Gość: antek IP: 80.50.5.* 24.09.04, 09:58 czy ktoś wie gdzie produkowane są pasztety sojowe Sante? Nie ma żadnej informacji na opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti64 Re: pasztety sojowe 24.09.04, 10:53 Nie wiem gdzie produkowane.Kupuje duzo produktów tej firmy np.musli i inne.Wiem,ze są bez konserwantów.Spojrze na worek po musli i ewent.dam znac.Pozdrówka.Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: pasztety sojowe IP: 80.50.5.* 24.09.04, 11:28 MArti, ja juz czytałem etykietę pasztetów i tam nic nie ma i dlatego jest to podejrzane, skąd wiadomo, że nie robią tego w zakładach mięsnych, brrrr..... na tych drugich pasztetach bodajże polgrunt, jest napisane gdzie to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: pasztety sojowe 24.09.04, 12:07 Ale wiem ze na musli Sante pisało bo ostatnio czytałam,nazwisko goscia było i adres.Popatrze w domu,w pon.powiem Odpowiedz Link Zgłoś
alyna Re: pasztety sojowe 24.09.04, 22:02 A ja pieke pasztet sojowy sama i jest o niebo lub nawet dwa nieba lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: pasztety sojowe 28.09.04, 11:43 oj, pasztety wlasnej roboty sa super, ale niekoniecznie z samej soi (dla mnie sa za suche), tylko z soi i soczewicy, z soczewicy i kaszy kukurydzianej, z soi i warzyw / grzybow / grochu :) no miodzio, nic tylko piec i zrec :) Odpowiedz Link Zgłoś
douchee Re: pasztety sojowe 13.04.05, 16:31 a możesz napisać jak robisz te pasztety? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: pasztety sojowe IP: *.ztpnet.pl 26.09.04, 16:25 zajrzyj na te strony, moze znajdziesz tu cos co cie zainteresuje www.halat.pl/sante.html www.zb.eco.pl/zb/175/gmo.htm www.zb.eco.pl/zb/173/gmo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: pasztety sojowe IP: 80.50.5.* 28.09.04, 11:08 dzięki za wszytkie odpowiedzi, ale w sumie nie dowiedziałem się gdzie produkowane sa pasztety, nawet pisałem do firmy sante na e-maila, pani grzecznie odpowiedziała, ale na wszystkie pozostałe pytania poza tym: gdzi państwo robicie pasztety, napisała tylko, że zlecaja ich produkcję. jeszcze raz dzięki, pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
army.of.me Re: pasztety sojowe 20.04.05, 12:40 skoro zlecaja produkcje komus innemu to info kotre znalazlam na opakowaniu pasty sojowej, ziolowej Sante moze sie na nic nie zdac, ale... SANTE A. Kowlaski Sp.j. ul.Przydrożna 1 03-253 Warszawa tel (0-22) 811 50 37 Odpowiedz Link Zgłoś