onlyju 19.01.07, 22:03 proszę Pszczołę o pokazanie sztormu. po prostu bezczelnie czekam na przesyłkę pełną jodu. Pszczoła, do fotografowania! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: ja osobiście 19.01.07, 22:05 puscilam Ci osotatnio trochu wiatru i jeziora) a sztormu ni mom wybieram sie caly czas..ale ciagle mi cos wypada;-( Odpowiedz Link
onlyju Re: ja osobiście 19.01.07, 22:06 bo tak wieje, że nic dziwnego, że coś Ci ciągle wypada ) no ale Kochana, lecę za chwilę i Twój personalny folder w mym komputrze powiększam! dziękuję! ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: ja osobiście 19.01.07, 22:12 ano wieje. a ja ostatnio w rozjazdach bywam. ostatnio Bialystok odwiedzilam. ozesz jakie piekne miasto!!!! mam trochu fotek. malutko bo latalam duzo zamiast widoki podziwiac..jakie Koscioly!!! niestety najpiekniejszy budynek-palac z parkiem jest w remnoncie. moze bede tam jeszcze pare razy to zobacze go juz pieknego i bez tych zielonych folli dziwnych.. Odpowiedz Link
onlyju Re: ja osobiście 19.01.07, 22:13 jak się cieszę, że Ci się podoba! ) w końcu... no w końcu... no tak, w końcu jak by nie patrzeć - to moje miasto... Odpowiedz Link
pszczolaasia stalismy w bramie palacu godzine i sie gapilismy 19.01.07, 22:27 po prostu sie gapilismy na to cudo...cos absolutnie pieknego... img143.imageshack.us/img143/3793/obraz005vd3.jpg Odpowiedz Link
onlyju Re: stalismy w bramie palacu godzine i sie gapili 19.01.07, 22:58 na Twoim zdjęciu wygląda bosko! jest tam kilka ładnych miejsc, tylko nie ma inwestycji i ludzie stamtąd spieprzają... wielka szkoda. kocham to miasto! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: stalismy w bramie palacu godzine i sie gapili 19.01.07, 23:03 sparwia wrazenie szczerze mowiac jakby tetnilo odnową..a szkoda. uwielbiam stare zakamarki takie z duszą. on ją ma. bylam w przelocie ale nadrobie..podoba mi/nam sie) Odpowiedz Link
onlyju Re: stalismy w bramie palacu godzine i sie gapili 19.01.07, 23:05 cieszę się niezmiernie, lubię, gdy to miasto robi na kimś wrażenie, to daje nadzieję, że nie umrze zapomniane ) Odpowiedz Link
dziewice Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 22:09 Czerwone Gitary - Dzika plaza uncontrollable.wrzuta.pl/audio/xQ8Yt9soyT/czerwone_gitary_-_dzika_plaza Odpowiedz Link
onlyju Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 22:12 ja chcę coś innego: Wróćmy nad jaziora. poproszę. Odpowiedz Link
onlyju Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 22:14 o żesz w mordę... no mam prosić, czy jak? Lśnienie Kubrick'a na tvn - piękne widoki, genialne zdjęcia. i ponoć strach jak diabli. Odpowiedz Link
dziewice Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 22:31 w wersji do spiewania ja zyje bez tv, a Lsnienie nie widzialem jeszcze Czerwone Gitary - Wróćmy nad jeziora "..." Kiedy wrócą ptaki Do mazurskich gniazd, Ruszaj tam, gdzie już żeglarze Płyną szlakiem gwiazd. Wróćmy na jeziora, Na wędrowny rejs; Znajdziesz tam cel swojej drogi Wśród szumiących drzew. Białe żagle, Szmaragdowa toń, A przy tobie Przyjaciela dłoń. Wrócisz tam z gitarą, Gdzie ogniska blask. Zostań tu, noc śpi w szuwarach, Pieśni słucha las. Wróćmy na jeziora, Na samotny brzeg. Zostań tu, gdzie las i woda, Masztów cichy śpiew. Białe żagle, Które kryje mgła. I nic nie mów, Bo przygoda trwa. /bis Wróćmy na jeziora, Gdy zapadnie mrok. Znajdziesz tu swoją przygodę, Wrócisz tu za rok. /bis "..." Odpowiedz Link
onlyju Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 23:01 ale widzisz, to jednak nie to... tam coś było o moście, o miłości... ostatnio w radiu słyszałam wersję akustyczną w wykonaniu Krajewskiego solo. rozwyłam się. kurde... co to mogło być... Odpowiedz Link
dziewice Re: wiem! 19.01.07, 23:11 ohhh nie, teraz bedzie mi to chodzic po glowie ) CZERWONE GITARY - Płoną góry, płoną lasy "..." Płoną góry, płoną lasy W przedwieczornej mgle Stromym zboczem dnia Słońce toczy się Płoną góry, płoną lasy Lecz nie dla mnie już Brak mi listów twych Ciepła Twoich słów Rzuć między nas Najszerszą z rzek Najgłębszy nurt Najdalszy brzeg Rzuć między nas To co w nas złe A ja i tak, odnajdę Cię Płoną góry, płoną lasy Nim je zgasi zmierzch Znowu minie noc Znowu minie dzień Płoną góry, płoną lasy Lecz nie dla mnie już Brak mi zwierzeń Twych Ciszy Twego snu Rzuć między nas Najdłuższy ląd Najskrytszy żal Najgłupszy błąd Rzuć między nas To co w nas złe A ja i tak, odnajdę Cię Na na na na 4x "..." Odpowiedz Link
onlyju Re: wiem! 19.01.07, 23:12 No niestety jest to absolutnie i przeszywająco piękne. Odpowiedz Link
dziewice Re: wiem! 19.01.07, 23:32 i slysze jak spiewa Czerwone Gitary_Seweryn Krajewski - Najpiekniejsza michal1922.wrzuta.pl/audio/m0NwlHgR69/czerwone_gitary_seweryn_krajewski_-_najpiekniejsza Seweryn Krajewski - Wielka Milosc www.wrzuta.pl/audio/khSLqj4ITP/seweryn_krajewski_-_wielka_milosc jak znajde to wysle Odpowiedz Link
dziewice Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 23:06 bo ja juz myslalem, ze tak swietnie znasz gitary Odpowiedz Link
onlyju Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 23:11 szanowny Tatuś mnie tym za młodu katował i tak mi już zostało za tą wersję Krajewskiego wiele bym dała. Odpowiedz Link
dziewice Re: Czerwone Gitary - Dzika plaza 19.01.07, 23:21 Seweryn Krajewski - Jan Serce [1981] andante.wrzuta.pl/audio/9dgrFEwfbT/seweryn_krajewski_-_jan_serce_1981 nie moge Ci siebie dac Odpowiedz Link
pszczolaasia w temacie;-)) 19.01.07, 22:15 img343.imageshack.us/img343/183/gdynia8jc5.jpg Odpowiedz Link
onlyju Re: w temacie;-)) 19.01.07, 22:17 łłłłłłooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! KOCHAM Cię po prostu. Jezu... jak ja tęsknię za tymi miejscami... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: w temacie;-)) 19.01.07, 22:20 to wsiadaj w pociag i przyjezdzajD teraz Klif Orlowski jest trochu niedostpeny bo zalewa go i obsuwa trochu. cos pieknego!! boje sie tam tero chodzic bo strach normalnie..ale widok pieknyyy wybieramy sie tam zaniedlugo to i moze cos popstrykam) Odpowiedz Link
onlyju Re: w temacie;-)) 19.01.07, 22:59 czekam na Twe obrazy, bo wybrać się nie mogę... może w marcu. Odpowiedz Link
dziewice Re: w temacie;-)) 19.01.07, 22:56 siedze i patrze w to zdjecie i sie zastanawiam gdzie to jest, dopiero przed chwila wpaslem na to ze w url jest Gdynia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: w temacie;-)) 19.01.07, 23:05 tak tak..gdynia tyz jest piekna)) przygotuje Ci kompilcje zdjec gdyni takich wiesz...best of the best;-D i jutro ci posle) kocham to miasto i jestem po prostu cholernie nieobiektywna. Odpowiedz Link
dziewice Re: w temacie;-)) 19.01.07, 23:39 gdy mialem 8 lat bylem na koloniach w gansku/gdynii pamietam mase biedronek i ogolnie bylo wdechowo myslalem w listopadzie co by nie przyjechac na kilka dni nad morze, ale i tak czuje ze nawet jak bedzie snieg i mnie przycisnie to takze pojade to ja Ci wysle moje kwiatki Odpowiedz Link
lajton Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co ja lub 19.01.07, 22:21 ie najbardziej, prawda?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:28 po wódzie??? Lajton jak cie kocham!!!;-DDD a ja tu wino sączem!!! lece do sklepu!!!;-D jutro pozmniejszam nastepne..obiecuje....) Odpowiedz Link
lajton Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:29 normalnie, po wódce, kochaj mnie, kochaj, bo ja Ciebie też kocham i kiedys z Tobom wypiję i zmniejszaj, zmniejszaj te foty, especially for meeee a tego boczku z czosnkiem to Ci nie zapomne i jeszcze go dla mnie zrobisz i w folii aluminiowej do knajpy przyniesiesz, aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:33 to chyba wanda i banda spiewala co nie? kochaj mnie kochaj..jakos tak lecialo;- DD a z tym boczkiem to mni z knajpy wywalom. z waloowkom nie mozna no co Ty!!;-D Odpowiedz Link
lajton Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:36 co Ty mówisz? w kieszeni przyniesiesz, a ja z tego sreberka bezpośrednio wchłonę a po wódce mam apetyt jak smok, więc nie wiem, czy tych kieszeni za małych nie nosisz) a jaką knajpę w Gdyni, mym mieście ulubionym, polecasz?? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:43 w kieszeni to spoko. zmiesci sie;-d mam pojemne;-DDD w gdyni to sie nie stoluje za baldzo..w Sopocie to co foto poslalam to w ciemno. na granicy gdyni i sopotu jest wiec w razie co moze byc i gdynia) chleb ze smalcem...polecam!!! pierogi z miesem..piersi gazdziny ze stanikiem..no i wino grzane!!!!!! Odpowiedz Link
lajton Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:45 chleb ze smalcem - bałdzo pierogi też,a ze szpinakiem lubisz? bo ja to przepadam wprost Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:48 nigdy nie jadlam.. ale mam przepis na taki w sosie z sera plesniowego i musze kurde zrobic, tyle, ze to na taka wykwintna kolacje. ostatnio zrobilam pange w ziolach w sosie szpinakowo-czosnkowo- smietanowo- serowym (plesniowym) nie moglam skonczyc jesc..niedobra Pszczola!!!! Odpowiedz Link
lajton Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 22:56 pangę miałam dziś, ale nie zrobiłam takiej rewelacji jak Ty hehe, Pszczoła, ja mam wrażenie, że Ty jesteś jedną z tych osób, co to mogą jeść ile wlezie, a na figurze się to im nie odbije, więc smacznego!! te pierogi ze szpinakiem faktycznie mają jakis ser w środku, nigdy sama nie robiłam, zawsze gdzieś po knajpach jadłam, ale pycha, serio Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 23:09 weź pange obsyp ziolami (koper i pietrucha i lubczyk czosnek pieprz trochu soli tak grubo!!! ) wloz do naczynia zaroodpronego i do piekarnika. tak po 20 minutach wrzuc zamrozony szpinak w sosie smietanowym (mieszanka ddo kupienia w sklepach;-DD) i rybe oblóż serem plesniowym. to sie wsyztko pieknie po 5 minutach w 180 stopniach rozmrozi rotopi i zmiesza..smaczenego!! co do mojej figury...;-DDDD uwielbiam cie, ale ja jestem z tych takich nieszczupkych wiec musze uwazac, ale nie mam chorobliwej obsesji na punkcie tym zeby byc chuda co jest po prostu nierealne w moim wypadku. jestem jaka jestem i inna nie bede)) a pierogow poszukam..narobilas mi smaka..o 23-ciej!!! Odpowiedz Link
lajton Re: Pszczoła, jam juz po wódce, ale Ty wiesz co j 19.01.07, 23:16 se skopiowałam przepis fajny, prosty, z produktami które uuuwielbiam, dzięki ten szpinak w sosie już wylookałam w sklepie i brawo za racjonalne podejście do życia! no, ale jak ma się twarde udka to czegóż chcieć więcej?? D żegnam na dziś, ledwo piszę, wóda szaleje, lecę w objęcia Najmilszego i Morfeusza Odpowiedz Link