dragonik35
15.02.11, 10:27
Mam serdeczną prośbę do ludzi, którzy mają wiedzę dotyczącą tego projektu, aby wreszcie poinformowali społeczność co dalej z tą inwestycją.
Na stronie Sołtysa pojawiła się notka:
"W związku z postępem prac informacji, dotyczących umów dysponowania nieruchomościami pod projekt budowlany przyłączy ziemnych do posesji, sposobu jej wypełnienia i przekazywania udzieli przedstawiciel biura projektów telekomunikacyjnych Pani Ewa Zabawińska, e-mail: ewa.zabawinska@cuoco2001.pl , tel. 608 055 907. W sprawach technicznych proszę kontaktować się bezpośrednio pod e-mailem: biuro@cuoco2001.pl. Planowany termin zakończenia inwestycji na terenie całej gminy to koniec 2011. Projekt telekomunikacyjny koordynuje i nadzoruje Referat Przygotowania i Realizacji Inwestycji Urzędu Gminy Lesznowola."
www.nowaiwiczna.info/
Mam więc pytanie, czy w takim razie każdy zainteresowany (jest pewnie takich osób kilkaset co najmniej) ma się kontaktować z osobna? Próbowałem dzwonić do tej Pani, ale ma wyłączoną komórkę.
Nie lepiej podać na stronie Gminy Lesznowola (lub stronie sołectwa) bliższych SZCZEGÓŁOWYCH informacji w tym zakresie dla ogółu zainteresowanych?
Pozwolę sobie powtórzyć pytania, które postawiłem w innym wątku:
1. kiedy będą prowadzone prace, ??
2. jaki będzie koszt przyłączenia, ??
3. czy będzie to wymagało podpisania długoterminowej umowy z TPSA ??
4. jakie dokumenty i do kogo należy składać ??
i najważniejsze:
5. kiedy nastąpi uruchomienie sieci ??