Dodaj do ulubionych

Forum dla Nowej Iwicznej i Mysiadła

19.11.06, 23:32
Ponieważ w okresie powyborczym kilka osób piszących na naszym forum zwróciło uwagę, że powinno być wspólne forum dla NI oraz Mysiadła, chcielibyśmy zaprosić piszących na forum Mysiadła do korzystania z naszego Forum. Robimy to na próbę i czekamy na Wasz odzew. O ile pomysł i propzycja się nie sprawdzą, to wrócimy do starych zasad. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • owrank Re: Forum dla Nowej Iwicznej i Mysiadła 20.11.06, 10:08
      tyle, że sens to ma taki gdyby jedno z forów zostało zamkniete :( bo tak znowu
      sie rozdrabniamy. BTW: czy technicznie można zrobić aby forum na gazeta.pl
      było "read only" ? żeby tylko informoważ, że od dnia takieg i takiego tylko
      piszemy na forum wspólnym ?
      • iwona.rozynska Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 20.11.06, 16:51
        My już mamy forum Mysiadła, pozdrawiam

ps. proszę nie łączyć tych 2 miejscowości, było oddzielnie to niech i tak zostanie
        • owrank Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 20.11.06, 16:56
          no chyba nie pozostaje mi zapytac w czym to przeszkodzi ? bo ja widze tylko
          argumenty "za".
          faktem jest, że na na Piasecznie jest duzy ruch ale na NI i Mysiadle na tyle
          mały, że wyszłoby tylko na dobre piszącym i mieszkańcom.
          • iwona.rozynska Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 20.11.06, 17:09
            My już mamy forum Mysiadła,dziękuję i proszę o nie łączenie, mieszkańcy Mysiadła
            sobie tego nie życzą, pozdrawiam
            • ordyl Iwona Rozynska - Forum Powiatu 20.11.06, 18:32
              Witam

Iwona Rozynska kandydatka Forum Powiatu (ta sama lista co p.Kania) lista nr 34
              miejsce 5.

Zdrówka
            • owrank Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 20.11.06, 19:22
              a moze Pani powiedziec dlaczego ?
              bo i tak czytam forum Mysiadła i tak na nim piszę, póki co nikt nigdy nic
              negatywnego nie napisał do mnie jako mieskzańca NI na forum Mysiadła także
              obawiam się że jedyne co może Pani powiedzieć, że jest "co najmniej jedna osoba
              która sobie tego nie zyczy" a nie "że mieszkańcy sobie tego nie życzą"
              Pozdrawiam
              • kryskan Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 20.11.06, 20:30
                Jestem mieszkanką Mysiadła i sobie nie życzę takich uwag pod adresem moich
                sąsiadów, jestem także przeciwna takim praktykom jakie uprawia "bocian" ordyl..
                siedź kolego w Iwicznej.. i nie mieszaj sie w nasze sprawy.. jego świta także..

Kasia
                • mahony2109 I tu też ten post z grubej rury, nie na temat i... 20.11.06, 22:19
                  nie mający nic wspólnego z dyskusją. Na forum Mysiadła też się znalazł,
                  dokładnie taki sam. Też ze sformułowaniem w stylu armaty ("ja sobie nie
                  życzę :D) i też w temacie w którym nikt nie obraził mieszkańców Mysiadła...
                  ktoś chyba ma dziś zły dzień :-/.

Czas chyba na lepszą moderacje forum Ni i forum Mysiadła, bo robi się burdel,
                  kłótnie i wycieczki personalne. Na znacznie ruchliwszych forach Piaseczna i
                  Józefosławia dużo lepiej daje się tego cyrku uniknąć.

A już te bliźniacze posty atakujące personalnie jednego z kolegów to
                  przegięcie, powinny zniknąć...

Pzdr.
            • justynagizewska Re: Forum dla Nowej Iwicznej, po co nowe ? 21.11.06, 09:12
              A czy Pani jest mieszkanką Mysiadła?
              I jakim prawem wypowiada się Pani w imieniu innych?
              Ja sobie życzę. Jest to dobry pomysł. Obie miejscowości leżą tak blisko siebie,
              że trudno je traktować oddzielnie.
              JG
    • kanja Re: Forum dla Nowej Iwicznej i Mysiadła 21.11.06, 09:24
      Wspólne forum dla Mysiadła i NI jest dobrym pomysłem
      Zamieszczamy tu przecież informacje o tym co się dzieje w szkole ,gminie więc
      nie widzę złych stron tego pomysłu. Mieszkamy obok siebie ,mamy wspólne
      drogi ,wspólną szkołę , znamy się między sobą .Proszę wymienić chociaż jeden
      argument dlaczego to rozwiązanie jest złe.
      Najwyższy czas się zintegrować – co sądzicie o zorganizowaniu balu
      karnawałowego ?
      p.s. do tej pory na naszym forum panowała bardzo przyjazna atmosfera , nie
      psujmy tego !
      pozdrawiam
      Justyna Gawęda
      • owrank Re: Forum dla Nowej Iwicznej i Mysiadła 21.11.06, 09:40
        no taka atmosfera się zrobiła na forum ze po balu jak to dwie "wsie" przeciwko
        sobie :):):):) na sztachety pójdziemy :):):):)
        dlateteż pomysł jest niezły :)

zawsze mi imponowało na (akurat) amerykańskich filmach kiedy sasiedzi po
        przeprowadzce do miasteczka robią garden-party żeby się zapoznać z innymi

• 66rog66 Re: Forum dla Nowej Iwicznej i Mysiadła 21.11.06, 09:39
      może zatem głosowanie? to chyba najbardziej demokratyczne rozwiązanie, a przy
      tym bardzo interesujące jaki będzie wynik.
      Przygotowałam ankietę na stronie www.mariarogowska.pl

Oddaj swój głos (anonimowo) i będziemy wiedzieć więcej.

Jeżeli uważacie, że głosowanie imienne byłoby właściwsze to też mogę taki
      sondaz przeprowadzić.

pozdrawiam i zachęcam do głosowania
    • mahony2109 Ależ przecież był głównie jeden troll 23.11.06, 16:58
      o wielu nickach i dosłownie garstka innych osób. Wystarczy spojrzeć na
      głosowania na "Mysiadle"! Forum dla obu miało by szansę mieć dwóch moderatorów,
      a przy ilości trollowania wydaje się to konieczne. A główny troll jest ten sam
      tu i tam.

Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka