six_a 14.10.07, 15:12 tolecik na kałasznikowka, bo nikt się mnie nie boi. podp. jarosław niewielki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: zamienię pis 14.10.07, 15:34 Do księdza zgłosiła się kobieta, która chciała wyjść za mąż, ale miała już trzech mężów... - No cóż, proszę pani, w tej sytuacji, w świetle prawa kanonicznego, sama pani rozumie, nie mogę udzielić pani ślubu... - Ależ, proszę księdza - kobieta na to - mimo to cały czas jestem...hm... niewinna. - Jak to? - To długa historia. Opowiem księdzu. Mój pierwszy mąż... No cóż, wyszłam za niego na prośbę mego ojca. Antoni był uroczym człowiekiem, bardzo dobrym i poczciwym. Tylko, cóż, miał już 82 lata, już nie był w stanie uszczęśliwić mnie inaczej jak tylko swą dobrocią. Dałam biedakowi tylko pięć miesięcy szczęścia... - Hm, tak, rozumiem. Niezbadane są wyroki Boskie... - Drugi mąż z kolei byl młodym, zabójczo przystojnym oficerem policji. Wykształcony, wysportowany, znał języki, świetnie sie zapowiadał, awans miał w kieszeni. Ale miał pecha. Jako prezent ślubny dostał od kolegów motor. Chciał sie przejechać. Mokre liście na drodze, drzewo, złamana podstawa czaszki, rozległe obrażenia wewnętrzne. Mój kochany Artur, przynajmniej nie cierpiał. - Tak, rozumiem. Serdecznie pani współczuję. A trzeci mąż? Jak długo trwało pożycie? - Och, dziesięć lat. - Dziesięć lat?! I mówi pani, że przez cały ten czas...? - Ani razu. Wie ksiądz, on był z PIS. Co wtorek wieczorem przychodził do mego łózka, siadał na brzegu i przez długie godziny opowiadał, jak będzie fantastycznie, kiedy się weźmie sie do rzeczy... Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: zamienię pis 14.10.07, 18:22 zamienię piss, bo się dawno skisł za tydzień będzie: ni pisu ni słychu a za kilka lat będziemy spiewać: a po a po a po ca nam to było Odpowiedz Link
dr.verte Re: zamienię pis 14.10.07, 18:58 18-latek podpalił 12-latka. Zapalenie wyrostka. Ona jest taka brzydka, że nawet prąd jej jebać nie chce. Jak człowiek mówi do Boga – to modlitwa. Jak Bóg do człowieka – schizofrenia Pozycja na czarodzieja: pieprzysz całą noc i znikasz Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru. Młodość musi się wyszumieć, a starość wypierdzieć. Przychodzi szyba do szklarza i mówi: ale kitujesz Dlaczego kobiety mają mniejsze stopy od mężczyzn? Żeby mogły stać bliżej zlewozmywaka. Jak się nazywa kobieta urodzona 3 Maja? Konstytutka. Nos czerwony, morda sina. Oto tata wraca z kina. Prawdziwy programista wiesza się razem z programem. Ogłoszenie: sprzedam pszczoły jak lecą. Rydzyk do octu! Blondynka w aptece: Są testy ciążowe? – Tak. – A czy pytania są trudne? Jeślichceszkogośwkurwićnapiszmutentekstbezodstępówmiędzywyrazami Przychodzi facet do dentysty homoseksualisty i mówi: Oral B. Dentysta – Anal cacy. Pchła spotyka koleżankę i pyta: Gdzie byłaś na wakacjach? – Na krecie... Co to jest: małe, czarne i puka w szybkę? Dziecko w piekarniku. Co to jest: duże, czarne i puka w szybkę? Ksiądz po kolędzie. Mówi rdza do rdzy – Poloneza czas zacząć Co robi kobieta po stosunku? Przeszkadza. Jak nazywa się żona Herkulesa? Frau Kules. Co Miś Uszatek je na kolację? Pora na dobranoc Dlaczego blondynkom śmierdzi z uszu? Bo mają nasrane we łbie. Odpowiedz Link