onlyju 24.01.07, 20:53 moja ukochana nazwa zawodu. gdybym była jurnym mężczyzną, starałabym się o taką właśnie posadę. i bym oblatywała, oblatywała... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 20:59 ozesz Ty!!! ;-DD no ja chcialam za mlodego byc strazakiem..tym sikawkowym;-PPP i księgowa;-DDD moje dziecięce marzenia legly w gruzach Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:04 ale zobacz, że obie marzyłyśmy o męskich zawodach kurde. a prezes to męski zawód czy damski? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:08 no widze wlasnie..) nie wiem..ja mam prezesowa a moj zawod , biorac pod uwage dominującą ilosc kobiet jest zdecydowanie damski. bez wzgledu na nazewnictwo Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:13 a ja bym se pilot oblatywacz była... ach... Odpowiedz Link
maretina Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:17 bylabym wniebowzieta majac zawod z pierwszego czlonu nazwy, ktora Cie tak zachwyca Odpowiedz Link
maretina Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:20 lajton napisała: > ja chciałam byc piosenkarkom takom sandrom czy sabrinom? a moze dodom? Odpowiedz Link
lajton Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:22 takom mireille mathieu, bo też chciałam do róży śpiewać zresztom długo uważałam, że UMIEM spiewaćD Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:23 eee... no... jakby to... ten.. no ja nadal tak uważam. umiem i już. Odpowiedz Link
lajton Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:25 mnie Najmilszy mówi, że czasami to mi wyjdzie "aaaa" zaspiewać bez fałszu, ale to czasami rzadko mi łachudra pozwala na odstawianie pieśni to zes wprawy wychodzę Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:26 jakby to powiedzieć... ja po szkołach jestem, które uprawniają mnie do takiego myślenia :) Odpowiedz Link
lajton Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:29 aaaa paniusia! ja to tylko taniec towarzyski, hłehłe Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:30 no ja balet... kurwa, naprawdę wychodzę na damesę... )) Odpowiedz Link
lajton Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:32 no kurwa, śpiew i balet a chór kościelny był? Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:40 w kościele była woda, która parzyła, a ja grzeszyłam mocno za młodu ) Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:44 mam taką kropkę na łydce od wczoraj. malutka, czerwona. to chyba kara.. Odpowiedz Link
lajton Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:46 to spóźniony kleszcz ale nie martw się, antybiotyki przez 2 tyg. i po sprawie )))))) Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:51 a myślałam, że to żołnierska sepsa. może od samych marzeń o pilocie oblatywaczu wystąpić? razej chyba nie.. Odpowiedz Link
tombeard A ja myslalem,ze chodzi o pilota tv 24.01.07, 21:26 ktory z rak do rak przechodzi Odpowiedz Link
onlyju Re: A ja myslalem,ze chodzi o pilota tv 24.01.07, 21:27 a nie, no mój drogi, no takiego pilota to każdego może oblatywać Odpowiedz Link
tombeard Re: A ja myslalem,ze chodzi o pilota tv 24.01.07, 21:53 niektore sie nie myjom Odpowiedz Link
onlyju Re: A ja myslalem,ze chodzi o pilota tv 24.01.07, 22:34 ale które? te częściej czy rzadziej oblatywane? Odpowiedz Link
hatige Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:28 ja tam kcialam bydz zafsze nauczycielkom polskiego i mi siem odalo ))) Odpowiedz Link
onlyju Re: pilot oblatywacz 24.01.07, 21:30 o to-to! nie ma to jak wykonać 100% planu! Odpowiedz Link
widokzmarsa jeśli dobrze zrozumiałem 24.01.07, 21:55 to zakochałaś się w pilocie oblatywaczu i to był ten twój zawód miłosny? Bo nie chodzi ci o to że pilot oblatywacz to twoja ukochana nazwa fachu - pilota oblatywacza - który ma jakieś inne, mniej kochane nazwy? Odpowiedz Link
onlyju Re: jeśli dobrze zrozumiałem 24.01.07, 22:37 Ty na pewno jesteś z jakiejś partii; ten sposób myślenia zalatuje mi jakąś niezdrową ideologią. poważnie marzę o licencji. od zawsze. żadnego pilota niestety nie miałam, przynajmniej bym się czegoś od niego nauczyła. marynarz się kręcił. ale śmierdział rybami. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: jeśli dobrze zrozumiałem 24.01.07, 22:43 jesteś blisko - ja poprostu jestem dobrą partią ja myślałem kiedyś żeby poprowadzić samolot bo mam lęk przed lataniem. Ale zrezygnowałem. Mam kolegów co latają. A ty masz blisko bemowo, tam można zrobić licencję i pozyczyć samolot. A potem tylko kawałek pola na mazurach i nie trzeba stać w korku Odpowiedz Link
onlyju Re: jeśli dobrze zrozumiałem 24.01.07, 22:45 powoli zaczynam o tym marzyć, ale pierwsze są marzenia o licencji. później dam szansę następnym. marzeniom. Odpowiedz Link
monalisa.pl no gdybys byla wysokim facetem w mundurze i 25.01.07, 09:51 walizeczką na kółkach przemirzając lotnisko to pewnie i ja bym sie skusiła na takie przelecenie)) ale gdybym ja mogla byc fecetem to zostalabym starzakiem! na mnie np dzialaja umiesnieni faceci w kaloszach i spodniach na szelki zarzuconych na nagi tors a w umiesnionych rekach trzymaja sikawki! ahhh Odpowiedz Link