Dodaj do ulubionych

Cellulit a wegetarianizm

IP: *.aster.pl 01.01.05, 18:59
Pytanie do bywalców tej strony czy wegetarianie (kobiety) walcza z
cellulitem??
Obserwuj wątek
    • ajlii Re: Cellulit a wegetarianizm 01.01.05, 20:03
      Ja nie mam wogóle (prawie 9 lat vege), choć mam kilka kg za dużo... ;)
      • egaheer82 Re: Cellulit a wegetarianizm 02.01.05, 17:36
        Ja walczę, ale myslę że to kwestia tabletek antykoncepcyjnych i kompletnego
        braku ruchu, a nie diety... Kilogramów też mi się zrobiło trochę za dużo,
        postanowienie noworoczne wymyslone, czas sie wziąć za siebie:) Nie wiem jak
        walczyć z łakomstwem, bo generalnie wysokokalorycznych potraw raczej nie jadam,
        ale ilości są powalające:)
        pozdrawiam
        egaheer
        • Gość: misiu Re: Cellulit a wegetarianizm IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.01.05, 19:29
          egaheer82 napisała:

> Nie wiem jak walczyć z łakomstwem, bo generalnie wysokokalorycznych potraw
          > raczej nie jadam

Nie opowiadaj. Chleba nie jesz? :-)
          • egaheer82 Re: Cellulit a wegetarianizm 03.01.05, 13:35
            Gość portalu: misiu napisał(a):
            > Nie opowiadaj. Chleba nie jesz? :-)
            No jem... ale zawsze mialam wstret do tluszczu, nigdy w domu nie jem majonezu-
            wylacznie w gosciach, z zoltym serem i tego typu rzeczami tez sie staram nie
            przesadzac - ale ostatnio tyje jak glupia:( BMI niby mam w normie, ale trzeba
            zaczac sie ruszac:) Chyba zaczne pozyczac psy od sasiadow...:)
            pozdrawiam
            egaheer
            • splenda Re: Cellulit a wegetarianizm 08.01.05, 21:33
              mialas madra mame i sama teraz musialas popsuc.
            • kraxa nie pozyczaj psów-wez jakiegos ze schroniska 19.01.05, 16:17
              One bardzo licza na to, ze je ktos przygarnie. Ja zawsze mialam ogromny
              cellulit mimo, ze specjalnej nadwagi nie mam.Kupe kasy wyf=dawalam na
              kosmetyki, a potem sie okazalo, ze to tez swinstwo. od 6 miesiecy jestem wege
              dopiero, ale juz widze zmiany. Skóera sie wygladzila, nie mam juz takich
              poduch, a srodki antycellulitowe odstawilam. Teraz uzywam tylko naturalnych
              olejków do ciala, zeby skóra byla elastyczna. Aha no i zaadoptowalam haszczaka
              ze schroniska, to musze sie teraz ruszzac, no nie?
    • hekate_mw Re: Cellulit a wegetarianizm 02.01.05, 19:28
      Jestem wegetarianką od 6-ściu lat z krótkimi przerwami i nie mam cellulitu,ale
      nie wiem czy to wynik wegetarianizmu czy stosowania kremów antycellulitowych...
    • andzia13 Re: Cellulit a wegetarianizm 03.01.05, 22:55
      Nie mam cellulitu.
      • Gość: slawek Re: Cellulit a wegetarianizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:31
        andzia13 napisała:

> Nie mam cellulitu.
        >

wszystko w swoim czasie ;)

Slawek
        • marti64 Re: Cellulit a wegetarianizm 05.01.05, 12:13
          Nie mam
        • andzia13 Re: Cellulit a wegetarianizm 05.01.05, 22:34
          Gość portalu: slawek napisał(a):

> wszystko w swoim czasie ;)

A co, jasnowidz jesteś?
          • miska_malcova Re: Cellulit a wegetarianizm 09.01.05, 10:29
            cellulit nie ma nic wspólnego z wegetarianizmem
            • Gość: Rebeka Re: Cellulit a wegetarianizm IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:57
              Wlasnie mialam pisac...zgadzam sie zupelnie z przedmowczynia. To ze ktos jest
              wegetarianinem nie ma wplywu na cellulit. Wege dla niektorych to po prostu
              odrzucenie miesa i pochodnych a nie zdrowe odzywianie. Ja jestem wege od 10 lat
              a cellulit mam, pewnie z zamilowania do slodyczy i pasienia mnie w
              dziecinstwie, moze do tego jeszcze dochodza geny. Od pol roku codziennie cwicze
              ok godziny i widze,ze skorka sie zmniejsza, zreszta na umiesnionym ciele
              cellulit nie rzuca sie tak w oczy jak na galaretowatym cielsku. Mysle ze
              jeszcze troche popracuje nad soba i bede w 100% zadowolona. A ze slodyczy nie
              zamierzam rezygnowac, bo jestem hedonistka :) Pozdrawiam i zycze zadowolenia z
              siebie jakkolwiek wygladacie!
              • miska_malcova Re: Cellulit a wegetarianizm 11.01.05, 20:12
                ja tez mam cellulit, a mięso rzadko wcinam. Mam i tyle, bo pracuję siedząco,
                mało uprawiam sportu, bo mam ponoć taka skłonność...
    • balbinia Re: Cellulit a wegetarianizm 11.01.05, 21:29
      Nie mam, a kremow antycellulitisowych i wogole kremow do twarzy, na dzien zcy
      noc, nie uzywam. Ale wiele innych dolegliwosci jakie mecza moje
      rowiesnice/rowiesnikow jest mi znanych tylko z opowiadan. Czego to kwestia, nei
      wiem. Przeprowadz badania empiryczne a noz widelec sie dowiesz ;))
    • flagra Re: Cellulit a wegetarianizm 15.01.05, 22:00
      pewnie od 13 lat nie jem mięsa i mam to paskudztwo niestety
      • Gość: zuzia Re: Cellulit a wegetarianizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 04:03
        Jak bylam wegetarianka to mialam aw dodatku byłam 10kg grubsza.
        Teraz jestem prawie optymalna schudlam a przy okazji celulitus gdzieś sie
        podział --mam prawie 50 lat
    • Gość: sermina Re: Cellulit a wegetarianizm IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 16.01.05, 16:58
      nie.
      a mam juz swoje lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka