Dodaj do ulubionych

zwrot różnicy

30.08.13, 21:30
Witam,
Każdego, kto miał podobną sytuację bądź też słyszał o takiej, bardzo proszę o podzielenie się tą informacją.
A mianowicie: ost miałam w oddziale klienta (klient ma w banku kilka rachunków w tym też walutowe).
założyłem mu lokatę z rachunku oszczędnościowego w USD- lokata w PLN. po 2-3 godz, klient przyszedł do oddziału z pretensjami. zadz na helpdesk, który poinformował mnie, iż nie ma odwrotu- trzeba zerwać lokatę. dokonałem zerwania i niestety jest bardzo duża różnica w walucie. pisałem do crk (taki dostałem też zalecenie od helpdesk-u, aby napisać e-maila z prośbą o zwrot różnicy w walucie) wszyscy mnie straszą obciążeniami... naganą? czy ktoś z was miał podobną sytuację, czy da się coś takiego odkręcić, czy na prawdę bd obciążony różnica (przecież te pieniądze są w banku? ). bardzo proszę o zabranie "głosu".
Obserwuj wątek
    • marcia05 Re: zwrot różnicy 31.08.13, 06:35
      odezwij się na priv
      • rompil Re: zwrot różnicy 31.08.13, 10:58
        marcia05 napisał(a):

> odezwij się na priv
        :D
        Dzisiaj postraszyłem? Czym? Tym, że napisałem co zawiera nagłówek maila? Tym, że maile ujawniają adresatowi IP nadawcy? Tym, że bezpieczniej jest na forum bo mało kto ma dostęp do IP (są chronione jak dane osobowe) Nic nie poradzę na to, że tak jest
    • mymobilephone Re: zwrot różnicy 31.08.13, 08:15
      Witaj [b]marcia05[/b]!
      próbowałem się do Ciebie odezwać na priv, ale masz nie aktywne konto. wiesz może, co w takiej sytuacji? proszę odezwij się.
      pozdrawiam
    • marcia05 Re: zwrot różnicy 31.08.13, 09:01
      podaj swój tel.do pracy w poniedziałek ok 12:00 na pewno zadzwonię. Nie obiecuję że Ci pomogę ale spróbuję.
      • czuk1 Re: zwrot różnicy 31.08.13, 09:14
        -;), -:), -:), -;)
    • marcia05 Re: zwrot różnicy 02.09.13, 07:45
      Witam, jest aplikacja która nadaje numery referencyjne transakcji. Po uzyskaniu tego numeru będziesz mogła dokonać przelewu walutowego po ustalonym wcześniej kursie. Popytaj doradców BO w oddziale powinni wiedzieć o co chodzi.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka