monalisa.pl 28.03.06, 14:56 Co robi facet z blondynką w łóżku? - rżnie głupa! A co robi facet z dwiema blondynkami w łóżku? - pierdoli głupoty! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: :-D:-D:-D 28.03.06, 16:37 szkoda mi tych blondynek chyba przegięłas?))))))))))))) Odpowiedz Link
veeto1 Re: :-D:-D:-D 28.03.06, 20:15 Przegięte i w złym guście!!!! .....................ale fajne..................... DD Odpowiedz Link
monalisa.pl co sie tak oburzacie?bez przesady... 29.03.06, 09:23 sama jestem blondynką ale jakos mnie to nie uraziło - wyluzujcie Odpowiedz Link
kohol Re: co sie tak oburzacie?bez przesady... 29.03.06, 09:39 Nic na to nie poradzę Gdyby moje imię było synonimem głupiego człowieka i opowiadano by przy mnie kawały o takiej własnie gupiej lasce (bo byłaby ona bohaterką niezliczonych kawałów) i jeszcze mówiono "wyluzuj, nie masz poczucia humoru" - też bym się wściekała. Nie deneruj się, Monalisa, ja już tak mam Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: co sie tak oburzacie?bez przesady... 29.03.06, 09:52 ok ja sie nie denerwuje, ale rozumiem ze kazdy ma inne poczucie humoru spoko Odpowiedz Link
kohol Re: co sie tak oburzacie?bez przesady... 29.03.06, 09:53 Ty się nie denerujesz, a ja jestem wyluzowana Wet za wet Odpowiedz Link