perkalik 14.03.06, 14:09 kolejny naprawde duzy i fajny lokal powstal stosunkowo niedawno w gdansku przy przystanku kolejki w gdansku:) jak dla mnie naprawde fajnie jak wam sie tam, podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberski Re: green way gdansk 14.03.06, 15:41 Green way jak green way... Wszędzie w sumie to samo z maleńkimi "wariacjami na temat"... No i z różną obsługą... Ja wczoraj jadłem w Gdańsku-Oliwie na dworcu (Plac dworcowy 1) Lokalik otwarty kilka dni temu, taki " dla wszystkich" ale za to jakie pierogi ruskie i naleśniki... Poezja :)))) Lokal nosi nazwę Bar Studencki co skutkoało tym, ze było tam paskudnie tanio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perkalik Re: green way gdansk 14.03.06, 19:43 hmm w oliwie? ale jakos jak sie z kolejki wysiada czy gdzie? bo ja nie mam pojecia...jak jutro bede to sie rozejrze bo niskie ceny to cos co lubie najbardziej;) a swoja droga to myslalam ze ceny sa znormalizowane w calej sieci a tu prosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: green way gdansk 17.03.06, 09:19 Dobra... Bo jak widzę trochę namieszałem... To nie jest "Green way" tylko zwykły lokal w budynku kolejki... Ale "bezmiesne amciu" też mają i to dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś