Dodaj do ulubionych

współczynnik BMI

07.02.07, 22:42
www.poradnia.pl/rozmaitosci/bmi.html
na nocne koszmary
dobranoc smile
Obserwuj wątek
    • aasiula1 20.44 07.02.07, 22:45
      masa prawidłowa, chyba pierwszy raz w życiu heheheeh
      • vandikia Re: 20.44 08.02.07, 09:41
        i tak trzymac smile
    • forumowicz_pospolity Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:47
      22,41
      i spie spokojnie w miarewink
      • vandikia Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:50
        16.71
        ale caly czas waga wzrasta i czuje sie coraz silniejsza smile
        bede niedlugo gory przenosic, a teraz juz musi sie jedzonko calodniowe ulozyc.
        dobrych snow, pa smile
    • dziewice Re: współczynnik BMI 07.02.07, 22:53
      hmm myslalem kilka dni temu o takim watku, cos mam wrazenie ze jestem bliski
      100 ale wagi to sobie na bank nie kupie, ale z drugiej strony jeszcze nie
      namierzylem nigdzie przy okazji smile
    • kiniamum Re: współczynnik BMI 07.02.07, 23:19
      19,49 yes yes yes!tongue_out
    • mroofka2 Re: współczynnik BMI 07.02.07, 23:58
      wink
      mam niedowagęwink))
    • baba_krk bzdura nt. 08.02.07, 00:01
    • six_a Re: współczynnik BMI 08.02.07, 00:20
      nie no i niby mogę jeszcze przytyć 9 kilo, a nadal będę norma? no śmiem wątpić,
      lustro by tego nie wytrzymało.
      • baba_krk właśnie o to chodzi... 08.02.07, 00:28
        mnie wyszło, że mogę jeszcze przytyć 18 kg tongue_outPPP
        • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 09:41
          mnie wyszlo, ze powinnam przytyc ponad 7 kilosow, zeby osiagnac normalna wage.
          tez sobie srednio wyobrazam smile 4 max smile
          • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 09:54
            mnie chodzi raczej o to, że napisali "Prawidłowa masa waha sie pomiedzy 47.68,
            a 64.41kg" no kurde rozrzut mają niezły!! o ile ważąc 50 kg wyglądałabym
            dobrze, to przy 64 już bym się toczyła wink))

i dobrze, że przytyłam trochę bo na tej stronie nie da się zaznaczyć 44 kg
            • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:00
              hehe no ja sie zastanawialam, czemu biora płeć pod uwage, ale wieku juz nie. a
              przeciez im czlowiek starszy, tym cieżej idzie spalanie i inne czynniki, wiec
              wydaje mi sie, ze w kazdym przedziale wiekowym ten wspolczynnik powinien byc
              zroznicowany smile
              • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:11
                no właśnie smile)))))))))))))
                ale kiedyś widziałam stronkę z BMI, w którym trzeba było podać wiek, no bo
                haaaaloooo nie wymagajmy od mojej mamy, żeby ważyła tyle co ja tongue_out
                poza tym mnie zawsze powtarzano, że od wzrostu trzeba odjąć 110 i potem można
                jeszcze dodać/odjąć 5 kg i będzie w normie
                czyli jeśli ktoś mierzy 160 cm to powinien ważyć 45-55 kg i tej wersji będę się
                trzymała big_grin
                • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:12
                  no widzisz, to ja tez slyszalam, ze trzeba odjac 110, tyle ze to mnie w tym
                  momencie tez nie urzadza big_grinDD
                  • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:53
                    ja jak odejmę 110 i te dodatkowe 5 to mnie idealnie urządza smile))))))))
                    popracuj nad sobą!!! wink
                    • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 10:54
                      pracuje pracuje uwierz. robie duzo jedzenia i przejadam wszystko co dostane od
                      mamy smile
                      a dzis to sie w gole czuje jak spuchniety balon, ale to dlatego, ze kolorowe
                      dni tuż tuż smile
                      • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:11
                        a wszystko to ciągle mało tongue_outPP
                        ja teraz wybieram się na dietę cud i za 10 dni zobaczysz - będę ważyła 2 kg
                        więcej smile)))))))))))))))))))))
                        • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:15
                          hehe kiedy wyjezdzasz, jutro? smile))
                          • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:24
                            nooooooooo jutro rano smile))
                            i jak zwykle wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę i mam dzisiaj w pizdu
                            załatwień... właśnie sobie przypomniałam, że głównym celem wyjazdu są książki i
                            teraz nerwowo szukam w necie jakiejś bibliografii, bo jeszcze muszę @ do
                            promotorki wysłać aaaaaaaaaaaa
                            • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:42
                              na 2 tygodnie?
                              ehhh dobrze Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii smile))
                              liste se zrob smile)
                              • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:49
                                10 dni...
                                jakmi zniknie zapalenie gardła to mi będzie zajebiście dobrze smile))
                                listę rzeczy, które muszę dzisiaj zrobić czy kupić mam przygotowaną, no ale
                                zapomniałam o najważniejszym - i teraz jestem tutaj, w połowie literki "e"
                                es.wikipedia.org/wiki/Categor%C3%ADa:Escritores_de_Chile
                                muszę sprawdzić każdego pisarza, czy przypadkiem nie ma jakiejś notki, że pisał
                                na "mój" temat...
                                • vandikia Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 11:58
                                  o mamuniu, bidulka smile
                                  pracuj sobie spokojnie, ja spadam z sieci chwilowo, bo mam donosiciela nad
                                  głową
                                  do zobaczyska smile)
                                  • baba_krk Re: właśnie o to chodzi... 08.02.07, 12:03
                                    no jest tego trochę uncertain dochodzi mi jeszcze sprawdzanie czy te książki są w
                                    ogóle w księgarniach w Barcelonie...
                                    miłej pracy, 3m się smile
    • krysica Re: współczynnik BMI 08.02.07, 08:18
      bez tego wiem, ze mam niedowage....błeee
    • dzikoozka Re: współczynnik BMI 08.02.07, 09:11
      19.03
      Jakbym ważyła +20 kg ....jeeeesu
    • duch.murzynka Panie Boze, 08.02.07, 09:15
      dlaczego uczyniłeś mnie takim turem ?smile)))))))))))))))
      • dzikoozka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:19
        nie miałeś śmiałości napisać bykiem? wink))))
        • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:23
          osmiellem sie na turasmile
          • dzikoozka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:26
            ale tury to chyba wymarłe już stworzenia są chyba, nie?
            • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:29
              ja sie uchowałem jedynysmile
              • dzikoozka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:31
                hyhy a masz rogi????
                • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:40
                  i spore jajasmile
                  • dzikoozka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:52
                    Klasy A? B? czy C?
                • rykitikitaki zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:47
                  Pasujecie do siebie. Jesteś miła i dobra. Nie masz w sobie tyle jadu, ile inne
                  mają z Twojego trygonu.
                  Już kiedyś widziałam, że jest coś co ciągnie Was do siebiesmile
                  Mam nosa.

Czasami lepiej wcześniej coś wiedzieć, aby dać sobie szansę i nie marnować sił.

• rykiitikitaki spadaj podróbo:) 08.02.07, 09:48
                  • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:51
                    Myslisz Sagis, że powinnam? ;000
                    Nie wiem, co na to Twoje horoskopy?
                    • rykitikitaki Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:40
                      Nie moje. Ja np. nie jestem desperatką i długo czekałam szukałam swojego
                      jedynego, którego mogłam pokochać.
                      Jak go spotkałam, to oboje wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni.
                      On też nie leciał na pierwsza lepszą babkę, która rzucała się mu w ramiona.

Później dopiero zaczęłam interesować się atrologia(to zainteresowanie nią też
                      było w moim horoskopie. Było bo oczywiście interesuję się wieloma rzecza i
                      szukam nowych)
                      Wszędzie piszą w profesjonalnych wyliczeniach astrologicznych, że Strzelec
                      Bliźniak są najlepszą parą w całym zodiakusmile
                      Fakt, że jak gdzieś spotkam się z Bliżniakiem, to istnienie między nami
                      porozumienie prawie bez słów. A, on robi wszystko, aby tylko mnie poznać.
                      Są bardzo dobrymi i wrażliwymi ludźmi. Tylko potrzebują ciągłych zmian i
                      nowości. Najlepiej ze Strzelcem ze sobą nadążająsmile
                      Najlepszym połączeniem w moim przypadku jest powietrze i ogień.
                      Ja zawsze kieruję się swoją intuicją i w sprawach sercowych kieruję się
                      emocjami. Dlatego od razu wiedziałam, że jesteśmy sobie przeznaczenismile

Każdy jest mieszanką różnych znaków. Raczyce są często zazdrosne, wredne i
                      wyrachowane. Ale, Ty jesteś dobrą ich przedstawicielką. Jesteś w pewnej równowadzesmile

Woda ciągnie do wody. Od początku widziałam to między Tobą, a Tico vel Kopovem.
                      A, Tico nie jest głupi i wie czego naprawdę chcesmile
                      Nikt nic nie musi, ale kieruj się rozsądną miłością.
                      To nie są tylko moje osobiste spostrzeżenia.

Zawsze tak było i jest, że woda zabija ogień.
                      Ta wasza słynna emocjonalna wybujałość. Mam też dużo wody w swoim inwidualnym
                      horoskopie, ale jestem solarnym ogniem. Strzelec jest najspokojniejszym ogniem.
                      Nie lubię agresji. Ale, nie przejmuję się nią. Mam jedynie współczucie dla
                      takich ludzi.

Strzelce są filozofamii. Lubię gadać i pisać na forachsmile

Wandzia sama ośmiesza się.
                      A, ja mam dobrą zabawęsmile)))))))))))))))))))))))))))))
                      Tico lubi uderzyć, aby wywołać jakąś reakcję.
                      Najgorsza jest czyjaś obojętność.
                      • rykitikitaki najlepiej zrobić porównawczy inwidualny horoskop. 08.02.07, 12:46
                        Każdy jest mieszanką różnych znaków. Bardzo ważny jest w jakim znaku ma się
                        ascedent.
                        Cechy z ascedentu, albo nasilają pewne cechy solarne, albo uzupełniają.

Już w porównawczym horoskopie można dowiedzieć się jak będzie się miało na
                        siebie wpływ w związku i czy to przypadkiem nie będzie toksyczne dla kogoś
                        połączenie.

Ja np. interesuję się tym, jeśli coś idzie źle.
                        Jak jest dobrze, to nie ma po co ulepszać tegosmile))

A, nawet ostatnio z ciekawości zrobiłam porównawczy horoskop mój i jednego
                        ostatnio napotkanego pana Bliźniaka. Od początku wyczułam w nim, że jest dobry i
                        że ma coś znajomego mismile
                        Miałam jego datę urodzenia i miejsce. To wystarczy mi, aby utwierdzić się w
                        prawdziwości moich spostrzeżeń. Ja intuicyjnie wiedziała czego on potrzebuje, a
                        on dał mi to czego ja akurat potrzebowałam. Może też dlatego, że wiedział, że
                        nie wykorzystam jego dobroci? Bliżniaki są świetnym obserwatorami ludzi.
                        Strzelec i Bliźniak stoją w horoskopie naprzeciwko siebie i widzą siebie nawzajemsmile
                        A, tak jak Wodnik potrafi kochać prawdziwą miłością to chyba żaden inny znak.
                        Teraz ma nastąpić Era Wodnika, czyli miłoścismile
                        Popatrzymy, zobaczymy.

• rykitikitaki Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 09:53
                    Zle napisałam, bo nawet w ogóle nie masz w sobie tej żółci, która toczy te zołzy
                    na forum, jak np. Alpepe, Lena itp.
                    Zbytnia emocjonalność obraca się przeciwko nim. Rak je już toczysmile)
                    • alpepe lepiej mieć raka, niż być nienormalną 08.02.07, 09:56
                      rykitikitaki napisała:

> Zbytnia emocjonalność obraca się przeciwko nim. Rak je już toczysmile)
                  • vandikia Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:06
                    rykitikitaki napisała:

> Pasujecie do siebie. Jesteś miła i dobra. Nie masz w sobie tyle jadu, ile inne
                    > mają z Twojego trygonu.
                    > Już kiedyś widziałam, że jest coś co ciągnie Was do siebiesmile
                    > Mam nosa.
                    >
                    > Czasami lepiej wcześniej coś wiedzieć, aby dać sobie szansę i nie marnować
                    sił.
                    >

Sagis dobra rado, tico ma partnerke i z tego co wiem jest im razem bardzo
                    dobrze i nie wyglada na takiego, który szuka kogos. A Ty przedstawiasz sie jako
                    uczciwa, dobra i dobrze wszystkim zyczaca osoba, wiec sie czasem zastanow zanim
                    pieprzniesz cos podobnego.
                    • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:08
                      Vandzia tera bedzie ze to ty big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA siedź lepiej cicho big_grinDDDDDD
                      • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:10
                        i po co mówiłas?????????wink
                        • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:12
                          qrde Ty też siedź ciiiiiicho!!!
                          Nic sie qrde nie znacie na intrygach wink))
                          • vandikia Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:13
                            tam intryga, robimy z tico coming out, skoro i tak juz tyle osob wie smile)
                            • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:15
                              smile)) To juz wyznajcie lepiej wszystko .....
                              • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:17
                                co tu mówić - pensja na wspólne konto idziesmile)))))))
                                • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:17
                                  mów całą prawdę wink))
                                  • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:49
                                    co tu mówić - to przysżło z pierwszym papierosemsmile)))))
                                    • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 10:58
                                      mi przyszło z pierwszym kieliszkiem... wink
                                      • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:01
                                        i pijesz?smile)))) bo ja jaram jak parowózsmile)))))))))
                                        • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:14
                                          ja? skąd? nigdy w zyciu! te cztery piwka co ostatnio niosłam w siatce to do
                                          ciasta były wink))

Musisz zaraz wszystko wygadać? wink)
                                          • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:17
                                            jak to do ciasta? i dlaczego 4?
                                            no juz wszystko chyba powiedzialem?smile
                                            • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:20
                                              Do ciasta piwnego się dodaje piwo, a 4 bo do duzej ilosci ciasta i nie dopytuj
                                              się więcej wink
                                              A nie wspomniałeś jeszcze o trudnym dziecinstwie? big_grinDDD
                                              • duch.murzynka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 11:37
                                                4 butelki do sporo faktyczniesmile ale juz się nie dopytuję co za imprezka
                                                byłasmile))))))
                                                pod szafą mnie trzymali ale to chyba wszyscy wiedza nie?smile
                                                • dzikoozka Re: zajmij się teraz Dzika Tico. 08.02.07, 12:57
                                                  sorry ale mam nawał roboty smile
                    • rykitikitaki :))))))))))))))))Ty to jesteś desperatką chrorobli 08.02.07, 11:02
                      wie zazdrosną. Tylko powinnaś zająć się swoim mężem.
                      Pewnie to ty jesteś tą zazdrosną chorobliwie, która piszesz maile do dziewczyn z
                      forum kobieta, czy któraś spotyka się z takim jednymsmile))))))))))))
                      Pełna inwigilacja Ticosmile))))))))))))))))
                      Fajnie robi się takie śmieszkismile))))))))))))))))))))))))))))))))))

I tak na dłuższą metę nie masz szansy u niego.

Najśmieszniejsze są takie desperatki.

• vandikia Re: :))))))))))))))))Ty to jesteś desperatką chro 08.02.07, 11:14
                        blad sagis, ja wysylam maile fo kobiet z wszystkich forów i to nie tylko z
                        portalu gazety czy sie nie spotykaja z jakims jednym
                        ciesze sie, ze smieszki ci sie podobaja
                        ale wez tabletki suspicious
      • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:34
        pewnie wazysz idealnie idealny ideale tongue_out
        • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:41
          nie wiem?smile ?23smile
          • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:43
            proporcjonalny jestes, to dobrz, widac zreszta na oko, wiec mnie jakos nie
            zszokowales smile
            pogramy dzis w tysiaca jak menda pojdzie? plis smile))) mam luz oprocz kilku
            telefonow smile
            • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:44
              przez ubranie też widzisz?smile
              a może w pokera?smile
              • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:45
                pewnie, mam rentgena w okach, nic sie nie ukryje smile)))))
                nie mam dzis sily ani ochoty wink
                • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 09:47
                  to weź mi przeleć po brzuchu bo mnie coś boli ostatniosmile
                  spoko jak przegrasz to Ci pomoge się rozbieraćsmile
                  • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:00
                    diagnoza: mniej przebywać z palaczką smile))
                    za zimno na rozbieranie smile
                    • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:02
                      a ta nowa to pali?smile))))))))
                      to o co zagramy?wink
                      • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:03
                        nie wiem smile ale pytala czy mozna palic w firmie, wiec chyba tak smile
                        hm o pączki z różą i lukrem z irenki? smile
                        • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:08
                          nnnnnooo i pytała ile kobiet pracujesmile)))))))))
                          pasismile
                          • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:14
                            haha ale ona raczej hetero smile
                            ok to moze herbatka u tadka teraz? smile
                            • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:16
                              to sie ją przystosuje ile to robotysmile
                              oksmile
                              • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:17
                                podejmujesz się wyzwania? smile))))
                                ok idesmile
                                • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:46
                                  zostawia to lsmile)))))
                                  • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:50
                                    on lubie znaaaaaacznie mlodsze smile))
                                    • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 10:56
                                      a to to który rocznik?
                                      • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:01
                                        toto nie wiem jaki rocznik ma smile
                                        • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:02
                                          to moze tylko tak wyglada a się l spodoba?smile
                                          • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:14
                                            no nie wiem nie wiem, w poniedzialek sie wszystko wyjasni smile
                                            • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:16
                                              przed chwilą fax z nia wysyłałemsmile pojetnasmile
                                              • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:16
                                                pomyliles literki j:n smile)))))
                                                • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:19
                                                  taaaaaksmile jak cholerasmile
                                                  • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:22
                                                    no co? ja sie nie znam, ja kobiet pod tym katem nie oceniam smile))
                                                    mendziora slysze na dole smile
                                                  • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:38
                                                    a pod jakim oceniasz?smile
                                                    fakt juz jestsmile
                                                  • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:44
                                                    mam jedno kryterium ostatnio: czy jest pierd..eta jak s, czy moze jednak
                                                    normalana wink
                                                    hehe pojawia sie i znika, pojawia sie i znika smile
                                                  • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:48
                                                    wysokie poprzeczkismile
                                                    wyżej sra niż dupę masmile
                                                  • vandikia Re: Panie Boze, 08.02.07, 11:51
                                                    proste raczej smile
                                                    a to nie od dzis wiadomo smile) donosiciel jeden smile
                                                  • duch.murzynka Re: Panie Boze, 08.02.07, 12:03
                                                    jak świński ogonsmile
                                                    menda paździochsmile
    • kobieta_na_pasach co to za tabela? 08.02.07, 09:17
      wyszlo mi 2.
      • duch.murzynka Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:24
        to dobrze pwoinnas miec 2smile
        • kobieta_na_pasach Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:26
          duch.murzynka napisała:

> to dobrze pwoinnas miec 2smile

ale zawzse wychodzila mi liczba dwucyfrowa.
          • duch.murzynka Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:31
            jak to ? więcej niz 2 piersi?wink
            • kobieta_na_pasach Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:33
              duch.murzynka napisała:

> jak to ? więcej niz 2 piersi?wink

ale smieszne
              • duch.murzynka Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:41
                ja myslałem, ze to ten wskaxnik?wink
      • gres81 Re: co to za tabela? 08.02.07, 09:37
        odpal w innej przegladarce.
    • kobieta_na_pasach tu macie fajne informacje 08.02.07, 09:23
      www.twojadieta.info/artykul/bmi/
      sie wzruszylam, bo mam szare oczy.
      • vandikia Re: tu macie fajne informacje 08.02.07, 09:44
        ostatnio laska na innym forum polecała dietę PŻ podobno działa najlepiej smile
    • dziewice psst 08.02.07, 09:35
      czy to jest swego rodzaju sygnal sos? czy mamy Cie odbic z pracy? smile))

jak Cie tam mecza to powiedz smile
      • vandikia Re: psst 08.02.07, 09:40
        hehe nieee. nowa dziewczyna dzis przylazla i zostalam odciążona wreszcie z
        niemoich obowiazkow smile))
        ale dzieki za troske wink)
        • dzikoozka Re: psst 08.02.07, 09:59
          hyhy sama wybierałaś? Ładna chociaż ? wink))
          • vandikia Re: psst 08.02.07, 10:02
            no tym razem nie ja, tylko firmowy mendzior smile)
            eh..to samo imie co ja, ale obiektywnie...taka sobie
            dodatkowo zdazyla mnie zdenerwowac, bo mialam ja wprowadzic, a nie dala sobie
            niczego wytlumaczyc (no ale moze stres, wiec nie uprzedzam sie). a jak sie
            zapytala ile kobiet pracuje i powiedzialam jej, ze jest znaczna przewaga
            mezczyzn, to zaróżowiły jej sie policzki i miala autentyczne kurwiki w oczach,
            serio smile))
            • dzikoozka Re: psst 08.02.07, 10:05
              big_grinDDDDDDD
              • dziewice Re: psst 08.02.07, 18:53
                moze jest niesmiala smile
    • marta.uparta prawidłowa masa dla mojego wzrostu to... 08.02.07, 12:09
      ... między 50,75 a 68,55 kg. Czyli nawet jakbym przytyła 15 kilo, to nie mam
      czym się martwić. ha ha ha.
      • mmagi rany,była bys niezła klucha:-))) 08.02.07, 12:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka