Dodaj do ulubionych

darmowe ogłoszenia

20.10.11, 20:54
Szanowni Państwo,
Pragniemy poinformować o uruchomieniu nowej usługi w serwisie www.nowaiwiczna.info Od dziś mogą Państwo umieszczać darmowe ogłoszenia w naszym serwisie , wystarczy wypełnić formularz www.nowaiwiczna.info/index.php?option=com_djclassifieds&view=additem&Itemid=25 i poczekać na akceptację administratora. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z nowej usługi i odwiedzenia naszego serwisu.

Redakcja

www.nowaiwiczna.info - serwis zawsze blisko mieszkańców
Obserwuj wątek
    • grafikstudio Re: darmowe ogłoszenia 02.09.12, 20:47
      Miło nam poinformować o serwisie ogłoszeniowym www.ogloszenioland.pl oferującym poukładany i estetyczny spis firm oraz DARMOWE OGŁOSZENIA. Serwis w szybkim tempie się rozwija i oferuje ogłoszenia bezpłatne wiec każdy szybko może dodać swoje ogłoszenie lub zareklamować firmę.
      • dominick0 Re: darmowe ogłoszenia 18.09.14, 15:40
        Dzięki, jak mogę polecić to polecam również serwis darmowych ogłoszeń www.malito.pl
        Bardzo dobry serwis ogłoszeń lokalnych. Używane samochody, motocykle, telefony, laptopy i wiele innych rzeczy. Sam wystawiam tam ogłoszenia i jestem bardzo zadowolony
        • dominick0 Re: darmowe ogłoszenia 18.09.14, 15:41
          Oto link do darmowego serwisu ogłoszeń lokalnych www.malito.pl o którym pisałem wcześniej
          • waldekkm Re: darmowe ogłoszenia 22.05.15, 16:36
            Korzystając z okazji, również polecam serwis bezpłatnych ogłoszeń ogólnopolskich, posiadający rozbudowaną bazę kategorii. Ogłoszenia publikowane są natychmiast po wypełnieniu formularza, niemniej jednak są moderowane i podlegają możliwości zablokowania w przypadku nie spełnienia wymagań regulaminu.
            Zapraszamy wszystkie firmy czy osoby prywatne do zamieszczania ofert usług, sprzedaży przedmiotów, mieszkań, domów, samochodów i innych darmowe--ogłoszenia.pl/
    • burmistrz8 Re: darmowe ogłoszenia 17.11.17, 19:08
      ja polecam dwa nowe serwisy z darmowymi ogłoszeniami tutajdodaj.pl/ i adpin.pl/
      można na nich dodawać darmowe ogłoszenia bez rejestracji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka