Dodaj do ulubionych

zablokowane hasło do konta

27.09.12, 20:32
Witam, wchodziłam na swoje tureckie konto w Turcji ze 2 tygodnie temu i wszystko dobrze chodziło, dziś chciałam sprawdzić w Polsce nr konta i wyświetlił sie komunikat, ze dostęp został zablokowany z powodu 3 krotnego złego użycia hasła. Ja tylko mam dostęp do tego konta,nie zaglądałam tam nawet, czy mozliwe, ze ktos próbował włamać sie na to moje konto w Turcji ? Tylko pracownicy banku mieli dostęp do moich pinów, bo przy nich ten dostęp internetowy uruchamiałam,żeby działało w Polsce, nie przyszło mi do głowy, zeby zmienić hasło, zresztą chyba bym sobie sama nie poradziła. Czy zdarzyło Wam się coś takiego? Zastanawiało mnie, że mało osób w Turcji korzysta z kont internetowych, myślałam, ze to z niewiedzy te tłumy w bankach, ale moze jest jakaś inna przyczyna?
Obserwuj wątek
    • bengusia Re: zablokowane hasło do konta 27.09.12, 22:28
      Czyzbys miala konto w iş bankası? tam wszystko jest mozliwe.
      • riverina Re: zablokowane hasło do konta 28.09.12, 04:30
        Mam konto w TB. Mieszkam w Polsce, w Turcji nie mam nawet komputera, na który można by się jakoś "włamać". Dziwna sprawa, zwłaszcza, ze zapraszają mnie do oddziału banku, zeby to odblokować. Fajnie - znów "wycieczka" do Turcji wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka