Dodaj do ulubionych

podbitki wątków rankingowych

15.10.12, 10:50
Apeluję do administratora i moderatora o usunięcie, sztucznie podbijanych i niezwiązanych z tematyką forum, wątków o zajmowaniu pierwszych miejsc pko w rankingach.

Apeluję o stosowanie obiektywne regulaminu forum.
Obserwuj wątek
    • ukryty_wafel Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 11:39
      Exworker napisał(a):

> Apeluję do administratora i moderatora o usunięcie, sztucznie podbijanych i nie
      > związanych z tematyką forum, wątków o zajmowaniu pierwszych miejsc pko w rankin
      > gach.

Twoja propozycja Exworker została odrzucona. To Forum ma na celu wymianę informacji między pracownikami, więc jeśli dyskusja dotyczy jakichś rankingów, nie widzę podstaw do dławienia tej dyskusji. Poza tym musiałbym wykasować większość Twoich wpisów Exworker.
      A ja chciałbym by te dyskusje pozostały - chociaż nie zgadzam sie z tezami, jakie tam prezentujesz.

>
      > Apeluję o stosowanie obiektywne regulaminu forum.

A ja apeluję, abyś się uspokoił i po prostu zajął się dyskutowaniem a nie apelowaniem w swoim tylko imieniu. Ok?
      Twoje postępowanie jest naganne i jak widzę, zbanowanie Ciebie pod nickiem okazja111111 niewiele u Ciebie zmieniło. Nie ma tu cenzury Exworker. Wbij sobie to raz porzadnie do głowy.
      • prawda-zwyciezy Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 12:25
        Po pierwsze ja nie proszę tylko apeluję o przestrzeganie regulaminu. Dyskuje w ramach rankingów są sztucznie prowadzone przez 2-3 osoby i są tojawne podbitki. Dyskuje te ni emają związku z tematyką forum.

Moje postępowanie jest naganne tylko w twojej ocenie, która notabene nie przedstawia dla mnie żadnej wartości.
        • ukryty_wafel Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 12:39
          Exworker napisał(a):

> Po pierwsze ja nie proszę tylko apeluję o przestrzeganie regulaminu.

Nie musisz apelować - regulamin forum jest przestrzegany. Jesli Ty go złamiesz, to ja taki wpis usunę. Jesli będziesz znowu atakował, obrażał, poniżał a nawet usiłował to robić, Admin Cie po prostu zbanuje. :-) Proste, prawda?

> Dyskuje w
          > ramach rankingów są sztucznie prowadzone przez 2-3 osoby i są tojawne podbitki.

To Twoja ocena - ja się z tą oceną po prostu nie zgadzam. Jak już jesteś tutaj, to zajmij się merytorycznymi dyskusjami, możesz zacząć jakiś watek. Prezentuj najwższe standardy postępowania, może stań się ikoną idealnego Forumowicza, ale proszę, nie staraj się wymuszać czegoś, co jest wyłącznie rojeniem. Masz prawo do swoich ocen. Ale ja mam prawo się z nimi nie zgadzac, co niniejsze czynię.

> Dyskuje te ni emają związku z tematyką forum.

Nie przejmuj się. Jak widać, zjadują one szerokie grono zainteresowanych. Ty zresztą sam je napompowałeś. :) Więc ponoś teraz konsekencje własnych działań :)

>
          > Moje postępowanie jest naganne tylko w twojej ocenie, która notabene nie przeds
          > tawia dla mnie żadnej wartości.

Niestety nie. Tu sie mylisz. Jest wiele osób na Forum, które przyjęły fakt zbanowania Cię Exworker z wielką radością i zrozumieniem, tak więc wyciągnij z tego lekcję dla siebie.
          Oczywiście, ja jestem pewien, że żadnych wniosków nie wyciagniesz co w końcu skończy się pewnie kolennym banem. Ja Cię lojalnie uprzedzam - jak wócisz do starych praktyk, będe usuwał Twoje wpisy niezależnie od tego, czy to znowu wzbudzi falę krytyki. Zajmij się więc dyskusją, najlepiej merytoryczną a nie ocenianiem innych. Na pewno jest jeteś tutaj sędzią ani niczyim adwokatem :)
          Buźka
          • prawda-zwyciezy Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 14:00
            Kłamiesz 1 - w wątkach rankingiwych nie ma dyskuji tylko sztuczne ich podbijanie przez te same 3 osoby.

Kłamiesz 2 - rankingi nie mają nic współnego z tematyką forum i powinny być usunięte.

Kłamiesz 3 - moje zbankowanie ucieszyło tylko ciebie.
            • ukryty_wafel W sumie do Admina Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 15:34
              Exworker napisał(a):

W sumie pisze to do Admina. Drogi Adminie. Ja mam naprawdę dylematy moralne. Naprawdę je mam. Nie powinienem wogóle odpisywać na ego typu jak Exworkera pomówienia. Widzę, że zbanowanie go nie było skuteczne, a sam Exworker zaczyna czuć się obecnie swoistym Obrońcą Uciśnionych, mimo iz nie ma tu żadnych uciskających. Ale. Mój dylemat polega na tym, że jestem pod ogromną presją i jestem rozdarty. Z jednej strony moje poczucie solidności, mówi mi, żeby tego rodzaju posty, jak ten poniżej - kasować, bez wdawania się w dyskusję z człowiekiem, który nie rozumie czym są normy społeczne. Z drugiej strony, moje poczucie sprawiedliwości, każe mi wyjasniać do upadłego człowiekowi to, że błądzi. I znowu tworzy się bąbel dyskusji o niczym. Nie chce też być uważany ani za pieniacza, którym nie jestem, ani za człowieka przewrażliwionego na swoim punkcie - ale na prawdę mam już dosyć Exworkerowych oskarżeń. I co ja mam zrobić? Skasuję takie posty, usłysze oskarżenie, żem Cenzor niszczący dyskusje i niewygodnych mi ludzi i opinii. Nie skasuję - ktos pomyśli, że są ludzie, którym wszystko wolno. Co mam zrobić? A teraz przejdę do wypowiedzi Exworkera i może trochę dosadnie, ale odpowiem mu w moim stylu.

> Kłamiesz 1 - w wątkach rankingiwych nie ma dyskuji tylko sztuczne ich podbijani
              > e przez te same 3 osoby.

Już Ci napisałem Exworkerze, że twoja opinia, sądy, polecenia, chcenie nie będzie w żaden sposób brane pod uwagę. Zajmij się dyskusją, najlepiej zacznij merytoryczne i spokojne rozmowy, zamiast tropić tu spiski, sprzysiężenia, jakiejś podbijanie wątków etc. Zajmij się wreszcie sobą. A resztę zostaw innym. Tam jest dyskusja w tych wątkach, ale jest ona dla Ciebie niezrozumiała. Dlatego Twoje oskarżenie jest bezpodstawne, niegrzeczne i niestosowne. Twoja prośba o kasowanie wypoiwiedzi osób w tych wątkach została przeze mnie ostatecznie odrzucona.

>
              > Kłamiesz 2 - rankingi nie mają nic współnego z tematyką forum i powinny być usu
              > nięte.

No widzisz. A ja uważam, że dyskusja na temat rankingów, przytaczanie je jako argument w dyskusji nt. na przykład pozycji banku na arenie bankowej, albo dzielenie sie radością ze wspaniałej pracy naszych pracowników - jest tu jak najbardziej na miejscu. Twoja interpretacja cenzurowania Forum na twoją modłę - została całkowicie odrzucona. I bezapelacyjnie.

> Kłamiesz 3 - moje zbankowanie ucieszyło tylko ciebie.

Jak napisałem gdzie indziej - twoje zbanowanie zostało przyjęte ze zrozumieniem nie tylko przeze mnie. Ludzie (płonnie) uwierzyli, że wreszcie wróci tu spokój. Uwierzono w to. Ja osobiscie sądzę, że zbanowanie Ciebie na stałę ma sens. Nie wiem jak tu się banuje, ale wydaje mi się, że Ty masz tu tyle nicków, że banowanie kolejnych Twoich wcieleń byłoby pracą dla kolejnego Admina. Bo Ty nie zrozumiesz tego jak się Ciebie odbiera.
    • mobbing_pkobp Re: podbitki wątków rankingowych 15.10.12, 17:41
      Apel odrzucony.
      To jest Forum Pracownikow PKO BP.
      Kazdy temat moze byc poruszany. Dotyczacy rankingow rowniez.
      Dlaczego caly czas podjudzasz i niszczysz to Forum.!!!
      Gdybys pomyslal kilka lat temu to zalozylbys sam to Forum, ale tego nie zrobiles.
      Tylko Twoje forum zialo by nienawiscia do osob z centrali i innych co chcieliby zrobic cos dobrego dla Banku.
      Informacja dla Ciebie!!!
      Jeszcze znowu nastapi atak na jakiegokolwiek forumowicza z Twojej strony znowu Ci zablokuje dostep. Tak do skutku.
      • lukaj1953 Re: podbitki wątków rankingowych 16.10.12, 10:48
        dziwne!chyba coś przegapiłem,proszę o podpowiedź:kogo obrażał exworker?
        z waflem to była wzajemna nawalanka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka