ekspert2.0 01.10.12, 11:12 Brawo za szybką reakcję i usunięcie wątku ujawniającego dane konkretnej osoby. Waflu, czy to Twoja czujność?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exwoker Re: Brawo dla maderatorów 01.10.12, 14:02 ekspert2.0 napisał: > Brawo za szybką reakcję i usunięcie wątku ujawniającego dane konkretnej osoby. > Waflu, czy to Twoja czujność?:) Kto i co usunął tym razem??? Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Brawo dla maderatorów 01.10.12, 16:56 exwoker napisał: > ekspert2.0 napisał: > > > Waflu, czy to Twoja czujność?:) Tak, chociaz nie ukrywam, ze nie zauważyłem wcześniej, ze ktos używa pełnych danych o osobie publicznie na forum. > > Kto i co usunął tym razem??? A tak na marginesie, czy jestes osoba wyznaczona przez Admina do zbierania wyjaśnień? Usunalem wątek, w ktorym ktos insynuuje cos o konkretnie podanej osobie z imienia i nazwiska. Dziekuje. Za zwrócenie mi uwagi. Odpowiedz Link
exwoker Re: Brawo dla maderatorów 01.10.12, 17:12 ukryty_wafel napisał: > A tak na marginesie, czy jestes osoba wyznaczona przez Admina do zbierania wyja > śnień? > Usunalem wątek, w ktorym ktos insynuuje cos o konkretnie podanej osobie z imien > ia i nazwiska. > > Dziekuje. Za zwrócenie mi uwagi. Nie, nie jestem. Nie zauważyłem po prostu, że coś zniknęło. Argument za zniknięciem mnie przekonuje, ale jestem też za pełną jawnością w tym zakresie, tak aby z rozpędu nie wpaść w cenzurę. Warto, jak juz cos sie usuwa, napisać np. w oddzielnym wątku co i dlaczego usunięto. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Brawo dla maderatorów 01.10.12, 17:47 exwoker napisał: > ukryty_wafel napisał: > > Nie, nie jestem. Nie zauważyłem po prostu, że coś zniknęło. Zdarza sie. Nie mam żadnej radości z usuwania postów. Osoby, ktore tu piszą muszą po prostu zważać co piszą. >Argument za zniknię > ciem mnie przekonuje, ale jestem też za pełną jawnością w tym zakresie, tak aby > z rozpędu nie wpaść w cenzurę. Jestem tu ostatnia osoba, która chce cenzurowania Forum. Mimo, iż jestem celem nr.1 personalnych ataków i mam powody, by usuwać większość wpisów chociażby mnie dotyczących, nie robię tego. >Warto, jak juz cos sie usuwa, napisać np. w odd > zielnym wątku co i dlaczego usunięto. Myśle, ze jak bede usuwał wpisy, osoby zainteresowane mogą mnie po prostu zapytać. Ja nie bede unikał odpowiedzi, chociaz nie zawsze bede sie tłumaczył z własnych decyzji. Ale mam na uwadze Twój postulat. Bede sie starał o nim pamiętać. Odpowiedz Link