niedzwiedzica_sousie 12.04.13, 23:31 www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: moja ulubiona piosenka 15.04.13, 18:48 Yhy Podobno na konkursach karaoke kobiety najczęściej wybierają I will survive a mężczyźni My way. Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: moja ulubiona piosenka 16.04.13, 00:25 > ... a mężczyźni My way. Trochę to dziwne - ja na ten przykład nigdy bym się nie na to porwał. Dlatego, że interpretacja wzorcowa już istnieje: givemenovacaine.wrzuta.pl/audio/13dgbnAS4aN/ Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: moja ulubiona piosenka 18.04.13, 17:56 Ten wokalny pasażyk zaraz na początku, po słowach final curtain... Retorycznie wszystko OK, opadający pasaż jako ilustracja mającej zapaść kurtyny. Pamiętam jak dzisiaj, z tydzień się śmiałem, kiedy pierwszy raz usłyszałem Pistolsów w tym kawałku. Odpowiedz Link
kukorica.aratas Toś se diwę wybrała, Misiowo :P 16.04.13, 00:38 www.youtube.com/watch?v=ngVetZw8hSc www.youtube.com/watch?v=JVb_wGuW2R4 Niekwestionowana miszczyni świata w poprawianiu nastroju osobnikom/-com zaczynającym od nowa. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Toś se diwę wybrała, Misiowo :P 17.04.13, 22:21 walk on by - boskie!! lepsze niż oryginał! Odpowiedz Link
kukorica.aratas Re: Toś se diwę wybrała, Misiowo :P 18.04.13, 17:58 No niewię - tak bez trąby po słowach walk on by... Taki niedosyt jakiś, panie, tutej. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Toś se diwę wybrała, Misiowo :P 19.04.13, 21:25 to nocha wydmuchaj w odpowiednim momencie i będzie git, znaczy trąba mjód malyna. Odpowiedz Link