juleczka4 27.12.06, 10:45 kurwa mam kaca giganta , cały czas latam do łaznienki w łebie się kręci, leżeć ,nie mogę, siedzieć tyż nie bardzo, co robić???? odrazu mówię ,że stać też nie dam rady .... bleeee idę się przytulić do kibelka ;// Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: @!$#@!%$#^#$%R$# umieram!!! 27.12.06, 10:48 biedactwo <głaski> było tyle nie żłopać, ja wczoraj cały dzień o suchym pysku i dzisiaj jak nowo narodzona )( Odpowiedz Link
juleczka4 Re: @!$#@!%$#^#$%R$# umieram!!! 27.12.06, 10:52 mamba30 napisała: > biedactwo <głaski> dziekuje za głaski > było tyle nie żłopać, ja wczoraj cały dzień o suchym pysku i dzisiaj jak nowo > narodzona )( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zazdrosc Mamba co robic?? ja kurwa chce sie dobrze czuc Odpowiedz Link
mamba30 Re: @!$#@!%$#^#$%R$# umieram!!! 27.12.06, 11:19 musisz dużo pić, zrób sobie wodę z cytryną, bez cukru. Do tego poszukaj wszelkie mozliwe witaminy i je zażyj, tylko bez przedawkowania, w granicach rozsądku. Magnez masz wypłukany i potas, więc na to zwróc uwagę. Trzymaj się, za kilka godz. będzie lepiej )))) Odpowiedz Link
aguszak Re: @!$#@!%$#^#$%R$# umieram!!! 27.12.06, 11:43 Jak się odlepisz od kibelka, to koniecznie zrób sobie rosołku (może być z kostki), a jeszcze lepiej, jakbyś sobie zrobiła takie lane kluseczki na rosołku. <głask> bidnaś Ty <głask> Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: @!$#@!%$#^#$%R$# umieram!!! 27.12.06, 12:12 ło matko, to ile sie wczoraj wypiło? i co to za okazja?? Odpowiedz Link