dzikoozka 09.02.07, 19:11 Ale w tresci napisze kurwa mać............. napiszcie mi że kiedys mi wyjdzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:38 Zeby mi w życiu wyszło (ale nie bokiem) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:39 na razie nie wychodzi, a późno sie robi Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:40 Dzikoozka piecze ciasto w wisniami, kremowke z wisniami a na gorze bedzie cukier puder Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:44 zlituj sie , kremik taki jak bita smietana tylko gesty nie wiem jak to sie nazywa dokladnie Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:46 o tak o karpatce nie smialem wspominac tak tak tak tak tak tak tak Odpowiedz Link
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:47 dziewice, jakbym wiedziała że taK PRAGNIESZ karpatki, to bym Ci upiekła serio Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:49 pragne? nie. wogole o niej nie mysle, nic a nic. tak tylko mi sie powiedzialo. musze sobie zrobic przerwe bo nie wytrzymam. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:53 nie ma za co to przyjemnośc zrobić coś dla kogoś, kto tak lubi jeść Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:54 mam w swoim polrocznym planie zapisanie siebie osobiscie i we wlasnej osobie na kurs gotowania i zapowiedzialem sobie, ze sie przelamie i sie naucze przygotowywac mieso, takze to juz niedlugo ja Ciebie zaprosze Odpowiedz Link
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:56 A po co Ci kurs? Nie mozesz sam z przepisów? Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 19:59 kiedys gotowalem rosol ze skrzydelek(nie uzywam kropek, ale w tym przypadku sa mi niezbedne).......... skonczyla sie woda , cos nie wyszlo i ciezko stwierdzic co tak naprawde sie stalo, a przylozylem sie powaznie w pelnym skupieniu wszystko z instrukcji, ale jednak cos bylo nie tak. znikam na chwile pokrecic sie po gospodarstwie Odpowiedz Link
dzikoozka Re: nie moge w tytule 09.02.07, 20:04 za długo gotowałeś ))) same skrzydełka są za tłuste, nadaja sie do grilowania ... jutro zrobię kalafiorową, pasi? możesz wpaśc jak chcesz Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 20:57 uwielbiam zupe jarzynowa, kalafior i kalafiorowa Odpowiedz Link
dziewice Re: nie moge w tytule 09.02.07, 22:04 mam dobry wech wiec jutro rano wyjde na pole i moze trafie problem w tym, ze moga mnie zmylic zapachy baru mlecznego Odpowiedz Link
raduch Re: nie moge w tytule 10.02.07, 00:03 Dzika kózko, coś tak misię widzi, że to ma związek z wątkiem "powoli dochodzę do wniosku...". Nie kcem się wtrącać, może się mylę i w ogóle nie za bardzo umiem wyrazić, ale moje odczucia są takie, że kto jak kto, ale Ty się bardzo nadajesz. )) Odpowiedz Link