Dodaj do ulubionych

Zmiany w Centrali

06.05.14, 21:21
Podobno od tego miesiąca nastąpiły zmiany w kierownictwie biura antyfraudowego. Co się stało z poprzednim, o którym tyle pisał jeden z forumowiczów?
Obserwuj wątek
    • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 12:43
      ct90327 napisał:

> Podobno od tego miesiąca nastąpiły zmiany w kierownictwie biura antyfraudowego.

Podobno? A Ty co? Z Newsweeka jesteś? :D Pracownik by wiedział ;)

> Co się stało z poprzednim, o którym tyle pisał jeden z forumowiczów?

Z poprzednim kierownictwem? Dużo ich tam było? Ktoś tu o nich tyle (czyli ile?) pisał? Pracownik łatwo sprawdzi. Pozostali mogą sobie poczytać o [url=http://goo.gl/LahuZo]hasłach i loginach[/url] Ludzie zmieniają stanowiska z różnych powodów, czasem osobistych. Nie robiłbym z tego sensacji.
      • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 17:37
        Ktoś usunął wpis? Dlaczego? Nie można pisać o dyrektorze biura? Czy chodziło o pseudonim?
      • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 22:02
        Pisałeś o niejakim Miśku, który właśnie zakończył pracę w banku. Zobaczymy czy w związku z tym spadnie aktywność części forumowiczów.
        • ukryty_wafel Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 22:33
          ct90327 napisał:

> Pisałeś o niejakim Miśku, który właśnie zakończył pracę w banku.

O tak, dużo pisał :) wskazując przy tym palcem, ze to ja jestem tym Miśkiem. Jak mówiłem: Pudło, to nie wierzył :) zaraz powstanie nowa koncepcja :)

> Zobaczymy czy w związku z tym spadnie aktywność części forumowiczów.

Jeśli spadnie to z innych powodow niż odejscie jakiegokolwiek dyrektora. Ja mogę sie uaktywnić, a czemu nie! :-) ja tam ciebie nie pamiętam, byś sie udzielał tutaj. Kolejny klon mąciciel? Przypadkiem zdziwiony i zainteresowany? Tak sie pojawia znikąd? Zestrachany, wiec nicka zmienia? ktoś Ty! ;-)

Ah, jaki zbieg okoliczności. :) Zamikli wszyscy i nagle sie jakis znikąd ct90327 pojawił :) ot ciekawostka :) Jaki zorientowany :) od razu ożywia dyskusję. :)

Od razu uprzedzam durne sugestie i przypominam - mam inne imię (nie na M), dalej pracuję tam gdzie pracowałem i jutro jak od wielu lat wstanę rano by zdążyć do roboty do Centrali. Na pewno komuś koncepcja sie rypła :) No ale nie pierwsza i nie ostatnia. :)
          • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 22:54
            Dlaczego mąciciel?

Wieloletni obserwator i czytelnik.

Z pasją przyglądałem się rozwojowi forum, jego wzlotom i upadkom.

Przyznasz, że wątek dot. dwóch mistrzów ciętej, inteligentnej riposty może być intrygujący.

Staram się nie być stronniczy i patrzeć na wszystko z dystansem.
          • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 08.05.14, 00:05
            ukryty_wafel napisał:

> zaraz powstanie nowa koncepcja :)

Nie ma takiej potrzeby. Stara jest dobra, Ty po prostu znasz mały jej fragment :)

> Ja mogę sie uaktywnić, a czemu nie! :-)

Możesz ale z tego co pamiętam to miałeś się pojawiać tylko jak Ciebie ktoś wywoła... Kto Cię wywołał? :)

> Na pewno komuś koncepcja sie rypła :)

Komu? Moja nawet nie drgnęła :D
            • ukryty_wafel Re: Zmiany w Centrali 08.05.14, 06:39
              Coś mnie wywołało nie ktoś. :-)
              • barbalala003 Re: Zmiany w Centrali 08.05.14, 08:15
                ukryty_wafel napisał:

> Coś mnie wywołało nie ktoś. :-)

Coś? Więcej wolnego czasu pewnie masz :D
                • ukryty_wafel Re: Zmiany w Centrali 08.05.14, 12:55
                  Pewnie tak myślisz. :-) Wiec tak myśl :) dalej.
        • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 07.05.14, 23:56
          ct90327 napisał:

> który właśnie zakończył pracę w banku.

Zakończył pracę? To w końcu wiesz czy pytasz? Jeśli zakończył to miło z Jego strony, że nadal pisze artykuły i podpisuje je "ekspert PKO Banku Polskiego" :)
          • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 08.05.14, 16:33
            szóstego pytałem, siódmego udało mi się znaleźć informację na intrze
            • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 09.05.14, 12:31
              ct90327 napisał:

> szóstego pytałem, siódmego udało mi się znaleźć informację na intrze

Ale mnie nastraszyłeś ;) Normalnie już myślałem, że chłopaka wyrzucili a On przecież awansował a nawet można powiedzieć, że nadal "pracuje tam gdzie pracował" ;) :D :D :D
              • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 09.05.14, 17:36
                Z dniem 30 kwietnia zakończył zatrudnienie w banku - tak głosi komunikat.
                • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 09.05.14, 17:41
                  t90327 napisał:

> Z dniem 30 kwietnia zakończył zatrudnienie w banku - tak głosi komunikat.

To też prawda :D Ale troubek wie więcej, taki niuansik ;)
              • ct90327 Re: Zmiany w Centrali 09.05.14, 17:40
                Advisor to nie director. Ale faktycznie, nieźle! W takim razie gratulacje!
                • barbapapa003 Re: Zmiany w Centrali 09.05.14, 17:44
                  ct90327 napisał:

> Advisor to nie director. Ale faktycznie, nieźle! W takim razie gratulacje!

No właśnie... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka