Dodaj do ulubionych

Browanx ma niebieskiego ptaszka :)

29.07.06, 18:35
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=46034890
Obserwuj wątek
    • veeto1 Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:39
      No w różnych miejscach ludzie tatuaż se robiom wink
    • dziewice Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:40
      myslisz, ze to od Bols Blue?
    • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:47
      na FoF i FoM każdy społeczny ma
      • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:47
        ja nie społeczny i też miewam smile
        • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:50
          no, bo tyś założycie, a byte3 to chyab siur, dopytywał się o listę
          • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 18:56
            ptaszki nie wedle takiej reguły są przyznawane. Oczywiścei, że to był siur smile
            • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:00
              mnie jabbur konsekwentnie odmawia, dla podpuchy postanowiłam zostać aeską forum
              Będzin i też mi odmówił, ponoć byłabym mało wyrozumiała dla forumowiczów.
              Ciekawe, co on tak broni siura?
              • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:06
                Tobie nie przyznaje, bo dziewczynki nie maja przeciez ptaszków. Siur da sie
                lubic smile
                • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:07
                  ale ja jestem kobieta z jajami
                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:14
                    jaja to nie ptaszek smile
                    • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:15
                      no widzisz, więc jajka bez ptaszka marnieją, potrzebny na gwałt wink
                      • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:26
                        tym argumentem chyba przekonasz Jabbura smile
                        • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 19:37
                          wątpię, musiałabym wstawić chyba w wizytówkę swoją fotkę, najlepiej
                          roznegliżowaną, wtedy by się to zmieniło. Na niego działa marność.
                          • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:03
                            miłosnik Koheleta? smile
                            • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:08
                              i pękać będą kasztany...
                              smile
                              • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:25
                                na placu Pigalle smile
                                • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:25
                                  to było właśnie z Koheleta smile
                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:32
                                    a moje ze ,,Stawki wiekszej niż ..." smile
                                    • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 20:44
                                      a ja myślałam, że z jakiejś piosenki smile
                                      • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 29.07.06, 21:05
                                        z jakiej? smile
                                        • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 08:40
                                          z jakiejś polskiej wersji piosenek tej hitlerowskiej suki Edith Piaf smile
                                          • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 12:01
                                            tej przedostatniej kochanki jego, co brała udział w prowokacji gliwickiej i
                                            ataku na Westerplatte? smile
                                            • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 12:39
                                              yyyy, czyjej kochanki?
                                              • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 12:53
                                                no Hitlera, albo może Bormanna, nie pamiętam smile
                                                • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 12:56
                                                  Hitler to miał głównie Ewunię, miał skłonność do dzierlatek, więc raczej
                                                  Bormann smile wchodzi w grę.
                                                  Ale nie przeceniajmy roli "wróbelka" w zdobyciu Westerplatte wink
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 15:51
                                                    ale też nie zapominajmy o złowieszczej roli, jaką paryski ,,wróbelek" odegrał w
                                                    w wydarzeniach, które doprowadziły majora Sucharskiego do podpisania aktu
                                                    kapitulacji smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 16:42
                                                    bo to zła kobieta była smile
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:01
                                                    i dlatego Hitlerowi nie chciało się z nią gadać smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:14
                                                    myślisz, że za to on z nią po francusku?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:21
                                                    nie po to obrazy tych degeneratów w rodzaju Kokoschki czy Groscha pan Hitler
                                                    kazał zniszczyć, żeby się potem oddawać tym wynaturzonym praktykom z piekła
                                                    rodem wink
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:32
                                                    ale w biseksualnej Marlenie się kochał, więc nie wiadomo, jak to było tak
                                                    naprawdę. Już samo prowadzanie się z nastoletnią Ewunią było verrucht.
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:39
                                                    ta cała Marlena to też lepsze i bezwstydne ziółko. W portkach męskich
                                                    łaziła smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 17:41
                                                    uwielbiam ją
                                                    Sag, mir, wo die Blumen sind, wo sind sie geblieben
                                                    Sag mir, wo die Blumen sin, was ist gescheh'n?
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:01
                                                    Lili Marlen smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:06
                                                    Nie lubię Lili Marlen
                                                    Ale zato:
                                                    Wer wird schon weinen, wenn wir auseinander sind,
                                                    wenn an der nächsten Ecke schon ein and´rer steht,
                                                    man sagt Auf Wiederseh´n und denkt beim Glase Wein,
                                                    na, schließlich wird der andre auch ganz reizend sein
                                                    (z pamięci, więc nie ręczę za słowa)
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:09
                                                    mam jej płytę, ale niestety wiekszośc utworów po angielsku. tez ja lubię smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:11
                                                    ja mam pirata skopiowanego z Istytutu Goethego. To była płyta z filmu Marlena.
                                                    A jaką mam Ałłę Pugaczową, to palce lizać, tylko, że, co i rusz mi się zawierusza.
                                                  • mateuszwierzbicki Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:17
                                                    razem z tym cudakiem Kirkorowem? smile
                                                  • alpepe Re: Browanx ma niebieskiego ptaszka :) 30.07.06, 18:19
                                                    nie, sama śpiewa, ale nie pytaj o tytuł, to darmowa płytka z autozwuka.
                                                    Zresztą autozwuk fajne płytki dołączał, a ja głupia je wywalałam.
                    • alpepe nie na temat 29.07.06, 19:16
                      z Kawą Jacobs Kronung sprzedają kubki z Pocałunkiem smile. MIałam sobie kupić, ale
                      nie piję tej kawy.
                      • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 19:28
                        kupić, a kawę zareklamować smile
                        • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 19:37
                          nie mój styl, zresztą trochę mi przeszła miłość do tego erotomana.
                          Jakby z Kokoszką było, to bym kupiła wink
                          • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 20:04
                            a tak a propos: kto to ten Pocałunek i Kokoszka? smile
                            • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 20:09
                              Pocałunek, to tytuł obrazu Klimta, który miałeś w swojej wizytówce.
                              Oskar Kokoszka, drugi wiedeński zbereźnik. Malarz, dramaturg.
                              • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 20:21
                                masz zresztą nadal
                                • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 20:26
                                  wiesz, że nie skojarzyłem, że to może o malarstwo chodzic smile
                                  • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 20:27
                                    to, co, tne Klimt w Twojej wizytówce, to przypadkiem?
                                  • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 20:28
                                    no widzisz, zapunktowałeś u mnie wizytówką, a tu takie rozczarowanie.
                                    • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 20:31
                                      no bo trudno kubek skojarzyć z malarstwem. Sadziłem, ze na kubkach to jakies
                                      raczej Klaudiusze czy Dody. Prez mysl mi nie przeszło, że to chodzi o malarzy smile
                                      • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 20:34
                                        Klimt nie przypadkiem, a Kokozkę z jakąś kura kojarzyłe, a nie z Oskarem
                                        Kokoschką smile
                                        • alpepe Re: nie na temat 29.07.06, 20:58
                                          No widzisz, więc mój post o kubku z Pocałunkiem musiał ci się wydać niedorzeczny smile
                                          • mateuszwierzbicki Re: nie na temat 29.07.06, 20:59
                                            w taki upał nic nie wydaje mi sie niedorzeczne, a co dopiero kubek z
                                            Pocałunkiem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka