roman_tyczka 16.02.06, 11:55 tytul dla zmylki,zeby mnie nie ocenzurowal cenzor, czyli ja. czy slowo "cipa" jest dla was wulgaryzmem? najpierw pytam, potem odpowiem dlaczego pytam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyskopata Re: cip cip cip 16.02.06, 11:57 wulgaryzmem nie ale nosi w sobie znamiona wyzszosci Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: cipa :) 16.02.06, 12:21 c.eastwood napisał: > wiedziałem , że jedno ci(po) głwoei chodzi ano chodzi, bo zostalam wbita w ziemie za to slowo na fk. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: kto jest ci.pą ustliliśmy już wczoraj :PP nt 16.02.06, 12:28 nie przypominam sobie o kogo chodzilo Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: kto jest ci.pą ustliliśmy już wczoraj :PP nt 16.02.06, 13:02 baba_krk napisała: > o Clinta P nic nie wiem, wiem ze zostal forumowym czakiem norisem, bo sama go tak przezwalam Odpowiedz Link
baba_krk Re: kto jest ci.pą ustliliśmy już wczoraj :PP nt 16.02.06, 13:08 Ty go nazwałaś Czakiem (aczkolwiek nie wiem dlaczego), a ja wczoraj zwróciłam się do niego w inny sposób )) Odpowiedz Link
istna Re: cip cip cip 16.02.06, 12:02 Lekkim wulgaryzmem, ale jakimś takim niesympatycznym. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: cip cip cip 16.02.06, 12:04 istna napisała: > Lekkim wulgaryzmem, ale jakimś takim niesympatycznym. a cipka brzmi sympatyczniej? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: cip cip cip 16.02.06, 12:09 istna napisała: > Zdecydowanie ale sens jest ten sam. czyli kurwa to wulgaryzm a kurewka nie? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: cip cip cip 16.02.06, 12:04 tak troche. Ale ze mnie gupiac.pa! tak czasami powiem ale nie przy ludziach. Odpowiedz Link
baba_krk a kiedy wyjaśnisz o co chodziło z "cipą" i FK??? 16.02.06, 12:59 co oni Ci tam zrobili? Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: a kiedy wyjaśnisz o co chodziło z "cipą" i FK 16.02.06, 13:05 baba_krk napisała: > co oni Ci tam zrobili? a, w watku matki, ktora pisala o wygolonej ,no wlasnie co?) swojej corki. jedna sie oburzyla, kiedy uzylam sformulowania cipa. Odpowiedz Link
baba_krk Re: a kiedy wyjaśnisz o co chodziło z "cipą" i FK 16.02.06, 13:09 czyli na FK bez zmian )) Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: a kiedy wyjaśnisz o co chodziło z "cipą" i FK 16.02.06, 13:17 baba_krk napisała: > czyli na FK bez zmian )) wlasnie boski zalączyl ten watek.mozesz poczytac Odpowiedz Link
baba_krk Re: a kiedy wyjaśnisz o co chodziło z "cipą" i FK 16.02.06, 13:21 czytam, czytam... jestem przy wojnie khaki z adą Odpowiedz Link
lena_zet Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:03 i córka jak mnie spytała czy cipa to brzydkie słowo to odpowiedziałam, że jak najbardziej Odpowiedz Link
lena_zet Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:05 aasiula1 napisała: > a bywa tak, że zaklniesz przy dziecku? ja bardzo przeklinam, na szczęście moje dziecko nie!Wie, że nieładnie jest przeklinać dziecku i tego nie robi. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:07 mi sie czasem wyrwie w nerwach jakieś k..wa, ale potem mi jakoś głupio. Jak pomyślę, że Julka by to potem powtórzyła przy kimś... Odpowiedz Link
lena_zet Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:08 nie no, jakby ida powtarzała to bym się wstrzymywała ale że nie powtarza to jadę równo teraz moim ulubionym przekleństwem jest "kutafon" hehe Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:10 kochane masz dziecię, że nie powtarza... zazwyczaj jest tak, że jak się powie, że nie wolno czegoś powtórzyć czy zrobić, to akurat dzieci robią na przekór Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:17 no tak tylko Ida jest na tyle duża, ze rozumie. Julka jeszcze 5 lat nie ma i wyjątkowo rajcują ją nowe słowa Odpowiedz Link
lena_zet Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:23 aasiula1 napisała: > no tak tylko Ida jest na tyle duża, ze rozumie. Julka jeszcze 5 lat nie ma i > wyjątkowo rajcują ją nowe słowa ida od małego rozumiała, przysięgam.Za to np. obraża się bardzo, a co za tym idzie nie mogę na nią krzyczeć tylko z nią prowadzić wojnę argumentową (spokojną).Jak będę krzyczeć to się zatnie i trzy dni do mnie nie odezwie. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:26 eee Julka ma jeszcze lepszą metodę. Jak na nią krzyknę to albo robi mi wykład, że na dzieci nie wolno krzyczeć tylko trzeba tłumaczyć, albo zaczyna strasznie płakać i przez pół godz opowiadać jak to jest jej przykro, ze na nią nakrzyczałam i że ona obiecuje być dobrą tylko żebym się nei złościła i jak ona mnie kocha strasznie itp. W obu przypadkach głupio mi, ze wogóle głos podniosłam Odpowiedz Link
lena_zet Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:21 moja ida to naprawdę nietuzinkowe dziecko.Co wcale nie oznacza, że łatwe w wychowaniu Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:23 kurde... jak tak z Asiulą o córach przemawiacie to aż zaczęłam się zastanawiać kiedy mnie to spotka... na razie wszystko wskazuje na to, że nieprędko... Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:29 wiem, wiem - samo się nie zrobi P ale jak odpowiedniego faceta pod ręką nie ma, to ja chyba jeszcze troszkę poczekam ) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:31 no pewnie, chociaż pamietam, moja siostra kiedys miala plan zrobić sobie dziecie z czarnoskórym facetem. Tak dla samego dziecka Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:36 hehe, ja w wakacje miałam w pracy przystojnego arabskiego kucharza i on zawsze powtarzał, że mielibyśmy śliczne dzieci "taka kawa z mlekiem" )) z propozycji nie skorzystałam P Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:38 a widzisz, może trzeba było brać. A przynajmniej trochę popróbowac )))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:41 ktoś tu mnie chyba do złego namawia P wziąć to ja go mogę w każdej chwili, ale dla własnego dobra jeszcze poczekam ))) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: dla mnie jest 16.02.06, 13:50 heheheeh, do złego? Toż to sama przyjemność. Trochę kalorii sie pozbedziesz po tych słodyczach Odpowiedz Link
baba_krk Re: dla mnie jest 16.02.06, 14:03 to ja już wolę stracić je spacerując z psem P Odpowiedz Link
roman_tyczka a ciota to wulgaryzm czy nie? 17.02.06, 08:33 (jeszcze troche i sie dowiem, ktora miala racje) > Odpowiedz Link