Dodaj do ulubionych

wdrożenia zsi

17.06.08, 21:32
Proszę powiedzcie mi jako już wdrożeni, czy podczas tych wdrożeń faktyczni
wstrzymane były urlopy pracowników? U nas planują na 18, 19, 20 lipca czyli
sam środek sezonu. w placówce trzy osoby miały planowany urlop i teraz mamy je
odwoływać. Nie dodam już że wdrożenie zostało tak przesuwane od kwietnia.
Obserwuj wątek
    • tahiya Re: wdrożenia zsi 25.06.08, 20:31
      do mojego oddziału przyszło pismo z regionu że tydzień przed i tydzień po
      wdrożeniu zawieszone są urlopy . I tak rzeczywiście jest. Nie mniej jednak
      niektórzy bardziej bojaźliwi pseudodyrektorzy wydłużają ten termin na własną rękę .
      • crazy68 Re: wdrożenia zsi 25.06.08, 21:03
        U nas na początku roku przyszło pismo, że urlopów nie wolno brać od maja do sierpnia i w grudniu bodajże od 7-go (??), wdrożenie mamy w lipcu ( oj będzie się działo ). Planowałyśmy urlopy ledwo się mieszcząc w czasie między innymi w lutym i marcu, wtedy właśnie zaczęły się szkolenia.. paranoja !! Nie ma to jak zrobić pracownikom totalnie pod górkę bo i po co dyrekcji zadowoleni pracownicy ??
        • agnieszka2000 Re: wdrożenia zsi 25.06.08, 21:09
          Oddział 10-osobowy, pracujemy w O-ZSI drugi tydzień, nikt z nas nie był na ani jednym dniu urlopu bieżącego, tylko odebraliśmy ubiegłoroczny. Podobno 2 miesiące po wdrożeniu nie mamy co myśleć o urlopach, a jeszcze trzeba zapewnić dwóch pracowników na tydzień pokonwersyjny do innych oddziałów, wchodzących w lipcu - jak Wam się to podoba?
          • asia7358 Re: wdrożenia zsi 25.06.08, 21:18
            Witam od 25 maja w Alnovie-pozal sie boże.....juz po dwóch tygodniach musieli
            pracownicy jechac na konwersję,teraz znowu od 7 lipca nastepni.Urlopy???? mozna
            zapomniec choć zaczyna się piekne lato...Dziś był urlop od Alnovy prawie cały
            dzień!!!! dobrze,ż ezdążyłam przyjąć zasiłek z CZG i zrobic bankomat...jak
            wejdzie cała Polska to bedzie się działo!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka