wsk18 02.09.08, 22:06 Witaj!!! mam nadzieję że na dłużej u nas zostaniesz życzę miłej tu zabawy,:) no i tak zwanego konstruktywnego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatowysierp Re: Przywitajmy Konrada:) 05.09.08, 23:51 czesc konrad. tu sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad35 Re: Przywitajmy Konrada:) 11.09.08, 18:34 Ello!!! No widzę, że sami swoi :) Jednak patrząc na niektóre teksty - nie o wszystkich "swoich' mógłbym powiedzieć - moi. Też mam nadzieję dłużej tu posiedzieć i od czasu do czasu podrzucić jakiś temat - do dyskusji - nie do obrabiania komuś tyłka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowyxxl Re: Przywitajmy Konrada:) 16.09.08, 21:24 konrad35 napisał: Też mam nadzieję dłużej tu posiedzie > ć i od czasu do czasu podrzucić jakiś temat - do dyskusji - nie do obrabiania k > omuś tyłka :) Witaj!I o to chodzi, takich ludzi nam trzeba. plotki i darcie piórek zostawmy babciom. Krytyka owszem, ale w granicach rozsądku i przyzwoitości, bez obrażania osoby miłego pisania- pozdrawiam xxl Odpowiedz Link Zgłoś
tatowysierp Re: Przywitajmy Konrada:) 23.09.08, 19:44 jak tak czytam to forum to mam wrażenie ze tylko sie tu ludzi obmawia. oj ta zazdrość... Odpowiedz Link Zgłoś
ericthered Re: Przywitajmy Konrada:) 23.09.08, 21:17 A powiedz o czym pisać. Forum jest jak najbardziej lokalne wiec o sprawach lokalnych się pisze. A ze wszyscy się znają to jest jak jest. Ale spróbujmy - O wydarzeniach kulturalnych w gminie - nie ma za bardzo o czym. Dziękować bogu że są panie w bibliotece gminnej które dużo serca wkładają w swoja prace i organizują różności dla dzieciaków. Szacunek i podziękowania. O Goku lepiej nie wspominać bo nie ma o czym. O sporcie w gminie - Tęcza jaka jest każdy widzi. Zawodników brakuje , seniorzy praktycznie w rozsypce. O handlu - trzy sklepy , 2 hurtownie , cenny jak w stolicy. O służbie zdrowia - jedna tylko ośrodek mamy w naszym terenie a sprawy zdrowia są bardzo prywatne ( no chyba że ktoś pragnie podzielić się informacja ze przepisana maść na żylaki mu nie służy. O władzy lokalnej - ostatnie parę dni to wysyp postów.Tylko po co. To tylko i wyłącznie bicie piany. Załatwianie prywatnych porachunków i odreagowywanie frustracji. Forum które czasami mogłoby być inspiracja dla włodarzy gminny oficjalnie dla nich nie istnieje. A szkoda bo jest to forma kontaktu społecznego ( istnieją przecież społeczności internetowe) Apteka? Szkolnictwo? Gazetka gminna? Można napisać tylko czy jest sens. Reasumując nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Można wykorzystać forum jako narzędzie niesienia pomocy międzyludzkiej - chce dać albo potrzebuje wiec piszę.W lokalnym wymiarze. Poniżej jest post o pomocy społecznej.Wynika z niego że coraz więcej ludi potrzebuje pomocy. A swoja drogą nie każdy wie jak i gdzie ma się za ta robotę zabrać. I to na tyle w temacie tego naszego coraz mniej kreatywnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś