Dodaj do ulubionych

hehehe idiotów nie sieją...

02.06.06, 09:54
cudowny środek odchudzajacy XX
1 tydzień za darmo ale kup na dwa - w tydzień tracisz 3,5 kg i 2 rozmiary
albo w trzy tygodnie - minus 20 kg i 4 rozmiary
albo cztery tygodnie - utrata sześciu rozmiarów ...
Normalnie czy oni ludzi za debilów mają?
Toż to musi być jakaś trucizna.
Kwiatki z reklamy:
"naukowcy finansowani przez rząd amerykański" ustalili bardzo wyraźny zwiazek
między stresem, napieciem i zmianą płaskiego brzucha w za duzy i wystajacy...
"XX nie jest srodkiem uspokajającym, ale po prostu tabletką, któa zmiejsza
stres."
"XX pozwala na opanowanie stresu. Tój gruby, miękki i obwisły brzuch zmieni
się w płaski i twardy niczym skała",
normalnie nóż mi sie w kieszeni otwiera na takie legalne robienie lubi w
wała.
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 09:56
      oj maniuś ja najbardziej lubie "napisz do wróżki mirelli jakie masz życzenia
      finansowe", a one w ciągu 7 dni się spełnią, a jak wyślesz swoją odpowiedź
      jeszcze dziś to dorzucimy toster gratis" big_grinDD
      • dzikoozka Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 09:57
        piękne, "życzenie finansowe" mówisz? ;DDD
        • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:00
          dokładnie smile w angorze się czesto ta wróżka ogłasza smile
          byl jeszcze jeden jakis tam niby znany szwedzki naukowiec, nie wiem o czym byl
          artykul, ale tez obiecanki cacanki i dla ciekawosci wrzucilam goscia w sieć, a
          tu zdziwienie, haaaaalooo taki sławny i nie ma o nim jednego zdania w całym
          wirtualu? smile
          no, ale najgorzej, że naciągacze żerują wlaściwie na najbiedniejszych ludziach,
          którzy ze względu na braki materialne stają się podatnym materiałem na takie
          obietnice - przynajmniej tak mi sie wydaje.
          • alpepe Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:04
            nie wiem, gdzie mój brat zostawił swój adres, ale do niego stale dochodzą listy
            to z prośbą, to z groźbą. Za każdym razem ponoć coś wygrał, tylko musi zapłacić
            koszta manipulacyjne. Listy wysyłane z Francji.
            A treści. Drogi (tu imię w wołaczu), właśnie miałam widzenie, i cośtam, costam,
            jak zapłacisz, to odczynię uroki/klątwy/groźby nad twoją głową za marne 7, 50 + vat.
            • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:05
              To niedużo za klątwęsuspicious
              • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:06
                ale wiesz "klatwa" dziala na wyobraznie i niech 1000 osob wysle i robi sie
                dużo smile))
                • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:07
                  To się nazywa głowa do interesów!
                  • alpepe Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:09
                    muszę o tym pomyśleć, bo jak na razie to rzucam klątwy bezinteresownie.
                    • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:10
                      Co za marnotrastwo klątw.
                      • alpepe Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:12
                        no, mój mąż narzeka, że rzucić klątwę i przewidzieć jego nieszczęście to umiem,
                        ale już zobaczyć liczb w totka, to nie.
                        • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:13
                          Daj kurze grzędę..
                  • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:09
                    to co, kołuj baze danych potencjalnych naszych klientow smile))) a ja wymyslam
                    klątwy hehe
                    • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:12
                      Twoje krowy bedą dawać czarne mleko a kurom popękają jajka w dupkach. Twoje
                      króliki staną sie mięsożerne, twoje owce porosna wełną w kolorach rasta a zboża
                      będą rosły w dół. Aaaaaaaaa! Blebleblegotusmotuwlotu bęc!
                      • istna Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:12
                        Aha, ja miałam szukac klientów...
                        • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:16
                          smile))))))))) ale widze, ze masz predyspozycje do robienia klątw ; dobra to ja
                          ide szukac głupich wink
                          • dzikoozka Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:25
                            a po co szukać big_grinDDDD wystarczy sie rozejrzeć big_grinDDD
                            • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:39
                              a dyć prawda to jest smile)))
          • dzikoozka Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:30
            a gdzieś widziałam tajskiego cudotwórcę, co robi bezkrewawe operacje smile)) moze
            wyciagnałby zamiast porodu tak bezboleśnie dzieci z brzucha? Mogłby brać od
            porody po 5 setek, taniej niz znieczulenie smile)
            • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:39
              nic mi nie mow na ten temat smile wczoraj przy okazji imprezy rodzinnej byłam
              kolejny raz gwałcona przez przyszłych dziadków o wnuczka smile eh chyba trzeba
              bedzie się za niego wziąć, bo żyć nie dają
              • dzikoozka Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:44
                daj spokoj nie daj sie szantazowac.
                • vandikia Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:58
                  nacisk juz nawet ze strony m jest uncertain tylko pewnych rzeczy mu nie moge
                  wytlumaczyc, skrobne Ci potem moze na @, bo teraz robote dostalam eh
    • mmagi Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:15
      6 rozmiarówsurprised?? o rany to bym wygladała jak anorektyczkasmile
      • dzikoozka Re: hehehe idiotów nie sieją... 02.06.06, 10:31
        Ja bym wcale nie wyglądała big_grinDDDD
        moze to cyjanek w tabletkach
    • widokzmarsa Sieją sieją 02.06.06, 10:59
      no cóż, każdy sobie radzi jak może. Firmy farmaceutyczne robią to samo, ale mają
      lepszą reklamę i skorumpowanych lekarzy. 90% leków jest bezwartościowych ale my
      je kupujemy.
      To samo: ze zdrowym chlebem, margaryną na serce, zdrowymi sokami owocowymi itd.
      Idiotów(lub ludzi nieuświadomionych) jest dużo, inaczej by tego nie wysyłali.
      • dzikoozka Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:10
        straszny chłam sie ludziom wciska,
        Ale soki generalnie są niezdrowe czy jak? Ja od jakieogś czasu nie pijam soków,
        wole jeść owoce. Domyslam sie, ze uzywają do ich wyprodukowania najgorsze sorty.
        • widokzmarsa Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:29
          soki ze słodkich owoców to podejrzana sprawa, dużo wody z fruktozą która łatwiej
          odkłada sie jako tłuszcz i też, jak zwykły cukier powoduje wydzielanie insuliny.
          Do tego słodzą soki. Lepiej pić wodę i jeść owoce.
          • alpepe Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:32
            a najlepiej to owoców nie jeśc wcale tongue_out
            • widokzmarsa Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:38
              pani stosuje kwaśniewskiego, czy to był dowcip?
              • alpepe Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:41
                ja stosuję swoją osobistą dietę, ale Kwaśniewskiego podczytywałam, zresztą, nie
                wiem, na ile Pan jest zorientowany, ale wychodzi czasopismo Optymalnik,
                skupiające ludzi twórczo dyskutujących o wspomnianej diecie, więc jestem
                praktycznie na bieżąco, mąż przynosi mi z drukarni smile. W każdym razie jestem
                zwolenniczką produktów wysokokalorycznych, ale o niedużej ilości cukrów. Ciekawe
                ile pożyję i w jakim zdrowiu?
                • widokzmarsa Re: Sieją sieją 02.06.06, 11:52
                  znam, znam. Chłopaki się pokłócili o kasę i ponomarienko stwierdził że optymalna
                  jest do dupy(z czym się zgadzam częściowo).
                  Sama dieta nie wystarczy by żyć długo. Myślę że odpowiednie nastawienie i
                  zdrowie psychiczne to podstawa(czyli i tryb życia). Potem dieta. Poza tym teraz
                  to już nie wiemy co jest zdrowe, bo nie kontrolujemy ani hodowli ani przetwarzania.
                  Jeśli chodzi o owoce, to jestem za, gdy chodzi o jagody, jeżyny, maliny.
                  Zawartość antyoksydantów jest przeogromna. Co do słodkich jabłek czy podobnego
                  syfu, to lepiej nie tykać, są lepsze rzeczy. Kiedyś wymyśliłem że można by jeść
                  skórki od jabłek albo soki ze skórek)) W końcu w reszcie jabłka nic zdrowego nie
                  ma(moze w pestkach)
                  • alpepe Re: Sieją sieją 02.06.06, 12:03
                    No, to kiedyś możemy sobie jeszcze poobgadywać ŻO smile
                    Co do żarcia, to mnie najbardziej jest żal dzieci, bo sama staram się nie karmić
                    córki syfem, ale ona chodzi do przedszkola, a tam same kurde węglowodany a na
                    podwieczorek napój (syropy różne) i batoniki, wafelki, monte czy gówniane
                    danonki. To jest nagorsze. Młody organizm jest najbardziej narażony na zatrucie.
                    Wystarczy się przespacerować na fora e-dziecka i poczytać, co dają matki
                    dzieciom. Włos się jeży na głowie. My przynajmniej mamy jajka ze wsi i czasem
                    zabitą kurę. Ale generalnie, jakby człowiek chciał się tak superzdrowo odżywiać,
                    to musiałby mieć sam gospodarstwo i wszystko sobie wyhodować.
                    A co do twojej hierarchii, to masz rację, ale zwróć uwagę, że zdrowie psychiczne
                    i dobre samopoczucie też wynikają z tego, co zjesz. W końcu problemem dzieci
                    nadpobudliwych jest dieta wysokocukrowa. To można znaleźć w publikacjach o
                    dzieciach autystycznych. Kandydoza i inne pasożyty wewnętrzne zatruwają swoimi
                    produktami metabolizmu odrganizm człowieka i również przyczyniają się do
                    zaburzeń umysłowych i emocjonalnych. Dieta bezsolna w drugiej części cyklu
                    miesiączkowego redukuje objawy PMS itepe, itede.
                    • widokzmarsa Re: Sieją sieją 02.06.06, 12:09
                      wczoraj dostałem wyniki badań(statystycznych) które wskazują że osoby które były
                      otyłe w dzieciństwie, żyją krócej, nawet jeżeli utrzymają dobrą wagę w wieku
                      dojrzałym. Co ciekawe, lepiej mieć lekką nadwagę(nie otyłość).
                      Statystyka.
                      Nie mam dzieci więc trudno mi dyskutować z postępowaniem rodziców którzy
                      pozwalają żreć dzieciom, na zasadzie, ze inni robią to samo. Kiedyś było łatwiej
                      bo tego całego syfu nie produkowano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka