spazmusek 19.05.07, 15:59 byłem dzisiaj na rowerze zajebiscie heh wróciłem zlany potem jak nie powiem co normalnie uwielbiam rowwer ))))))))))). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: rowerek 19.05.07, 18:33 tak też uwielbialem,skończyło mi się jak zrobiłem prawko teraz jestem po drugiej strone barykady,zwłaszcza nie znosze tych debili co jeżdżą rowerem po mieście Odpowiedz Link
kookardka Re: rowerek 19.05.07, 19:49 no ja bym się nie odważyła na ulicę wyjechać, grzecznie po ścieżkach pedałuję ) Odpowiedz Link
spazmusek Re: rowerek 19.05.07, 21:58 A ja tam smigam i na ulicy i na chodniczkach i w parku na alejkach wszędzie gdzie się da. Odpowiedz Link
spazmusek Re: rowerek 19.05.07, 21:57 powiem ci że mam prawko już od 9 lat samochodem smigam na okrągło.Rower dla zdrowia samochód dla wygody uwielbiam jazdę na rowerze wiec jak tylko robi sie ciepło wsiadam i jadę przed siebie. Odpowiedz Link
kookardka Re: rowerek 19.05.07, 19:48 ja dziś też popedałowałam ... pierwszy raz w tym roku... coś czuję, że jutro nie będę miała siły ruszyć nogami, ale warto było ... było booskooo ) Odpowiedz Link
spazmusek Re: rowerek 19.05.07, 22:00 hehehe nogami jak nogami ale jak dupka będzie cię bolała hehehe ja nie mogłem usiąść po pierwszym razie na rowerze mówie tu oczywiscie o pośladkach a nie żeby nie było że siodełka zapomniałem zamontować i gołą dupą na rurce jezdziłem ). Odpowiedz Link
kookardka Re: rowerek 19.05.07, 22:14 spoko spoko moje sioedłeko nigdy krzywdy nie robi )) Odpowiedz Link
spazmusek Re: rowerek 19.05.07, 22:16 to dobre masz siodełko ja mam takie bardzo wąskie po pierwszym razie mówie ci że tak mnie dupsko bolało że myslałem że umieram ) Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: rowerek 19.05.07, 20:35 spazmusek napisał: > byłem dzisiaj na rowerze zajebiscie heh wróciłem zlany potem jak nie powiem co > normalnie uwielbiam rowwer ))))))))))). My też uwielbiamy... Odpowiedz Link