klamika 04.07.07, 20:21 Pyt. j.w. Mam za ciemne wlosy(farbowane)i chcialabym wrocic do naturalnego, lub w kolorze czekolady.Mam teraz ciemny braz-prawie czarny. Duzo tu pisalyscie o dekoloryzacji,ale na czym wlasciwie ona polega? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamildurczok Re: Na czym polega dekoloryzacjia? 04.07.07, 20:32 To jest odbarwianie włosów ale fryzjerzy nie poelcają Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Na czym polega dekoloryzacjia? 04.07.07, 20:45 tak to ściagnie koloru wysoko procentową wodą utlenioną, dekoloryzator trawi kolor farby+ twój pigment naturalny.. strasznie niszczą się włosy szczególnie dlatego że zazwyczaj dekoloryzuje się po to aby za chwilę znOOf nałożnyć jakąś farbę.. trzeba więc bardzo zadbać o włosy po tym zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
klamika Re: Na czym polega dekoloryzacjia? 05.07.07, 09:26 A to sie sama woda utleniona wysokoprocentowa robi,czy z rozjasniaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Na czym polega dekoloryzacjia? 05.07.07, 17:24 sklepowe dekoloryzatory to woda + rozjaśniacz, a te fryzjerskie zawierają jeszcze dodatkowe składniki ochronne;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 co tu robić?? 10.07.07, 10:46 ja powinnam poddać :-) sie dekolory. bo mam ciemne a chcę znowu jasny balejaż bez tej dekolo. wyjdzie mi pewnie jajecznica na głowie:-( co tu robić co tu robić?? zeby włosy wyszły ładne, jasne?? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: co tu robić?? 15.07.07, 11:00 musisz je rozjaśnić porządnie bo faktycznie wyjdzie ci jajecznica;)) nie ma wyjścia;) Odpowiedz Link Zgłoś