krambambulia 17.07.06, 13:53 Nigdy wiecej 2 butelek szampana na raz. Amen. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Tupot białych mew 17.07.06, 13:56 bosszzz, ja byłabym nieprzytomna po dwóch lampkach, po butelce moglibyście mnie pochować. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tupot białych mew 17.07.06, 13:58 Ja to mam jeszcze słaba głowę, b.ch. raz usiadł ze swoim ojcem i pił całą nac - rano znalazłam 14 pustych butelek po brandy... Odpowiedz Link
alpepe Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:02 jak się czujesz? ok? Do tematu: ja zwyklę piję kieliszek, dwa, wina, resztę butelki wypija mąż. Odpowiedz Link
lena_zet Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:06 cześć alpepe.Nie wiem jak się czuję nawet, tak bezsilnie jakoś, ale trzeba dalej żyć.W sobotę idka wyjechała z moimi rodzicami do włoch, zabrali też babcię... Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:07 Lenuś... co sie dzieje? Ostatnio wpaqdam i wypadam z foruma, więc nie wiem Odpowiedz Link
lena_zet Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:08 umarł mój kochany dziadek.... dokładnie tydzień temu o 5:30 nad ranem. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:09 (*) Bardzo mi przykro. Trzymaj sie Lenuś kochanie... Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:36 Bardzo, bardzo mi smutno Lenko((( Odpowiedz Link
aguszak Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:59 lena_zet napisała: > cześć alpepe.Nie wiem jak się czuję nawet, tak bezsilnie jakoś, ale trzeba > dalej żyć.W sobotę idka wyjechała z moimi rodzicami do włoch, zabrali też > babcię... Lenka, bardzo ciepło Cię przytulam i składam Ci wyrazy głębokiego współczucia.... tak naprawdę, to nie wiadomo, co powiedzieć... Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:06 A najzabawniejsze było, jak kolega (ten z którym opijaliśmy jego pierwszy sukces zawodowy) postanowił zamówić pizzę. Dostawca okazał się być... moim kumplem z czasów LO. Wieki go nie widziałam, a on nagle stanął w moich drzwiach... ))) Odpowiedz Link
grogreg Re: Tupot białych mew 17.07.06, 14:32 Slusznie. Wygodnie, a przedewszystkim estetyczniej jest pic po kolei. Odpowiedz Link
dziewice biaaaala... mewoo.. lec daleko stad.. 17.07.06, 14:34 lec daleko gdzie ojczyzny lad... tralalalala..alalal... tralalala.a.lalalalal... biaaaallaaaa meeeewooo... lec daleko stad.. > Nigdy wiecej 2 butelek szampana na raz. Amen. koniec, rabotajett. Odpowiedz Link
krambambulia Re: Aaaaaaaaaaaaaa Rachelka się ubzdryngoliła :DD 17.07.06, 15:17 na szczęście kumpel jest porządnym moherem i do ekscesów nie doszło Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Aaaaaaaaaaaaaa Rachelka się ubzdryngoliła :DD 17.07.06, 21:30 Mogłaś pójść na całość DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
krambambulia Re: Aaaaaaaaaaaaaa Rachelka się ubzdryngoliła :DD 17.07.06, 21:44 no co Ty... z przyjaciółmi sie tego nie robi Odpowiedz Link
krambambulia Re: Tupot białych mew 17.07.06, 15:18 Ja tylko piję dzisiaj. Wodę... auuuu... chociaz właściwie to sie głodna zrobilam. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach he he 17.07.06, 20:33 kiedys wypilam prze cala noc w knajpie wlasnie dwie butelki szampana. gazy mialam takie, ze nie moglam ich wypuscic ani gora ani dolem. siedzialam w kiblu i wylam. kolezanka chciala wzywac pogotowie. od tego czasu ew. 1 lampka Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: he he 17.07.06, 20:42 krambambulia napisała: > nic nie mów... jeszcze ci nie przeszlo? pij duzo wody. Odpowiedz Link