nikaaax 18.09.15, 13:46 Chcę przejść na wegetarianizm, ale nie mam pomysłów na ciekawe dania. Ma ktoś może jakieś dobre, sprawdzone przepisy? ;) Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja-3 Re: Przepisy dla wegetarian 19.09.15, 15:41 Zajrzyj na: www.jadlonomia.com. Dużo fajnych, prostych przepisów. Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_witkowska Re: Przepisy dla wegetarian 26.11.15, 13:35 wczoraj upiekłam od niej pasztet z soczewicy z żurawiną, obłęd! :D Odpowiedz Link Zgłoś
scissorsluv Re: Przepisy dla wegetarian 15.10.15, 16:33 Na Weganizm. Spróbujesz? znajdziesz masę przepisów ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: Przepisy dla wegetarian 18.11.15, 08:26 Tak, zgadzam się, że jadłonomia jest super. Dodatkowo zaopatrz się w kilka fajnych książek. Tam są ładne zdjęcia i dobrze napisane przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
izzyvege Re: Przepisy dla wegetarian 24.11.15, 16:56 Hej, zajrzyj na mojego bloga. Znajdziesz tam sporo smakowitych i prostych przepisów :) Pozdrawiam www.takeitizzy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-szu Re: Przepisy dla wegetarian 02.12.15, 10:00 Ja korzystam z olga smile, jadłonomia, ervegan, i smakoterapaia. Często modyfikuję zmieniając mąkę czy rodzaj przypraw wg gustu, ale przepisy zawsze mi się sprawdzają :) Fajnie, że coraz więcej ludzi zwraca uwagę na to co je i dlaczego To je :) witaj w klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
domiswider Re: Przepisy dla wegetarian 06.06.16, 10:56 W sieci jest mega dużo blogów/stron z przepisami ja ostatnio korzystam z Kcalmar, mają i wege i inne : kcalmar.com/blog/category/przepisy/ same wega mam z ich aplikacji mobilnej Kcalmar - dieta i przepisy :) jest darmowa więc warto skorzystać :) play.google.com/store/apps/details?id=com.kcalmar&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
nataszachmielewska Re: Przepisy dla wegetarian 04.07.16, 12:12 ja ostatnio zaczęłam szukać inspiracji w sieci, fajna opcja dla każdego, kto nie chce kolekcjonować makulatury ;D Ostatnio podczas upałów eksperymentuję z owocami sezonowymi, chłodnik z borówek, który robiłam kilka dni temu sprawdził się super cookmagazine.pl/chlodnik-z-borowek/ Odpowiedz Link Zgłoś
emila567 Re: Przepisy dla wegetarian 17.10.16, 21:42 mówisz masz :) polecam mega zdrowe i dobre znalezione na blogu Kcalmar kcalmar.com/blog/2016/09/19/papryki-faszerowane-komosa-ryzowa/ robilłam i potwierdzam, że pychota!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Przepisy dla wegetarian 15.11.16, 09:45 A znacie bloga jadłonomia? Tam jest mnóstwo wegetariańskich przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
kanielak Re: Przepisy dla wegetarian 18.11.16, 08:33 jak już zatęsknisz za gołąbkami: www.kanielak.com/pl/weganskie-golabki-z-kurkuma/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_mee Re: Przepisy dla wegetarian 25.04.17, 20:18 polecam :) wegetariańskie przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_mee Re: Przepisy dla wegetarian 25.04.17, 20:19 [img]https://fitkuchta.pl/wp-content/uploads/2016/01/fitkuchta_logo_www_01.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina_88 Re: Przepisy dla wegetarian 01.10.17, 10:29 Sporo ciekawych przepisów, z których korzystam do dziś znalazłam na UgotujmyCoś.pl :) Jeśli nie wiem co ugotować, to tam zawsze znajdę coś ciekawego i orginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś