maretina 20.02.08, 21:31 pierwszy raz kupilam ten odplamiacz... i ostatni. niech to ch... strzeli kosztowal wiecej niz nowa bluzka, ktora syn uwalil obiadkiem u babci! moglam isc po druga bluzke, ale glupia jestem. ciaza rozum odbiera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wstrzasnieta_i_zmieszana Re: vanish sranisz! 20.02.08, 21:49 Przez to, że tak rzadko bywasz to chyba zapomniały baby, że jeszcze Ty pałeczkę dzierżysz! Na kiedy masz termin? Odpowiedz Link
maretina Re: vanish sranisz! 20.02.08, 21:52 kim jestes "nowy nicku"? termin mam na 11 czerwca, ale ostatnio same wkurwy, wiec moze pojdzie szybciej? Odpowiedz Link
wstrzasnieta_i_zmieszana Re: vanish sranisz! 20.02.08, 22:14 No nie moge powiedziec narazie, bo to część zabawy Nie zrobię nawet wyjątku dla kobiety w pięknym stanie Ale czas leci, ja dziękuję! Odpowiedz Link
maretina Re: vanish sranisz! 20.02.08, 22:18 odnosnie twojego nicku... tak mi sie kojarzy z tekstem mojego synka: prosiaczek wirowal jak bąk Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: vanish sranisz! 21.02.08, 10:38 a jak z mieszkaniem? mieszkacie już w nowym? Odpowiedz Link
maretina Re: vanish sranisz! 21.02.08, 16:09 nie. szukam ekipy wykonzeniowej, czekam na projekt wnetrz. mam nadzieje, ze przed porodem sie wprowadze. Odpowiedz Link
laro-lana Re: vanish sranisz! 20.02.08, 21:50 Trza było pierwej na forumie pytać, to bym Ci powiedziała, że takim vanishem do dywanów, to se zrobiłam z malutkiej plamki - plamkę gigant. Odpowiedz Link
zza_zakretu Re: vanish sranisz! 22.02.08, 11:21 a ja uwielbiam vanish w granulkach. JEST NAJLEPSZY i spiera sok jabłkowy, czego nie zrobisz żadnym innym odplamiaczem. Odpowiedz Link
maretina Re: vanish sranisz! 22.02.08, 12:22 sok jablkowy to spieram bez niczego, zwyklym proszkiem ariel. Odpowiedz Link
zza_zakretu Re: vanish sranisz! 22.02.08, 12:51 te? Nie gadaj, a papkę po jabłuszku też? U mnie za cholerę nie chciało to zejść. Odpowiedz Link