02.11.18, 12:35
Daj już spokój tyle razy kandydowales obiiecales i
.. Masz posadę w kdbs i członkowie twej rodziny to po co się pchasz??? 5 lat dymac gminę i panienki???mogę otwarcie ci w twarz powiedzieć ze jesteś świnia i kawał gnoja . podaj swój nr tel to zadzwonie bo czuje ze trzeba ci zięby i stare foto i nowsze przedstawić ale to juz w poniedziałek w pomorskiej
Obserwuj wątek
    • czarny232 Re: Marek 02.11.18, 13:11
      Taka jest wola ludu. Koncz Waść wstydu oszczędź. Sobie
      • loczekhhhc1322 Re: Marek 02.11.18, 13:13
        Daj cukierek a bydło pójdzie
        • czarny232 Re: Marek 02.11.18, 13:27
          Umórz podatki swoim radnym a wygrasz wybory haha
          • loczekhhhc1322 Re: Marek 02.11.18, 13:47
            Proponuje 3 wycieczki dla kgw na trzy dni i trzy koleżanki z kgw na pokój ...mój pokój....
            • czarny232 Re: Marek 02.11.18, 14:35
              Powinien rozdawać prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne fundować dla kgw i dla latawic z Topólczańskiej Sorbony.
              • loczekhhhc1322 Re: Marek 02.11.18, 14:39
                zgadzam się :-)
        • swojchlop8 Re: Marek 02.11.18, 18:35
          Nazywasz jego wyborców BYDŁEM? Pięknie.
          Znam ten podział, na prawdziwych Polaków i resztę. PIS fajnie nas wszystkich załatwił, skoro w takiej niewielkiej miejscowości padają takie słowa, jak Twoje i tego czarnego, który nasze nauczycielki nazywa " latawicami".
          Chyba mi panowie ulatwiacie wybór bo z partia która tak dzieli ludzi na pewno mi niepodległości drodze.
          To jest tak obrzydliwe, co napisaliście że brak słów.Mam tylko nadzieję że to bliscy klakierzy, bo gdyby to pisał ktoś obcy, nie zawiązany z tematem, to byłoby przerażające. Zresztą ktoś niezaangażowany w wygranie PiSu w naszej gminie nie posuwały się do takich słów na publicznym forum.
          Robicie krecia robotę Lewandowskiemu. W naszej gminie ludzie cenią sobie spokój i szanują kobiety. Nie ma miejsca dla partii, której poplecznicy tak się zachowują myśląc, zeaja bezkarność przez rzekomą anonimowość w internecie. Gdybym był mężem jakiejkolwiek nauczycielki, czy ojcem, za kilka tygodni mielibyście pozwy.
          MASAKRA. Do " wyborca_1" -z takimi ludźmi przybija pan piątkę? Gracie do jednej bramki, proszę pana o komentarz bo pierwszy raz ktoś mi chyba ułatwia wahania wyborcze, a gdzieś wcześniej czytałem pana piękny apel o kulturę, bo wszyscy po wyborach i tak tu będziemy ze sobą żyć.
          • wyborca_1 Re: Marek 02.11.18, 18:56
            No i ponawiam ten apel .A to ,że Panu wszystko kojarzy się z PISem trąci paranoją, Zapewniam Pana ,że nawet nie należę do PISu a z tych co tu piszą wątpię , żeby ktoś należał choć oczywiście mylić się mogę. Uważa Pan , że donosy , anonimy czy inne świństwa robili p Arkowi pisowscy no chyba ,że jacyś są w otoczeniu obecnej władzy.
          • parys555 Re: Marek 02.11.18, 19:15
            Mylisz się, w naszej gminie nie chodzi o to , że ludzie cenią sobie spokój, po prostu wolą udawać ze nic nie widzą , nic nie słysza.Taka ludzka mentalność, albo strach przed mściwością obecnego włodarza gminy.
            Pewnie , że kobiety trzeba szanować, ale niestety chyba nie wszystkie na to zasługują, ale to już wina samych kobiet.Wójt szarmancki też nie jest, nie potrafi powiedzieć "dzień dobry "wchodzac do pokoju , w którym jest kobieta petentka
            • czarny232 Re: Marek 02.11.18, 22:49
              Tak to ja
            • swojchlop8 Re: Marek 02.11.18, 22:59
              Parys555
              nigdy nie popierałem żadnego wójta i odkąd tu mieszkam nikt się na mnie nie mścił. za to mój sąsiad uważa na przykład, że " oni wiedzą na kogo zagłosujesz" więc glosuje tak, jak strach nim kieruje.A bał się każdego rządzącego - sic!!!

Co do kobiet to twierdzenie że można źle mówić o kobietach np.ze szkoły bo któraś nie wiem właściwie co robiła to jakiś absurd.Jakbys powiedział że kobieta winna była zgwałcenia bo dekold miała.Bzdura totalna. Winą samych kobiet nie jest to, że jacyś anonimowi goście (mazczyzna tego czegoś nie nazwałbym,bo miano mężczyzny zobowiązuje ) wyzywają je od najgorszych.
              Co jednego lub drugiego obchodzi to, co robi ktoś dorosły w prywatnym czasie??? Jeżeli nie łamie prawa, to wara od ocen moralnych. Ja prdolę!

nie wiem czy wójt mówi, czy nie dobry dzień bo chyba nigdy z nim nie rozmawiałem , to już petentka (jaka petentka, mieszkanka gminy, a nie petentka) sama powinna faceta nauczyć dobrych obyczajów.Kobiety potrafią to robić bezbłędnie, gość drugi raz nie popełniłby takiej gafy:)

Wracając do mściwości wójtów- nie znam nikogo kto by jej doświadczył ale też nikt z mojej rodziny nie pracuje w otoczeniu wójta, więc nie wiem, czy zwalniał z mściwości czy nie, to jest poza moja wiedzą.
              Sądzę że część ludzi zbyt łatwo wierzy w różne teorie spiskowe, inna sprawa są tacy,co sami są strasznie mściwi i często biorą udział w tej szopce bo chcą się na kimś zemścić. Taka głupota goni głupotę, bo jak powiedział " wyborca_ 1" wszyscy i tak musimy tu żyć po wyborach i kupować w tych samych sklepach chleb :)
    • hangri Re: Marek 02.11.18, 22:45
      Poziom wypowiedzi... To jest ta ,dobra zmiana' o której tak krzyczycie od wielu dni...?
      • swojchlop8 Re: Marek 02.11.18, 23:02
        Poziom wypowiedzi odpycha od kandydata którego popiera taki np." czarny...". Granie na negatywnych emocjach to głupota ale ludzie tego typu oceniają świat i innych według tego, co sami czują ,jak czują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka