vandikia 07.02.07, 22:42 www.poradnia.pl/rozmaitosci/bmi.html na nocne koszmary dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:47 22,41 i spie spokojnie w miare Odpowiedz Link
vandikia Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:50 16.71 ale caly czas waga wzrasta i czuje sie coraz silniejsza bede niedlugo gory przenosic, a teraz juz musi sie jedzonko calodniowe ulozyc. dobrych snow, pa Odpowiedz Link
dziewice Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:53 hmm myslalem kilka dni temu o takim watku, cos mam wrazenie ze jestem bliski 100 ale wagi to sobie na bank nie kupie, ale z drugiej strony jeszcze nie namierzylem nigdzie przy okazji Odpowiedz Link
six_a Re: współczynnik BMI 08.02.07, 00:20 nie no i niby mogę jeszcze przytyć 9 kilo, a nadal będę norma? no śmiem wątpić, lustro by tego nie wytrzymało. Odpowiedz Link
baba_krk właśnie o to chodzi... 08.02.07, 00:28 mnie wyszło, że mogę jeszcze przytyć 18 kg PPP Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 09:41 mnie wyszlo, ze powinnam przytyc ponad 7 kilosow, zeby osiagnac normalna wage. tez sobie srednio wyobrazam 4 max Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 09:54 mnie chodzi raczej o to, że napisali "Prawidłowa masa waha sie pomiedzy 47.68, a 64.41kg" no kurde rozrzut mają niezły!! o ile ważąc 50 kg wyglądałabym dobrze, to przy 64 już bym się toczyła )) i dobrze, że przytyłam trochę bo na tej stronie nie da się zaznaczyć 44 kg Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:00 hehe no ja sie zastanawialam, czemu biora płeć pod uwage, ale wieku juz nie. a przeciez im czlowiek starszy, tym cieżej idzie spalanie i inne czynniki, wiec wydaje mi sie, ze w kazdym przedziale wiekowym ten wspolczynnik powinien byc zroznicowany Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:11 no właśnie ))))))))))))) ale kiedyś widziałam stronkę z BMI, w którym trzeba było podać wiek, no bo haaaaloooo nie wymagajmy od mojej mamy, żeby ważyła tyle co ja poza tym mnie zawsze powtarzano, że od wzrostu trzeba odjąć 110 i potem można jeszcze dodać/odjąć 5 kg i będzie w normie czyli jeśli ktoś mierzy 160 cm to powinien ważyć 45-55 kg i tej wersji będę się trzymała Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:12 no widzisz, to ja tez slyszalam, ze trzeba odjac 110, tyle ze to mnie w tym momencie tez nie urzadza DD Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:53 ja jak odejmę 110 i te dodatkowe 5 to mnie idealnie urządza )))))))) popracuj nad sobą!!! Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:54 pracuje pracuje uwierz. robie duzo jedzenia i przejadam wszystko co dostane od mamy a dzis to sie w gole czuje jak spuchniety balon, ale to dlatego, ze kolorowe dni tuż tuż Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:11 a wszystko to ciągle mało PP ja teraz wybieram się na dietę cud i za 10 dni zobaczysz - będę ważyła 2 kg więcej ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:24 nooooooooo jutro rano )) i jak zwykle wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę i mam dzisiaj w pizdu załatwień... właśnie sobie przypomniałam, że głównym celem wyjazdu są książki i teraz nerwowo szukam w necie jakiejś bibliografii, bo jeszcze muszę @ do promotorki wysłać aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:42 na 2 tygodnie? ehhh dobrze Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii )) liste se zrob ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:49 10 dni... jakmi zniknie zapalenie gardła to mi będzie zajebiście dobrze )) listę rzeczy, które muszę dzisiaj zrobić czy kupić mam przygotowaną, no ale zapomniałam o najważniejszym - i teraz jestem tutaj, w połowie literki "e" es.wikipedia.org/wiki/Categor%C3%ADa:Escritores_de_Chile muszę sprawdzić każdego pisarza, czy przypadkiem nie ma jakiejś notki, że pisał na "mój" temat... Odpowiedz Link
vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:58 o mamuniu, bidulka pracuj sobie spokojnie, ja spadam z sieci chwilowo, bo mam donosiciela nad głową do zobaczyska ) Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 12:03 no jest tego trochę dochodzi mi jeszcze sprawdzanie czy te książki są w ogóle w księgarniach w Barcelonie... miłej pracy, 3m się Odpowiedz Link
duch.murzynka Panie Boze, 08.02.07, 09:15 dlaczego uczyniłeś mnie takim turem ?))))))))))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:26 ale tury to chyba wymarłe już stworzenia są chyba, nie? Odpowiedz Link
rykitikitaki zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:47 Pasujecie do siebie. Jesteś miła i dobra. Nie masz w sobie tyle jadu, ile inne mają z Twojego trygonu. Już kiedyś widziałam, że jest coś co ciągnie Was do siebie Mam nosa. Czasami lepiej wcześniej coś wiedzieć, aby dać sobie szansę i nie marnować sił. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:51 Myslisz Sagis, że powinnam? ;000 Nie wiem, co na to Twoje horoskopy? Odpowiedz Link
rykitikitaki Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:40 Nie moje. Ja np. nie jestem desperatką i długo czekałam szukałam swojego jedynego, którego mogłam pokochać. Jak go spotkałam, to oboje wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. On też nie leciał na pierwsza lepszą babkę, która rzucała się mu w ramiona. Później dopiero zaczęłam interesować się atrologia(to zainteresowanie nią też było w moim horoskopie. Było bo oczywiście interesuję się wieloma rzecza i szukam nowych) Wszędzie piszą w profesjonalnych wyliczeniach astrologicznych, że Strzelec Bliźniak są najlepszą parą w całym zodiaku Fakt, że jak gdzieś spotkam się z Bliżniakiem, to istnienie między nami porozumienie prawie bez słów. A, on robi wszystko, aby tylko mnie poznać. Są bardzo dobrymi i wrażliwymi ludźmi. Tylko potrzebują ciągłych zmian i nowości. Najlepiej ze Strzelcem ze sobą nadążają Najlepszym połączeniem w moim przypadku jest powietrze i ogień. Ja zawsze kieruję się swoją intuicją i w sprawach sercowych kieruję się emocjami. Dlatego od razu wiedziałam, że jesteśmy sobie przeznaczeni Każdy jest mieszanką różnych znaków. Raczyce są często zazdrosne, wredne i wyrachowane. Ale, Ty jesteś dobrą ich przedstawicielką. Jesteś w pewnej równowadze Woda ciągnie do wody. Od początku widziałam to między Tobą, a Tico vel Kopovem. A, Tico nie jest głupi i wie czego naprawdę chce Nikt nic nie musi, ale kieruj się rozsądną miłością. To nie są tylko moje osobiste spostrzeżenia. Zawsze tak było i jest, że woda zabija ogień. Ta wasza słynna emocjonalna wybujałość. Mam też dużo wody w swoim inwidualnym horoskopie, ale jestem solarnym ogniem. Strzelec jest najspokojniejszym ogniem. Nie lubię agresji. Ale, nie przejmuję się nią. Mam jedynie współczucie dla takich ludzi. Strzelce są filozofamii. Lubię gadać i pisać na forach Wandzia sama ośmiesza się. A, ja mam dobrą zabawę))))))))))))))))))))))))))))) Tico lubi uderzyć, aby wywołać jakąś reakcję. Najgorsza jest czyjaś obojętność. Odpowiedz Link
rykitikitaki najlepiej zrobić porównawczy inwidualny horoskop. 08.02.07, 12:46 Każdy jest mieszanką różnych znaków. Bardzo ważny jest w jakim znaku ma się ascedent. Cechy z ascedentu, albo nasilają pewne cechy solarne, albo uzupełniają. Już w porównawczym horoskopie można dowiedzieć się jak będzie się miało na siebie wpływ w związku i czy to przypadkiem nie będzie toksyczne dla kogoś połączenie. Ja np. interesuję się tym, jeśli coś idzie źle. Jak jest dobrze, to nie ma po co ulepszać tego)) A, nawet ostatnio z ciekawości zrobiłam porównawczy horoskop mój i jednego ostatnio napotkanego pana Bliźniaka. Od początku wyczułam w nim, że jest dobry i że ma coś znajomego mi Miałam jego datę urodzenia i miejsce. To wystarczy mi, aby utwierdzić się w prawdziwości moich spostrzeżeń. Ja intuicyjnie wiedziała czego on potrzebuje, a on dał mi to czego ja akurat potrzebowałam. Może też dlatego, że wiedział, że nie wykorzystam jego dobroci? Bliżniaki są świetnym obserwatorami ludzi. Strzelec i Bliźniak stoją w horoskopie naprzeciwko siebie i widzą siebie nawzajem A, tak jak Wodnik potrafi kochać prawdziwą miłością to chyba żaden inny znak. Teraz ma nastąpić Era Wodnika, czyli miłości Popatrzymy, zobaczymy. Odpowiedz Link
rykitikitaki Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:53 Zle napisałam, bo nawet w ogóle nie masz w sobie tej żółci, która toczy te zołzy na forum, jak np. Alpepe, Lena itp. Zbytnia emocjonalność obraca się przeciwko nim. Rak je już toczy) Odpowiedz Link
alpepe lepiej mieć raka, niż być nienormalną 08.02.07, 09:56 rykitikitaki napisała: > Zbytnia emocjonalność obraca się przeciwko nim. Rak je już toczy) Odpowiedz Link
vandikia Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:06 rykitikitaki napisała: > Pasujecie do siebie. Jesteś miła i dobra. Nie masz w sobie tyle jadu, ile inne > mają z Twojego trygonu. > Już kiedyś widziałam, że jest coś co ciągnie Was do siebie > Mam nosa. > > Czasami lepiej wcześniej coś wiedzieć, aby dać sobie szansę i nie marnować sił. > Sagis dobra rado, tico ma partnerke i z tego co wiem jest im razem bardzo dobrze i nie wyglada na takiego, który szuka kogos. A Ty przedstawiasz sie jako uczciwa, dobra i dobrze wszystkim zyczaca osoba, wiec sie czasem zastanow zanim pieprzniesz cos podobnego. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:08 Vandzia tera bedzie ze to ty DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA siedź lepiej cicho DDDDDD Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:10 i po co mówiłas????????? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:12 qrde Ty też siedź ciiiiiicho!!! Nic sie qrde nie znacie na intrygach )) Odpowiedz Link
vandikia Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:13 tam intryga, robimy z tico coming out, skoro i tak juz tyle osob wie ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:15 )) To juz wyznajcie lepiej wszystko ..... Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:17 co tu mówić - pensja na wspólne konto idzie))))))) Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:49 co tu mówić - to przysżło z pierwszym papierosem))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:58 mi przyszło z pierwszym kieliszkiem... Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:01 i pijesz?)))) bo ja jaram jak parowóz))))))))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:14 ja? skąd? nigdy w zyciu! te cztery piwka co ostatnio niosłam w siatce to do ciasta były )) Musisz zaraz wszystko wygadać? ) Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:17 jak to do ciasta? i dlaczego 4? no juz wszystko chyba powiedzialem? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:20 Do ciasta piwnego się dodaje piwo, a 4 bo do duzej ilosci ciasta i nie dopytuj się więcej A nie wspomniałeś jeszcze o trudnym dziecinstwie? DDD Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:37 4 butelki do sporo faktycznie ale juz się nie dopytuję co za imprezka była)))))) pod szafą mnie trzymali ale to chyba wszyscy wiedza nie? Odpowiedz Link
rykitikitaki :))))))))))))))))Ty to jesteś desperatką chrorobli 08.02.07, 11:02 wie zazdrosną. Tylko powinnaś zająć się swoim mężem. Pewnie to ty jesteś tą zazdrosną chorobliwie, która piszesz maile do dziewczyn z forum kobieta, czy któraś spotyka się z takim jednym)))))))))))) Pełna inwigilacja Tico)))))))))))))))) Fajnie robi się takie śmieszki)))))))))))))))))))))))))))))))))) I tak na dłuższą metę nie masz szansy u niego. Najśmieszniejsze są takie desperatki. Odpowiedz Link
vandikia Re: :))))))))))))))))Ty to jesteś desperatką chro 08.02.07, 11:14 blad sagis, ja wysylam maile fo kobiet z wszystkich forów i to nie tylko z portalu gazety czy sie nie spotykaja z jakims jednym ciesze sie, ze smieszki ci sie podobaja ale wez tabletki Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:43 proporcjonalny jestes, to dobrz, widac zreszta na oko, wiec mnie jakos nie zszokowales pogramy dzis w tysiaca jak menda pojdzie? plis ))) mam luz oprocz kilku telefonow Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:44 przez ubranie też widzisz? a może w pokera? Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:45 pewnie, mam rentgena w okach, nic sie nie ukryje ))))) nie mam dzis sily ani ochoty Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:47 to weź mi przeleć po brzuchu bo mnie coś boli ostatnio spoko jak przegrasz to Ci pomoge się rozbierać Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:00 diagnoza: mniej przebywać z palaczką )) za zimno na rozbieranie Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:02 a ta nowa to pali?)))))))) to o co zagramy? Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:03 nie wiem ale pytala czy mozna palic w firmie, wiec chyba tak hm o pączki z różą i lukrem z irenki? Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:08 nnnnnooo i pytała ile kobiet pracuje))))))))) pasi Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:14 haha ale ona raczej hetero ok to moze herbatka u tadka teraz? Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:02 to moze tylko tak wyglada a się l spodoba? Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:14 no nie wiem nie wiem, w poniedzialek sie wszystko wyjasni Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:16 przed chwilą fax z nia wysyłałem pojetna Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:22 no co? ja sie nie znam, ja kobiet pod tym katem nie oceniam )) mendziora slysze na dole Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:44 mam jedno kryterium ostatnio: czy jest pierd..eta jak s, czy moze jednak normalana hehe pojawia sie i znika, pojawia sie i znika Odpowiedz Link
duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:48 wysokie poprzeczki wyżej sra niż dupę ma Odpowiedz Link
vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:51 proste raczej a to nie od dzis wiadomo ) donosiciel jeden Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:26 duch.murzynka napisała: > to dobrze pwoinnas miec 2 ale zawzse wychodzila mi liczba dwucyfrowa. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:33 duch.murzynka napisała: > jak to ? więcej niz 2 piersi? ale smieszne Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach tu macie fajne informacje 08.02.07, 09:23 www.twojadieta.info/artykul/bmi/ sie wzruszylam, bo mam szare oczy. Odpowiedz Link
vandikia Re: tu macie fajne informacje 08.02.07, 09:44 ostatnio laska na innym forum polecała dietę PŻ podobno działa najlepiej Odpowiedz Link
dziewice psst 08.02.07, 09:35 czy to jest swego rodzaju sygnal sos? czy mamy Cie odbic z pracy? )) jak Cie tam mecza to powiedz Odpowiedz Link
vandikia Re: psst 08.02.07, 09:40 hehe nieee. nowa dziewczyna dzis przylazla i zostalam odciążona wreszcie z niemoich obowiazkow )) ale dzieki za troske ) Odpowiedz Link
vandikia Re: psst 08.02.07, 10:02 no tym razem nie ja, tylko firmowy mendzior ) eh..to samo imie co ja, ale obiektywnie...taka sobie dodatkowo zdazyla mnie zdenerwowac, bo mialam ja wprowadzic, a nie dala sobie niczego wytlumaczyc (no ale moze stres, wiec nie uprzedzam sie). a jak sie zapytala ile kobiet pracuje i powiedzialam jej, ze jest znaczna przewaga mezczyzn, to zaróżowiły jej sie policzki i miala autentyczne kurwiki w oczach, serio )) Odpowiedz Link
marta.uparta prawidłowa masa dla mojego wzrostu to... 08.02.07, 12:09 ... między 50,75 a 68,55 kg. Czyli nawet jakbym przytyła 15 kilo, to nie mam czym się martwić. ha ha ha. Odpowiedz Link