hymen 06.04.06, 10:29 www.neodesign.neostrada.pl/greg/images/f2.jpg Prawda, że fajny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hymen Dwie sprawy, Lenka ;) 06.04.06, 10:44 No, nie wierzę, że Ci się nie podoba. Może napisz jak się nazywa, bo jak ja to zrobię, to mnie Browanx zmoderuje A po drugie, wracając do Adminka, to doświadczalnie, choć przypadkowo sprawdziłem, psy uciekają przed nim, gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link
lena_zet Re: odpowiadam 06.04.06, 10:50 nie podoba mi się i nie interesuje mnie jak się nazywa psy może i tak, ale koty nie hehe Odpowiedz Link
hymen Re: odpowiadam 06.04.06, 10:56 lena_zet napisała: > nie podoba mi się i nie interesuje mnie jak się nazywa > psy może i tak, ale koty nie hehe Ale Lenka, skoro on Cie nie interesuje, to nie możesz odpowiedzeć czy on fajny czy też niefajny Po prostu go nie znasz. Ale nazwisko i imię możesz chyba podać. Kotów nie sprawdzałem Masz w domu koty? Odpowiedz Link
lena_zet Re: odpowiadam 06.04.06, 11:04 słuchaj, żeby ocenić, że ktoś jest fajny, muszę tego kogoś znać i to nie miesiąc czy dwa tylko dłużej....myślisz, że ktoś go zna?nie sądze oceniłam zdjęcie i tyle.Koty też mam. Odpowiedz Link
hymen Re: odpowiadam 06.04.06, 11:11 To samo przecież pisałem. Ale aktora ocanie sie na podstawie filmów a nie znajomości. A Chłopaki nie płaczą czy D.I.L. są chyba znane?!?!?! Koty, psy i co jeszcze? Muszę wyhodować całą armię Adminków specjalnie dla Ciebie. Odpowiedz Link
lena_zet Re: odpowiadam 06.04.06, 11:21 pytanie nie brzmiało, czy fajny jest ktoś tam... tylko wystawiłeś zdjęcie i napisałeś, że fajny, a że niefajny to odpisałam niefajny polskich filmów nie oglądam, bo są do dupy niepodobne. i papużki sztuk dwie Odpowiedz Link
hymen Re: odpowiadam 06.04.06, 11:32 lena_zet napisała: > pytanie nie brzmiało, czy fajny jest ktoś tam... tylko wystawiłeś zdjęcie i > napisałeś, że fajny, a że niefajny to odpisałam niefajny polskich filmów nie > > oglądam, bo są do dupy niepodobne. Eee tam, polskie filmy są fajne, większość tych zagranicznych jest do dupy. A co, miałem wystawić zdjęcie i napisać, że niefajny?? Przecież tak się nie robi. Miałem też całą taką menażerię. A papużkami i innymi kanarkami Adminek trudni się zawodowo, tak z natury. Koty są zabawne. Kiedyś postawiłem lusterko na podłodze, różnica między kotem a psem w zachowaniu jest przeogromna. Spróbuj sprawdzić > i papużki sztuk dwie Odpowiedz Link
six_a Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 10:42 ale właściwie to kto jest na cenzurowanym? ania wieśniara w trzech osobach boskich czy każdy, kto ośmieli się napisać grześ? bo może bez przesady? Odpowiedz Link
hymen Grzech to wielki! 06.04.06, 11:26 browanx napisał: > aż tak źle nie będzie, pewne wyjątki będą Taką wybiórczością sie chwalić Odpowiedz Link
hymen Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 11:57 pszczolaasia napisała: > > Prawda, że fajny > nieszczególnie;-/ Dletego, że takie zdjęcie czy tak w ogóle Tu nieco inny Greg www.neodesign.neostrada.pl/greg/f1.htm Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 13:04 nie pasi mi i już) a co...to Ty? )) to drugie zdjecie już lepsze) interesujące oczy zdaje się mieć) Odpowiedz Link
hymen Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 13:23 pszczolaasia napisała: > nie pasi mi i już) a co...to Ty? )) > to drugie zdjecie już lepsze) interesujące oczy zdaje się mieć) No kurcze, przecież na narzeczonego Ci go nie wciskam. Nie, to nie ja, nawet podobny nie jestem. Tobie nie pasi, ale ja sądzę, że jak się w rolę wstrzeli, będą wrzaski i zachwyty ) A przy okazji miełbym coś tam dla Ciebe w kolejnym rewanżu. Dla Ciebie i innych, jeśli przekażesz dalej. Ja mam nieco ograniczone możliwości techniczne ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 13:36 dawaj!!! obiecuje solennie porozsyłać)) narzeczonego niepoczebujeP moje potrzeby intelektualne i wzrokowe i cielesne są zaspokojneD któż to jest? ten człek? serio-serio nie znam kolesia;-/ a do kogo podobny Ty jesteś?PP Odpowiedz Link
hymen Re: Ten jest najlepszy:))))))) 06.04.06, 14:58 Eee, tu chyba jak wymoczek wygląda Odpowiedz Link
xy2 Re: Ten jest najlepszy:))))))) 06.04.06, 14:59 Nie mam obecnie photo shopa, bo dopiełabym mu wąsa Odpowiedz Link
hymen Re: Ten jest najlepszy:))))))) 06.04.06, 15:01 xy2 napisała: > Nie mam obecnie photo shopa, bo dopiełabym mu wąsa Tylko nie mów mu tu po imieniu, bo mi wątek wytną Odpowiedz Link
xy2 Re: Ten jest najlepszy:))))))) 06.04.06, 15:05 hymen napisał: > Tylko nie mów mu tu po imieniu, bo mi wątek wytną A jak mu na imie? Odpowiedz Link
xy2 Re: Ten jest najlepszy:))))))) 06.04.06, 15:36 Z racji, ze nie mam photo shopa, wzięłam brązową kredkę do oczu i wąsa domalowałam mu na monitorze, ale wyglądał)))))))))) Odpowiedz Link
hymen Re: Ten jest najlepszy:))))))) 07.04.06, 08:21 www.gregko.prv.pl/ Lepiej niż tu? Odpowiedz Link
istna Re: Hy, hy! Aktor. 06.04.06, 16:21 Fajny, niepokojący pysk, ale nie na tym zdjęciu. Tu: www.neodesign.neostrada.pl/greg/f6.htm Odpowiedz Link
hymen Re: Aha.. 07.04.06, 08:16 istna napisała: > A ki chuj, że spytam? No aktor, napisałem przecież. Ma bardzo niepokojace imię Odpowiedz Link
browanx Re: Aha.. 07.04.06, 08:38 hehe będziesz teraz wypominał)) Dzięki za ppsy i żonkę, super Odpowiedz Link
hymen Re: Aha.. 07.04.06, 09:30 browanx napisał: > hehe będziesz teraz wypominał)) Eeee, co najwyżej troszeczkę, wytrzymasz Odpowiedz Link
arnold.szesnasty Re: Hy, hy! Aktor. 11.04.06, 10:53 Wygladam mniej wiecej jak on, z tym, ze waże 3 razy wiecej Odpowiedz Link
hymen Re: Hy, hy! Aktor. 11.04.06, 12:43 arnold.szesnasty napisał: > Wygladam mniej wiecej jak on, z tym, ze waże 3 razy wiecej To musisz się tu spytać, w jaki sposób się odchudzić. Dziewczyny chętnie pomogą. Odpowiedz Link