Dodaj do ulubionych

letki hardcore;)

27.02.06, 09:55
Koleś ujarał się z kumplami na masakrę. Było mu mało imprezy więc
poszedł
> > do
> > swojej panny. Wchodzi, całusy, coś tam gada - ogólnie standardzik.
> >
> > W pewnym momencie panna mówi, że musi się wykąpać i żeby usiadł,
poczekał,
> > ona zaraz będzie gotowa...
> > Koleś spoko, siedzi i czeka. Po 10 minutach zachciało mu się kupy, tak
że
> > nie mógł wytrzymać ( no i jeszcze do tego doszedł trip na grassie ).
> >
> > Zobaczył siedzącego obok psa panienki... Pokalkulował sobie w czaszce
> > szybko, że się zesra obok niego i jak panna spyta, to zwali na kundla.
> > Uporał się z tym raz dwa - i siedzi dalej. Panna wychodzi z kąpieli
wącha,
> > patrzy ..... SZOK !
> >
> > I teraz wymiana zdań (szybka - jak na dobrego tripa przystało):
> >
> > Panna: Co to jest ?!
> > Koleś: Pies Ci się zesrał !
> > Panna: PLUSZOWY KURWA ?!
Obserwuj wątek
    • mmagi ratunkuuuuuuuuuu sikaaaaaaaaaaaaaaaaammmm 27.02.06, 10:00
      wszystko zaplułamsmile)))))))))
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • ticoqp Re: ratunkuuuuuuuuuu sikaaaaaaaaaaaaaaaaammmm 27.02.06, 10:06
        a ja zjadłem własniesmile
        • mmagi cholera uprzedzaj w tytule zeby nie jesc i nie pic 27.02.06, 10:09
          oplułam se wszytkosmile)
          dawno sie tak nie ubawiłam setniesmile))))
          • ticoqp Re: cholera uprzedzaj w tytule zeby nie jesc i ni 27.02.06, 10:11
            to tera mister muscle Cie wyręczy
    • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:10
      pffff niezłe ;PPP cześc tico wink
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:12
        a tez mi się spodobało to się podzieliłemsmile cześć wandeczkasmile
        • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:43
          wink) aaa miło się zaczyna ten tydzień wink

a ja wczoraj na zajęciach usłyszałam anegdotkę od profesora, może znasz, ale
          napiszę:

dlaczego kobiety mają trudności z parkowaniem?
          ano, bo nie mają wyczucia odległości
          a czemu?
          bo całe życie im się wmawia, że tyle (tu pokazał palcami jakies 4 cm) to jest
          16 cm.

wink))
          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:46
            bo słońce?wink
            a znałem to ale apropos tych 4 cm -

Leży sobie premier Kazimierz Marcinkiewicz na plazy i opala się.
            Nagle słyszy:
            - Kaziu... Kaziu... Kaziu...
            Rozgląda się - pusto. A tu znowu:
            - Kaziu, Kaaaaziu!!!
            Patrzy uważnie, okazuje się, że to słoneczko.
            - Czego chcesz słoneczko?
            - Kaziu, chuj ci z reform wyszedł.
            • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:00
              pfff i schowaj go Kaziu bo sie przypali? ;PPP

a czemu w Rosji tory kolejowe są szersze niż w pozostałej części Europy?
              bo jak mieli w Rosji budować, to budowniczy przyszli najpierw do cara i mówią:
              -Wielka Wielmożność w całej Europie są już tory kolejowe, czy nasze mają być
              szersze?
              Car milczy
              budowniczowie: hmm...no bo jeśli tak .... a na ile szersze?
              car: a na chuj szersze
              i tory w Rosji są na chuj szersze ;PPP
              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:05
                dalej nie znałemsmile

ale ta szerokośc do rasputina bardziej pasuje niz do carasmile)))))
                • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:11
                  hehe może masz racje, ja tylko powtarzam anegdotki mojego profa, który zwykle
                  prowadzi zajecia na ostrym zjeździe, zawsze go suszy itd wink))

a w ogóle przez ostatnie 2 doby spałam chyba z 6 godzin i troszkę mnie te Twoje
                  do_wcipy rozbudziły ;PP pfff syp z rekawa jak masz cos jeszcze, ja ide po
                  kawe ;P
                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:24
                    moze za mocno grzeją u was to go suszy?wink
                    6 godzin z soboty na niedzielę? czy łacznie z pon.?
                    jak znajdę cos to dodam jeszczesmile
                    • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:27
                      hyhyhy no właśnie nie grzeją wcale ;pp jest zimno jak w kieleckim, a spalam ok
                      6 godz łącznie z soboty na niedziele i niedzieli na poniedzialek i sie ledwo
                      trzymam.

I zeby nie bylo, ze zycie jest lekkie, to ostatnie 1.1zł jaki emialam wydalam
                      na kawe z automatu, ale kawy nie dostalam ino jakąś żółtą śmierdzącą ciecz ;PPP
                      chodze, ziewam i ledwo moge głowe utrymać w pionie. Pomocyyyyy wink))
                      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:36
                        a to zamarza mu slina pewnie? niech za duzo nie mówi bo się rozchorujesmile
                        e to dobra jesteś - ja bym nie dał tak rady po 3h na noc?

nie macie kawy w robocie? może trzeba było wrzątku z cukrem łyknąć i 1.1zł
                        zosatwic se na .......jabłka albo ziemniaki (pieczone?smile
                        • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:46
                          wiesz co, temu wykładowcyy to owszem cieknie ślina, bo jest seksoholikiem. A
                          jak mu życzyłam miłego popołudnia [musi troche wazelinki byc[. to az sie
                          oderwal od ogloszenia, ktore czytal i chcial isc za mną zbok jeden wink

co do kawy, to mi sie wlasnie skonczyla ;/ a nie chce sie zapozyczac u bab z
                          pracy ;p wole pocierpiec. a ziemniaki pieczone to ja robie sama i najlepsze na
                          swiecie, posypane taka specjalna przyprawa i rozmarynem. Sa swietne same i do
                          miesa ;p moge dac Ci przepis wink
                          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:56
                            to ma sople teraz?wink
                            a czemu zbok? facetem jesteś?smile

zpozycz się u facetów - nie sa pmietliwismile no za 1.1zł to chyba w knajpie nie
                            dostaniesz więc rada była dla wykonania w domusmile
                            a ziemniaki z przyprawą to ja chyba wiem jak sie robi -dziekismile
                            • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 11:58
                              nie jestem facetem, zaraz Ci to na @ udowodnie ;P
                              po prostu on 60 lat ma, a w tym wieku to sie nie powinno byc tak ostentacyjnym
                              psem na baby ;p

pff co do cen, to sie przyznam, ze nie mam zielonego pojecia ile kosztuja jajka
                              i ziemniaki wlasnie, bo je dostaje hehehehe wink
                              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:11
                                miriam?smile)))))
                                a w jakim wieku powinno sie byc ostentacyjnie psem na baby?smile))))))))

na kilogram ziemniaków 1zł powinien wystarczyćsmile
                                • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:36
                                  ja myślę, że psem na baby można być do 40stki, potem trza zacząć robić bilans
                                  życiowy, czy się drzewko posadziło itd ;PPP
                                  a za miriam masz w dupe wink)) idz na @
                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:39
                                    a jak kita swędzi to co? na supeł zawiązać?smile)))))
                                    przyjmuje z pokorą to w dupe byle nie od miriamsmile
                                    • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:46
                                      a skąd wiesz co w takim wieku swędzi? ;PPP
                                      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:48
                                        zpytałem tylko grzecznie - a co kiedy swędzi?smile))))
                                        • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:56
                                          znalezc taką co tez ją swedzi i miec na stale ;PP

wracam pozniej, bo szefostwo przyjechalo ;/
                                          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:02
                                            no to szukasmile))))

syja
                                            • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:35
                                              hehehe, z tego co wiem to znalazl jakies 40 lat temu, ale moze jej juz nie
                                              swedzi ;P

nie moge Ci poki co odpisac, bo mnie wywala z @
                                              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:45
                                                ale może jego swędzi i szuka?smile
                                                • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:51
                                                  trza mu chyba maila wyslac i sie go zapytac ;P

wlasnie sie dowiedzialam, ze dzis w Niemczech jesr "różowy" poniedziałek. Ale
                                                  bym poszła potańcować. Swędzą mnie trochę ;PP
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 14:07
                                                    no miałas okazję przecież powiedzieć na żywosmile))))
                                                    będzie parada techno??smile
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 14:16
                                                    pfff żartujesz chyba, jak ja bym później u niego exam zdała ;P

paradę to ja będę miała w domu z odkurzaczem wink a w Niemczech podobno od 12 do
                                                    17 transmitują na żywo w tv różne pochody, nie wiem nie znam się w życiu tam
                                                    nie byłam, tzreba by było przy okazji kasitze zapytac wink))
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 14:31
                                                    może bys zaimprowizowała?smile

nawet 12 go moge jechać ale se raczej odpuszczę jeszcze mnie dopadną gdzies z
                                                    boczkusmile
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 14:37
                                                    jakbym miala mozliwosc to ja bym se na pewno nie odpuscila, trzeba korzystac z
                                                    zycia wink

marzylam w zeszlym roku, zeby pojechac na koncert Andre Rieu do Berlina, ale
                                                    sie nie udało sad a do Polszki to chyba taki wirtuoz nie przyjedzie.

i nie mów do mnie per zboczku zboczku ;P
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:05
                                                    kwestia podjeścia do podróżowaniasmile
                                                    jak go bida przyciśnie to przyjedzie i do polskismile
                                                    zapamietam sorrysmile
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:09
                                                    a doszła moja kolejna @ka? bo mnie ciekawość zżera ;PPP
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:25
                                                    tak, ale serwer gazety chyba coś szwankuje? jestem wylogowany prawie cały czas
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:31
                                                    wiem ;/

mnie notorycznie wywala, chyba zgłosze gdzies nowy program "Co z tą Pocztą", no
                                                    ile mozna ;/
                                                    zamiast organizowac czaty mogli by sie wreszcie wziac za naprawienie serwerow,
                                                    spece od 7 bolesci.
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:41
                                                    jakoś ruszyło moze teraz będzie o.k. ?
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:46
                                                    teraz to ja się do domu powoli wybieram ;P
                                                    bede wieczorkiem,

czołem wink
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:53
                                                    udanego powrotusmile

z dyńki?wink
                                                  • vandikia Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:55
                                                    z cyca ;P
                                                    pawink
                                  • vandikia PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 12:44

• ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 12:49
                                      będziesz sie w piekle smarzyćsmile
                                      • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 13:53
                                        pfff takie niewinne grzeszki wyrównuje moje niezwykle dobre serce ;ppp

wiec w piekle sie nie spotkamy hehehe
                                        • ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 14:11
                                          musisz odkupić zeby zmazac grzechsmile

no chyba nie bo ja nie grzeszęsmile
                                          • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 14:17
                                            ta świętoszek ;P taki jak ja dziewica

nie bede odkupywac nic, uznam do za zadośćuczynienie krzywd, które codziennie
                                            tu ponoszę wink)
                                            • vandikia *odkupować ;p 27.02.06, 14:17

• ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 14:33
                                              a co qrD? nie wolno?smile mnie tam sie grzech nie tylko z tym kojarzysmile))))))

zależy komu podprowadziłas - jak sprzataczce to rozumiemsmile))))
                                              • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 14:40
                                                hm....a z czym ticus kojarzy grzech? ;PPP

panie sprzątaczki to są akurat bardzo mile, a odkad sie przenioslam na inne
                                                pietro to biurko mam wycierane czysta szmata ;P
                                                kawę podprowadzilam wladzy najwyższej hehehe
                                                • ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:14
                                                  no róznie nie tylko jak sie tegessmile np jak się nieprawde powie albo jabłko ze
                                                  straganu zwiniesmile

tak czułem - jesteś pewna że monitoringu nie macie w robocie?smile)))))
                                                  • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:30
                                                    ale ten teges nie zawsze jest grzechem wink

ciekawe czy wirtualny ten teges jest, hmmm tak mi do glowy przyszło
                                                    a monitoringu nie ma na pewno pfff, ale pewnie bedzie, bo buduja nam nowy
                                                    budynek, do ktorego mamy sie w ciagu 3 lat przeniesc. Wtedy Wielki Brat bedzie
                                                    patrzyla na nas z kazdej strony, brrr
                                                  • ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:42
                                                    jak bez checi zrobienia dzieci to zawszesmile))))
                                                  • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:48
                                                    a mi ksiadz mowil, ze nie ;p

specjalnie po to wymyslono naturalne planowanie rodziny, zeby mężowiu i żonowiu
                                                    mogli się seksić nie tylko dla robienia dzieci.wink)
                                                  • ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:55
                                                    nie zadawaj się z tym ksiedzem - chce Cie wykorzystac jak tak mówi albo
                                                    przebieraniec?wink
                                                    powaga? myslałem, ze to dla związków homo wymyslili?smile))))))
                                                  • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 15:55
                                                    pfffff
                                                    czyli, ze zwykly batman?
                                                    powaga powaga juz nie raz to slyszalam ;P
                                                  • ticoqp Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 16:09
                                                    moze lubi sukienki?wink

z kim Ty sie zadajesz ze takie bluxnierstwa słyszysz? zmień koniecznie
                                                    towarzystwo
                                                  • vandikia Re: PS. a kawę podkradłam właśnie hehehe 27.02.06, 18:19
                                                    tico nie wiem czy mnie wkrecasz teraz ;pp czy nie, ale mowie zupelnie powaznie.
                                                    a w ogole w roznych kwestiach batmany maja rozne zdania, to chyba zalezy tez od
                                                    czlowieka. spotkalam sie z bardzo rozbieżnymi opiniami m.in dot. papierosow,
                                                    seksu i innych różności. I dlatego czasem trace sile na to wszystko.
    • asiulka81 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:20
      niezle smile))
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 10:24
        smile a ciekawe jakby sie którejs z Was przytrafiłosmile)))
        • mmagi chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 10:45

• ticoqp Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 10:47
            ze smiechu mówisz?wink
            • mmagi Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 10:48
              no tezsmile bo raczej sytuacja jest śmiesznasmile)
              oj potrzeba mi było cos takiego dzisisjsmile))))))))))))))
              • grubaska20 Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 11:03
                heheehsmile o pluszaku..uncertain ale marcinkiwicz rulezuje!big_grin
              • ticoqp Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 11:03
                ???? kupy potrzebujesz?wink
                • mmagi Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 11:22
                  kupę juz przerabiałamwink)
                  takiego dobrego kawałkasmile))))))))))))))))))))))))
                  • ticoqp Re: chyba bym padła ze śmiechu;-))) 27.02.06, 11:27
                    kumpel do kumpla mówi - ty wex mi zosatw dzisiaj wolna chte - laska do mnie
                    przychodzi i zapowada sie ostry seks, - no nie ma sprawy chata twoja
                    na drugi dzień - no i jak było? stary 6 sześc razy prześcierało normalnie
                    sztywnesmile a laska
                    ???? a laska nie przyszła
                    • mmagi :-)) 27.02.06, 11:48

• dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:02
      staaaareeee wink))
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:12
        no mnie się qrd nie przytrafiłosad(((((
        • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:20
          Moze i przytrafiło, tylko o tym nie wiesz, bo Twój pies nie jest pluszowy? big_grinD
          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:24
            ale z psem myslisz czy z facetem?smile
            • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:27
              no że ktoś zafajdał Ci podłogę wink) wersja najbardziej prawdopodobna: pies,
              wersja wcale nie mityczna: słodki bobas bez pampersa smile))) o faceta Cie nie
              posądzam smile)
              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:34
                noo dobra -psu sie zdarzyłosmile))))
                • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:50
                  a widziałeś, ze to robił pies??? moze gosć???? wink)
                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:52
                    faktycznie - nie widziałemsmile))))
                    • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:02
                      wiec nie mozesz ze 100% pewnościa twierdzic, ze Ci się nie przydarzyło big_grinD
                      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:26
                        mogę na 100% stwierdzić, ze "mnie" sie nie przydarzyłosmile
                        • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:41
                          Nawet jak miałeś 8 miesiecy i raczkowałeś po dywanie?? smile)))
                          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:45
                            psa nie było w domu jak miałem 8 mieśsmile
                            • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:48
                              Przynajmniej było wiadomo, kto zanieczyscił dywan ;PPP
                              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 13:58
                                kto?wink
                                • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 14:29
                                  Idziesz w zaparte wink))))
                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:00
                                    a masz dowody?smile
                                    • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:04
                                      nie ale zawsze się mozesz zapytać mamusi wink)
                                      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:17
                                        myslisz, ze podkabluje własne dziecko?smile
                                        • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:28
                                          Przecież Ty się możesz spytać wink))
                                          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:40
                                            a jak w pysk dostanę bo sie matka wqrwi na takie wspomnienia?
                                            • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:53
                                              własna matka rodzonemu ???? eeee
                                              papipu
                                              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:57
                                                zawsze jak se przypomni, ze mnie urodziła to się krzywo patrzysmile)))
                                                a jakbym jeszcze dodał te opowiastki z dzieciństwa to ehhh szkoda gadacsmile
                                                szybkiego powrotusmile
                                                • dzikoozka Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:00
                                                  I to jest dopiero hardcore sad
                                                  Moja choruje sad(
                                                  SY
                                                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:11
                                                    ale letkismile)))))))
                                                    niezdrowo jest chorowacsad
                                                    syl
    • marta.uparta Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:13
      dzięki, nareszcie się obudziłamsmile
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:14
        a co jest ??plan sie zmienił?
        • marta.uparta Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:16
          mam okno, bo klasa pojechala na wycieczkęsmile
          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:22
            to co sie meldujesz tak późno??????cza było w piatek dac znakasmile
            • marta.uparta Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:27
              a w piatek nie wiedziałam. Zostałam dzisiaj zgwałcona tym okienkiem.
              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:33
                musiało bolećsmile
                • marta.uparta Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:38
                  wprost przeciwnie, bardzo przyjemnie mi się zrobiłam. Chciałabym mieć taka
                  prace złożoną z samych okieneksmile
                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:40
                    o gwałcie mwiłemsmile
                    a do szklarza nie pójdziesz terminować?smile
    • vanhongen Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:17
      a zajefajny tekst aaaaaaaaaaaa...smile)))))))))
    • istna Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:21
      Tico, no co to za odgrzewany kotlet, już nasi dziadowie opowiadali sobie tę
      historyjkęsmile
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:23
        no widzisz część nie zna? ja nie znałem
        dawaj jakis to Ci powiem czy nowy czy starysmile
        • istna Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:25
          Spadaj, to twoje obowiązki:p
          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:29
            krytykować to każden jeden potrafismile)))))))a robić ni ma komu
            • istna Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:32
              Prawdziwa cnota krytyki się nie boiwink
              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:35
                stare smile)))))) ( jak krasicki)smile
                i nie krytyki tylko krytykwink
                • istna Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:38
                  Mądralasmile)))))
                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 12:41
                    przez grzecznośc nie przeczęsmile)))))
                    • suczka78 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:57
                      To wszystko przez te zabawki interaktywne wink
                      ps.dawno się tak nie usmiałam
                      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:10
                        jakie zabawki? pluszak był normalny
    • zosia500 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:27
      podobno każdemu wolno?smile))))))))))
      dobrewink
      • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:38
        nawet pluszakowi?
        • zosia500 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 15:40
          a co to, pluszak to jakiś inny czy co?smile))
          • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:22
            a co??? niech se w sklepie sra a w domu troche kultury nie?
            • zosia500 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:25
              jak kibel był zajęty to co miał qr. zrobić?smile
              • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:35
                a skąd ja mam wiedzieć??????? jak sie do kogos idzie to nie po to chyba żeby do
                kibla włazic?smile
                • zosia500 Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:37
                  zaraz, zaraz piesek to chyba u siebie był?smile
                  • ticoqp Re: letki hardcore;) 27.02.06, 16:45
                    chyba niekoniecznie? ze sklepu był to w sklepie jest u siebie? a może w fabryce?
    • pszczolaasia dzięki Ticoqp:DDDD 27.02.06, 19:45
      podnioslo mnie to na duchutongue_outP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka