mmagi 04.02.08, 15:25 brangelina.blox.pl/2007/11/Rece-Angeliny.html jakis koszmar??? moze to jakas charakteryzacja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 15:38 Wolałabym, żeby to była charakteryzacja na potrzeby filmu... Odpowiedz Link
lajton Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 16:58 Koszmar, niestety. Bo nie charakteryzacja. Pamietam A.J. z czasów Tomb Rider (czy jakoś tak) i wtedy to była laska, że hej. Teraz żreć przestała i oto co dzisiaj sobą reprezentuje - szkielet. Na terapię bym ją wysłała. Odpowiedz Link
vandikia Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 18:02 nie chciałabyś widziec jak wygladalam 2 tyg. temu teraz tez jeszcze nienajlepiej, ale na buzi ciut ciut do ludzi juz wygladam, a reszta - malowana angelina Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 18:39 oooo, dorwały się. Od razu powiem że ona mi się nie podobała za bardzo a ta druga co ma jeszcze bardziej usta niż Nicolson w Batmanie to jeszcze bardziej mi się nie podobała Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 23:40 penelopa cruise. Bo na zywca to tak wygląda jak z tymi żyłami na rękach. Ale każdej zrobią zawsze zajebiste zdjęcia Odpowiedz Link
six_a Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 22:40 co się czepiacie, tam są strajki, to może facjaty retuszują, a kończyn nie? poza tym w postprodukcji się wygładzi. poza tym 2: facet z drabiną ma nie lepsze rąsie poza tym 3: dziewczyna powinna do krwiodawstwa iść, z takimi żyłami najlepiej na płytki. co to ja chciałam jeszcze powiedzieć??? Odpowiedz Link
vandikia Re: Ręce Angeliny:) 04.02.08, 22:44 z tym krwiodastwem prawda.. nie ma problemow z pobieraniem krwi, żyłki łatwe do wkłucia.. trza tylko uważać przy takich chudzinach, bo 1 próbka więcej i pacjent może zejść Odpowiedz Link
six_a Re: Ręce Angeliny:) 05.02.08, 00:06 sie nie bede wyżywać, ale pewnie łysinę plackowatą przykrywa Odpowiedz Link