brumbak 16.06.05, 15:43 ja już mam przyjemnosc bycia na diecie vege ponad 22 lata polecam jakośc przyjemnośc i zdrowie gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaniaa1 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 16.06.05, 17:23 Po takim ostrzezeniu chyba nie bedzie zbyt wielu chetnych Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaopty1 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 16.06.05, 19:28 brumbak napisał: > ja już mam przyjemnosc bycia na diecie vege ponad 22 lata > polecam 1. Przebijam. Ja na naturalnym dla człowieka wszystkożerstwie jestem od urodzenia, czyli całe 54 (pięćdziesiąt cztery) lata, czyli dużo ponad dwa razy tyle, co Ty. 2. A ile lat byłeś mięsojadem? > jakośc przyjemnośc i zdrowie gwarantowane Nie jest gwarantowane. Po Twoich postach i słownictwie widać, jaki jesteś znerwicowany (pomijam obsesję głoszenia Słowa Brumbaczego w Necie), mało kiedy uda Ci się napisać tekst poprawnie. Widocznie nie trafiasz z nerwów w klawisze, biedaku, dlatego są one bardzo niechlujnie napisane i wprowadzają czytających w błąd. Więcej opanowania życzę. No i zechciej łaskawie odpowiedzieć na moje pytanie, CHOCIAŻ RAZ. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 20.06.05, 17:32 pytanie było ile jestes na diecie vegearianskiej, a nie na diecie miesnej Pani Krysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskutant2 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 30.08.05, 20:18 Trzymam diete od 10 lat od kiedy zacząłem kulturystyke trenowac:] > www.sfd.pl < Ekspert w działach odżwianie, trening, suplementy i odżywki < :) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 16.06.05, 23:43 A jak tam ciśnienie i serduszko, bo kolega strasznie bucha nienawiścią na mięsożerców? Śpi kolega spokojnie, czy też nerwica dopada tak jak przy klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 17.06.05, 15:28 baltazarus napisał: > A jak tam ciśnienie i serduszko, bo kolega strasznie bucha nienawiścią na > mięsożerców? Śpi kolega spokojnie, czy też nerwica dopada tak jak przy > klawiaturze? ..... nie, nie kolega, zupelnie nie .. co do nienawisci do wegetarian to widze że baltazarus dorównuje misiowi to ten od: " zgnoimy brumbactwo " i "sp***** suko* to ja jestem autorem wątku na tym forum: "miesożercy mile widziani na forum" a reaguję wyłącznie na chamstwo, kłamstwo i głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 18.06.05, 21:47 "co do nienawisci do wegetarian to widze że baltazarus dorównuje misiowi" Mi wegetarianie kompletnie nie przeszkadzają (każdy może sobie pchać w przewód pokarmowy co mu się tam podoba) do momentu gdy zaczynają obrażać i poniżać ludzi, którzy jedzą mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 23.08.05, 14:10 baltazarus napisał: > Mi wegetarianie kompletnie nie przeszkadzają (każdy może sobie pchać w przewód > pokarmowy co mu się tam podoba) do momentu gdy zaczynają obrażać i poniżać > ludzi, którzy jedzą mięso. Tak sie sklada, ze jest dokladnie na odwrot. To wege sa ponizani, obrazani i nawracani na sile przez miesozercow, wydaje mi sie, kazdy z nas ma jakies tam swoje doswiadczenia tego typu w realu, a co sie na tym forum dzieje, tez widac. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 25.08.05, 15:54 diablica.26 napisała: > Tak sie sklada, ze jest dokladnie na odwrot. To wege sa ponizani, obrazani i > nawracani na sile przez miesozercow, wydaje mi sie, kazdy z nas ma jakies tam > swoje doswiadczenia tego typu w realu, a co sie na tym forum dzieje, tez > widac. :-( Nieprawda. Kłamiesz, albo zmyślasz. Lektura tego forum nie pozostawia wątpliwości, kto kogo atakuje i szkaluje. Problem wegusiów polega na tym, że poza wyzwiskami nie mają żadnych argumentów, które wytrzymałyby krytykę. Dlatego w potyczkach słownych, choć zrazu atakujący, szybko dostają po tyłku, wycofują się na z góry upatrzone pozycje i grają rolę wielce pokrzywdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Drogi Misiu! 25.08.05, 16:07 Nawracal Cie kiedys jakis paskudny wegus na wegetarianizm? A sposob prowadzenia przez ciebie dyskusji (od razu na wstepie obrazanie adwersarza, nazywanie klamca) jest idealnym przykladem na prawdziwosc mojej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Drogi Misiu! 26.08.05, 10:54 diablica.26 napisała: > Nawracal Cie kiedys jakis paskudny wegus na wegetarianizm? Bez przerwy wegusie usiłują ewangelizować mięsojadów. Temu służą m.in. hasełka typu "mięso to morderstwo", propaganda szkodliwości mięsa i mleka czy szkalowanie jedzących mięso przez kłamliwe przypisywanie im winy za śmierć głodową w krajach Trzeciego Świata. W razie potrzeby służę też przykładami wegusiów otwarcie dążących do wprowadzenia zakazu jedzenia mięsa. > A sposob prowadzenia przez ciebie dyskusji (od razu na wstepie obrazanie > adwersarza, nazywanie klamca) jest idealnym przykladem na prawdziwosc mojej > tezy. Nie napisałem, że jesteś kłamczuchą. Napisałem, że kłamiesz LUB ZMYŚLASZ. W zależności od tego, czy zapoznałaś się z forum należycie, czy tylko po łebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Drogi Misiu! 26.08.05, 11:38 misiu-1 napisał: > Bez przerwy wegusie usiłują ewangelizować mięsojadów. Temu służą m.in. hasełka > typu "mięso to morderstwo", propaganda szkodliwości mięsa i mleka czy > szkalowanie jedzących mięso przez kłamliwe przypisywanie im winy za śmierć > głodową w krajach Trzeciego Świata. W razie potrzeby służę też przykładami > wegusiów otwarcie dążących do wprowadzenia zakazu jedzenia mięsa. Albo nie zrozumiales pytania, albo celowo robisz uniki. Prosze o odpowiedz: czy CIEBIE jakis niedobry wegus usilowal nawrocic. Jesli ktos cie gwalcil na tym forum - prosze o linki lub cytaty. > Nie napisałem, że jesteś kłamczuchą. Napisałem, że kłamiesz LUB ZMYŚLASZ. Czyli wg ciebie jestem klamczucha LUB mitomanka. Zadam przeprosin za chamstwo i obraze. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Drogi Misiu! 26.08.05, 11:49 diablica.26 napisała: > Albo nie zrozumiales pytania, albo celowo robisz uniki. Prosze o odpowiedz: > czy CIEBIE jakis niedobry wegus usilowal nawrocic. Jesli ktos cie gwalcil na > tym forum - prosze o linki lub cytaty. Nie robię uników, a pytanie zrozumiałem doskonale. Jesteśmy na forum publicznym. Jeżeli więc przychodzi weguś ze swoją ewangelią, to tak samo do mnie, jak do wszystkich innych. Ogarniasz? > Czyli wg ciebie jestem klamczucha LUB mitomanka. Zadam przeprosin za chamstwo > i obraze. Ilekroć napiszesz nieprawdę, będziesz mogła spotkać się z takimi zarzutami i na żadne przeprosiny nie licz. Niby z jakiej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 [...] 26.08.05, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Drogi Misiu! 26.08.05, 13:57 diablica.26 napisała: > Tak wiec jestes zwyklym chamem, ktory zaczepianiem wege usiluje sobie poprawic > humor i leczyc kompleksy. I znów łżesz. Jak łatwo sprawdzić, otworzyłem na tym forum wszystkiego 10 nowych tematów. Nie zaczepiam wegetarian, wykazuję tylko ich niekonsekwencję, hipokryzję i kłamstwa. > I zywym dowodem na to, ze pare postow wyzej mowilam > prawde, KLAMCZUCHU. Kłamałaś pisząc, że to mięsożercy atakują tutaj wegetarian. To wierutne łgarstwo i nietrudno się o tym przekonać. > Skoro zaden wegus ciebie personalnie nie zaczepial, to nie podskakuj i nie > bierz wszystkiego, co jest napisane na forum od razu do siebie. Kto atakuje mięsożerców, jako takich, robi to także w stosunku do mnie. To oczywiste dla każdego normalnie myślącego człowieka. Jak ktoś napisze coś o spiskujących Żydach, dążących do dominacji nad światem i chcących upodlić resztę narodów, przeciwko czemu odezwie się jakiś Żyd, też napiszesz mu, że nikt go personalnie nie zaczepiał? Napomnienia co do podskakiwania kieruj do swoich pcheł. Odpowiedz Link Zgłoś
efulefu Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 17.06.05, 02:29 Brumbak, nie przejmuj się niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
drunken_shrimp Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 17.06.05, 05:53 te 20 to ci chyba w czasie rewolucji pazdziernikowej dopisali, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaopty1 Re: Brumbak, ILE LAT byłeś mięsojadem? 17.06.05, 11:31 Brumbak, odpowiedz na pytanie: ILE LAT byłeś mięsojadem? Jeśli już o czymś informujesz, to nie rób tego wybiórczo i nie stosuj manipulacji. Bądź uczciwy i obiektywny. Chyba, że fanatyzm już na to Ci nie pozwala. A może to jeszcze jedno kłopotliwe dla Ciebie pytanie? Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa krystynaopty 17.06.05, 11:50 Klopotliwa to jestes ty. I namolna w swoim "optymalizmie". Nie dziw sie wiec, ze malo kto ci odpowiada, maluczka. Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: krystynaopty 17.06.05, 15:45 Maluczka??? No wiesz? Przeciez ona na codzien krytykuje najwieksze autorytety medycyny i nauki! -- "Nauka jest dla wielkich. Maluczkim dostaja sie tylko nauczki" ~ sygnaturka Krystyny*Opty* Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaopty1 Re: krystynaopty 18.06.05, 00:18 are.1 napisał: > "Nauka jest dla wielkich. Maluczkim dostaja sie tylko nauczki" ~ sygnaturka > Krystyny*Opty* Autorem jest sam Stanisław Jerzy Lec :) Nieładnie tak, Arusiu, wycinać nazwisko autora i przypisywać tę genialna myśl mojej skromnej osobie :) Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: krystynaopty 18.06.05, 00:24 Pozwolilem sobie zwrocic uwage na Twoja niecodzienna inteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: krystynaopty 17.06.05, 19:31 kraxa napisała: > Klopotliwa to jestes ty. I namolna w swoim "optymalizmie". Optymalizmie??? Wiesz, ja tam optymalsem nie jestem, a tez jestem ciekaw odpowiedzi na pytanie krystynyopty. > Nie dziw sie wiec, > ze malo kto ci odpowiada, maluczka. widze, ze tobie tez brak mieska zle wplywa na nerwy i kulture wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 17.06.05, 16:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaopty1 Re: dlaczego ta pamrka ma jeszcze tu dostep???? 17.06.05, 17:40 Więc jednak nie odpowiesz? Tak myślałam. Stać Cię tylko na wyzwiska. .... > Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony > kosz. > kliknąłem A czy jesteś pewny, że trafiłeś w ikonkę? Krystyna P.S. No to ILE LAT byłeś mięsojadem? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: dlaczego ta pamrka ma jeszcze tu dostep???? 17.06.05, 19:40 > A czy jesteś pewny, że trafiłeś w ikonkę? no przecież jego post zniknął to trafił ;))))))))) Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 [...] 28.08.05, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: Brumbak, ILE LAT byłeś mięsojadem? 20.06.05, 17:33 Pani sama jest kłopotliwa Pani Krysiu. Może zamiast PAni krytykowac diete vege spróbyje Pani odstawic mięsko, jestem pewna ,że i urodzie to dobrze zrobi, i psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: Brumbak, ILE LAT byłeś mięsojadem? 22.06.05, 09:57 barbie26 napisała: > Pani sama jest kłopotliwa Pani Krysiu. Może zamiast PAni krytykowac diete vege > spróbyje Pani odstawic mięsko,jestem pewna ,że i urodzie to dobrze zrobi, i > psychice. Ile lat bylas na diecie, ktora zawierala mieso? Czy jednak dojrzewanie, okres szybkiego rozwoju byl wspomagany przez diete miesna, a teraz mozna gadac o swietnej diecie wege? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak [...] 25.08.05, 09:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.sworski Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 19.06.05, 20:42 no ja 22 w tym roku skoncze :] a vege jestem chyba 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julci22 prosze nie kasujcie mego postu ;) :):):) 04.08.05, 16:46 boze co tu sie działo? ;))))))))))))))))))))) na wege od.....czasu do czasu :):):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 25.08.05, 09:21 może zaczniemy jeszcze raz - spokojnie i bez złośliwosci? :)))) Bo przecież takie pyskówki nie najlepiej o nas świadczą. Ja jestem vege od około 15 lat. I to była najszczęśliwsza i najlepsza decyzja w moim życiu. Bijąc sie w piersi muszę powiedzieć że byłam okropnie mięsozerna w dzieciństwie i jako podlotek. Decyzję podjęłam kiedy uznałam, że nie mogę dalej być taką straszną hipokrytką (przeważyły racje etyczne, argumenty dotyczace zdrowia i samopoczucia doszły później) Przy okazji - dziś rano zastanawiałam się, ile czasu dziennie poświęcam na coś co fachowo nazywają wysiłkiem fizycznym. Nazwa o tyleż nieszczęśliwa, że dla mnie nie jest to żaden wysiłek i nie tylko fizyczny. Innymi słowy - ile czasu dziennie poświęcacie swojemu ciału i duchowi - na ruch, ćwiczenia, medytację, specer,etc.etc. Mnie wyszło podczas dzisiejszego rachunku sumienia ni mniej nie więcej tylko przynajmniej 2 godz dziennie. Dwie godziny czystej przyjemności - czy to nie piękne? Wstaję około 6.00 rano, spać chodzę około pólnocy (uprzedzam pytania skąd biorę na to czas). A jak to u Was, kochani, wygląda? Miłego dnia wszystkim życzę i ... wiecej pogody ducha !!! Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
aaniaal Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 25.08.05, 13:56 > i jako podlotek. Decyzję podjęłam kiedy uznałam, że nie mogę dalej być taką > straszną hipokrytką (przeważyły racje etyczne, A na czym wg Ciebie polegala wspomniana hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 26.08.05, 10:30 Trudno moralnie pogodzić miłość do zwierząt oraz ich zjadanie, prawda? I udawać że się nie wie że kotlet to ... było nie było kawałek kogoś. Ale to przeszłość. Nieco wstydliwa :) ale przeszłość. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaszynek Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 26.08.05, 12:27 ewa_z_drzewa napisała: > Trudno moralnie pogodzić miłość do zwierząt oraz ich zjadanie, prawda? I udawać > > że się nie wie że kotlet to ... było nie było kawałek kogoś. > Ale to przeszłość. Nieco wstydliwa :) ale przeszłość. Pozdrawiam!!! widzisz, nadal jestes hipokrytka. No chyba, ze mieszczanka taka z ciebie, ze nawet nie wiesz, ze aby szczury i myszy nie zniszczyly ziarna na twoje chlebusie i inne niemiesne przysmaki, to te gryzonie wybija sie wszelkimi sposobami. Jedzac chleb, przyczynilas sie do smierci szczura. Czym szczur gorszy od krowy? Tez zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 30.08.05, 08:48 na takim poziomie dyskutować z Tobą nie będę,szkoda mojej cennej energii, a humoru i tak mi nie zepsujesz ;0 pozdrawiam mimo wszystko!!! czego szukasz w tym wątku, zaczepki? zmień adres!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 30.08.05, 09:22 ewa_z_drzewa napisała: >na takim poziomie dyskutować z Tobą nie będę,< Sama taki poziom ustaliłaś. >czego szukasz w tym wątku, zaczepki?< Ja w Twojej wypowiedzi szukałem odpowiedzi na pytanie w czym szczur gorszy od krowy,a Ty stosujesz uniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 25.08.05, 14:33 brumbak napisał: > ja już mam przyjemnosc bycia na diecie vege ponad 22 lata > polecam > jakośc przyjemnośc i zdrowie gwarantowane Wiesz Brumbak... MAm 34 lata i od 18 jestem na diecie bezmięsnej... Tak się teraz zastanawiam... Jakość i przyjemność z takiej diety to fakt choć wyłącznie w swerze subiektywnych odczuć, ale co do zdrowia to nie mam pewności... Zwłaszcza jak czytam Twoje listy (nie wszystkie; większość...) zastanawiam się czy sobie jakiegoś kotleta nie zarzucić na żołądek, bo jak bym miał za 4 lata tak samo się zachowywać jak Ty... Pozdrawiam Roman-jarosz Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 26.08.05, 10:32 Paaaanowie! Miało być miło i sympatycznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 26.08.05, 20:07 cyberski napisał: > brumbak napisał: > > > ja już mam przyjemnosc bycia na diecie vege ponad 22 lata > > polecam > > jakośc przyjemnośc i zdrowie gwarantowane > > Wiesz Brumbak... > MAm 34 lata i od 18 jestem na diecie bezmięsnej... > Tak się teraz zastanawiam... > Jakość i przyjemność z takiej diety to fakt choć wyłącznie w swerze subiektywny > ch odczuć, ale co do zdrowia to nie mam pewności... > Zwłaszcza jak czytam Twoje listy (nie wszystkie; większość...) zastanawiam się > czy sobie jakiegoś kotleta nie zarzucić na żołądek, bo jak bym miał za 4 lata tak samo się zachowywać jak Ty... ............... komentuj rqaczej swoje dziwne zachowania na tym forum np,uzywasz " bardzo niezręcznie" sformulowania wegusie wobec wegetarian/ taki epitet uzywany jest na tym forum przez parę osób nawidzajacych to forum tylko z chęci a przykopania wegetarianom ............ wielu osobom moje wypowiedzi się bardzo przydały- nie pisze dla wszystkich ale dla zainteresowanych wegetarianizmem( zdrowiem i innymi sprawami) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 28.08.05, 10:26 brumbak napisał: [...] > komentuj rqaczej swoje dziwne zachowania na tym forum > np,uzywasz " bardzo niezręcznie" sformulowania wegusie wobec wegetarian/ taki > epitet uzywany jest na tym forum przez parę osób nawidzajacych to forum tylko z > chęci a przykopania wegetarianom Zapewniam, że "wegusia" używam jak najbardziej zręcznie, bo w 100% celowo... :)))) I cieszę się, że poza zawartością talerza nic nas nie łączy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 28.08.05, 17:42 cyberski napisał: > > Zapewniam, że "wegusia" używam jak najbardziej zręcznie, bo w 100% celowo... > :)))) aha jeden z tych "dowcipnych" ktorzy uwazaja ze sa tym bardziej dowcipni o ile wiecej :))) postawia > I cieszę się, że poza zawartością talerza nic nas nie łączy :))) .. całe szczeście nic nas nie łaczy aby forumowicze wiedzieli do końca z kim (cyberskim) maja do czynienia jeszcze jeden ostatni test dla niego - co sądzisz o tycg gosciach na forum (szczegolnie jednym - wiadomo o kogo chodzi) którzy non-stop 24 godziny na dobe wyzywaja zwolenników wegetarianizmu od "vegusiów" głupków, ich wypowiedzi nazywają łże-propagandą Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 28.08.05, 22:27 brumbak napisał: [...] > całe szczeście nic nas nie łaczy > aby forumowicze wiedzieli do końca z kim (cyberskim) maja do czynienia > jeszcze jeden ostatni test dla niego > - co sądzisz o tycg gosciach na forum (szczegolnie jednym - wiadomo o kogo chod > zi) > którzy non-stop 24 godziny na dobe wyzywaja zwolenników wegetarianizmu od > "vegusiów" głupków, ich wypowiedzi nazywają łże-propagandą Dokładnie to samo co o wegusiach głoszących "łże-propagandę"... jedni i drudzy mnie śmieszą :))) Jednakże Brumbak... sam w tym momencie dałeś przykład "łże-propagandy", albowiem, nie ma na tym forum gości którzy "non-stop 24 godziny na dobę wyzywają zwolenników wegetarianizmu"... Raz, że oni też kiedyś muszą choćby spać, a dwa, że jeśli już wyzywają to nie tyle zwolenników wegetarianizmu co fanatyków wegetarianizmu, a to inna kategoria... Ale Brumbak, bądźmy szczerzy... Jeśli ktoś z zawartości talerza robi sprawę wartą krucjaty (ja osobiście dużo częściej zauważam to u wegetarian niż u wszystkożernych), to aż się prosi by go po dobroci lub wyzwiskami (zależy jak to lubi...) spróbować wrócić do choćby z lekka niezacietrzewionego myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
michu1990 Re: ponad 22 lata na diecie vege -kto da wiecj? 31.08.05, 00:20 Przepraszam, ale nie rozumiem, czym tu się chwalić. Bóg dał nam nie tylko ważywa, ale i mięso. Każdy niech je co chce. A co do odpowiedzi, są bardzo dziecinne, choć sam mam 15 lat, to sśmieje się z tego co tam jest napisane. Mi nie przeszkadza, czy ktoś jest wegetarian czy nie. Lecz pamiętajcie, same ważywa nie wystarczają, mięso daje wiele składników odżywczych, w większych ilościach niż ich jest w warzywach. A co do tych co piszą o znerwicowaniu osób, wegetarian, nie są znerwicowani. Mam kolegę, który jest wegetarianinem, i trzyma się dobrze. Sam bym przeszedł na wegetarianizm, ale jakoś nie mogę się przemóc :D Pozdrawiam :D Wszelkie błędy w tekscie są spowodowane nieumiejętnym pisaniem autora, nie znerwicowaniem....... Odpowiedz Link Zgłoś