schleichinsel 22.08.02, 18:38 Czy wegetarianizm w wieku dojrzewania może zaszkodzić procesowi wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovejoy Re: co sądzicie? 22.08.02, 19:08 Mmmmm... A o jaki dokladnie wiek Ci chodzi? Ja miałam 16 lat, kiedy przeszłam na wegetarianizm. Mam 175 cm wzrostu... Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: co sądzicie? 23.08.02, 15:57 schleichinsel napisała: > Czy wegetarianizm w wieku dojrzewania może zaszkodzić procesowi wzrostu? Proces wzrostu przebiega normalnie u wegetarian, za to zauważa się z całą pewnością znaczne zachamowanie rozwoju głupoty u osób stosujących dietę bezmięsną. Odpowiedz Link Zgłoś
vegge Re: co sądzicie? 24.08.02, 20:16 ja zaczelam "odstawiac" mieso jak mialam 12-13 lat, calkowicie przestalam jesc w wieku okolo 16 lat. Mam 168 wzrostu i w zaden sposob nie zauwazylam przez te 7 lat zeby to jakos negatywnie na mnie wplynelo, a na pewno nie zahamowalo mojego rozwoju fizycznego :-) pozdrow. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank Re: co sądzicie? IP: *.lodz.gazeta.pl 29.08.02, 19:44 android napisał: > za to zauważa się z całą > pewnością znaczne zachamowanie rozwoju głupoty u osób stosujących dietę > bezmięsną. ...jakakolwiek dieta, czy jej brak, nie mają wpływu na rozwój głupoty... Chyba, że jesteś wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
seva108 Re: co sądzicie? 26.08.02, 15:45 Może. Każda dieta może zaszkodzić, jeśli będzie stosowana bezmyślnie. Rozsądny wegatarianizm nie szkodzi nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schleich. Re: co sądzicie? IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 28.08.02, 16:56 dzięki wszystkim za odpowiedzi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś