to musi wiedzieć, ile dają. Więc jestem ciekaw ile on dostawał, albo dostaje, bo chciałbym wiedzieć, co tracę :) Ja nie dostaję za pisanie tutaj złamanego grosza :) Jeszcze sam płacę za transfer :) z własnej kieszeni :)

> bo normalny człowiek nie jest w stanie zrozumieć ja
          > k ktoś może za darmo robić z siebie takiego szmaciarza.

No proszę. Czyli ja muszę za to dostawać pieniądze, a Ty robiąc z siebie kogoś, kim ja nigdy nie chciałbym być, bo musiałbym sobie zrobić chyba lobotomie by zapomnieć, możesz pisać za darmo? To ile Ty dostajesz Panie Derektor? :-)
          >
          > Zawsze jak masz problem ze zroumieniem wypowiedzi wal do mnie jak w dym - przet
          > łumaczę ci.
          >

Ale ja doskonale rozumiem twoje teksty, rozumiem czemu czytasz mnie mimo, że wg Ciebie nie piszę z sensem, czemu mi tłumaczysz zakładając, że nie rozumiem, czemu mi ubliżasz, mimo iż mnie to bawi i sam na tym tracisz, oraz czemu starasz się mi dokopać tak nieudolnie, mimo że ciągle trafiasz w powietrze :) Exworkredekfreudzie - ja wiem, że czujesz potrzebę tłumaczenia wszystkim jak wygląda świat przez Ciebie postrzegany, bo uważasz siebie za geniusza a całą resztę uważasz za idiotów niezdolnych do dojścia do własnych wniosków i posiadania własnego zdania. Ale czemu Ty chłopie tego sam nie widzisz?
          To mi wytłumacz - Czemu robisz z siebie idiotę i sam tego nie widzisz? Bo ja tego naprawdę nie rozumiem :)
          Buźka :)

• lutalivre Re: witam 26.08.12, 14:18
            ukryty wafel, skutter- skoro sie odezwałyście to oznacza że bardzij swiadomie lub mnie sięidentyfikujecie z adresatami powitania
            • ukryty_wafel Re: witam 26.08.12, 15:19
              lutalivre napisał(a):

> ukryty wafel, skutter- skoro sie odezwałyście

Jeśli juz, to sie odezwali - mencizna jestem, tak ja i skuter. Proszę czytać uważnie.

> to oznacza że bardzij swiadomie l
              > ub mnie sięidentyfikujecie z adresatami powitania

Nie skądże :) ja nie wiem jak skuter, ale ja odezwalem sie bo taka miałem ochotę. Wyciąganie z tego faktu wniosków źle świadczy tylko u wnioskujacym :)
              Na prawdę :)
              • lutalivre Re: witam 26.08.12, 16:25
                uw , to twoje zdanie któe dla mnie sie nie liczy wogle a co ty własciwie wykonujesz w pko?
                • ukryty_wafel Re: witam 26.08.12, 18:48
                  lutalivre napisał(a):

> uw , to twoje zdanie któe dla mnie sie nie liczy wogle

No to spoko. Ale je przeczytales i je znasz. Łatwiej Ci bedzie mnie rozumieć :)

>a co ty własciwie wykonu
                  > jesz w pko?

Sprzątam. Po innych jak naśmiecą, rozstawiam pułapki na szkodniki, potem je wyrzucam.
                  Czyszczę, glansuje, poleruję, prostuje. A Ty co robisz?
                  • inzyniergamon Re: witam 26.08.12, 18:58
                    ukryty_wafel napisał:

> lutalivre napisał(a):
                    >
                    > > uw , to twoje zdanie któe dla mnie sie nie liczy wogle
                    >
                    > No to spoko. Ale je przeczytales i je znasz. Łatwiej Ci bedzie mnie rozumieć :)
                    >
                    > >a co ty własciwie wykonu
                    > > jesz w pko?
                    >
                    > Sprzątam. Po innych jak naśmiecą, rozstawiam pułapki na szkodniki, potem je wyr
                    > zucam.
                    > Czyszczę, glansuje, poleruję, prostuje. A Ty co robisz?

To Ty jesteś taki "Leon zawodowiec" a myślałem wcześniej, że raczej bardziej by pasował "Terminator" :-)
                    • ukryty_wafel Re: witam 26.08.12, 20:02
                      inzyniergamon napisał(a):

>
                      > To Ty jesteś taki "Leon zawodowiec" a myślałem wcześniej, że raczej bardziej by
                      > pasował "Terminator" :-)

Nie. Zupełnie nietrafione porównanie :) bardziej mi pasuje "Panna Doubtfire". :)
                      Leoś i Terminator rzucali sie w oczy :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka